Agilityträning - slalomingångar & "runt"

Tidigare idag tränade jag agility med Spicy och jag måste säga att det gick riktigt bra!
Tränade även denna gång på "runt" och slalomingångarna. Måste bara säga att vilken skillnad det är på slalomingångarna nu! :D hon hade ju någon gång fått för sig att hon skulle ta andra ingången istället för första i slalomen och för att hon inte skulle ta andra ingången så var jag tvungen att följa med henne nästan hela vägen och visa ordentligt att det verkligen är första ingången hon ska ta men på träningen idag kunde jag skicka henne från längre och längre håll, duktig vovve alltså! :D <3 när jag tränade "runt" med henne så gick det super även det. :)

Jag har väl egentligen inte så mycket mer att skriva, mamma filmade även lite när vi tränade så då kan ni ju även se där hur det gick. :)




Första filmen i själva videoklippet, efter slalomen där när hon skulle runda hindret och jag var på andra sidan av hindret, det var jag faktiskt riktigt förvånad över att hon klara, jag trodde faktiskt att hon skulle ta hindret från det håller hon kom från (om ni förstår vad jag menar) Men hon fixade ju det galant. Min lilla stjärna!


Kommentarer
Rebecca

Åh, gud vad duktiga ni är! Otroligt bra : )

2009-08-15 @ 09:16:42
URL: http://http.//chippenshorna.blogspot.com
Emelie

Såg jätte fint ut! :)

2009-08-15 @ 16:28:39
URL: http://www.hundliv.webb.se
Hannah & fjärilshundarna

Gud vad roligt att träningen gick så bra, fast det gör den ju alltid! :) Ni är otroligt duktiga, jätteroligt att se ett videoklipp också. <3 Tyvärr hackar det när jag ser, dumma internet... Men det går att se lite i alla fall & det ser ju helt superbra ut! :D <3 Har än så länge bara kunnat se ca 10 sekunder av klippet, men ska försöka se om det går att se hela. ;P "Runt" ser ju superfint ut! Duktigaste Spicy! <3 Din duktiga, söta stjärna.



Puss, saknar dig bästa bästis. <3

2009-08-15 @ 16:59:32
URL: http://www.Cayennepeppar.se
Matilda, Bea och Alvin

Guuud va duktig Spicy är!! <333

2009-08-15 @ 17:32:04
URL: http://lisamatildakarlsson.blogg.se/
Hannah & fjärilshundarna

Yeeees! :D Nu gick det att se, wiiie! :)



Gud vad ni är snabba, speciellt i slalomet! :D Runt ser helt kanon ut också! :D Duktigaste ni alltså. (: Stjärnan Spicy! <3 Puss!

2009-08-15 @ 17:36:22
URL: http://www.Cayennepeppar.se
Lina

Kunde inte se någon film, men det låter ju toppenbra eran träning! Lycka till!

2009-08-16 @ 08:56:16
URL: http://www.sheltietassar.webs.com
Karolina

Det ser jätte fint och bra ut när ni tränar :D Ni är värkligen jätte duktiga båda två :D Och Spicy är ju bara för söööt <3 Själv har jag en liten jack russell terrier tik på snart 4 månader och vi tränar för fullt med vardagslydnad och har även börjat med lite agility med henne också :D Besök gärna vår hemsida: http://freewebs.com/ellashemsida och våran blogg: http://karrowhh.blogg.se ( bloggen uppdateras dagligen ). Ha det bra och lycka till i framtiden.



// Karolina

Rebecca

Hur lärde du in att den ska runda hindret? : )

2009-08-17 @ 00:22:47
URL: http://http.//chippenshorna.blogspot.com
Lina

Ni var verkligen grymt duktiga! Shit, snabbaste slalomen hittills! Tack för länken!

2009-08-17 @ 10:41:55
URL: http://www.sheltietassar.webs.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0