Gó natt!

Det får bli ett litet Gó natt inlägg det här.
Har legat i soffan nästan hela tiden sen jag bloggade senast.. mår alltså ingen vidare har feber dessutom. Så imorgon blir det nog ingen skola. Får se hur jag mår imorgon helt enkelt, men är nästan helt säker på att jag stannar hemma eftersom jag har feber nu o så.

Sanna W
Nä, lägger in en bild också som kanske gör detta inlägg lite gladare ;)

Hoppas ni har haft en bra dag. Gó natt & sov gott

Förkyld..

Usch förkyldningen är kvar än, det blev alltså inte bättre utan det känns snarare som det blivit lite värre idag än vad det var igår. Eller jag har i och för dig inte så ont när jag sväljer nu, men man hör att jag är förkyld och jag har känns mig mycket slöare och gått runt och vart frusen i stort sett hela dagen.

Usch för förkyldning alltså..


Men nu ska jag inte fortsätta tycka synd om mig, haha ;) Ska nog ta en kopp te och sätta mig framför tvn nu.
Men innan jag går så bjuder jag på en bild på älsklingarna. Spicy & Millie ♥

Foto: Sanna W

Vet inte riktigt om jag kommer orka uppdatera så mycket i bloggen idag, det blir nog mest till o vila skulle jag tro, men vi får se kanske lägger in någon/några bilder eller så. :)


Ha en fortsatt bra dag!

Tänk vad en helg kan gå fort..

Ja, tänk vad en helg kan gå fort alltså.. det är nästan läskigt så fort tiden kan gå ju  

Imorgon är det måndag, vilket betyder att en ny skolvecka börjar, känns ju inte sådär jättelockande precis. ;)
Men det är ju faktiskt roligt att träffa kompisarna och vi har en del roliga lektioner imorgon så, det gör inte så mycket. hehe ;)

Fast jag har en förkyldning på G och det känns ju inte så kul.. ett jag började känna lite i förrgår men sen gick det över lite sen kände jag av det mer imorse och har gjort det lite hela dagen, hoppas bara inte det blir värre..


Foto: Sanna W

Nu ska jag sätta mig framför tvn, det är nog en ganska så bra film tror jag så jag ska sätta mig och kolla på den. :)

Föresten så har jag kollat efter fler lite "äldre" bilder som jag kan lägga in i bloggen (eftersom jag inte har några nya bilder nu när inte mitt macro funkar) och jag tror faktiskt jag hittar några fler som jag kan lägga in så det blir nog inte så många bildlösa inlägg nu skulle jag tro, hoppas inte det i alla fall ;) Men nu måste jag kila. Hej!

Flitiga Lisa

Visste ni att denna blomma heter Flitiga Lisa?
Lite roligt namn tycker jag faktiskt

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Har lagt in en av dessa bilderna i bloggen tidigare och jag tror att det är den första bilden här som jag la in då, men det var ju ett tagsen och jag tror inte att det gör så mycket att jag lägger in den igen va? ;)
för jag minns nästan inte själv att jag har lagt in den bilden tidigare.

Hoppas ni gillar dessa två bilder på "Flitiga Lisa" ;) själv gillar jag dom, speciellt färgerna.
Och ni vet att bara för att jag har copyrightskyddet nedanför bilden så betyder inte det att ni får ta bilden och ta bort copyrightskyddet, utan ni vet att bilderna får inte kopieras utan tillåtelse. :)

Föresten så blev det inte att jag åkte och kolla på någon fotboll innan utan jag gick faktiskt till en kompis istället, Kristin :) och som vanligt så hade vi det skoj, hehe ja tänk att man kan ha roligt även när man gör läxa ;) hihi, nä men det är faktiskt mycket roligare att göra läxa med en kompis, så det har vi gjort nu några gånger. :) (y)
Fast vi gjorde ju inte bara läxa utan vi hitta på annat skoj också. :D

Någon annan som hittat på något skoj idag eller som ska hitta på något skoj kanske?

Två somriga bilder

Titta igenom lite äldre bilder och här har ni två stycken bilder som jag tog någon gång på sommarlovet :)

Får man inte en härlig känsla av sommar när man ser dessa bilderna? ;)

Foto: Sanna W

Någon som ska hitta på något skoj idag kanske?
Själv vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag ska se på fotboll lite senare, min bror ska spela. :) Sen kanske jag ska träna lite agility med Spicy och efter det får jag se vad som händer, tar dagen som den kommer, har inte planerat så mycket ännu.


Nu tänkte jag avsluta bloggen, men ni får ha en fortsatt bra dag. Kanske hinner jag uppdatera innan jag åker till fotbollen sen. Hej så länge!

Bolltokiga Spicy ♥

Här har ni en bild på Spicy och bollen, med andra ord: bolltokiga Spicy ;)

Foto: Sanna W

Jag kollade nyss igenom lite bilder som jag har tagit, just nu har jag tyvärr inga direkt nya bilder - vill att mitt macro ska fungera! har fortfarande inte åkt in och kollar upp vad som är felet, men snart så ska vi göra det, hoppas jag! men i alla fall så har jag kollat på lite andra bilder som jag tagit tidigare och då hitta jag b.l.a den här bilden på Spicy sen en massa andra bilder, så nu sålänge kanske jag lägger in lite äldre bilder, jag får se, om jag hittar någon som jag är nöjd med o så. ;) 

För ni håller väl med om att det är roligare om jag lägger in bilder i mina inlägg och inte bara text?

Nu ska jag nog sätta mig framför tvn, det blir nog lite lördagsmys så det blir nog ingen mer uppdatering i bloggen idag. Men isåfall så hörs vi imorgon. :) 

Ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag sätta mig framför tvn och äta lite popcorn

Hemma igen

Hej igen, nu var jag hemma igen. Eller jag har vart hemma ett tag nu, har ätit och typ suttit o slappat, blev riktigt trött innan efter matchen men nu är jag lite piggare ;) ja, ni kanske vill veta resultatet i matchen, 4-3 till oss blev det, härligt! nu vet vi att vi som sämst kan komma 2:a i serien, det är bra men att vinna serien är ju ännu bättre, så varför inte satsa på det? ;D


Snart blir det nog fotboll igen, fast nu ska jag kolla på en match. Så jag måste avsluta bloggen nu snart. Tyvärr får det bli ännu ett bildlöst inlägg *sorry* igår var det bättre med uppdateringen, mer text och fler bilder, så blir det nog tyvärr inte idag.. men jag ska se om det finns någon bild som jag kan lägga in sen. Men nu måste jag kila!

Ciao!

Samling snart

Måste alldeles strax till fotbollen har som sagt samling 10:45. Så jag hinner inte skriva mycket nu tänkte bara säga det. Men vi hörs sen. Hej så länge!

Har anmält till DM

För en stund sen så anmälde jag (och mamma) mig & Spicy till ett DM. Det är DM:et i Kungsbacka den 18 September, någon annan som kanske ska dit? :) ska bli riktigt kul med DM igen och det som är roligt är att vi vart väldigt nära prispallen och fått en bra placering på andra DM och liknande vi har vart med i, kanske bli det ännu bättre nu i Kungsbacka på detta DM:et? ;)

Foto: Sanna W

Och på tal om agility så var jag som sagt ute och träna lite innan och precis som jag tänkte så blev det träning på slalomen, då jag skicka in henne från längre håll, detta gick bra men jag måste erkänna att det gick bättre då vi träna på det förra gången. Då menar jag absolut inte att jag är missnöjd med träningen idag, för det är jag verkligen inte, ibland tog hon ingångarna riktigt fint och hela slalomen också, så jag är nöjd. :)

Sen satte jag även upp två hopphinder och en tunnel, ett av hopphindrena hade jag på en högre höjd. Det är bra att träna olika höjder då det inte alltid är samma höjd på hopphindrena på tävling. Det var inga problem för Spicy att hoppa den höjden, hon fixade det jättebra. :) (y)

Efter träningen tog jag och mamma oss en härlig promenad med vovvarna. :) Sen när vi kom hem så körde jag slalomen två gånger till, en gång på varje ingång om man säger så. Då verkade även Spicy lite med fokuserad på vad hon skulle göra så den gången gick det lite bättre då alltså. ;)

Det var lite om träningen idag. Jag hade tänkt att avsluta bloggen här, kanske att jag hinner blogga något imorgon innan jag har samlig till fotbollen, har nämligen match imorgon och samligen är 10:45 så ett litet inlägg hinner jag säkert med, om inte så får det bli efter.

Hoppas ni har haft en bra dag och hoppas att ni får en riktigt härlig helg. Någon som ska hitta på något skoj kanske? :)

Föresten, uppdateringen i bloggen har vart lite bättre idag va?
Sa ju igår att jag skulle försöka uppdatera bättre idag, lägga in fler bilder o så
(eftersom det blivit många bildlösa inlägg nu det senaste)
och det hoppas jag att jag lyckades med också.
;)

3 bilder på sötnosen ♥

Foto: Sanna W

Här har ni tre bilder på sötnosen. Håller ni med om att hon ser lite smått rolig ut? ;)
I alla fall den första bilden då hon har lite dreggel eller vad man ska kalla det, saliv kanske? vid munnen.
På andra bilden ser hon väldigt glad och och sen på tredje lite smått rolig ut igen, eller vad säger ni? hehe ;)

Foto: Sanna W

Än har jag inte gått ut och tränat agility med Spicy, men jag hade tänkt att göra det nu snart istället.

Så jag skriver nog mer om det sen skulle jag tro. Ciao!

En blöt promenad

Har precis ätit lite och innan det så var jag ute med hundarna och det blev en blöt promenad denna gång. Det var ju lite mulet när vi började gå och sen efter en stund kom också regnet och nu är jag glad att jag har tak över huvudet, för just nu regnar det väldigt mycket. ;)

Idag är det ju Fredag. Wiiihooo, härligt!
Och föresten, kan ni gissa vad vi spela för låt i skolan idag? i slutet på den sista lektionen. Ni vet den här fredagsmys som visas på tvn ibland. Nu äre slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyys. Haha ja, ni vet vilken jag menar eller? ;) en passande låt såhär på en fredag, ellerhur?


Foto: Sanna W

Jag vet att det blivit många bildlösa inlägg nu det senaste, men jag har faktiskt inte så många nya bilder att lägga in i bloggen. Mycket beror på att mitt macro objektiv inte funkar då det är det objektivet jag fotar med mest, men jag ska försöka lägga in mer bilder i inläggen nu, blir nog lite roligare då kan jag tänka mig? :)

Ja, vad ska jag hitta på nu då.. vädret är inte så lockande, det regnar fortfarande väldigt mycket.. tänkte ut och träna agility och det är ju faktiskt bra att träna när det regnar (det blir ju inte så ofta jag tränar då det regnar och ibland skulle det nog vara bra o göra det) så kanske att jag ska göra det :)

Föresten, på tal om agility. Kan det vart för två dagarsen kanske? ja så var det nog. (har inte skrivit om detta ännu) men i alla fall. Jag blev sugen på att träna agility med Spicy, det började bli väldigt mörkt men jag tränade ändå. :) Jag tränade då lite på slalomen. Ingångarna framför allt, och jag vet inte på hur långt ifrån jag skicka in henne i slalomen men det var långt och hon tog ingångarna gång på gång! :D det såg riktigt snyggt ut måste jag säga ;) Även den ingången som krånglat lite innan då hon gärna tog andra ingången funkade kanon, jag sa bara "ut, slalom" också tog och rätt ingång. Åh va jag är stolt över dig Spican

Jag ska be mamma eller någon filma nästa gång vi tränar det, så kan ni se då. :)
Förra gången var liksom första gången jag träna på att skicka in henne i slalomen från så lång håll och det gick ju som sagt kanon! :D Undra hur det kommer gå nästa gång jag tränar det. ;)

Nu tänkte jag avsluta bloggen. Det blev visst en hel del text så jag hoppas ni hade en trevlig liten lässtund ;) 
Ha det fint, hej!

Gó morgon

Gó morgon på er, sovit gott? det har jag :)

Har precis ätit frukost och kollat lite på Vakna med the voice :)

Men nu måste jag fixa i ordning det sista innan jag ska till skolan. Slutar tidigare idag föresten (13:40) så jag ska försöka hinna blogga då jag kommer hem, eller först blir det promenad med vovvarna men efter det kan jag ju. :)

Hej då länge!

Gó natt!

Jag hinner inte med så mycket mer än ett litet Godnatt inlägg just nu. Kom nyss hem från Kristin. Tänkte ta en dusch och sen försöka lägga mig i tid. Så redan nu säger jag Gó natt!

Ska försöka uppdatera bättre imorgon. Hinner inte med bloggen så som jag gjorde innan p.g.a skolan.. men som sagt, ska försöka uppdatera bättre imorgon. :)

Och de fina kommentarena som jag fått av er hinner jag tyvärr inte svara på nu.. men imorgon gör jag det :)

Sov gott! :)

Hinner med en snabb update..

Hann inte att blogga igårkväll igen som ni säkert märkte, tänkte göra det imorse istället men det blev inte av det heller. Så nu får det istället bli en snabb updatering. :) Med bara text denna gång..

Var nyss ute på en liten promenix med vovvarna och ska nu snart ska jag gå till Kristin  Vi hade tänkt göra lite läxor sen ska vi även laga mat, det blir samma som förra gången hade vi tänkt. Det blev ju så himla gott ;) (y)

Men nu måste jag kila. Får se om jag hinner blogga något mer idag, är inte säker, men kanske.

Ciao!

En lyckad dag

Jajamen, det blev en riktigt lyckad klassens dag måste jag säga :)
Vi hade som sagt tio kamp & vår grupp var inte den mest seriösa om man säger så, men shit va roligt vi hade! haha, kunde inte sluta skratta ibland alltså 

Sen så gjorde vi också fotbad, med hjälp av naturen faktiskt :) vi hade bl.a björk, brännässle & rosen peeling till fötterna. Och i fotbadet hade vi även lagt i löv och sånt som hör till naturen. Det kändes faktiskt riktigt fräscht måste jag säga och fötterna blev ju så himla lena och mjuka efteråt. :)

Foto: Sanna W

Sen har jag faktiskt inte hittat på så mycket mer idag, har suttit lite här vid datorn ska snart ute med hundarna med mamma hade jag tänkt, så vi säger väl så så länge, kanske att jag hinner blogga mer senare, men bara kanske ;)

Söta Spican ♥

Här har ni en bild på Spicy som jag tog i förrgår :)
Som jag alltid brukar säga: Hoppas ni gillar den

Foto: Sanna W

Jag kom (ungefär) nyss in från en härlig långpromenad med hundarna.
Det blåste en del, men solen var framme i stort sett hela tiden så det blev en riktigt härlig promenad. :)

Nu måste jag göra i ordning mig helt. Ska som sagt vara i skolan klockan 12:55.
Kommer hem ca 17:30 så jag ska försöka blogga då. :)

Ciao!

Sovmorgon imorgon!

Jajamen, imorgon är det som sagt sovmorgon, härligt! :)
Men det betyder faktiskt inte att jag ska sitta här länge till, utan det blir nog att jag gör lite läxa eller så tänkte jag sätta mig framför tvn (men klockan går ju så himla fort såhär på kvällen så snart måste jag ändå lägga mig snart) Ja, det sista låter ju mer lockande men det känns ändå skönt om jag gjort lite av läxan. ;)

Foto: Sanna W
Med denna bilden säger vi god natt!

Bjuder på en bild innan jag går, haha en rätt så rolig en ;) och tyvärr lite suddig, men den passar ju ändå som en god natt bild eller vad man ska kalla det, thihi ;)

Hoppas ni har haft en bra dag. Hej!

Millies öga

Bjuder här på en bild på Millies öga. Tog denna bilden igår.
Hoppas ni gillar den  

Sanna W

Nu snart ska jag på fotbollsträningen, kommer hem rätt så sent så är inte helt säker på om jag hinner blogga då, måste nog göra lite läxa. Men jag kanske hinner blogga en snabbis föresten för jag kom på att imorgon har jag sovmorgon, en väldigt lång en ;) för imorgon har vi nämligen klassen dag då vi ska till ett ställe som heter Skårs gård och då behöver vi inte vara i skolan försen kl 12:55. Härlig alltså! fast sen kommer jag hem rätt så sent, 17:30 ungefär tror jag.

Men nu måste jag kila. Ha en fortsatt bra dag. Ciao!

Söta Millie ♥

För en stund sen var jag ute och fotograferade underbaringarna (Spicy & Millie, vilket ni säkert förstod att jag mena) :)
Det har inte blivit så många nya bilder inlaggda i bloggen nu det senaste, mitt macro objektiv funkar ju som sagt inte.. (men så fort vi hinner så ska vi åka in och kolla vad som är felet) och eftersom inte det funkar så har det inte blivit så mycket fotografering, jag fotar ju mest macro och använder inte mitt andra objektiv så jättemycket då eftersom jag mest fotar macro, men idag använde jag det istället för mitt macro när jag fotade vovvsingarna. :)

Bjuder på en bild på Millie nu, blir nog att jag lägger in några fler bilder imorgon :)

Foto: Sanna W

Millie gör nästan vad som helst för en frolic ;) hon älskar det verkligen, ja ni ser ju här på bilden va hon drägglar, haha. Sötisen :D <3

Nu ska jag svara på alla fina kommentarer som jag fått, sen ska jag nog se om det är något bra på tvn.

Ha en fortsatt bra kväll. Tjaooo!

Tack!

Tänkte bara ännu en gång säga tack för alla snälla kommentarer, det värmer verkligen 




Bjuder även på två bilder som bästaste Hannah har tagit på mig :)
Glömmer aldrig den veckan.. ♥

Nu måste jag kila! Idag är det jag som ska laga maten här hemma, vilket jag också vill ;)
Det blir den där maträtten som jag gjorde med Amanda & Kristin, skrev lite om det i detta inlägget :)

Jag svarar på alla fina kommentarer lite senare :) <3

Ciao!

Agilitytävling - Borås

Först innan jag berättar om hur det gått på tävlingen idag så måste jag bara tacka för alla snälla kommentarer, blir jätteglad ska ni veta, fortsätt så  ;D

Det kändes så himla bra idag på agilityn, det kändes som Spicy var i sån himla bra form. Jag tränade på balansen & gungan lite en stund innan vi skulle starta och hon var såå himla duktig, tog verkligen kontakten jättefint! :)
När det var vår tur att starta så kändes det även då väldigt bra. Men.. lite längre in i banan, i slalomen halkade hon, såg så ut i alla fall.. vilket var väldigt otur så jag körde om slalomen, ingen halkning då men jag råka säga "kör" för tidigt så hon missade sista pinnen i slalomen, klantig matte alltså ;) men sen tog Spicy ett hinder från fel håll, kan det vara för att vi har tränat "runt"? hehe nej så är det nog inte, jag sa ju faktiskt inte ens "runt" till henne. ;) Det var helt enkelt jag som visa för dåligt där. Men, trots dessa felen så är jag jättenöjd, det är jag verkligen! kontaktfälten satt som en smäck och ja, hon börjar nog förstå att kontaktfälten ska hon alltid trampa på :D så det känns kanon ändå måste jag säga!

Kontaktfälten har ju gått kanon både igår och idag, inget fel alls inte ens ett stopp på a-hindret vilket hon fick för sig att göra någon gång innan, som i Hässleholm t.ex, haha tok hund ;D ♥

LadyInAsh.blogg.se
Här har ni en bild på mig & Spicy när vi står på prispallen :)
Denna bilden är tagen igår med videokameran, därför kvalitén är som den är ;)

Spicy, du har vart kanon duktig i helgen!
Min egna lilla stjärna. Du är bäst! 

Agilitytävling - Kungsbacka

Sådär ja, då var dagens agilitytävlingar avklarade. :)
Vädret har vart helt kanon! först när man kom dit så var man väl lite orolig hur det skulle bli under dagen, det kom någon kort skur när vi åkte dit, men sen klarnade det verkligen upp och blev som sagt helt kanon väder - sol & blå himmel :)

Första loppet för dagen var Agilityklass 2: Det som var lite lurit i denna banan var väl efter balansen då hon kunde dra mot långhoppet (som var rätt så nära balansen) istället för att ta rätt hinder (ett hopphinder). Sen var det ju även balanshindrena som jag inte var helt säker på då, det har ju gått kanon med kontaktfälten på träning men sen vet man aldrig hur det är på tävling, då hon ibland har stannat högst upp på a-hindret och sånt där. ;P Men detta var inga problem! efter balansen kanske det blev lite osäkert sådär, men det var för att hon fick sån fart eller hur man ska säga efter balansen, och jag var inte beredd på det och hann inte riktigt med, men det fixa sig och hon tog rätt hinder, kontaktfälten gick jättebra, inga problem! och ja, det blev ett nollat lopp och vi vann även klassen!!  andra pinnen i agilityklassen detta alltså. :)

Sen var det dags för Open Clas Hero (cupen) Hoppklassen: Ja, vad ska man säga, allt gick riktigt bra! :) fin slalom, fina svängar, följde mig bra, jag är helt enkelt riktigt nöjd. Ett nollat lopp detta och jag tror att det blev en 10:onde plats, men än var det ju inte slut, agilityklassen var kvar och det var ju det sammanlagda resultatet som var det viktiga. ;)

Open Clas Hero, Agilityklassen: Ett bra lopp här också! :D det blev lite knasigt på ett ställe då Spicy inte riktigt vart hon skulle, (ni ser det säkert på filmen) jag visa alltså inte ordentligt då, så där gick ju lite tid. Men resten utav banan tycker jag det såg bra ut, även här kom vi i mål med ett nollat lopp! :) Vi tog även ledningen då, en liiten stund bara.. ;)
Det sammanlagda resultatet blev i alla fall en sjätte placering för oss vilket jag är jättenöjd med!
För att tävla mot en massa andra duktiga ekipage som bl.a tävlar i SM, ja då är det faktiskt inte dåligt ;)

Och slutligen Hoppklass 3: Vilken otur.. det kändes verkligen jättebra när vi körde banan, tills.. då vi kom till ett hopphinder, ett dubbelt liksom (två hopphinder som står ihop, det första lägre och sen det andra lite högre, om ni förstår hur jag menar? ;) på tal om det, så tyckte jag föresten att hindre såg högre ut än vanligt, tyckte faktiskt att det såg ut som medium höjd) jag vet inte riktigt om hon såg det andra hindret som var högre, eller om hon bara såg det lägre hindret, men i alla fall så hoppas hon in i hopphindret och fick själva, ja vad säger man, bommen? eller pinnen? (haha, vad säger man nu igen? ;O ) på sig, också ramlade hon, det kanske inte låter så farligt, men det såg faktiskt riktigt otäckt ut. Som tur var så blev min prinsessa inte skadad <3 hon gnällde till, men jag tror hon blev lite rädd & samtidigt chockad. Sen fortsatte vi banan som vanligt och det var inga problem, hon visade alltså inga tecken på att ha ont eller så och det var ju det viktigaste :) <3 i slutet var det även två till sånna hopphinder och hon fixa hon jättebra, tänkte att hon kanske inte skulle våga hoppa över dom men så duktig hon var alltså. :) Ja, det var otur det där 5 felet, men som sagt, det viktigaste var ju att Spicy inte blev skadad. <3

Idag sprang vi fyra lopp och vi sprang alltså 3 felfria lopp och ett lopp med 5 fel.
Gissa om jag är nöjd? klart som sjutton att jag är ;D haha


Här har ni filmen på alla loppen från idag på mig & Spicy :)
Jag vet inte riktigt varför bilden liksom hackar iblanda, fast den tredje filmen i videoklippet där hackade den inte lika mycket va? det verkar som att bilden blir bättre när man filmar lite längre ifrån. Aja, men man ser ju i alla fall :)


 

Oj va klockan går! jag måste verkligen komma i säng ;) tävling imorgon också :D en tävling imorgon bara, agilityklass 2 är det då :) 1 pinne kvar där, ja då är vi uppe i 3:an där också!

Friidrott på tvn

Egentligen har jag inte så mycket att skriva om just nu (och kom inte på någon bra rubrik heller för den delen). Har just kollat på friidrott lite men kände för att göra en snabb liten uppdatering sen hade jag tänkt att sätta mig framför tvn igen ;)

Ska snart förbereda allt inför imorgon så det är klart, sen bara ta det lugnt antar jag ;)
Har faktiskt inte så mycket nya bilder som jag kan lägga in i bloggen nu, isåfall är det väl någon bild som inte är så passande till just detta inlägget. Så det får bli ännu ett inlägg med bara text, har ju bara haft inlägg med bara text idag, hoppas inte det är för tråkigt bara.. ;P men imorgon kommer det säkert in någon bild i bloggen hoppas jag :)

Nu ska jag sätta mig och kolla på friidrotten och smaska i mig lite gott :)
Ha en trevlig helg allihopa.

Imorgon är det som sagt agilitytävlingar som gäller, Kungsbacka imorgon också är det i Borås på Söndag

Har precis vart på klubben :)

Hejhej! har precis vart på klubben och vi tog en sväng förbi min bror innan vi åker hem, så nu sitter jag här vid datorn och tänkte blogga en snabbis bara :)

Träningen på klubben gick riktigt bra! Spicy tar kontaktfälten jättefint och "runt" & "ut" gick även också jättebra! :)
Så det blev en lyckad träning

Nu får Spicy vila ut ordentligt inför helgens tävlingar (och även jag, känner mig så väldans trött :P) imorgon är det hela fyra tävligar! :) för det är nämligen en cup som vi ska vara med i också, sen på söndagen är det inte så många utan då är det bara en tävling. Så det kommer bli fullt upp i helgen har ju även fotbollsmatch på söndag också.

Sådär ja, det var en snabb liten uppdatering detta om hur träningen hade gått o så, så nu vet ni det :)
nu ska vi snart åka hem, så det är väl lämpligt att avsluta bloggen här då ;)

Ååh, jag känner mig riktigt sugen på en milkshake just nu, kanske blir det ett stopp på Mc donald´s? ;)

Ska snart iväg till klubben

Det blir ett snabbt inlägg här. Tänke bara berätta att jag mamma och (såklart) Spicy ska iväg till klubben nu snart :) så jag ska bara fixa iordning det sista och sen åker vi. Tänkte träna på kontaktfälten, sen kanske jag tar fram några hopphinder och även övar lite "runt", tror det blir så, men vi får se. :)

Så jag får helt enkelt skriva mer i bloggen senare, hej så länge!

Tack för kommentarena och gästboksinläggen, hinner tyvärr inte svara på dom nu, så jag gör det så fort jag hinner! :)

Godnatt!

Ja, nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon! :)

Ifall jag kommer i säng nu efter att jag skrivit detta inlägg så lägger jag mig ändå i hyfsad bra tid, det brukar alltid bli så att jag lägger mig så himla sent så jag knappt orkar upp nästa dag, men nä nu väntar sängen, så gónatt & sov gott!

Hemma igen!

Jajmensan, nu var man hemma från stranden igen (eller kom hem för några minutersen har hunnit greja med lite annat innan jag börja skriva här) men i alla fall. Måste säga att det var riktigt kallt i vattnet, haha okej mest i början då, men sen när man hade vart i en stund så blev det riktigt skönt, fast det är ändå ingen tvekan om att det var det kallaste doppet i år. ;)

Foto: Sanna W

Idag var det ju som sagt första skoldagen & det känns faktiskt rätt så bra att börja igen ;)
Inte sådär jättesugen på att börja då men.. det känns faktiskt bra.

Nu ska jag ta något att äta, för sen klockan 19:00 har jag fotbollsträning som slutar 20:30 så ifall jag hinner blogga efter träningen så gör jag det. :)

Ha en fortsatt bra dag. Hej!

Ett dopp i havet hade inte vart fel ;)

Vädret är helt underbart och ett dopp i havet hade verkligen inte vart fel.
Så jag ska nu gå till stranden med ett par kompisar och ta mig ett svalkande dopp ;)  

härligt asså!

Vi hörs sen, hej så länge!

Agilityträning - videoklipp

Som jag sa i förra inlägget så sa jag ju att  jag kanske skulle bygga upp en bana och köra den med Spicy och så blev det också :) eller det stod nästan en bana färdig faktiskt, för jag har byggt upp olika kombinationer också har jag haft kvar en när jag byggt en annan och då kunde jag liksom ta ihop båda dom kombinationera så det blev som en liten bana :) la bara till ett hinder men mer behövdes faktiskt inte, så det var ju bra. ;)

Jag började faktiskt inte med att köra banan utan innan det så tränade jag lite på kontaktfältet på a-hindret och sen efter det så körde jag banan. Min bror filmade så jag har inte så mycket mer o säga än att jag är väldigt nöjd med träningen. Och du, ta & kika på klippet vettja :)

Ifall det inte går att se klippet (vilket jag förstått att det inte funkat för vissa när jag lagt ut videoklipp här i bloggen) så säg isåfall till så ska jag fixa så ni får en länk till klippet.



Spicy min lilla stjärna, du är så duktig 



Detta blir förmodligen sista inlägget för ikväll och jag kommer nog inte hinna blogga förens imorgon efter skolan (hinner nog inte på morgonen innan skolan) men isåfall så hörs vi då! nu ska jag nog sätta mig framför tv:n och kolla på friidrotten, skoj skoj :) (y) imorse fastna jag framför tvn när jag såg på friidrotten, blir det så nu också tro? ;)

Ciao!

En söt liten anka

Jajamen, en söt liten anka har ni på bild här ;)

Har tagit denna bilden med macro objektivet, gick ju inte så nära ankan och fick ingen riktig närbild, det är jag lite för feg för - att gå så nära alltså ;) Men jag gillar ändå bilden på något sett, hoppas ni också gör det :)

Och på tal om mitt macro objektiv så fungerar det fortfarande inte.. skrev ju lite om det i detta inlägget.
Så vi får helt enkelt åka in och kolla vad som är fel..

Foto: Sanna W

Såg en nyckelpiga innan när jag var ute & sola och jag blev så himla sugen på att fota macro, men det gick ju tyvärr inte då. Och just den nyckelpigan hade en sån stark röd färg, de nyckelpigor jag sett i år har haft lite mer orange/röd färg men denna var verkligen röd så bilderna hade nog blivit ännu lite finare skulle jag tro. ;)

Ska nog ut och träna lite agility med Spicy snart, kanske blir det så att jag bygger upp en bana :) kan ju rita upp en nu eller något så väntar jag tills mamma kommer hem så får hon hjälpa mig bygga upp den - lat som jag är, haha! :)

Och föresten! nu är det inte alls långt kvar av sommarlovet.. redan imorgon börjar skolan igen, kan inte förstå att alla sommarlov ska gå så ruskigt fort :O men tiden går fort när man har roligt, så är det bara..

Ett mysigt ställe ..

.. Ett mysigt ställe som jag, Hannah & hennes föräldrar var på :)

Den veckan var underbar :)

Foto: Sanna W

Gó morgon!

Gó morgon på er! :) undra om detta är första gången på hela lovet som jag lyckas gå upp hyfsat tidigt? :O haha, okej jag har gått upp tidigare då jag har vart tvungen och när jag skulle bort någonstans. Detta är i och för sig inte så där jättetidigt då kanske, men för mig är det hyfsat tidigt i alla fall (typ 9:20 kanske jag gick upp, satte mig nämligen inte vid datorn direkt när jag gick upp, för det kanske ni trodde, men jag hann göra lite annat innan jag satte mig här) ;) som igår t.ex, det var nog de senaste jag gått upp på hela sommarlovet, ca 11:30! ;O

Det som är jobbigt med att man sover länge, det är ju att det känns som om hela dagen har gått typ..
Fast samtidigt är det skönt att sova ut (a) haha ;)

Nä, slut pratat om detta, här har ni en bild istället:


Foto: Sanna W

Nu ska jag ta & äta frukost, kanske ska man sätta sig ute? vädret ser lite lockande ut, ser ut att bli bra väder idag också :D (y)

Agilityträning - kontaktfält

Tidigare ikväll, direkt efter att jag kom hem från fotbollsträningen så gick jag ut för att träna lite agility med Spicy :) tränade mest på a-hindret (kontaktfältet alltså) sen blev det även lite träning på att hon skulle ta rätt tunnelingång och sen körde jag också lite "runt" så det blev lite olika denna gången :)

Allt detta gick jättebra på träningen. Det var bara det att i början när vi körde a:et så är hon liksom lite osäker verkar det som, då hon går ner så himla sakta från a:et och tar kontaktfältet, jag vill att hon ska ta sig ner snabbt till kontaktfältet och sen springa. Och det fixade hon också! när vi hade kört a:et bara några gånger så var hon jätteduktig och tog sig snabbt ner och tog framtassarna i backen och hade baktassarna på kontaktfältet. Det gick kanon verkligen! när jag sa "stanna" så stannade hon på kontaktfältet också sa jag "kör" så kuta hon på för fullt ;) så det blev alltså, "stanna" "kör", hehe alltså sa det nästan samtidigt om ni förstår hur jag menar. ;P Men detta var alltså på det a-hindret som vi har hemma, ska nog försöka ta oss till klubben och träna på kontaktfältshindrena där, då a:et är mycket högre än det vi har hemma. Så jag hoppas att a:et ska gå lika bra där som här hemma. :)

När jag tränade på att hon skulle ta rätt tunnelingång så formade jag tunneln som ett U också hade jag en ingång precis framför ett hopphinder, och den ingången som var precis framför hopphindret skulle hon alltså inte ta utan hon skulle ta den andra ingången och det fixa hon galant, inte fel ingång någon gång!

♥  D u k t i g a  d u  S p i c y !  ♥



Träningarna har verkligen gått bra nu det senaste när vi tränat och det känns riktigt bra nu inför tävlingarna till helgen!
Lördag: Agilityklass 2 & Hoppklass 3 + Open Clas Hero (en cup), Söndag: Agilityklass 2.
Så ser det alltså ut :)

Vi är laddade!

Ett litet klipp från agilityträningen idag

Var nyss ute och tränade agility med Spicy, hade uppe nästan samma kombiantion som förra gången bara att jag hade
den längre tunneln istället och hade den formad som ett U.




Spicy var kanonduktig med slalomingångarna. På dessa två filmerna i klippet så ser ni ju att jag följer med henne mer till slalomen men några gånger följde jag inte med henne alls långt och hon klarade ingångarna galant! :D
(filmade tyvärr inte dom gångerna)

Nästa gång vi tränar är det nog dags för en liten bana skulle jag tro :) imorgon kanske. (y)

Ha en fortsatt bra dag. Nu ska jag ta en glass och gå ut i det underbara vädret igen

Humlan & Biet

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W
 
Foto: Sanna W
 
Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar dessa bilderna på Humlan & Biet :)
Någon som kanske har en favorit?

Nä, nu ska jag inte sitta här framför datorn längre, utan jag ska ut i det härliga vädret hade jag tänkt, aah härligt!

Ha en fortsatt bra dag!

Månen

Hoppas ni gillar denna bilden på månen :)

Foto: Sanna W

Ingen vidare bra uppdatering idag, men nu är det inte längre kvar utav sommarlovet och jag vill verkligen ta vara på tiden, som att vara med kompisar och göra annat skoj :)

På tal om kompisar. Idag var jag med Kristin & Amanda och vet ni vad vi gjorde (bl.a) vi lagade mat och inte vilken mat som helst, utan kyckling med balsamsås (man skulle även ha parmaskinka till, men det skippade vi) och till det så stekte vi potatis (tänkte först göra ris till kycklingen men det blev att vi stekte potatis istället, och sen hade vi givetvis sallad och andra goda grönsaker till det) Och kyckling är väl ändå inte det lättaste att göra, eller? ;) första gången liksom och det blev hur gått som helst, shit vi är ju gryma på att laga mat, haha!  

Mamma sa att om jag ville kunde jag göra den maten nu i helgen, så kanske att jag gör det, varför inte?  ;D

Kan ju tilläga en sak också, att vi hade vattenkrig :D blöt blev man, men det hör väl änna till eller? ;) 
Och skoj vare ♥

En lyckad dag, med andra ord!

Bjuder på en bild

Bjuder på en bild innan jag ska iväg till Kristin. :)

H o p p a s  n i  g i l l a r  d e n
 

Foto: Sanna W

Nu måste jag kila. Ciao!

En liten humla

Här har ni två bilder på en söt liten humla

Hoppas ni gillar dom. Jag gillar speciellt den första :) ser ni den där skuggan eller vad det är jämte humlan, det tyckte jag blev fint, eller vad tycker ni? ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har inte så mycket mer att säga nu faktiskt, tänkte bara bjuda på två bilder på humlan.

Så nu säger jag gó natt & sov gott

Snabb uppdatering igen..

Sorry.. det får bli en snabbis nu igen. Tänkte bara berätta läget lite ;) 

Så fort jag skrivit klart här så ska jag iväg till ett par kompisar, alltså Kristin, Alice & Amanda :) tråkigt nog har vi faktiskt inte hunnit vara alls mycket under lovet.. så det är egentligen nu i slutet på lovet som vi alla kan samtidigt typ..

Nu måste jag kila! hej. Försöker uppdatera när jag kommer hem, lägga in lite bilder eller så kanske :)

Snabb uppdatering

Hej på er!

Som ni säkert märkte så var det väldigt tyst i bloggen igår. Jag var hos Kristin (en kompis :) ) nästan hela dagen och sen hade vi också bestämt att vi skulle sova över och så kom jag hem nu. Så jag har alltså inte hunnit att uppdatera försen nu.

Hade bara tänkt att berätta det, hinner inte skriva något mer nu, har nämligen samling snart till fotbollen, match ni vet ;) så jag får helt enkelt skriva mer sen. Hej så länge!

Och föresten, tack för alla snälla kommentarer, jag svarar på det senare! :)

Agilityträning - slalomingångar & "runt"

Tidigare idag tränade jag agility med Spicy och jag måste säga att det gick riktigt bra!
Tränade även denna gång på "runt" och slalomingångarna. Måste bara säga att vilken skillnad det är på slalomingångarna nu! :D hon hade ju någon gång fått för sig att hon skulle ta andra ingången istället för första i slalomen och för att hon inte skulle ta andra ingången så var jag tvungen att följa med henne nästan hela vägen och visa ordentligt att det verkligen är första ingången hon ska ta men på träningen idag kunde jag skicka henne från längre och längre håll, duktig vovve alltså! :D <3 när jag tränade "runt" med henne så gick det super även det. :)

Jag har väl egentligen inte så mycket mer att skriva, mamma filmade även lite när vi tränade så då kan ni ju även se där hur det gick. :)




Första filmen i själva videoklippet, efter slalomen där när hon skulle runda hindret och jag var på andra sidan av hindret, det var jag faktiskt riktigt förvånad över att hon klara, jag trodde faktiskt att hon skulle ta hindret från det håller hon kom från (om ni förstår vad jag menar) Men hon fixade ju det galant. Min lilla stjärna!

Fjärilshundarna Cayenne & Cinnamon

Foto: Sanna W

Här har ni några bilder på Hannahs söta fjärilshundar, Cayenne & Cinnamon :)
Visst är som bara för söta? :D

Hoppas ni gillar dessa bilder, det gör jag :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu ska jag inte sitta här framför datorn, utan nu ska jag ut i det härliga vädret!

En liten fluga

Foto: Sanna W

Bjuder på ett par bilder på en liten fluga :)
Bilderna är kanske en aning mörka och de två första bilderna tycker jag ser lite suddigare ut än vad dom egentligen är, kan det vara för att jag har förminskat dom? fast så brukar det ju inte bli..
aja, jag gillar dom ändå, hoppas ni också gör det ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Jag har massor med bilder att visa från när jag var med Hannah :) ♥
Så jag lägger helt enkelt upp bilder lite då & då från det.

Nä, nu måste jag göra i ordning mig, sitter fortfarande här i pyjamas.. haha ;)

Ha en fortsatt bra dag!

Två bilder på solnedgången

Bjuder på två bilder på solnedgången som jag tog på en ö som jag och Hannah var på i fredags (det var såå kul! :) ♥)

Hoppas ni gillar bilderna :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Som jag sa i det tidigare inlägget idag så skulle ju jag träna agility med Spicy, så jag hade tänkt att jag kan ju skriva lite om det. :) Det gick kanon, Spicy var så duktig! Vi tränade mest på "runt" då hon skulle runda ett hopphinder, precis som vi gjorde igår då alltså fast denna gången hade jag byggt upp en liten kombination med hjälp av 12 pinnars slalom & 2 hopphinder så det blev även lite träning på slalomingångarna vilket också gick väldigt bra! :D

Spicy fattar precis vad hon ska göra nu när jag säger "runt" och det funkar även om jag står på andra sidan av hopphindret så jag har henne mitt emot mig! så säger jag "runt" och visar lite lätt med armen.

  D u k t i g a  d u  S p i c y !  ♥ 

En massa nyckelpigor

Foto: Sanna W

Jajamen, en massa nyckelpigor, det var precis vad jag såg igår :) och det var verkligen hur många som helst! undra hur många det var egentligen, 20? ja det kan det mycket väl ha varit och jag såg säkert inte alla heller. ;)

Men något som var lite tråkigt var att efter en stund kunde jag inte ta något mer kort, eller jag kunde men kameran kunde inte ställa in sig, den hitta liksom inte skärpan.. och så är det nu också :/ det måste vara något med objektivet, vart jag en försöker ta kort så kan den inte ställa in sig, hela bilden är bara suddig. Det måste ju vara något fel. Med macro objektivet också.. :( Det är så konstigt, för jag har liksom inte tappat objektivet eller någonting, så jag fattar inte vad det kan vara som har hänt med det. Aja, ifall det inte rättar till sig så får man väl åka in och kolla vad som är fel..

Jag hann i alla fall fota ganska så många bilder på nyckelpigorna som tur var ;)

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar dessa bilder på nyckelpigorna. Nu ska jag nog ut och träna lite agility med Spicy och sen lite senare har jag fotbollsträning så ifall jag inte hinner skriva i bloggen innan det så skriver jag förmodligen efter träningen. :) 

 Ha en fortsatt bra dag allihopa :)

Agilityträning

Var ute och tränade lite agility med Spicy för en stund sen. Tänkte att hon skulle vara riktigt taggad på att köra eftersom jag inte tränat med henne nu på ett tag, och det var hon också. :) Fast hon har faktiskt fått träna lite medans jag har vart borta hos Hannah, mamma hade nämligen tränat lite "runt" med henne. Alltså när hon ska runda ett hopphinder. jag tränade lite på det med Spicy innan jag åkte till Hannah, då hade jag bara ett hopphinder och satte henne framför hindret, sen sa jag "runt" och visade tydligt med armen att hon verkligen skulle runda hindret, det var liksom det jag tränade med Spicy lite innan då, men nu satte jag upp en liten kombination med slalom, två hopphinder & en tunnel och sa då till när hon skulle runda ett hopphinder och gud va duktig hon var, hon fattade precis! :D

Lättlärd - ja det är vad Spicy är :)

Ett exempel är ju på klass 3 tävlingen i Hässleholm, ja då var det precis så på ett ställe att hunden skulle runda ett hopphindret och jag har liksom inte tränat just det med Spicy, inte att jag sagt "runt" när hon ska runda hindret utan isåfall har jag bara visat med armen. Men ibland hinner man ju inte med det och det var just det jag inte hann på den tävlingen och det är just därför det är så bra att hunden vet vad den ska göra när man säger "runt" :)

Så det var alltså att Spicy skulle runda hindret, det var det jag tränade på idag. Jag försökte filma lite (alltså satte kameran på självutlösare) men jag tror inte att filmerna blev så bra och man ser nog inte så mycket, för jag filmade nämligen med kompaktkameran (videokameran är inte här hemma just nu, det är ju mins brors kamera så han har ju den) och jag kunde inte zooma in mycket alls för då kom inte hela kombinationen med på bild och om jag inte zoomar in hyfsat mycket så blir bilden jättedålig.. men ska nog träna lite mer på kombinationen imorgon (eller så bygger jag upp en annan) så då kan jag ju be mamma eller någon filma. ;)


Foto: Sanna W
Har inga nya agilitybilder, så tog en som jag tagit för rätt så länge sen.. :)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och se det sista av fotbollen, ni vet Sverige-Finland :)
Det ser bra ut för Sverige än så länge, dom leder med 1-0 ;)

Ha en fortsatt bra kväll. Hej!

Nallarna & Fjärilshundarna

Foto: Sanna W

Visst är dom söta, fjärilshundarna Cayenne & Cinnamon och nallarna Storfot & Snéhuvud :)

Jag gillar verkligen bilderna på dom tillsammans, men vad tycker ni? :D

En underbar vecka!

Ja, det har varit en underbar vecka med Hannah ♥ 
Underbar.. det räcket inte, för det har vart så himla mycket bättre än så! veckan har gått så himla fort och vi har hunnit
med mycket kan jag säga och framför allt, vi har haft så otroligt skoj! :)

Och så mycket som vi har skrattar, ja man kan ju undra hur länge vi kommer leva egentligen ;D

Foto: Sanna W
Denna veckan - ja det är helt klart ett Minne för Livet  ♥ Tack Hannah, för en helt underbar vecka. Älskar dig! 

Sötis Hannah :)

Foto: Sanna W

Bjuder på två porträtt bilder på sötis Hannah :) ♥

Fina Hannah ♥

Sanna ♥ Hannah

Två bilder från idag


Hannah & Cayenne, sötisar :) <3

Ny design!

Ja, som ni ser så har jag fått en ny design här inne, och precis som förra gången så är det Hannah som har gjort den :)  Är den inte sååå fin? jo, det är den verkligen ;D visst är det gulligt att Spicy liksom hoppar över namnen i headern.




Jag gillar verkligen designen Hannah har gjort & visst gör ni också det? :)

Packat & Klart!



Jajamen, nu är allt packat & klart inför imorgon! :D

Som ni säkert förstod i förra inlägget så ska jag träffa Hannah! :) <3
Vi kommer att hitta på så mycket kul (ja, det kanske blir så mycket kul så jag inte får plats att skriva allt i bloggen, vem vet? haha ;D) imorgon t.ex då kommer vi gå på Liseberg :) hur kul kommer det inte bli egentligen? :D
Sen kommer vi sova på ett hotel över natten och i övermorgon gå på universeumet i Göteborg, sen när Hannah och hennes familj åker hem så kommer jag följa med dom och vara där tills Måndag :)
Åh, låter det inte kul? JO, för det kommer bli Bäst! :D :D :D

Så det kommer nog bli lite tyst här i bloggen några dagar. Kommer som sagt hem på Måndag nästa vecka (tror jag det blir) och jag är inte säker på om jag kommer uppdatera i bloggen medans jag är borta. Det får vi se :)
Kanske att jag hinner blogga imorgon innan jag åker men annars så säger jag hej då nu, ni får ha det så bra, det ska jag ha! :D Hej!

EN DAG KVAR! :D

Jag kan nästan inte förstå att det är imorgon som jag ska träffa dig. IMORGON!! :D :D :D


(bild lånad från Hannahs underbara blogg)

IMORGON SMÄLLET DET! ellerhur Hannah? ;) <3

En bild på..

.. En bild på Spicy har ni här :) detta är samma bild som jag la in innan idag, fast nu har jag beskärt bilden som ni ser.



Jag gillar det, men vad tycker ni? :)

Som ni ser så har jag inget copyrightskydd på denna bilden,
men copyrighten gäller ändå! precis som vanligt. :)

En liten mygga



En rätt så brusig bild men som jag på något sätt ändå gillar :)

Gästbok

Ja, nu har man då gästbok här på bloggen också :) lite längre ner till höger så finns gästboken. Så det är bara att trycka på länken och sen skriva ett litet inlägg. :)

Och vem är det nu som har fixat en gästbok till mig om inte Hannah? - du är bara för snäll du! <3 :)

Bjuder på tre bilder



Hoppas ni gillar dom :)

Bjuder på en bild..

.. Bjuder på en bild och önskar er en fortsatt bra kväll :)

Tycker denna bilden är så söt på Millie. :D Denna bilden fanns ju även med i kollaget som jag gjorde, ni vet kollaget där Millie jobbade så flitigt med aktivitetsbollen ;)



Ska sätta mig framför tvn och mysa med vovvarna nu.

God natt! :)

Resultat från Dm:et

Hejhej! Idag var det som sagt DM som jag och Spicy var med på. :) Vilket väder vi hade då! trodde absolut inte det skulle bli så bra, så som det såg ut igår.. men där ser man, ibland har man tur. ;)

I första loppet, hoppklassen så kom vi i mål med ett felfritt lopp och en bra tid, kommer inte riktigt ihåg vad tiden var men jag har för mig att den var något på 30s. Och med det loppet tog vi ledningen :) I agilityklassen kom vi även där i mål med en bra tid, men tyvärr 10 fel på hinder.. jag tror att vi fick 5 fel på balansen sen fick vi också 5 fel för ett rivet hinder, Spicy som aldrig river hinder ;O hihi nej, men allt kan ju hända. ;P Åh, kontaktfälten som gått så himlans bra när vi tränat nu det senaste, att dom inte sitter nu på tävling då.. aja, bara att träna o träna så sitter det väl för hoppningsvis, fast man vet ju inte vad som händer på tävling, det kan ju vara något som alltid går bra också blir det helt plötsligt fel någon tävling, så är det ju bara. Jag och Spicy kom i alla fall på en fjärde placering och Spicy fick ett litet (eller litet och litet, det var inte så litet) tuggben :)

Dessa två loppen var faktiskt inte det ända vi tävlade i idag utan vi tävlade faktiskt en till hoppklass och då tävlade vi i lag :) Jag, Matilda & Jennifer var i ett lag, alltså jag med Spicy, Matilda med Dixi och Jennifer med Ossy :)
Matilda och Dixi gjorde ett snyggt nollat lopp :) (y) Jennifer och Ossy gjorde också ett väldigt fint lopp men inget nollat tyvärr. Jag & Spicy fick också till ett fint lopp tycker jag :) åh, bara ett litet fel i slalomen då hon hade lite för brottom fram mot nästa hinder och gick då ur slalomen för tidigt, men annars ett bra lopp tycker jag :) om jag inte minns helt fel så tror jag att vi i alla fall kom på en femte placering och det var 8:a lag som var med och tävla.


Vi måste ju också passa på att önska er en fortsatt bra 1 augusti! jag kan inte fatta att vi redan nu är inne i augusti månad.. tiden går bara så fort! :O men det är väl också ett tecken på att man har haft roligt? ;D


Bjuder även på en bild som jag tog när vi var i Hässleholm. Ser ni den lilla vattendroppen som faller ner från blomman? ;)
RSS 2.0