Two picture ♥

Bjuder på två bilder på Spicy från den 16 Juli i år. Ni kanske även vill se dom i större format? bara att säga till isåfall :)

Foto: Sanna W

Som ni säkert märkt har jag inte uppdaterat något varken igår eller i förrgår, har helt enkelt inte hunnit. I tisdags hann jag inte med så mycket mer än plugg och fotbollsträning och igår efter skolan blev det ännu mer plugg, hann inte med handbollen igår, så den mesta tiden har alltså gått åt till att plugga. Men är riktigt skönt nu när man hunnit med så mycket nu i alla fall och har inte mycket kvar av planeringen och att engelska provet - eller proven (flera delar) - är färdiga (hade det idag). Så det är alltså därav den dåliga uppdateringen blivit. Sen har jag väl inte så mycket kul att skriva om alltid, men ja.. så är det ibland ;P

Ha det bra allihopa! :)

Godnatt!

Förlåt för ännu ett bildlöst inlägg, men tänkte bara passa på att säga Godnatt! ♥
Får se om jag hinner uppdatera något imorgon, isåfall hörs vi då! :)

15:08

Kom nyss hem från skolan. Har sådär lite halvt bråttom nu, ska ut med hundarna en sväng och sen ta något o äta, sen har jag handbollsträning 16:30 och kommer väl hem något innan 19:00 eftersom träningen slutar 18:30.

Ja, det var väl det, hade inte så mycke mer o säga, men nu vet ni i alla fall vart jag håller hus, haha.. :)

Mysig promenad med vovvarna ♥

Kom nyss in från en mysig promenaden med hundarna, blev även ett kort litet agilitypass med Spicy, gick så grymt bra! kontaktfälten, slalomen, allt! så är det ju bara såå underbart kul att träna med en sån himla taggad vovve också! min lilla stjärna Spicy ♥

Men nu ska jag snart ta och lägga på en ansiktsmask och ta ett varmt bad, skönt såhär efter en mörk och något kall promenad :)

Snart över..

Ja, då var denna helgen snart över..
Längesen jag hade en sån här slapp helg känner jag, eller ja.. har väl egentligen inte vart så slappt idag faktiskt, tränat agility med Spicy (även igår & förrgår) gjorde ordning Spicy lite, borstade och klippte klorna, sånt som måste göras förstås :) sen även pluggat en del. Så eftersom jag vart spelledig nu i helgen och vi heller inte varit på någon agilitytävling känns det som en ovanligt slapp helg, men väldigt skönt ändå! :)

Ska snart ta & gå ut med hundarna och sen blir det säkert ännu lite mer träning med Spicy. Har blivit mest träning på kontaktfälten nu i helgen, går riktigt bra! och på tal om agility så är det KM nästa helg på klubben, kulkul! :D

Foto: Sanna W
Bild från förra året ♥

How cute?!

Titta vilken sötnos jag hittade när jag kollade igenom lite bilder som jag tog förra året :)
Bilden är tagen den 15 Juli förra året.

Foto: Sanna W

Helg ♥

Trevlig helg! :)

Foto: Sanna W
Millie ♥

Äntligen?

Äntligen lite uppdatering?
ja, en liten uppdatering är just vad det får bli nu. Har blivit väldigt lat med uppdateringen känner jag, fast har så mycket annat att hinna med också, om ni läser i inlägget under här så förstår ni nog.. :)

Ska bli så galet härligt med helg! ♥ och jag är till och med spelledig denna helgen så nu får jag passa på att njuta extra mycket ;)

Godnatt!

Tänkte bara ta & säga Godnatt!

Foto: Sanna W
älskling & jag ♥

.. och sorry för att inte uppdateringen är sådär jättebra, men inte alltid jag hinner, när det är skola, sen har jag antingen fotboll eller handbollsträning (nu när handbollen börjar också så blir det träning måndag, tisdag, onsdag & torsdag, har fotbollen på tisdag & torsdag, så är det i alla fall nu men förhoppningsvis så blir det väl inte lika mycket med fotbollen sen i vinter då, kanske någon träning inomhus men antar att det inte blir så mycket som nu) så ska jag hinna med hundarna, träna med Spicy, läxor osv.
Så jag hoppas ni förstår ♥

Godnatt på er :)

Plugg & bakning

Tjoo! :D får bli en snabb liten update här.
Kom nyss hem från Kristin ♥  pluggade lite, eller ja.. det var väl det vi hade tänkt men det blev inte så mycket med det, kanelbullarna som vi bakade tog lite längre tid än tänkt, men lyckade blev dom iaf! ;) Sen har vi ändå inte någon läxa som vi har bråttom med heller (det som är tills imorgon är vi klara med) annars hade vi säkert suttit och pluggat som bara den, haha..

Men nu måste jag byta om, har fotbollsträning om ca 30 minuter. Men vi hörs. Ha det bra! :)

A succesfull training in the rain

Det blev en lyckad träning i regnet :) Hade bara några hinder uppsatta + slalom. Svängar & "runt" var det vi körde mest, även lite "ut". Träningspasset hos Jenny Damm var riktigt bra & verkligen till hjälp. Spicy verkar förstå det nya kommandot "back" som jag säger när hon måste göra en snäv sväng. Det kommer vi öva ännu mer på tills det sitter ännu bättre och tills vi blir ännu säkrare på det, så jag kan vara längre ifrån henne och göra det också. Men än så länge funkar det riktigt bra! :)

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra kväll!

Tar en paus..

Har suttit och rensat lite bland bilderna i arkivet och håller på att lägga in dom på hårddisken. Lägger alla bilder på Spicy i en mapp, alla bilder på millie i en osv.. (och sen är det ju flera olika datum också så det blir en hel del mappar) det tar sin lilla tid men det börjar bli ordning nu iaf (igen) värs vart det ju ändå förra gången då jag skulle rensa och fixa iorning bland flera tusen bilder och det fanns hur många mappar som helst med flera bilder i. Det blir ju lätt att man bara lägger över bilderna på datorn och sen blir det bara mer och mer.. 

.. men men, inte så intressant kanske ;) Nu tar jag en liten paus från bilderna och hade tänkt gå ut och träna lite agility med Spicy, blött väder ute, men bra att träna i sånt väder också. Har blivit lite dålig uppdatering om just agilityträningarna, men det betyder absolut inte att vi inte tränat, försöker träna varje dag (men det är ju inte alltid jag hinner de..) tränade igår och jag säger bara: hoppas att svängarna funkar lika bra på tävling som på träning! :D kan verkligen vinna tid på det.

Foto: Kristin P
har inte visat dessa bilder innan, det var ett tag sen dom togs, Kristin tog dom när vi tränade en gång :)

Morris i svartvitt ♥

Foto: Sanna W

En liten förändring

Som ni ser så är det en liten förändring här på bloggen. Kände att jag behövde få lite mer färg och kanske lite mer höstigare. Får se hur länge jag har det såhär, hade tänkt att byta design helt och hållet, även headern då (gillar bilden i headern väldigt mycket, men ibland behövs det ju lite förändring ;)) men jag har inga bra idéer till någon header, så låter det vara såhär så länge..



Hur söt?!

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

mycket!

3 bilder från öarna ♥

Här har ni tre bilder från när jag var med Kristin på öarna (här & här kan ni kika på fler bilder från den dagen)
Gick runt på ön och tog en massa bilder, mysigt! ♥

Foto: Kristin P
Kristin är fotograf till dessa bilderna :)

Grönt é skönt..

Har lite brist på ord känner jag, så tar och bjuder på bara några bilder från förra helgen, när vi var på agilitytävling i Sofiero.
Har även några bilder att visa på Spicy sen också därifrån, dyker nog upp lite senare här på bloggen :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Härligt!

Kom nyss hem från fotbollsmatchen, 2-0 till oss, härligt! :D det roliga var ju ändå att vår tränare lovade att göra sälen om vi vann, vilket vi också gjorde. Kan säga att det fanns gott om pölat på planen, haha ;)

Nu ska jag ta något o äta och sen gå ut med hundarna :)

Mysigt ställe ♥

Bjuder på två bilder från förra helgen, jättemysigt ställe det där :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Trevlig helg! ♥

Busy..?

Hejhej! det var ett tag sen nu, inte sant? har verkligen haft fullt upp denna veckan alltså! skönt att det är fredag imorgon och man gjort färdigt allt för denna veckan. Har inte hunnit träna så mycket med Spicy men ska se till och göra det snart hade jag tänkt. Det mesta utav tiden har gått åt till läxor. I tisdags hann jag inte ens med fotbollsträningen, men hann i alla fall med handbollsträningen igår (ja, handbollen har börjat nu igen - dock väldigt dålig träningstid.. 21:00 - 22:30, kunde vi inte fått en något bättre tid ;) dom har startat ett damlag nu igen, så då blir det två lag, ett yngre också som vi (alice också) kommer vara med i, känns som det kommer bli fullt upp.. ;)) Men nog om det. Som ni förstår har jag haft fullt upp med alla läxor, har knappt hunnit sitta något vid datorn och inte hunnit kolla in era bloggar heller tyvärr. Men får göra det när jag har mer tid över, har fotbollsträning och en halvtimme så hinner inte sitta här så länge till.

Igår hade vi förresten skolfoto, fick bli ett spex/skojfoto också, riktigt kul! :D
känns lite konstigt att det var sista skolfotot med klassen också..

Men nu måste jag kila! ha det bra ♥

Videoklipp från gårdagens lopp i Sofiero (agilityklassen)

Här har ni videoklippet som jag lovat er :)



Som sagt, liten miss på balansen vilket ledde till 5 fel. Var även lite sen med mitt kommando efter att Spicy kommit ut ur tunneln (den tunneln efter a-hindret). Det är så mycket man ska hinna med och tänka på ;) Men är ändå nöjd med loppet.

Härligt med vinst!

Kom hem från fotbollsmatchen för en stund sen, härligt med vinst! (nu é vi säkra) (y)

Uppdaterar mer sen, hade tänkt att lägga in ett videoklipp från gårdagens agilitytävling, så kika in senare :)

Agilitytävling - Sofiero

Hallå ni! ni får ursäkta att det inte blivit någon uppdatering om tävlingen idag, men kom nyss hem från filmkvällen med några tjejkompisar, jättekul! hade gärna stannat längre men eftersom jag har fotbollsmatch imorgon kunde jag inte stanna hur länge som helst och sen gick jag upp så himla tidigt idag också så lite sömn behöver jag ju med ;) Och hann heller inte uppdatera något innan jag åkte iväg, kom hem vid kanske tjugo över fem någon gång, sen var det direkt in i duschen och sen iväg igen. Men ni får lite update nu istället :)

Det var som sagt tävling i Sofiero idag, jättefint ställe med slottet precis intill :) Vädret var tyvärr inte det bästa, hyfsat i början och solen kikade fram lite men sen lite längre fram, till nästa lopp (hoppklassen) blev det sämre och började regna. Blött och halt i gräset, inte det bästa underlaget precis, men det är ju samma för alla. Trots 5 fel i både agilityklassen och hoppklassen så är jag ändå nöjd, mest med agilityloppet. Blev tyvärr en liiten miss på kontaktfältet på balansen, synd.. men huvudsaken är ju ändå att jag är nöjd med loppet, vilket jag är! lyssnade och följde mig bra :) Sen i hoppklassen var jag lite för snabb i handlingen, ville få en snäv sväng vid ett hopphinder men lyckades istället vara för tidig och påväg mot nästa hinder vilket ledde till att hon inte hoppade hindret alls, så en vägran där alltså. Annars brukar det vara att jag kan vara lite sen med mina kommandon men nu hade jag istället lite för brottom, jaja det är sånt som händer ;)

Vi får hoppas på bättre resultat nästa tävling, i Falkenberg :)
Hinner tyvärr inte lägga in något videoklipp nu, men kika in imorgon så hinner jag säkert lägga in det då! :)

Mot Sofiero!

Nu åker vi snart iväg mot Sofiero! Två lopp framför oss (agilityklass & hoppklass) :)

Fotograf Daniel
Härlig bild från förra året på Spicy från Snapphanefejden. När vi var och tävlade i Halmstad senast, på två dagarstävlingen (härhär) så var samma fotograf där igen som var på Snapphanefejden när vi var där förra året. Han hade även fått ett väldigt fint kort på Spicy i Halmstad med så vi köpte en bild på Spicy, inte denna som ni ser här ovan utan en annan (som jag faktiskt inte visat ännu, men kanske borde ta och göra det?) så vi köpte en bild, lite större än ett A3 så fick vi även med en JPEG fil på köpet som jag fick skickad till min mail, så då valde vi den bilden ovan. Så det var kul att få en bild från båda ställena :)

Snart dags för tävling!

Imorgon är det dags för agilitytävling, i Sofiero denna gång. Spicy har slutat löpa och jag hoppas inte att löpet hon hade kommer att påverka henne något under tävlingen, det var ju efter Kungsbacka tävlingarna (här & här) som vi märkte att hon hade börjat löpa och där verkade det inte påverkade henne något i alla fall, så vi får hoppas på det bästa, att det inte gör det nu heller :)

Foto: Sanna W
Sötnos! ♥

Men nu måste jag snart lägga mig, måste upp vid 06:00 någon gång, men har ett inlägg färdigt som jag kommer att publicera innan vi åker iväg imorgon, det låter väl bra? :) Godnatt & sov gott!

HELG ♥

Vill bara passa på & önska er en trevlig helg :)
Nu blir det Idol!

Looking back ♥

Gick tillbaka och kollade på lite äldre bilder, eller på bilder jag tagit nu i sommar (bilden på Spicy tog jag den 16 Juli) har nog visat denna söta bilden här på bloggen en gång innan men det skadar väl aldrig och göra det igen? sen var ju bilden ändå rätt passande såhär innan jag ska till fotbollsträningen (har ändrat tiden så vi börjar en halvtimme tidigare, 18:30)

Foto: Sanna W

Men nu har jag lite brottom, ha det bra, så hörs vi! :)

Summer feelings ♥

Bjuder på en bild som Kristin tog i söndags när vi var på öarna :)
Bara jag som får en sån härlig sommarkänsla av bilden? ♥

Foto: Kristin P

Man känner verkligen av att hösten är påväg, den här sommarvärmen är inte alls kvar..
men samtidigt kommer det ändå bli lite mysigt med höst nu, inte sant? :)

Goodnight..

.. & sleep well :)

 

Färg & Svartvitt

La även in denna bilden i förra inlägget, men här har ni den igen i både färg & svartvit.
Nu blir det lite plugg, sen ut med hundarna en sväng & sen Idol :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Mysiga bilder från ön ♥

Var som sagt ute på öarna med Kristin & hennes föräldrar i Söndags.
Gick runt och tog en massa bilder där på ön så tänkte ta & bjuda på några nu igen. Hoppas ni gillar dom :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Visst ser det härligt ut?! så himla mysigt att vara ute vid öarna ♥

Träning strax!

Sitter här ombytt & klar (eller nästan iaf..) och ska strax sticka iväg till fotbollsträningen.
Innan det bjuder jag på tre bilder på sötnosen Spicy och en väldigt liten fotboll ;)

Foto: Sanna W

Pusshej!

Godnatt!

Bjuder på dessa tre bilder (tagna av Kristin, från när vi var på ön) innan jag går och lägger mig :)

Foto: Kristin P 

Foto: Kristin P
ser lite konstig ut haha, men tycker bilden såg rätt härlig ut, havet & allt :)

Godnatt! ♥

Haft annat för mig

Hej på er! ursäkta för den dåliga uppdateringen, har haft annat för mig. Igår t.ex då var jag med Kristin & hennes föräldrar på öarna, mysigt! gick runt och tog en massa bilder :) Ni kan säkert vänta er att det kommer upp några bilder här på bloggen :) Sen igårkväll satt jag även och pluggade så hade ingen tid för o uppdatera igår. Och idag, först skola, sen ut med hundarna, pluggat lite och även tränat lite med Spicy :D (y) så har haft annat för mig som sagt. Men jag uppdaterar mer när jag hinner, ha det bra! :)

Tokan ♥

Foto: Sanna W
haha ♥

Ännu några bilder från förra veckan..

Hittade ännu några bilder som jag tog förra veckan :)

Foto: Sanna W

Millie verkar gilla päron, åtminstone päronen i vårt päronträd.. ;)

En glá Spicy ♥

Foto: Sanna W

Ni får ursäkta min lite sega uppdatering. Har haft annat kul för mig idag nämligen, åkte med Kristin in till stan efter skolan :) Sen även tränat lite agility med Spicy, vi jobbar på med svängarna & det funkar brabra ;) har även börjat träna lite med lock nu igen (började igår) fast hon ska dutta på locket med nosen (innan - för ett bra tag sen nu - så lärde jag henne att hon ska trampa på locket med tassarna, det lärde hon sig väldigt fort. Funkar bra med att hon ska dutta med nosen på locket också, sen när hon är säkrare på det kommer jag lägga den nedanför kontaktfältet, hoppas på att få säkrare kontaktfält)

Annars har det inte hänt så mycket just ikväll faktiskt, mest kollat lite på tv och har liksom inte haft ork för att uppdatera något. Men slänger in en bild på Spicy här ovan iaf ♥
Ska bli riktigt skönt med helg nu, är verkligen trött.. så ska alldeles strax komma i säng. Trevlig helg på er! :)

Lyckad träning!

Var som sagt på agilityträning hos Jenny Damm igår. Jättebra träning verkligen, och massa med bra tips :)
Så nu gäller det och träna på som bara den ;) kom nyss in från lite träning faktiskt, gick väldigt bra! tyvärr hinner jag inte skriva mycket mer nu, måste äta sen klockan 17:00 har jag samligt till fotbollsmatchen.

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ha det bra! :)

& självklart, tack Jenny för ett jättebra träningspass.

En liten bilderblogg ♥

Tänkte bara ta & bjuda på en liten bilderblogg på Morris ♥

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W
Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Inte så länge kvar tills vi ska till Jenny Damm nu :)

Härlig dag (y)

Kom nyss hem, från en inte helt vanlig skoldag. Var en sån här "Djurens dag" i skolan då man fick ta med sig djur, hade med mig Spicy och hon skötte sig väldigt bra ("lite" galen bara då hon såg fotbollar, men annars kanon!) alltid bra träning att ha med henne så bland folk och flera olika hundar och djur. Kom ihåg att det var "djurens dag" en annan gång i skolan fast när jag var mycket mindre (då hade jag inte Spicy) då var Millie med och eftersom jag var så liten också skulle en förälder också vara med ;) 

Skulle egentligen slutat 13:40 idag men fick sluta tidigare (vi som hade djur med oss) så ungefär redan vid 12:30 gick vi hemåt igen :) om det hade vart helt vanligt skoldag hade vi slutat 14:30 så 12:30 var ju inte så illa ;)

Foto: Sanna W
bild på sötnosen från i måndags :)

Senare idag - kl 18:30 - ska vi, dvs jag, Spicy & mamma till Jenny Damm på agilityträning, ska bli väldigt kul! kan vi säkert få bra tips på hur vi kan få till ännu bättre svängar :)

Men nu ska jag ut i det fina vädret, underbart! ♥

RSS 2.0