Fler bilder från igår

Sådär ja, svarade just på era kommentarer :) Hade nu tänkt att visa några fler bilder som jag tog igår. Har inte mycket mer att säga utan låter dessa fyra bilder tala för sig själva :)

Foto: Sanna W
Foto: Sanna W
bilden blev tyvärr en aning mörk..

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har ni någon favorit bland dessa fyra bilder? :)

Thank you! :)

Ville bara tacka för era fina kommentarer & bjuda på två bilder som jag tog igår på promenaden :)
Har ännu några bilder på Spicy från igår som jag tänk visa lite senare, så håll utkik :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Anledningen till varför jag inte bloggat tidigare idag är för att jag och mamma har varit inne i stan och kikat lite och hann inte med att blogga innan vi åkte. Så ni vet.

Men vi hörs lite senare, då med lite fler bilder på Spicy som jag tog igår :) hej så länge!
Ps. svarar på era kommentarer så fort som möjligt, Ds.

Mina älsklingar ♥

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

I find no words for how much you really mean to me ..

But I can say that I love you
 ♥

Bild från promenaden

En bild från promenaden har ni här, tycker den blev rätt så mysig, inte sant? :)
Som ni ser så är det Spicy på bilden och i bakgrunden ser ni mamma och Millie :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har fler bilder att visa, ni kan vänta er att det kommer någon mer bild ikväll :)

Inte lång kvar tills Robinson börjar nu, ca 5 minuter bara och idag är det ju finalen, spännande spännande ;)

It´s cold outside

Det är riktigt härligt väder ute nu, solen skiner och det är alldeles klarblå himmel :) Det är även riktigt kallt ute, just nu -9°, innan var det ca -11°. Nu när vädret är så här fint måste jag verkligen passa på att gå ut, jag och mamma ska snart ut och gå med vovvarna, kameran följer säkert med då :) hoppas på att det blir promenad längst stranden.

Här har ni fyra st bilder som jag tog i februari förra året, hoppas ni gillar dom :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra helg allihopa!

Black & White or Color?

Har lagt in denna bilden en gång innan, men då i färg, här har ni den i svartvitt.
Min fråga till er är: vilken färg på bilden gillar ni bäst, svartvitt eller färg?

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu, om bara några sekunder börjar Let's dance, så nu tänkte jag kila. Ha en fortsatt bra kväll :)

Bilderna från idag; Spicy & Millie

Ursäkta att det tog tid innan bilderna kom in här på bloggen, men här har ni dom i alla fall, bilder på Spicy & Millie som jag var ute och tog tidigare idag :) Mest bilder på Millie som ni ser, det har ju varit lite dåligt med bilder just på Millie det senaste (inte så lätt att få henne på bild då hon inte alltid är så intresserad av att kolla in i kameran, hon kollar helst alltid bort när kameran kommer fram ;)) också har ni även en bild på Spicy, gillar verkligen blänket i hennes söta små ögon :)

Har ni kanske någon favorit utav dessa fem bilder? isåfall vilken? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ha det fint!

Äntligen helg!

Hej igen gott folk :) kom nyss in från att ha varit ute och fotograferat hundarna lite, äntligen hade man tid över för att fota lite :) har varit väldigt mycket i skolan denna veckan som sagt (sammanlagt fyra prov + läxor, hade de fjärde provet idag, i matten, det kändes riktigt bra så jag hoppas på bra resultat där :) hade bara a-delen idag på provet så på måndag har vi b-delen) har inte hunnit sitta framför datorn någonting senast jag bloggade, vilket var i tisdags.

Men tänkte bara säga det, en snabb liten uppdatering sådär, ifall det blev någon bra bild av dom som jag var ute och tog alldeles nyss så lägger jag självklart in dom här på bloggen :) men nu ska jag ta en sväng ut med hundarna, så vi hörs lite senare. Hej!

Ps. har inte hunnit svara på era kommentarer ännu, så jag gör det lite senare. Tack förresten :) Ds.

dålig update..

Hallå! som ni märkte så blev det ingen uppdatering igår. Hann helt enkelt inte med då jag satt lite med läxan och sen hade handbollsträning. Tror inte det kommer bli någon vidare bra uppdatering nu några dagar framåt, har rätt mycket i skolan denna veckan. Tyska prov (som består av tre delar, hade ett utav dom idag, imorgon har vi det andra två) och matte prov har vi nu på fredag, sen har vi även andra läxor, så det blir en hel del.

Tänkte bara säga det, så ni vet att det inte kommer vara någon bra uppdatering här innen nu några dagar framåt, tiden går mest åt till läxor, hundarna och till o vila.. men vi hörs när vi hörs helt enkelt :) ha det bra!

Innan jag går bjuder jag på en bild på Spicy som jag gillar väldigt mycket, hoppas du gör detsamma
:)

Foto: Sanna W

Måste även tacka för era kommentarer, svarar på dom så fort jag har mer tid över :)

Agilityträningen

Halloj! hinner med ett inlägg nu innan filmen i alla fall :)

 

Vi stannade till 19:45 så det blev ju i alla fall en timme och en kvarts träning, annars så är ju träningen i 2 timmar men så länge som vi var där idag räcker gott och väl. :) Men i alla fall, tänkte berätta lite om träningen. Som vanligt så är Spicy riktigt riktigt taggad på träning, alltså hon blir verkligen som en helt annan hund, man kan inte tro att hon är så lugn här hemma när hon är så himla taggad då hon är på agility, det är ofta så när jag har kompisar här hemma också, då blir hon så himla lekfull och vill busa hela tiden ;) 

Till en början kändes det riktigt bra, hon hade jäkligt bra fart och jag blev förvånad då jag kunde springa så långt ifrån henne och hon lyssnade väldigt bra på mig. Vi hade byggt upp två kombinationer och delat upp så vi hade en grupp med small & medium hundar och en annan grupp med bara large hundar. I våran grupp, där vi bara var tre stycken, bestämde vi att vi varsin gång skulle bestämma en väg genom kombinationen. Valde en väg så det skulle bli rätt så svängit, fick även med så hunden skulle köra "runt" på ett hopphinder. Tyckte Spicy klarade svängarna bra, kan säkert få något bättre svängar, vilket vi ska jobba på. "Runt" fixade hon också väldigt bra, bara en gång då jag råkade släppa henne lite tidigt och hon gick istället förbi hindret.

Foto: Sanna W

Sen bytte vi, så vi fick prova på den andra kombinationen, där även slalom och gungan fanns med. Slalomen klarade hon riktigt fint, gungan var inte heller några problem, hon tar kontaktfältet men ibland kommer hon inte riktigt så långt ner på kontaktfältet som jag vill att hon ska göra, så det ska vi också jobba mer på. Körde bara gungan lite efteråt, precis innan vi skulle åka hem, då jag direkt belönade med godis när hon hade baktassarna på kontaktfältet och framtassarna i backen, vilket hon var jätteduktig på :)

Ja, det var lite om träningen det. Nu måste jag avsluta, filmen på tv4 (Johan Falk) börjar nu! :)

Tack för era kommentarer, svarar på dom i pauserna utav filmen..

Agilityträning snart

Ja, då var det snart dags för agilityträning :) vi åker väl ungefär klockan 18:00 så det är inte så länge kvar. Det var ju ett tagsen i var på träningarna där nu, så det kommer säkert bli extra roligt idag :)

Får se om jag hinner skriva något här på bloggen efter träningen. Är inte så säker, men vi får se hur det blir. Klockan 21:00 börjar ju "Johan Falk" på tvn och det vill jag inte missa, det blir väl till o sätta sig direkt framför tvn efter att vi kommit hem från agilityn, träningen slutar nämligen 20:30, inte säkert att vi stannar riktigt så länge, men en timme blir det i alla fall :)

Foto: Sanna W
rätt så söt bild på Spicy, inte sant? :)

Får se om vi hörs senare ikväll då, eller så hörs vi hu imorgon :) Ha en fortsatt bra dag, hej!

Skönt med vinst :)

Hejhej! kom hem från handbollsmatchen för en stund sen, hann inte blogga innan jag åkte tyvärr, men nu är jag här igen :) Vi mötte Hylte hemma denna gången, vi låg under med en hel del mål i början utav matchen men i andra halvlek kom vi ikapp och vann tillslut matchen, härligt jobbat tjejer! :D 

Det fick bli en snapp update det här. Ska äta nu, men vi hörs senare :)

De tre bilderna som jag lovade er :)

 Här har ni de tre bilderna som jag lovade er :)
Gillar nog dessa bilderna något mer. Tycker hon ser så vacker ut på den första bilden och sista bilden är ju bara för söt

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt fin kväll :) Ciao!

Bilder från promenaden tidigare idag

Hej på er!

Det tog lite längre tid än tänkt innan jag fick in bilderna på bloggen. Hade egentligen tänkt att lägga in dom innan Robinson började, men så blev det inte, så här har ni dom nu istället. Inte riktigt alla bilder detta, utan har några bilder till att visa, eller i alla fall tre bilder till, vilket nog även är de bilderna som jag gillar mest utav dagens fotografering, så jag väntar alltså med det bästa till sist ;)

Foto: Sanna W
som sagt, vi tog en mysig promenad längst stranden..

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Bjuder även på tre söta små springbilder :)

Foto: Sanna W

Får se om de andra bilderna kommer in imorgon eller lite senare, tror nog att jag lägger in dom om en stund, så håll utkik :)
Hej så länge!

Ett litet collage på Morris

Morris följde även med en liten bit på promenaden idag :)


Blev inte sådär jättenöjd med bilderna, men här har ni i alla fall några bilder på honom :)
Fixade även ihop ett litet collage, fick bli både i färg och svartvitt, (en aning mörk bild den sista bilden där i collaget, men men..)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 


Foto: Sanna W

Kommer även några bilder på Spicy om en stund, kika in då :)

Härlig långpromenad

Var ute på en lång och riktigt härlig promenad med Spicy innan, och kameran fick också följa med :) Vi gick längt stranden, eller stränderna rättare sagt, alltid lika mysigt att gå där :) Eftersom Millie redan var ute med mamma och pappa då så tog jag bara med mig Spicy. Spicy skulle ju annars följa med mamma och pappa men eftersom jag skulle ut och fotografera fick Spicy stanna hemma så hon istället följde med mig på en promenad :) Så det blev alltså några bilder tagna på Spicy vilket ni säkert förstår.

Tänkte kolla på reprisen av "Made in Sweden" som går just nu, så lite senare hade jag tänkt att lägga ut några bilder av dagens fotografering :)

Hej så länge!

Fint väder för fotografering

Det är väldigt fint väder ute just nu så tänkte gå ut och fotografera.
Om det blir några bra bilder så lägger jag självklart ut dom här på bloggen senare :)

Foto: Sanna W
tycker denna bilden är så himla söt på Spicy, funderar på att förstora denna och sätta upp på väggen, vad tycker ni? :)

Tänkte bara..

.. tänkte bara bjuda på en bild och hoppas att ni har haft en trevlig fredag kväll :)

Foto: Sanna W

också vill jag även önska er en riktigt härlig helg :)

Någon som ska hitta på något skoj? imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, tar dagen som den kommer. Men sen på söndag har jag handbollsmatch och senare på kvällen är det agilityträning för mig och Spicy :) förra träningen, i söndags glömde vi ju bort träningen helt och hållet :O Men det är ju många träningar, så det gör ju inte om man missar några, sen är det ju liksom inte någon speciell ledare där, utan man kommer dit och tränar på det man vill skulle man kunna säga, eller så sätter vi upp någon kombination tillsammans och delar sen upp klassvis eller storleksvis, det är olika.

Men nu tänkte jag avsluta. Ha dé gott! :)

Nu blir det Let's dance!

Rubriken säger det mesta..

Nu blir det som sagt Let's dance
:)

Härliga vinterbild

Några av er har sett dessa två bilder förutom, men här har ni de igen och eftersom jag nu kan ha större bilder här på bloggen så ser ni bilderna även i lite större format :) Kan säga att detta är två favoriter på Millie, gillar när hon har så mycket snö på sig, sötnosen. Två riktigt vintriga bilder, inte sant? :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W
underbara du ♥

Nu ska jag fortsätta kolla på handbollen som just nu går på tv, Sverige - Tyskland
Får se om det blir någon uppdatering senare ikväll, just nu vet jag inte om jag har något intressant att skriva om, kanske har någon bild att visa för er, men då ingen ny tyvärr, utan det får då bli någon lite äldre bild, hörs kanske lite senare då :) Hej!

Spicy, 11 månader

Hejsan! kom hem från skolan för en ca 30 minuter sen. En skoldag som gick väldigt fort och som faktiskt var riktigt rolig :)

 

Bjuder här på en bild på Spicy, (tagen med kompaktkameran) denna bilden är tagen då hon var ca 11 månder. Är hon inte fin? :)
Tyvärr inte så fint ljus i bilden och heller inte någon fin bakgrund precis.. :P
men men, det är ju Spicy som ni ska lägga märket till :)

Foto: Sanna W

Visst är det härligt att fredag är här igen? så underbart :) trevlig helg på er!

5 st bilder från idag

 Hinner inte skriva så mycket nu innan jag ska sätta mig lite med läxan.
Tänkte bara bjuda på 5 st bilder som jag tog innan idag :)

Millie
Foto: Sanna W 

 Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Spicy ♥
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt fin dag! förhoppningsvis så hörs vi senare. Hej!

Two favorites

 Två favoriter på Spicy har ni här :) Har lagt in den första bilden några gånger innan, men gör det än en gång, den andra bilden har säkert också hamnat här på bloggen någon gång tidigare, men det skadar ju aldrig att visa igen :) 

Gillar speciellt färgerna i den andra bilden och visst ser hon fluffig och härlig ut på dessa två bilder? (speciellt på den första bilden) min lilla sötnos! 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Skriv gärna en kommentar och säg vad ni tycker om bilderna :)

Bild från i sommar

Tog denna bilden i Hässleholm när vi var där i somras, ni vet då det var Snapphanefejden :) Tycker det ser så härligt ut när Spicy står där på stigen med skogen runt omkring sig, tror ni inte det skulle vara fint att någon gång ha denna bilden som header?
tror faktiskt inte det skulle vara så dumt :)

Foto: Sanna W

Kikade just på lite äldre inlägg här i bloggen, bl.a inlägg då jag hade lagt in videoklipp när jag & Spicy tränat och tävlat agility, alltid roligt att kolla tillbaka på sånt. :) Men något som är riktigt tråkigt är att alla videoklippen är borta. Innan redigerade jag videoklippen på photobucket.com men eftersom de har tagit bort den funktionen redigerar jag nu istället klippen på Movie maker. Och eftersom de tagit bort den funktionen betyder det även att alla videoklipp som jag laddat upp på photobucket.com och lagt in här på bloggen är nu borta, jättetråkigt.. men jag funderar på om jag kanske ska lägga in lite videoklipp här i bloggen från någon tävling förra året, kanske någon tävling från snapphanefejden eller någon annan agilitytävling från förra säsongen (vilket var våran andra tävlingssäsong) :) tycker ni det låter bra? roligt för er som kanske inte ens har sett något videoklipp från förra årets tävlingssäsong :)

 

Men nu ska jag kika runt på lite andra bloggar, sen måste jag packa inför handbollen. Vi hörs senare ikväll :)

Gónatt på er! :)

Nu blir det snart läggdags för min del, skola imorgon..



Vi hörs imon! Godnatt

Three pictures at the sunset

Förlåt för den kassa uppdateringen idag, men har varit inne i Göteborg med mamma (skojskoj :D) och sen bara njutit utav studiedagen :)

Hinner tyvärr inte skriva så mycket just nu, måste sätta mig lite med läxan. Men innan jag går bjuder jag på tre st bilder på den underbara solnedgången, visst är den härlig? :)





Ha en fortsatt bra kväll!

Hittade ännu en bild som jag blev lite sugen på att lägga in. Glöm inte att kika på de andra bilderna jag lagt in tidigare idag ;)
Tycker speglinen i ögonen blev rätt så fräckt på denna bilden :)

Foto: Sanna W

Tjohooo, imorgon är det som sagt studiedag :D
Tror jag och mamma ska in en sväng till Göteborg imorgon och kika rund lite där, mysigt :)

Vi hörs imorgon, vet inte riktigt när, men om vi inte hörs innan vi åker så hörs efter att jag kommit hem. Ciao ciao!

Flera bilder från februari 2009

Sa ju i förra inlägget att jag skulle lägga in fler bilder, så här har ni dom :)

Detta är alltså bilder från februari förra året, lite blandade bilder, mest på Spicy men sen även en bild på solnedgången och en bild på Millie :) enjoy..

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  
tyvärr fick Spicy kisa en aning, inte något jag tänkte på när jag tog bilden, sen blev det också rätt mycket skugga i bilden, men men.. hon är ju söt ändå, ellerhur? :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar bilderna, någon favorit? :)

Två bilder från februari förra året

Tänkte bara bjuda på två stycken bilder (som jag tog i februari förra året) innan jag åker till handbollsträningen. Tror att jag blir hämtad ca 18:15. Träningen börjar 18:30 och slutar 20:00, så vi hörs efter det, då hade jag även tänkt lägga in fler bilder :)

Visst matchar bilderna till den nya designen? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Vi hörs senare ikväll!
och vet ni vad..? imorgon har jag studiedag! :D så himla härligt!

Ny design!

Som ni ser så är det en ny design här inne nu, visst är den och denna gången är det Hannah som varit så snäll och gjort en design till mig, tusen tack! :) Tycker det blev fint med blått och vitt här inne, lite annorlunda jämtemot vad det har varit på de förra designerna. Haha, det blir ju som så att jag bloggar och andra gör designen åt mig, riktigt snällt att Hannah som gjort flera designer och Emelie som gjorde förra designen till mig :) 

Här har ni en bild på den förra designen, visst var den fin den också? :)




Och vet ni vad? nu kan jag även ha större bilder här i bloggen, kanon ju :)


Tack ännu en gång för den jättefina designen Hannah :D

 

Ps. Ifall ni vill se klippen från MyDog (agilitytävlingen & prisutdelningen)
så finns det ute här på bloggen, scrolla bara ner lite så hittar ni dom
:) Ds.

Fina du ♥

Bjuder på en bild på Millie som jag tog förra året i februari någon gång :)

Fina du Millie


Foto: Sanna W

Ska ut på en härlig promenad nu.


Glöm nu inte att kommentera förra inlägget, roligt om jag fått några kommentarer när jag kommer hem efter promenaden :) Ha det fint, hej!

Videoklippen från MyDog!

Äntligen får ni se videoklippen från MyDog :D det var alltså en vecka sen dessa videoklipp filmades och jag har inte fått in dom här på bloggen förrän nu, men bättre sent än aldrig, inte sant? :)

Tack ännu en gång Kristin för att du filmade :)

glöm förresten inte att sätta på ljudet när ni kikar på klippen ;)

Agilitytävlingen - Spicy blir verkligen taggad när hon tävlar och ibland kan det gå ut över de
 andra hundarna (som ni ser i slutet utav filmen) bäst för det andra att hålla sig undan
;) 
Hon är inte aggresiv utan hon blir bara så uppspelt och vill busa med de andra hundarna
:)


Prisutdelningen - bilder på Spicy och priserna kan ni se här
Om videoklippen hackar testa då bara att spela igenom filmen en gång
och sen sätta på den igen, det funkade för mig
:)

Läs mer om de två dagarna på MyDog här & här :)

Kommentera gärna, då blir jag glad

Håll utkik efter videoklippen från MyDog

Imorgon (eller det blir ju idag eftersom klockan är över 12) lägger jag in videoklippen från MyDog, både från agilitytävlingen och prisutdelningen :D jag lägger ut dom utan någon redigering, ville helst ha med lite redigering (ni vet så jag har text i början och i slutet av filmen) men det är då det inte funkar att lägga in och allt blir bara så krångligt när jag ska försöka spara klippen så jag har kommit fram till att jag lägger in klippen helt så som dom är, utan någon redigering, det ska nog bli bra ändå, tror ni inte? :)

Så kika in senare idag så får ni se klippen från MyDog och det vill ni väl inte missa?

En av de första bilderna jag tog med systemkameran

Hittade denna bilden på Spicy medans jag rensade lite bland alla mina bilder. Detta är en av de första bilderna som jag tog med systemkameran, närmare bestämt den 25 december 2008, fick ju systemkameran julen 08 :) ♥

Gillar blänket i Spicys ögon på denna bilden :)

Foto: Sanna W

Men nu ska jag äta, tror nog inte att det blir någon mer uppdatering ikväll, det blir nog mer att sitta framför tvn ikväll skulle jag tro :) ha en fin kväll allihopa!

En bild

Hinner inte skriva mycket nu eftersom jag och mamma alldeles strax ska iväg och kolla på bandymatch (mina två bröder ska spela). Innan jag går tänkte jag i alla fall bjuda på en söt bild på Spicy :) tyvärr lite suddig, skulle egentligen haft kameran på stativet, men så blev det inte. Jag gillar bilden ändå, hoppas ni också gör det :)

Foto: Sanna W

Nu måste jag kila, ha det så bra!

Glöm inte kika på gårdagens inlägg förresten ;D

Spicy & priserna :)

Ja, här har ni då bilderna som jag lovade er, detta var alltså priserna som vi fick när vi tog emot pris i söndags på MyDog som årets agilityungdom :D

En vattenflaska, en termos, (vattenflaskan och termosen låg nämligen i den guldiga lilla kassen, eller vad man ska kalla det för) ett diplom, en pokal där det står "årets agilityungdom 2009 small" och en väska som det är broderat "årets agilityungdom 2009 small" den där runda lilla tyggrejen som det står "sveriges hundungdom" på och som är lutad mot vattenflaskan och termosen vet jag inte riktigt vad den kallas för, men den låg i alla fall i väskan som jag fick, kanske är något som man kan sätta på väskan då antar jag :) 

Det var priserna det, visst var det fina priser & en stor pokal? näästan lika stor som Spicy ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Är så stolt över min Spicy

Bilder från prisutdelningen på MyDog

Hej på er! härligt att det äntligen är fredag :) har varit mycket i skolan denna veckan som ni kanske har märkt (uppdateringen har inte varit den bästa) Har ju hela tiden sagt att jag ska försöka få in videoklippen här i bloggen vilket inte funkar, inte än så länge i alla fall. Vill så gärna lägga in klippen ju, men får se hur det blir. Men hur som helst så har jag tagit lite bilder från det videoklippet som Kristin filmade på prisutdelningen :) så ni får ju i alla fall se lite från prisutdelningen ändå, men då i bilder, dock extremt dålig kvalité på bilderna eftersom jag tagit bilderna från videoklippet, alltså blev bilderna väldigt suddiga och så men det är ju alltid något ;)



Ja, där har ni alltså fyra st bilder på mig och Spicy från prisutdelningen som årets agilityungdom på MyDog :) på sista bilden ser ni även en liten skymt av pokalen som jag håller i :) Som sagt, ingen bra kvalité då jag tog bilderna från videoklippet. Hoppas kunna lägga in klippet också någon gång.. :)

Hade även tänkt att lägga in bilder på Spicy och priserna sedan, så kika in lite senare! :)

Tack för era tips :)

Tack så jättemycket för era tips i förra inlägget, om videoklippen ni vet :) men tyvärr tror jag inte det funkar, tror det är så jag gjort innan nämligen men är inte helt säker (får kolla det imorgon mer om jag hinner). Etersom filen är för stor så går det inte att spara ens.. :/ men det jag letar efter nu är om man liksom kan göra själva filmen mindre, eller så den inte tar så mycket plats som den gör, om ni förstår hur jag menar? någon som vet det kanske? :) men får kolla mer på det imorgon om jag hinner, hoppas verkligen det funkar!

Har förresten suttit med läxor hela dagen, just därför jag inte hunnit blogga något tidigare idag. Har varit tyst här i bloggen de senaste dagarna känner jag, men när skolan är igång måste jag lägga mycket tid på läxorna och sen hinner man helt enkelt inte med bloggen, hoppas ni förstår varför uppdateringen blir som den blir då.

Foto: Sanna W
Rensade lite bland mina bilder för några dagarsen (har mycket kvar att rensa ändå) och hittade denna bilden, lite dålig kvalité kanske men tycker bilden var väldigt söt faktiskt, vad tycker ni? :)

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Skönt att det är fredag imorgon, helgen närmar sig alltså :)

En fråga till er

Äntligen har jag fått orning på videoklippen, har gjort färdigt dom på Movie maker vilket tog så himla långt tid eftersom jag fick göra om det flera gånger eftersom det bara hackade.. men nu när jag äntligen är färdig så går det ju såklart inte att sprara filmen i rätt filnamn eller vad det nu heter, eftersom själva filmen tar för mycket plats. Jag måste ju kunna spara videoklippet rätt så att jag kan lägga in det på youtube och sen lägga in klippet här i bloggen, men nu vet jag inte hur jag ska göra.. det verkar inte funka alls? :(

Jag som så gärna vill lägga in klippen från både prisutdelningen och agilitytävlingen på MyDog och visst ville ni se klippen? ;) det hade väl varit skoj? :)

Nu har jag verkligen försökt jättemycket men när det inte ens går att spara klippet så vet jag inte alls hur jag ska göra, vet någon utav er? tacksam för svar :)

Fina du Spicy ♥

Foto: Sanna W

Hinner inte..

Hinner inte fixa något mer med videoklippen idag tyvärr. Tänkte bara säga det, sitter egentligen och kollar på Wallander på Canal+action :) det är fortfarande så med videoklippen, det går att lägga in på Movie maker, men man hör bara ljudet från klippet, det är alltså ingen bild som visas.. hoppas verkligen det funkar snart, annars kanske det är någon utav er som har något tips som gör att det kanske fungerar? kom gärna med förslag :)

Men nu ska jag sätta mig och kolla på filmen igen, vi hörs imorgon! får se när jag hinner ta bilderna på Spicy tillsammans med priserna vi fick på prisutdelningen på MyDog, hoppas kunna göra det imorgon, men får se om jag hinner, måste antagligen sitta med läxor. Men vi får se, kanske kommer det några bilder imorgon, jag hoppas i alla fall att jag kan lägga in videoklippen imorgon, får hålla tummarna :) och som sagt, kom gärna med förslag som jag sa innan, om det är någon som vet varför man inte ser någon bild utan man hör bara ljudet av videoklippet när jag lägger in dom på Movie maker, det är så på alla videoklippen nu, så har det inte varit innan.. kanske har det hänt så för er någon gång?

men nu ska jag som sagt kolla på filmen, ha det fin, hej! 

Ps. svarar på era fina kommentarer imorgon ♥
& tack så jättemycket för alla gratulationer angående agilitytävlingarna på MyDog 
:) Ds.

Varför funkar det inte?

Hejhej! Har suttit och fixat med videoklippen som Kristin filmade på MyDog i går, ni vet klippet från både prisutdelningen och agilitytävligen :) Hade ju tänkt att lägga in dom här i bloggen. Nu har jag kommit så långt att jag i alla fall jar fått in dom på datorn och kan få in dom på Movie maker, men ingen bild visas när jag lägger in dom där på Movie maker utan man hör bara ljudet av det.. blir snart galen, haha det funkar ju aldrig! ;O någon som vet vad det kan vara för fel?

Hade även tänkt att ta bilder på Spicy tillsammans med priserna som vi fick, men gör det så fort jag hinner då det är ljust o så, vet inte när jag kommer hinna med det egentligen, denna veckan är det rätt mycket i skolan. Först och främst ska jag i alla fall försöka få in videoklippen här på bloggen, det låter väl bra? :)

Hinner inte fixa något mer med videoklippen nu eftersom jag alldeles strax har handbollsträning, vilket betyder att jag måste avsluta här också också. Men innan jag går bjuder jag på en bild på Morris :) ursäkta den dåliga kvalitén på bilden bara..

  Foto: Sanna W

Vi hörs kanske senare ikväll, hej så länge isåfall :)

Andra dagen på MyDog

Har inte hunnit att skriva om agilitytävlingen tidigare idag eftersom när vi var färdiga på MyDog åkte vi direkt vidare till dansuppvisningen som vi skulle se, dvs jag och Kristin, så träffade vi Alice, Amanda och Fredrika som redan var där :) men nu till vad detta inlägget egentligen ska handla om... :)

Klockan 12:00 åkte vi till MyDog idag. (skönt att inte behöva åka så tidigt och framför allt inte behöva gå upp så tidigt som kl 05:00 som vi gjorde igår) Det blev lite stressigt både med prisutdelningen och agilitytävlingen då prisutdelningen nästan krockade med banvandringen, så när jag hade tagit emot priset för årets svenska agilityungom fick jag skynda mig vidare till banvandringen. Att få ta emot priset inför så mycket folk var verkligen hur kul som helst och det bästa av allt är ju att det är filmat, Kristin var så snäll och filmade både prisutdelningen och agilitytävlingen :D Som pris fick vi en stor pokal, ett diplom, en väska där det var broderat "Årets agilityungdom 2009 small", en termos, en vattenflaska och en fin blombukett. Ja, lite olika där alltså :)

Sen var det då dags för banvandring. Banan kändes hur klurig som helst och jag var nästan inställd på att det skulle bli en disk, vilket jag självklart inte ska vara! man måste tänka positivt. Slalomingången var riktigt klurig, och på ett ställe i banan fanns det med det jag och Spicy har tränat på, "runt" men denna gången svårare eftersom hon liksom skulle springa genom två hopphinder, då kunde hon lika gärna ta det hopphindret som var jämte, där var jag verkligen tvungen att visa tydligt och inte släppa henne vilket funkade jättebra. Det fanns flera kluriga grejer i banan, när vi kom till slalomen var det bara så härligt då jag hann göra det framförbyter som jag hade tänkt att göra och jag kunde visa tydligt att hon skulle in i slalomen (om jag inte hade hunnit göra det framförbytet där hade hon säkert tagit fel ingång) var nämligen inte säker på om jag verkligen skulle hinna med att göra det framförbytet där men det visade sig inte vara några problem :) Slalomen blev tyvärr något långsammare än vanligt men jag ville ändå inte stressa henne för mycket så hon skulle halka eller något sånt i slalomen som är väldigt lätt gjort. Efter slalomen var det inte alls mycket kvar av banan och det var då jag faktiskt trodde att vi skulle göra ett felfritt lopp vilket vi också gjorde!

Trodde verkligen inte vi skulle klara banan så bra som vi egentligen gjorde, är så glad att det kom med på film också, tack ännu en gång för att du filmade Kristin :)
När vi kom i mål placerade vi oss på en 7:e placering med tiden 39,58s och idealtiden var 44s, men halkade tillslut ner på en 11:e plats, vilket jag naturligtvis är jättenöjd med ändå. En 11:e placering av ca 60-65 starter och det var ju även något bättre än igår också då vi hamnade på en 17:onde placering.

Är otroligt nöjd över dessa två dagar på MyDog! Spicy har betett sig jättebra på mässan dessa två dagar och vi har dessutom sprungit två felfria lopp av två (dock lite lite tidsfel i gårdagens lopp) och har tagit emot priset för årets agilityundom, det kan ju inte bli mycket bättre :)

Klippen från prisutdelningen och agilitytävlingen hade jag självklart tänkt att lägga ut här i bloggen om bara videoklippen vill komma in på datorn någon gång! har testat flera gånger men det funkar ju inte.. åh det måste funka! för tror ni är lite nyfikna på att se klippen, eller? ;) Ska verkligen försöka lägga in dom, önska mig lycka till  hinner tyvärr inte lägga in videoklippen idag då men försöker lägga in dom imorgon. Glöm inte att kika in då! :)

förlåt för att det blev ett bildlöst inlägg detta, men hoppas ni hade en trevlig läsning i alla fall :)

Närbilder på Spicy

Sa ju i gårdagens inlägg att jag skulle lägga in några fler bilder som jag tog igår, så här har ni dom.
Tre st närbilder  Ja, vad säger ni, har ni någon favorit? själv gillar jag den första bilden väldigt mycket :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Skicka gärna en kommentare och säg vad ni tycker om bilderna :)

och glöm heller inte att kika på gårdangens inlägg, blir jätteglad för era kommentarer, så skicka på ;)

Några utav dagens bilder

Halloj! tänkte passa på och bjuda på några utav dagens bilder. Visst ser hon lite rolig ut Spicy? ser ju nästan ut som hon har något under läppen, haha inte sant? min lilla toker :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Kika in imorgon igen för då bjuds det på fler bilder, men kanske något sötare till och med, tro det eller ej ;)
Glöm nu inte heller inte att läsa inlägget här nedan, där kan ni läsa om hur det gick på MyDog idag och det är väl inte något ni vill missa? :)

Hörs imorgon gott folk!

Första dagen på MyDog

Oj vad jag är nöjd med dagen. Är riktigt nöjd med det loppet vi gjorde idag, Spicy & jag :)
Var lite extra nervös just för denna tävlingen eftersom det var vår första tävling just på MyDog, inne på mässan. Egentligen är det ju en helt vanlig klass 3 tävling, som att tävla ute på sommaren eller tävla i ett ridhus på vintern. Men att tävla på mässan känns liksom större eller hur man ska säga, så känns det för mig i alla fall jag ;)

Det var någonstans i banan som jag var lite osäker på, bla ingången till slalomen. Jag vågade mig inte på att göra ett blindbyte eller något sånt för då hade jag säkert bara krånglat till det och Spicy hade gått ur slalomen (har inte tränat mycket alls på blindbyte in i slalom) så jag bestämde mig för att hålla mig på höger sida och sen visa så tydligt som möjligt för Spicy att hon skulle in i tunneln, vilket gick riktigt bra :) (fixade ihop en bild lite snabbt på hur det såg ut i banan där vid slalomen och vidare till tunneln) Höjden på hopphindrena kändes ovanligt högt, men det var ju den höjden dom skulle vara bara att dom kändes så höga nu i klass 3, men det var inga problem med hopphindrena inte, det fixade hon galant.

Tyckte det kändes bra genom hela loppet. Vi kom i mål med 0 hinderfel och tiden 34,93s, men åh så nära det var att vi klarade tiden! 0,93 fick vi i tidsfel, alltså var idealtiden 34s. Farten tyckte jag kändes bra men det var väl en gång då det blev en liten för stor sväng, annars hade vi nog klarat tiden. Men men, hur som helst så var (eller är) jag supernöjd att vi kom igenom med noll hinderfel och ändå en såpass bra tid :) När vi satt i starten hade jag inte ens en tanke på att komma igenom banan med noll hinderfel utan tänkte bara att detta skulle vara en kul grej och spela roll om vi skulle få något fel eller bli diskade, tycker bara det är roligt att vi kan vara med och tävla på MyDog :D

Vi slutade på en 17:onde plats, 67 st ekipage skulle vara med och tävla men det var ju några som var strukna så det var väl ungefär 60 som startade. Alltså en 17:onde placering av ca 60 starter. Och detta var som sagt första tävlingen på mässan, måste säga att jag är riktigt nöjd! :)

 Foto: Sanna W

Spicy var även riktigt duktig inne på mässan över huvud taget, hon kändes inte alls lika stressad som hon ibland kan göra då vi är på tävling utan nu var hon mest lugn och avslappnad, så det känns ju även riktigt bra det, hon skulle lika gärna kunna bli väldigt stressad där inne på mässan.

Imorgon är det tävling ingen och då även prisutdelningen för årets svenska agilityungdom. Wiihooo, undra vad priset kan vara  ser verkligen fram emot imorgon, men känner redan nu att jag börjar bli lite nervös ;O

Hemma från shoppingen

LadyInAsh.blogg.seHej på er! kom hem för en stund sen från att varit inne i stan med mamma och min bror :) Hittade en tröja, och ett par fräcka leggings, me like :D sen köpte jag även värmespray (bra när jag plattar och fönar håret).

Lägger även in en liten bild på kläderna jag köpte, lite roligt kanske? :) Leggingsen kanske inte ser sådär jättesnygga ut på bilden men dom är fina på :) och som ni säkert ser så ser man inte mönstret sådär jättetydlig på bilden. Hittade ingen bild på just den tröjan jag köpte, eller hittade inte den tröjan i den färgen jag köpte rättare sagt, det är en sån tröja som är på bilden men jag köpte en svart med gråa ränder. Har funderat på en sån tröja ett tag men har aldrig blivit av att jag köpt någon förrän idag då :)

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer tyvärr, måste packa o så inför imorgon, MyDog ni vet! ;D åh, blir nervös så fort jag tänker på det, men tänk så roligt det ska bli, jag längtar speciellt till söndag då jag ska ta emot priset (vet ju inte vad det är för pris ännu) som årets svenska agilityungdom :D

 

Nu börjar ju även Let´s dance, det måste jag ju kolla på också :)
juste, en sak innan jag går bara. Hinner inte blogga något imorgon innan vi åker eftersom vi åker väldigt tidigt, vi ska försöka komma iväg redan klockan 06:00 så vi kommer väl gå upp något vid 05:00 sådär. Så måste även komma i säng i tid idag också, annars kommer jag vara jättetrött imorgon. Tror nog heller inte att det blir någon mer bloggning ikväll, så vi hörs helt enkelt imorgon efter att jag kommit hem från MyDog. Ha det bra allihopa! :)

Sötisen själv ♥

Hihi, tycker denna bilden ser lite smårolig ut men ändå riktigt söt. Men vad tycker ni?

Foto: Sanna W

Hade tänkt att sätta mig framför tvn lite nu. Men ni får ha det så bra så hörs vi :) Hej!

3 st bilder från idag

Vi har massor med snö här och det är flera minusgrader, så som en vinter ska vara med andra ord :) men ett minus är ju att jag inte kan träna agility med Spicy. Men jag har faktiskt satt upp två hopphinder här inne, inte dom hopphindrena som jag har ute då utan har tagit lite grejer och gjort det som ett hopphinder (ja, antar att ni förstår vad jag menar? :) ) Det är ju inte sådär jättelätt att träna inne men det är ändå lite träning just på svängarna :)

Var ute och fotograferade lite innan, här har ni tre bilder på Spicy :) 

Inte bästa kvalitén på bilderna idag känner jag, i alla fall inte på den andra och sista bilden (eller i alla fall mest på den andra bilden) ;P (fick inte riktigt skärpan på Spicys ansikte) men men, tycker dom blev söta ändå, eller vad säger ni? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Tänkte även lägga in en bild på millie om en stund, så kika in ifall ni är nyfikna :)


Hej så länge!

Skola imorgon

Jahop, då var det snart dags för skola igen då. Imorgon börjar jag skolan igen. Känner mig inte alls sugen på att börja igen utan skulle gärna kunna ha längre lov ;) men men, såhär känner man nästan efter varje lov (eller i alla fall jag) och sen när man gått i skolan några dagar har man liksom kommit in i det, eller hur man ska säga

Har inte så mycket mer att säga utan tänkte avsluta här, men innan jag gör det bjuder jag på en bild på Spicy :)

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt fin kväll. Nu ska jag riktigt njuta utav det sista på lovet :)

A lot of snow..

Herregud så mycket det snöat idag! det måste varit väldigt längesen som det snöade såhär mycket. Visst, det är mysigt med snö och jag har verkligen velat ha en vit vinter i år men just nu hade det varit bättre om det inte var någon snö alls, just för agilityträningens skull. Inser redan nu att det knappast kommer att bli någon träning på klubben imorgon, det går ju inte att träna om det är såhär himla mycket snö.. nu när vädret är som det är skulle det varit perfekt om jag kunde träna i något ridhus eller någon lokal eller något liknande innomhus nu innan MyDog. Om det är såhär mycket snö så kommer jag nog inte kunna träna något med Spicy innan MyDog. Spicy brukar ju alltid vara så taggad när hon inte tränat några dagar innan tävling, men det har inte alls blivit så mycket träning nu det senaste när jag varit i Idre o så, så känner att någon mer träning måste det bli. Men får se hur det blir med det, tar inte själva tävlingarna på MyDog på stort allvar utan jag tar det mer som en kul grej, vill inte alls ha för höga förväntningar eller så, men sen är det ju självklart kul om det går bättre än väntat ;)


 Hade inte tänkt att skriva mycket mer nu utan bjuder istället på ännu två st bilder från Idre :)


Foto: Sanna W 
Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en bra dag allihopa.
Förresten, någon av er där ute som ska till MyDog? själv är jag, eller vi dvs jag, mamma och Spicy där på lördag och söndag. Både lördag och söndag är det agilitytävling för mig och Spicy och på söndagen är det även prisutdelningen, ni vet prisutdelningen för årets svenska agilityungdom, som några av er vet så blev det jag och Spicy detta året, vet inte riktigt om jag förstått det ännu att det verkligen är jag och Spicy som i år blivit svensk agilityungdom, riktigt skoj är det i alla fall och jag är så stolt över min Spicy ♥ ser verkligen fram emot prisutdelningen på mässan :D

Men nu ska jag inte babbla på mer.. Ciao!

Idre bilder ♥

Kanske inte sådär jätteroliga bilder, men här har ni i alla fall några som jag tog i Idre :)
En del bilder på istapparna som ni ser ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

det är verkligen helt underbart i Idre..

Halloncheesecake

Nu blir det halloncheesecake

Foto: Sanna W

Inget bra väder för agilityträning..

Det blåser och snöar ute just nu.. inget bra väder för agilityträning med andra ord.. jag som hade tänkt att gå ut och träna agility med Spicy men i det här vädret kanske det inte är någon idé. Får se hur jag gör, vädret kanske lugnar sig lite om en stund.

Imorgon blir det nog att vi åker in till klubben för att träna lite, det blir ju inte så ofta vi åker upp till klubben för o träna eftersom jag har det flesta hinder här hemma ut i trädgården så jag kan gå ut och träna när jag vill, vilket är jättebra :) men ibland är det ju bra att åka iväg och träna någon annan stans också, så jag hoppas på bättre väder imorgon så vi kan åka in till klubben och träna lite agility där.


Innan jag avslutar bjuder jag på en bild som jag tog i Idre
:)

Har fler bilder att visa därifrån så tänkte lägga in några lite senare :)

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra dag!

Två i svartvitt

Ursäkta att det varit lite tyst här i bloggen idag, men det är inte mycket kvar utav lovet nu och jag vill verkligen ta vara på det sista, skolan börjar ju redan nu på tordag för mig. Är inte alls sugen på att börja skolan nu igen, skulle inte sitta fel med lite längre lov inte, det skulle inte spela mig någon roll ;) Men det är ju faktiskt inte så lång till vi får lov igen, nästa lov är ju redan i februari så det går ju rätt fort till det är lov igen trots allt :)

Har inte så mycket att skriva utan tänkte bara visa två bilder som jag tog i underbara Idre :) 
Jag gillar dessa två bilder, speciellt när man ser träden i bakgrunden så. Säg gärna vad ni tycker om bilderna :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en bra dag, nu tänkte jag kila. Ciao!

Två bilder från bilresan

Bjuder här på två bilder från bilresan när vi var på väg till idre och den andra bilden är tagen när vi var på väg hem från idre.

Hoppas ni gillar bilderna, jag gillar mest den första bilden, tyvärr blev den andra lite suddig (inte alltid lätt att få bra bilder när man sitter i bilen och ska ta kort då allt rör sig) men tycker ändå bilden blev lite speciell och gillar den ändå lite på något sett :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Hade tänkt att jag snart ska ut och träna agility med Spicy, det var ju några dagarsen sist så nu är det verkligen dags :) Det är ju inte länge kvar till MyDog och Spicy löper fortfarande. Men snart borde hon löpt färdigt så jag tror inte det ska vara några problem med att vi inte kan vara med och tävla eller något sånt. Är bara lite nervös på hur hon kommer vara nu efter löpet, hon kanske inte kommer vara sig själv där ute på banan på MyDog, men det tror inte det är något som jag behöver oroa mig för som tur är :)


Men nu tänkte jag avsluta, ha det bra! hörs senare.

Två bilder från nyår

Ursäkta att det tog lite tid, men här har ni i alla fall två st bilder från nyår :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Hur var eran nyår? hoppas den var bra :) själv hade vi det alldeles toppen uppe i Idre, riktigt mysigt att fira nyår där :)


Ifall ni vill se fler bilder från Idre så kan ni kika in imorgon

Hemma från ett par underbara dagar i Idre ♥

Hej på er!

Nu är jag hemma igen, har ju som sagt varit i Idre och firat nyår där nere och självklart har vi även åkt skidor :) En hel del snö har vi haft och det har framför allt varit riktigt kallt, som kallast var det -26 grader! men vi har i alla fall haft ett par riktigt härliga dagar där nere och jag har försökt att ta så mycket bilder som möjligt. Händerna blev frusna direkt så fort man tog av sig vantarna, det är ju inte sådär jättelätt att ta kort om man är jättekall om händerna och inte heller om man har ett par tjocka tumvantar på sig, men det blev ju i alla fall en hel del bilder ändå som jag självklart hade tänkt att lägga ut här i bloggen :) 

Ska lägga in bilderna från Idre på datorn nu, har nämligen inte hunnit med att göra det ännu. Men så fort jag gjort det så tänkte jag visa några bilder här i bloggen, så kika in lite senare ifall ni är nyfikna! :)

Tack för ett par helt underbara dagar i Idre och tack för att jag fick följa med ännu en gång, alltid lika skoj!

och tack ni läsare för alla fina kommentarer medans jag har varit borta,
ska svara på dom så fort som möjligt.
:)

RSS 2.0