Snart 3 år



Jag kan inte förstå att tiden har gått så fort.. På fredag fyller Spicy 3 år!
här ovan ser ni en bild på Spicy när hon var 11 månader. Jag minns det som igår <3


Älskar dig sötnos! :) <3

T a c k !

Måste bara säga tack för alla fina kommentarer och gratulationer
om våra resultat från agilityn i helgen :)

T a c k  s å  j ä t t e  m y c k e t



Och med denna bild avslutar jag bloggen..

föresten, hoppas ni har haft en bra dag!  ;)

Agilitytävling - Borås (andra dagen)

Oj va tiden har gått fort, det var egentligen inte meningen att jag skulle skriva detta inlägget såhär sent ;) efter att vi hade ätit innan var jag bara ute i trädgården lite, sen efter en stund gick vi till stranden och tog ett kvällsdopp och tiden har bara runnit iväg, men nu så hade jag tänkt att skriva om hur det har gått på agilityn idag :)

Hoppklass 2: En bana med många tunnlar det här, alltså fick jag vara riktigt noga i min handling så hon inte skulle gå in i fel tunnelingång. När vi kom till andra tunneln i banan var det inte lång ifrån att Spicy kunde gått in i fel tunnelingång, men som tur var så hann jag ropa till och hon tog rätt ingång ändå :) det var väl det stället i banan som jag var mest "orolig" för om man säger så, där det var som klurigast. Sen flöt det på bra ända in i mål. Ett felfritt lopp och även en 1:a placering! :D vår andra pinne i hoppklass 2 nu alltså och en pinne kvar, ja då är det klass 3 som gäller! ;)

Agilityklass 2: Detta var nog den svåraste klass 2 banan hittills tror jag faktiskt. Men Spicy var riktigt duktig ändå och farten hade hon kvar trots värmen. En bit in i banan råkade jag nudda ett hopphinder, jag kunde liksom inte kolla på hopphindret och Spicy samtidigt ;) så helt plötsligt kom det ett hopphinder och jag var så nära så att jag nuddade det, vilket ledde till 5 fel, innan var jag inte helt säker på om man kunde få fel för det, men det fick man visst så nu vet jag det ;P sen ungefär bara två tre hinder längre fram visade jag för dåligt och Spicy tog ett hopphinder från fel håll, vilket ledde till disk. Kändes nog bättre att vi fick en disk där, (gjorde det såklart inte med mening, vilket ni säker förstår ;) )  tänk så hade vi bara fått 5 fel i det loppet pågrund av att jag nuddat hinderstödet på hopphindet, det hade ju inte vart sådär jättekul ;)

Jag är otroligt nöjd med alla tävlingar, både igår och idag menar jag alltså då :) Spicy har vart så duktig och kämpat på superbra i värmen. En pinne i agilityklassen igår och en pinne i hoppklassen igår blev det sammanlagt, jag kan ju inte vara annat än nöjd! :)


Eftersom jag har dåligt med nya agilitybilder och det är det som passar bäst till ett sånt här inlägg så får det bli en "gammal" bild som jag har tagit med kompaktkameran, hehe skärpan är typ i bakgrunden, men bilden har sin charm ändå, eller vad säger ni? ;)

Nu är det inte tävling för än den 22 Juli. Snapphane är det ju då :) hela fem dagars tävling! fyra dagar är det väl riktigt och en är på skoj har jag för mig. Ska bli riktigt kul! vi har hyrt stuga och vi har en sjö precis i närheten, perfekt! :) (y)

Hoppas ni har haft en bra dag i solen. Kram kram

Snabbt inlägg

Tänkte bara säga att vi är hemma från agilitytävlingarna nu, eller har vart hemma en stund och nu ska vi äta grillat *mums* :) så jag uppdaterar mer senare och berättar hur det har gått idag.


Bjuder på en bild på Spicy. Gillar den riktigt mycket :)

Hej så länge!

Agilitytävling - Borås (första dagen)

Det har varit en riktigt varm dag idag och så fort man inte suttit inne i tältet har man fått gå till skuggan. Det har vart så himla varmt så man har bara inte kunnat sitta i solen, inte länge i alla fall.
Eftersom vi tog vår sista pinne i agilityklassen förra gången så tävlade vi alltså i klass 2 i både hopp och agility idag, vilket betyder att det var vår första start i klass 2 i agilityklassen idag (ja, ganska logiskt va? ;) )

Hoppklass 2: Jag startade henne lite för tidigt och jag kom lite efter och han inte riktigt visa ordentligt in till rätt tunnelingång, så det blev en disk på redan tredje hindret. Men det fortsatte på bra tycker jag, förutom fel tunnelingång i en annan tunnel, men jag brydde mig inte om det vi var ju redan diskade. Som sagt, annars gick allt hyfsat bra tycker jag :)

Agilityklass 2: Fick en väldigt bra start i detta lopp. Kunde gå precis så lång jag ville och Spicy satt kvar, annars brukar det vara så att hon är så himla taggad och hon vill starta innan jag säger till. Men hon var jätteduktig i starten denna gången. Lite längre fram i banan när Spicy hade kommit ut ur platt tunneln så ramla hon ut ur den, eller hur man ska säga. Hon låg i alla fall på sidan, vet inte hur det hände, kanske var det något väck i platt tunneln som gjorde att det hände så, inte vet jag hon kom i alla fall liggandes ut ur platt tunneln ;P det låter hel knasigt, jag vet men så var det. Spicy sprang på som vanligt ändå, var kanske något lite långsammare än vad hon var tidigare i banan, men hon hade ändå bra fart tycker jag :) vi kom felfritt in i mål och tog ledningen, en stund.. sen var det en annan som tog ledningen, men vi fick en 2:a placering, vilket jag är jättenöjd med :)
Första starten i agilityklass 2 och pinne, likadant var det i hoppklass 2. Jag är lycklig ;D



Har faktiskt något mer att berätta också. Agility, det var inte det enda vi tävla i idag, utan vi har ställt ut henne idag också ;) har inte berättat något innan om att vi har anmält till utställning eller nått, men sparade det lite som en överraskning om man säger så ;) Har självklart tränat med henne hemma, har tränat korta stunder varje dag och det har funkat kanon! hon har gått så himla fint hemma. I ringen idag var hon lite stressad, när alla hundar skulle gå runt var hon så nyfiken på den hunden som var framför och ville nästan börja springa. Hon stod bra på bordet, fast sen när domaren kom och kände och klämde på henne tycker inte Spicy det var så roligt, hon blev lite rädd för domaren. Sen när vi gick enskilt gick Spicy bättre men fortfarande inte så fint hon gått hemma, men betydligt bättre än innan när hon gick med de andra hundarna. Jag tycker hon ställde sig väldigt fint, så det var nog det bästa. Vi fick i alla fall ett 2:a pris vilket jag är nöjd med, med tanke på att Spicy inte alltid gick så bra o så, hon var helt enkelt för stressad idag.

Det tråkiga med kritiken som domaren gav oss, det är att varken jag eller mamma eller någon i familjen ser vad det står :O det är sån där svår skrivstil som man knappt ser vad det står plus att det är skrivet på tyska. Jag läser ju tyska i skolan så jag hade säkert kunnat översätta det ifall jag såg vad det var för bokstäver :P några få ord har jag nog sett vad det har stått, men långt ifrån allt! aja.. det löser väl sig ;)

Ska också berätta en annan sak. Att vi eventuellt vill ha valpar efter Spicy :) ifall det blir, så sparar vi nog en själv :)

Imorgon blir det ingen utställning, utan bara agility.
Håll utkik ifall ni är nyfikna på resultaten då ;) hoppas ni har haft en bra dag. Hej!

Gårdagen på klubben

Var ju som sagt på brukshundklubben igår och hjälpte till på klass 3 tävlingarna. Kom hem rätt så sent och orkade inte blogga då, så gör det nu istället :)

Vädret var toppen hela kvällen, det blev ju lite svalare senare på kvällen vilket var väldigt skönt ;) utan vattenflaskan brevid mig hade jag nästan inte klarat mig, man blev ju törstig nästan hela tiden när man satt där i solen.
När man såg alla andra tävlande blev man själv sugen på att tävla vilket Spicy också verkade bli ;) ja, Spicy var ju också med och så fort hon vet att det är agility på gång och hon ser de andra köra på banan blir hon som galen. Mamma fick ju stå med henne lite längre bort, dels för att hon inte skulle stå utanför banan och käka gräs hela tiden (vilket hon alltid gör när hon ser att de andra kör) och bli helt galen när hon ser de andra köra och dels för att hon inte skulle behöva stå i solen.

Efter att alla tävlingar var färdiga och hindrena var undanplockade tränade jag lite med Spicy :) a-hindret, balansen, gungan och däcket, det är dom hindrena som alltid står framme. Körde däcket en gång annars tränade jag bara på kontaktfältshindrena, vilket gick kanon :) hon tog kontaktfältet så himla fint på a:et en gång, eller jag tycker hon tog dom fint varje gång med en gång var speciellt bra tycker jag, då hon hade ganska så mycket fart ner för a:et och hon verkligen stannade på kontaktfältet, ibland har det annars hänt att hon har så mycket fart så att hon inte hinner med att stanna, men inte denna gången inte :)

Imorgon och på Söndag är det ju agilitytävling i Borås. Två dagars tävling alltså :D det känns som det var ett tagsen det var tävling nu, så det ska bli riktigt kul! senaste tävlingen var ju den 22 Maj, har jag för mig, så lite mer än en månad har det alltså gått. Har inte tränat så mycket nu innan tävlingarna med Spicy, men det är för att hon verkar alltid mest taggad när man inte tränat med henne så mycket innan. Så jag hoppas att hon är riktigt taggad nu i helgen, kanske inte för taggad, då det kan bli slarvfel, men taggad vill jag att hon ska vara ;)




Hade inga matchande bilder till detta inlägg. Men det gör väl inget? ;)
Hoppas ni gillar dessa bilderna på jordgubben i alla fall.

Ha nu en riktigt fortsatt bra dag!

Ska snart iväg

Ska snart iväg till klubben, ska ju som sagt hjälpa till på agilitytävlingarna där :)
Men innan jag går bjuder jag på en bild.


Tog denna bilden i Måndags. Tog många bilder den dagen så jag har fler bilder från de som jag hade tänkt att lägga in, men inte just nu. Det får antingen bli senare idag eller imorgon. Något att se fram emot kanske? ;)

Ha det bra, hej!

Trött efter en lång dag..

Jag är så trött så att jag nästan inte orkar blogga.. ;P men tänkte att jag kan ändå blogga en snabbis ;)
kan ju börja med att berätta vad jag egentligen har gjort idag. 


Gick upp tidigt att jag (och två till, Kristin & Amanda) skulle hjälpa en kompis att dela ut pizza menyer (hennes föräldrar äger en pizzeria) och vi cykla runt i typ fem timmar om inte mer!! gissa om man blev helt slut eller.. :O och värmen gjorde det ju inte bättre heller. Men men.. man ska väl inte klaga på värmen egentligen, det är ju det man vill ha nu på sommarlovet :)

Sen när vi var klara åkte jag hem för o vila, ja vila det var det ända jag tänkte på för jag skulle ha fotbollsmatch sen. Så jag fick väl inte vilat så länge, men lite i alla fall. Så nu har jag hunnit vara hemma en stund sen jag kom hem från fotbollen, har ätit och suttit lite här vid datan, annars har det inte hänt mycket mer idag. Imorgon hoppas jag bara på att kunna ta det lugnt! ;) eller i alla fall innan jag ska iväg till klubben och hjälpa till på agilitytävlingarna där. Ja, jag har ju inte nämnt något om det innan men jag ska i alla fall till klubben och vara hinderfixare där för klass 3 tävlingar :) ska vara där ungefär 17:30 så jag har ju lång tid på mig att bara ta det lugnt innan det, fast i och för sig, det är ju inte så ansträngande att bara vara hinderfixare, haha ;)


En bild jag tog i förrgår. Hoppas ni gillar den :) 

Bara några ord till och sen avslutar jag detta inlägget. Hoppas ni har haft en bra dag i solen!
Kram

Mot stranden! ;)

Ska alldeles strax ner till stranden med Kristin, Alice & Amanda :)
Men innan det så ska jag ut med hundarna en sväng.


Bjuder på en bild jag tog igår. Hoppas ni gillar den :)

Nu måste jag kila, hej så länge!

En färgglad bild

En bild jag tog tidigare idag. Härliga färger tycker jag :)
Även fast den är lite suddig så är det något som gör att jag gillar den ändå.



Det har vart en riktigt underbar dag idag. Skinande sol hela dagen! :)
Solat, fotograferat, vart ute med hundarna, det är ungefär det jag gjort idag ;) har tagit massa bilder, så jag kommer säkert lägga in fler bilder i bloggen imorgon.

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag. Hej!

Bjuder på en bild

Bjuder på en bild och önskar er en fortsatt bra dag i solen! :)


Underbara Millie <3

Första doppet!

Äntligen har jag tagit mitt första dopp! (i havet, som ni säkert förstår, haha! ;) )
Jag & Amanda var nere och badade. :D Kallt var det, men trodde faktiskt att det skulle vara kallare, helt ärligt ;)
Vi hade med oss lite fika ner till stranden och hade jättetrevligt ;) åh, jag älskar verkligen sommaren! har längtat efter att kunna sitta vid stranden och bara njuta :)


 En bild jag tog någon gång förra året. Är inte helt säker om den är tagen med kompaktkameran eller mobilkameran. Jag tror att jag tog denna bild med min mobilkamera.

Vad har ni hittat på idag då, gott folk? :)

Hoppas ni har haft en bra dag & helg. Hej!

Härligt väder!

Kom nyss in från att har vart ute i det underbara vädret, har suttit ute och solat och samtidigt läst en bok.
Var ute på en härlig promenad med hundarna innan, gick till stranden. Det är (bl.a) det som är så härligt med sommaren, då blir det många promenader ner till stranden, I love it! ;)

Kameran var tyvärr inte med på promenaden idag, men tog några kort i trädgården när jag var ute innan, vilket jag hade tänkt att visa nu.











Nä, nu ska jag inte sitta här längre. Jag måste bara ut i solen! ;)

Ha nu en fortsatt bra dag i solen (?) ja, hoppas ni också har bra väder :)
Kram kram

Ännu en bilderblogg :)

Hejhej!
Jag hade tänkt att bjuda på ännu en bilderblogg idag :) kameran har vart med mig nästan hela dagen idag. Jag var bl.a nere vid stranden innan med Spicy och tog en hel del kort där sen har jag tagit en massa kort i trädgården :)

Jag har väl egentligen inte så mycket mer o säga just nu så här kommer bilderna..








Trebent vovve? ;)



Det var några bilder från stranden, tog ju även bilder då vi inte var på stranden, så här kommer dom:








Millie <3





En glad vovve :D <3





Tog som sagt en massa bilder idag, detta var 14 bilder som jag visade nu.
Så ja, vad tycker ni om dom? hoppas ni gillar dom :)

Hade tänkt att avsluta bloggen snart, men innan jag gör det så tänkte jag fråga om det är någon som har hittat på något skoj idag? :)

Hoppas ni har haft en bra dag, det har vi! :)

En liten bilderblogg

Hade tänkt att bjuda på några utav alla de bilder jag tog igår under midsommar, en underbar dag var det igår! :) ända gången det regnade igår var någon gång sent på kvällen, fast det regnade nästan inte, det bara duggade lite, så jag måste ju säga att vädret var bra, solen var framme ganska så ofta i alla fall :)

Men nu ska jag inte fottsätta babbla, nu ska ni få se bilderna som jag hade tänkt o visa ;)


Var som sagt nere vid stranden och firade lite där :D


Spicy fick också följa med mig och Alice ner till midsommarstången :)



Vi var nere vid stranden på kvällen också och självklart var kameran med mig då också ;)




Det ser väldigt mörkt ut på bilden, men så mörkt var det inte när vi var där..




Underbara Vixxie :) <3 Kristins (min kompis) hund.

Ja, det var några bilder från dagen igår.
Det var verkligen en toppen dag igår, med en massa god mat och fika :) Hoppas ni också hade en bra dag igår!

Nu ska jag ut i det fina vädret och sen ska vi nog grilla. Wie! ;D

Ha en fortsatt bra dag allihopa!
Kram kram

Glad midsommar!

Hade tänkt att blogga lite för att önska er en riktigt trevlig midsommar! :)

 
Vad ska ni göra en sån här dag som midsommar då, gott folk? ;)

Själv ska jag lite senare idag ner till stranden och fira lite där tror jag, ska ner med en kompis :)
Sen är jag bjuden till Kristin, (en annan kompis ;) ) dom ska ha gäster där så då fick jag också komma och klart att jag vill det :) men nu låter det säkert som jag inte kommer att vara hemma någonting, eller vara med familjen eller så, men det är klart att jag kommer :) mycket av dagen är kvar än så länge.. ;)

Innn när jag vaknade och kolla ut genom fönstret sken solen men nu är det väldigt mulet..
Håller tummarna på att solen kommer tillbaka! solen gillar vi :) (y)

Trevlig midsommar! :)

Lugn dag..

Det har vart en lugn dag idag.. har mest vart hemma, förutom då vi var och handlade mat inför imorgon, midsommar imorgon ju! :) vi har haft tur med vädret idag, kan man väl säga. I morse regnade det som bara den, men sen började solen kika fram mer och mer och det blev faktiskt riktigt skönt, förutom att det blåst en del..
Har också tränat lite agility med Spicy, vilket gick väldigt bra :D annars har det inte hänt så mycket idag.

Imorgon är det som sagt midsommar & vi håller tummarna för att vädret ska bli bra, hoppas inte att det kommer något regn!


Kladdkakan som jag gjorde ikväll har nu fått svalna lite och är redo för o ätas ;)

Så nu tänkte jag kila. Ni får ha det så bra! :)

Kom precis hem ...

... från fotbollen, eller inte precis då, men för drygt en halvtimme sen. Fotbollstmatch var det idag :D en jämn match men vi var ärligt talat värda att vinna ;) vilket vi också gjorde, 4-3 slutade matchen :) (y) så jäkla skönt!

Men nog pratat om det ;)
Jag bloggade tidigare idag, eller rättare sagt försökte. När jag hade sparat och publicerat inlägget så stod det att jag sparade det som utkast, vilket jag inte gjorde. Vad jag än gjorde så ville det inte visas på bloggen, utan bara som utkast, så jag försökte några gånger, men gick inte då heller :S så det är därför det blir så sent inlägg idag.
Har egentligen inte så mycket att skriva, tänkte bjuda på några bilder jag tog igår.

E n j o y . .






Haha! Spicy är helt galen i bollar ;)


Fina Millie :) <3

Hoppas ni har haft en bra dag. Hej!

Ännu ett videoklipp

Jajamensan, jag hade tänkt att bjuda på ännu ett videoklipp när jag och Spicy tränar agility :) var ute för några minutersen och tränade lite. En liten bana stod redan uppe så tänkte att jag kunde ju träna lite eftersom Spicy var så himla sugen ;) så här kommer klippet:



Som ni säkert ser så var det ett hopphinder som redan var vält, glömde nämligen sätta upp det innan vi skulle köra :P

Ha en fortsatt bra dag, hade tänkt att gå ut i det fina vädret nu, man får ju passa på ;)

Agility på klubben

Precis som jag sa i det tidigare inlägget idag så skulle vi ju åka till klubben och träna agility :) så jag hade tänkt att skriva lite om hur det gick.

Först byggde jag upp en kort liten bana där 8 pinnars slalom, a-hindret, balansen, däcket & 7 hopphinder fanns med. En grej som var både rolig och lite lustig var att när Spicy skulle ner från a-hindret så stanna hon liksom på toppen av a:et, haha det såg så roligt ut, så har hon aldrig gjort innan. Nu bara stanna hon och stod där en stund, sötnosen ;) efter jag kört den banan med henne så byggde jag upp en kombination där 6 hopphinder fanns med. Jag satte två rader med hinder och tre på varje sida, om ni förstår vad jag menar :P (ja, ni ser hur jag menar sen på filmen. mamma filmade nämligen) Jag satte dom så för att det skulle bli mycket svängar, jag skulle alltså få visa riktigt ordentligt ifall det skulle funka och det funkade riktigt bra måste jag säga :)

I helhet är jag jättenöjd med träningen idag. Tycker att Spicy följde mig bra, hade bra fart och jobbade på riktigt bra, trots värmen. Slalomen som finns på tävlingar och det slalomet som finns på klubben, det brukar alltid gå lite segare i dom, hon verkar inte vara så förtjust i den där "plankan" som man sätter slalompinnarna i och vill ta det lite försiktigt. Hemma går det alltid mycket fortare i slalomen ;) men jag måste säga att när jag kollade på filmen när vi körde slalomen, då gick det fortare än vad jag trodde det gjorde ;) så jag kan egentligen inte skylla på att det går långsamt tycker jag inte, hon har bra fart även i den slalomen :)

Mamma filmade som sagt lite när vi tränade. Hon filmade inte med videokameran utan kompaktkameran fick det bli denna gången. Det går ju inte att få in filmerna på datan om man filmar med videokameran :S jag vet inte varför det är så, någon gång hoppas jag att det går i alla fall. Eftersom mamma filmade med kompaktkameran så är det absolut ingen bra kvalité, men som jag brukar säga: bättre än ingenting alls ;)


Haha, ingen musik till denna filmen så ni får helt enkelt stå ut att höra mig xD

Ha det bra!

Åka till klubben strax

Har precis vart ute i det härliga vädret. Det är sol och blå himmel ute nu :D
Ja, om nu vädret är så himla härligt, varför sitter jag då här? jo, jag kände nämligen att jag behöde skriva av mig lite ;) haha, men det blir ingen lång blogg för alldeles strax ska jag, mamma & Spicy åka in till klubben. Jag ska träna lite med Spicy hade jag tänkt :) det var ett tagsen vi var på klubben nu. Det är inte ofta vi åker in eftersom jag kan ju gå ut i trädgården och träna med Spicy när jag vill, har nästan alla hinder här hemma. Men ibland är det ju bra att åka in till klubben och träna också så det hade vi tänk att göra idag :)

Jag satt innan och ritade upp olika kombinationer som jag skulle kunna sätta upp på klubben, så nu har jag några att välja mellan :)

Nu måste jag kila, men bloggar senare ifall jag hinner! hej så länge :)

Inget regn idag inte :)

Ja.. vad ska man skriva om i bloggen idag då. Har inte hänt så speciellt mycket idag faktiskt. Har mest vart hemma förutom då jag var på fotbollsträningen. Vi brukar annars inte ha träning på söndagar men eftersom vi inte hade någon match i helgen ville vi ha träning ;) så det var skoj. Sen har jag som sagt vart hemma, har mest vart ute i trädgården och busat med vovvsingarna, alltid lika kul :) tränade även lite agility med Spicy, inte så mycket utan jag satte bara upp några hopphinder, satte upp dom rätt så svårt och jag fick jobba som bara den, springa på för fullt för att hinna med framförbytena och allt var det var ;) riktigt skoj. Men självklart så ville Spicy inte bara hoppa en massa hinder, gungan och slalomen stod ju också framme så varför inte träna lite på det också? :) gungan och slalomen måste vara Spicys favorithinder tror jag faktiskt ;) 

Måste säga att vädret är allt bra lustigt ibland.. ena stunden sol och blå himmel och sen helt plötsligt alldeles molnigt. Men det är härligt att det inte regnat något idag i alla fall :) och när det inte regnar, ja då känns det ju lite mer som sommarlov i alla fall ;)


En närbild på Spicy & bollen ;) tog denna bilden igår..

Hoppas ni har haft en bra dag. Hej!

Bilder på Spicy :)

Ja, rubriken säger väl egentligen allt. Hade tänkt att bjuda på några bilder på Spicy som jag tog innan idag :)









Hoppas ni gillar bilderna :)

O vet ni! det där inlägget jag skrev igår, att vädret inte var alls bra, på något sett kanske det hjälpte för nu är vädret jätteskönt här! ;D i morse var det inte jättebra, då var det väldigt molnigt men sen blev det mycket bättre och jag vet inte vart alla moln tagit vägen ;O solen skiner och himmelen är alldeles blå. Åh va härligt, nu känns det i alla fall som sommarlov ;) hoppas det här håller i sig ett tag också (y)

Ha en fortsatt bra kväll, hej så länge!

Regn & rusk..

Usch vilket väder här är, bara en massa regn hela tiden, känns det som.. :/ just nu regnar det i alla fall, ja det har gjort det i stort sett hela dagen. Hoppas verkligen på bättre väder nu i helgen! det är ju trots allt sommarlov ;)






Ni har säkert sett denna bilden innan, men gillar denna så lägger in den igen.
Favorit i repris kan man väl säga ;)

Snart börjar Talang och idag är det ju final. Det får man ju inte missa. Någon som ska kolla på det? :)

Har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt, kan ju fråga om ni hittat på något skoj idag? :) själv har jag (eller jag och mamma) köpt ett utställningstält, så vi kan ha det när vi är på agilitytävlingarna. Perfekt (y) :D
Ja, nu har jag inte mycket mer o säga, så tänke kila nu..

Ha det fint, hej! :)

Three picture :)







Bjuder på tre bilder jag tog för några dagarsen. Hoppas ni gillar dom :)

Vädret är hyfsat bra här. Inget regn idag, utan solen skiner faktiskt lite här :D
Hade tänkt att sätta mig ute i solstolen med en filt och läsa lite och självklart fortsätta njuta av det härliga sommarlovet. Låter det inte som en bra idé? ;)

H a r   n i   n å g r a   p l a n e r   i n f ö r   d a g e n ?

S o m m a r l o v !

Sista dagen i skolan innan sommarlovet, var det idag, känns inte som sommarlovet har börjar egentligen ;P
Trots att vädret inte var det bästa var det ändå en bra skolavslutning :) min kära kamera fick (såklart) följa med, så det blev några kort tagna där.

Efter skolavslutningen följde jag med en kompis (Kristin) hem :) tog massor med kort hos henne, mest på oss, haha! :D superskoj verkligen! och jag vet inte hur mycket skratt det blivit idag, (vilket det blir varje gång) undra hur länge vi kommer leva egentligen ;O bjöds även på jättegod fika hos Kristin, tack <3 :)











  

                                             Inte bra så bra kvalité eftersom jag förminskat dessa bilder..




























Haha, om vi gillar hopp bilder? näääedåå ;D

Detta var bara några bilder från idag. Egentligen lägger jag inte in bilder på mig, men ibland måste man väl bjuda lite på sig själv eller? ;)

Idag fyller även min bror år (grattis!) så det har blivit fika här hemma med ;) gräddtårta med jordgubbar *mumsigt*

Hoppas ni har haft en lika bra dag som oss :D

Nyckelpiga

Såg en nyckelpiga när jag var ute med hundarna i trädgården innan & jag var bara tvungen att hämta kameran för att ta kort på den ;)








Det blev inga sådär jättebra bilder, men det var i alla fall några :)
Ska ni, eller har ni hittat på något skoj idag?

Nu måste jag kila, hej!

Löjtnadshjärta <3





Visst är dom härliga dessa blommor?
Tycker dom är så fina. Hjärtformade & så härlig färg :)

En månad har gått ...

... sen jag började blogga här och som sagt så fick jag denna bloggen av Hannah, tack så jättemycket! blev så himla glad över denna fina present :) <3

Innan jag bytte till blogg.se så bloggade jag på nogg.se, några vet säkert att jag hade en hemsida där, nogg.se/spicy den finns ju kvar fortfarande bara att jag inte är aktiv på den längre.

Jag hoppas att ni trivs här inne och gillar mina bloggar :) 
Finns det kanske något jag kan göra bättre, skriva mer om något eller skriva mindre om något, ja tycker ni jag ska ändra på något helt enkelt? säg det isåfall så skulle jag bli glad ;)

Varför funkar det inte?!

Åh, asså jag fattar inte varför det inte går att lägga in videoklippen på datan.. jag som hade tänkt att visa lite från träningen idag och från tävlingen i Falkenberg som jag inte kunnat lägga in innan, vilket inte går nu heller :(

Aja, får väl testa igen, hoppas det går då.




Sötnos Millie. Älskar dig! :) <3

Har ganska så dåligt med nya bilder. Så jag kollade på de "gamla" bilderna och hitta denna bilden på Millie.

Hoppas ni har haft en bra dag & framför allt en bra helg :)

Agilityträning

Hej! jag var precis ute och tränade agility med Spicy, superkul! (som vanligt då) ;)
Byggde upp en bana. Försökte bygge en bana med ganska så många fällor. Hindrena stod väldigt tätt vilket gjorde det ännu lite svårare. Spicy var så taggad (ja, jag vet inte hur många gånger jag säger det, när jag skriver om hur det gått på träning och tävling, men så är det, hon är så himla taggat & så duktig!) :) hon var väl nästan lite för taggad när hon skulle upp på gungan en gång då hon kom med en väldans fart hon halkade av den, men hon skadade sig inte utan hon ville bara köra på, hon älskar verkligen gungan ;) och på tal om det, ibland har man till och med sett henne gått upp på gungan själv, alltså att hon var ute i trädgården och vi vart inne, så ser man henne där gå upp för gungan gång på gång och detta var alltså när hon var mindre (kom bara o tänka på det just nu, såg så roligt ut när hon gjorde det) ;)

Men i alla fall, agilityträningen gick jättebra, ska nog ut och träna lite igen, brukar köra korta pass lite då och då vilket är jättebra.

Juste, tog fram videokameran för att mamma skulle filma lite när vi tränade, men så var det såklart dåligt batteri, laddade den en snabbis och testa att filma då men sen stängde den av sig när hon filmade då vi var mitt i banan.
Men ni vet den där filmen som jag skulle lägga in från Falkenberg, agilityloppet när jag och Spicy körde. Sa ju att det inte gick att lägga in då jag skulle göra det, sen har jag inte kunnat försöka ens för kameran har inte vart här hemma, det är ju min brors videokamera så den har vart hemma hos han, men nu är det i alla fall här så ska testa att lägga in filmen och ifall jag får in den på datan så lägger jag in den här :)


Spicy tittar på de andra som kör på agilitybanan.
Denna bilden är tagen en gång då vi var på klubben :) det var ett tagsen..
Kan tillägga att den inte är tagen med systemkameran heller :P

Ha en fortsatt bra dag, kram.

Ett till agilityhinder :)

 Jajamensan, idag var jag, mamma och min bror inne i stan, vi kikade på lite olika och fick bl.a köpt en tunnel, så nu har vi två tunnlar här i trädgården (har fler hinder än det, men just två tunnlar har vi menar jag)  ;) fast denna vi köpte idag är mycket längre än den andra vi har, 5 meter är den vi köpte idag. Perfekt, då jag kan göra tunneln till ett U vilket kan bli svårare för hunden.

Sa ju innan i bloggen att jag skulle kika på skor, men de flesta butiker var stängda, alltså ingen skobutik var öppen. Men det gör faktiskt inget, har som tur var ett par andra jag kan ha på skolavslutningen ;)

Här har ni två bilder på tunneln vi köpte idag:




Ska kanske filma när vi tränar jag och Spicy då denna tunneln är med. Eller vad tycker ni? :)

Sverige - Danmark i fotbollen är ju på tv:n nu, så hade tänkt att sätta mig och kolla på det lite. Ska nog också träna lite med Spicy sen, blir så sugen att testa den nya tunneln mer ;)

Ha en fortsatt bra kväll, hej!

Önskar er en fortsatt trevlig lördag :)



Bjuder på en bild & önskar er en fortsatt trevlig lördag. Någon som ska hitta på något skoj kanske? :)
Själv ska jag kika på skor, hoppas att jag hittar några fina till onsdag, skolavslutningen!! ;D

Från molningt, till soligt? :)

Hejhej!
Efter att det var mulet och regnat nästan hela dagen så börjar det faktiskt klarna upp här, härligt! :)
Var ute och fotograferade innan så nu har jag lite nya bilder att lägga in i alla fall ;) så ja, vad tycker ni det är väl lika bra att jag lägger in dom direkt? ;D




Haha! men ser man på Spicy kan "rulla" tungan ;O




En liten smutsgris men lika söt ändå ;) <3















Ja, det var några av dagens bilder dé, hoppas ni gillar dom :)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på talang hade jag tänkt och innan jag går så får jag ju inte glömma att önska er en riktigt trevlig helg :)

Dåligt med nya bilder..

Ja, som rubriken lyder, dåligt med nya bilder... det betyder alltså att jag tyvärr inte har några nya bilder att lägga in i bloggen idag. Fast jag har ju massor med andra bilder, så kan ju lägga in en "gammal" i och för sig.

Kom hem från fotbollen för si sådär en halv timme, ska se om det finns något bra på tv kanske. Annars idag har jag vart i skolan, gjort läxa, eller man kanske inte kan kalla det läxa, utvärdering i slöjden var det i alla fall.


På något sett gillar jag denna bilden. Så mycket glädje i bilden liksom :)
Sötis Millie :) <3

Hoppas ni har haft en bra dag, helgen närmar sig igen, tiden går undan alltså! :)

Beautiful pearls



Hej gott folk!
Hinner egentligen inte skriva mycket i bloggen just nu, måste plugga.. det har vart mycket denna veckan. Så nu måste jag sätta mig med läxan igen, imorgon har vi redovisning i tyskan och vi ska också lämna in ett So arbete, måste bara fixa till det sista, sen är jag klar :)

S k a  n i  h i t t a  p å  n å g o t  s k o j  i d a g  d å ?

Nu ska jag som sagt sätta mig med läxan, så hej så länge!

Bolltokiga vovvar ;)

Millie


Spicy


Millie


Ni förgyller min dag <3

1 Juni!

Först måste jag börja med att säga att gårdagen var alldeles toppen :) (y) verkligen en jättebra mors dag!

Idag är det ju även 1 Juni, OJ va tiden går fort alltså! :O sommarlovet närmar sig med stormsteg! nästa onsdag är det skolavslutning för mig. Åh, va härligt med sommarlov, ledig från skolan ett tag o allt :D
Jag har egentligen inte så mycket att skriva i bloggen idag, har inte haft tid för o sitta framför datorn, var inne i stan med mamma innan, sen har jag suttit med läxa hela kvällen och inte föräns nu kunde jag sätta mig här och blogga en snabbis. Har bilder på kameran som jag ska lägga in på datan, vilket jag tyvärr inte hinner göra nu, får göra det imorgon istället.

Det fick bli en snabb blogg med bara text denna gången, imorgon ska jag föröka göra en roligare blogg för er att läsa ;) hoppas ni har haft en riktigt bra 1 Juni! :) måste kila nu! sängen väntar..

RSS 2.0