Mina (h)underbaringar

Jag säger bara ett ord: jagälskarer! ♥

Foto: Sanna W
haha, ni är för söta

No co-operation at all..

Nej, datorn vill verkligen inte sammarbeta med mig just nu..
den är hur seg som helst + att den har stängt av sig tre gånger automatiskt också..
gissa om jag blir trött..?

seg dator..

Hejhej! hoppas allt är bra med er :) själv mår jag bra, börjar bara bli lite trött på datorn som är så himla seg, orkar knappt sitta och vänta när den ska ladda färdigt och allt. Men det jag tänkte säga var bara att jag inte hunnit svara på era kommentarer än, hinner inte det nu heller tyvärr eftersom jag snart ska till fotbollsträningen, kommer väl hem något innan nio så förmodligen hinner jag svara på kommentarena då :)



Ha en fortsatt härlig tisdag.

Cute, huh? :)

Ska alldeles stax iväg på utvecklingssamtal, eller om ca 35 minuter så det är en liten stund kvar.
Innan det tänkte jag i alla fall ta och bjuda på ett litet kollage på Millie (och Spicy kom ju även med lite där ;)) ett rätt så gulligt kollage, inte sant? ;) har faktiskt visat det på bloggen en annan gång men det var ett tag sen nu så jag bjuder på det igen :)



Tyvärr så funkar det fortfarande inte att ladda upp några bilder på photobucket, men eftersom jag redan hade laddat upp detta kollaget tidigare så funkade det att lägga in det här, så det går ju i alla fall att lägga in någon bild liksom men bara att det inte blir några nya bilder som jag lägger upp då. Men jag antar att ni tycker det är bättre än bildlösa inlägg? :)

Nu måste jag plugga lite no (prov imorgon). Hinner nog inte uppdatera något mer ikväll tyvärr. Sen när jag kommer hem igen ska jag ut med hundarna en sväng och sen måste jag fortsätta plugga. Men vi hörs väl imorgon, ha det bra :)

Do you remember? :)

Minns ni detta inlägget? då jag berättade att man kunde fylla i sina resultat som man fick under förra tävlingssäsongen vilket jag gjorde. Jag och Spicy vann i agilityn och jag blev även vald till Bästa ungdom :)
Så det jag hade tänkt att visa för er var alltså priset som vi fick, vilket var två pokaler och jag tror att en utav dom är ett vandringpris, men jag är inte helt säker, tror det var så att man får ett intyg då man vunnit och om man vinner tre år i rad så får man nog det där vandringspriset.

Som sagt så hade jag ju tänkt att visa priserna på bild, men just nu vill datorn inte riktigt samarbeta med mig.. det går alltså inte att ladda upp bilderna så jag får helt enkelt lägga in dom här på bloggen någon annan gång. Hoppas inte att det dröjer allt för länge bara.. det har vart såhär ett tag nu att det inte går att ladda upp några bilder men jag hoppas att det fixar sig så snart som möjligt. Nu vet ni i alla fall vad det var som jag skulle visa :)

Ni kanske är lite nyfikna på hur det gick på agilityn idag? Det var sista träningen idag och det var precis som jag trodde: träningstävling :) Tycker det gick riktigt bra, även fast första loppet blev en disk så är jag nöjd. Då Spicy egentligen skulle upp på a-hindret sprang hon in i tunneln. En långtunnel låg liksom under a-hindret så hunden kunde lätt välja att ta någon utav tunnelingångarna istället för att ta a-hindret. Där visade jag alldeles för dåligt och jag var för snabb med att springa åt höger så att jag inte skulle springa på tunneln och då följde Spicy mig och tog tunneln istället, så där blev det alltså en disk men annars är jag väldigt nöjd med slalomen, kontaktfälten och "ut" gick även väldigt bra idag :)

Andra loppet blev ett nollat lopp, där slalom, kontaktfält och "ut" funkade väldigt bra även där. Men under en träning där i ridhuset så lyckas Spicy nästan alltid med att "dyka" ner med huvet före i all spån, vilket även hände idag då hon hade väldigt mycket fart ner efter a-hindret och hon han väl inte riktigt med själv där skulle jag tro, min lilla stackare, att det ska hända henne flera gånger :P men hon verkar ju inte få ont utav det i alla fall och det är ju det viktigaste att hon inte får ont utav det ♥

Men nu ska jag snart lägga mig. Hoppas ni har haft en bra helg :) godnatt!

Film på tv4

Får uppdatera mer senare, eftersom nu är Johan Falk på tv4 så ska sätta mig och kolla på det :)

Som jag sa innan så har jag ju även något som jag ska visa för er, ha inte för höga förväntningar nu, haha ;)
men vi hörs sen, hej så länge :)

Får bli en snabb update..

Har inte blivit någon uppdatering tidigare idag eftersom datorn bara krånglat och nu hinner jag bara med att uppdatera snabbt eftersom vi alldeles strax ska till agilityträningen, är inte säker men tror att det är träningstävling idag :)

Men nu måste jag göra iordning det sista innan vi ska åka och senare när jag kommit hem har jag något som jag tänkte visa för er (ja, om datorn vill sammarbeta och inte är allt för långsam, dvs..) så om ni är nyfikna så får ni kika in senare ikväll ;)
vi hörs sen, hej!

I´m back!

Hej på er! :) nu var det ju ett tag sen jag bloggade sist, men tog ju som sagt en liten paus vilket jag kände att jag behövde eftersom min blogglust blev som bortblåst där ett tag och jag kände även att jag inte riktigt hann med bloggen heller. Men nu är jag i alla fall tillbaka och blogglusten likaså, men vi får se hur mycket jag hinner med att uppdatera, måste bl.a plugga inför no provet som är på tisdag. Men jag kommer ju hinna med att uppdatera något i alla fall, kommer ju inte sitta och plugga hela tiden.

Juste, hade ju prao denna veckan också. Jag och Kristin praoade tillsammans på Ica vilket var riktigt kul,  :) Vi fick plocka fram varor och fylla på nytt godis och lite så. Dom som jobbade där var riktigt snälla och roliga. Så det blev verkligen en lyckad prao vecka :) (y)

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Earth hour är ju idag och självklart ska vi släcka ner (och tända en massa ljus. myysigt) ni också? :) Innan jag går måste jag bara tacka för era kommentarer, läste att ni saknar mina bloggar vilket var kul o höra för då vet jag ju att ni gillar mina inlägg :)

Paus?

Ni kanske undrar vart jag tagit vägen sen sist jag bloggade..?
Tänkte uppdatera bloggen i onsdags men eftersom jag inte kunde ladda upp någon bild på photobucket så hade det blivit ett bildlöst inlägg och jag kände att jag ändå inte hade något intressant att skriva om så då struntade jag att skriva något. Igår (då jag även hade studiedag :)) hade jag fullt upp med att sitta och öva inför proven som vi hade idag, hade både so prov och matte prov, så igår blev det verkligen en studie-dag för mig.. ;)
Och idag efter skolan åkte jag och mamma in till stan en sväng och kikade lite (fick köpt ett par vanliga svarta strumpbyxor och några armband, för er som undrar :)) och nu ikväll har jag inte hittat på sådär jättemycket, tagit en sväng ut med hundarna, kollat lite på "Luftslottet som sprängdes" och kollat på Let's dance :)

Så ungefär så har det sett ut för mig. Som ni säkert förstår så funkar de inte att ladda upp någon bild nu heller, tror nästan att det är vår dator det är fel på, har testat att göra ett nytt konto på photobucket och laddat upp bilden där men det funkar fortfarande inte och vår dator är så himla seg nu ibland kan man knappt sitta framför datorn. Vet inte om det kan vara alla mina bilder som tar så mycket plats, måste verkligen ta o lägga över dom på hårddisken, verkligen inte kul om alla minnen och allt skulle försvinna från datorn.. ♥ det har ju hänt en gång innan..

Nu funderar jag på om jag kanske ska ta en liten paus här på bloggen. För just nu känner jag att just min blogg bara är tråkig och den blir bara tråkigare om jag ska lägga in en massa bildlösa inlägg. Känns som att jag behöver en liten paus från bloggen nu, verkar som att jag har haft lite bloggtorka nu det senaste.. men jag tar nog en liten paus nu i alla fall, så får vi se när vi hörs nästa gång. Det kan hända att jag kanske slänger in ett snabbt litet inlägg bara så liksom så jag vet inte riktigt ännu om det blir en riktigt paus det här men vi får se :P 
Nästa vecka är det prao vecka, då ska jag och Kristin praoa på Ica, längtar faktiskt till det, kommer säkert bli riktigt kul, dom som jobbar där verkar jätte snälla och roliga :) (y)

Men nu ska jag inte tjata mer. Hoppas inte detta blev ett allt för rörigt inlägg detta. Nu vet ni i alla fall lite hur det ligger till om man säger så ;) Ni får ha det kanon, hej! :)

Har försökt att ladda upp en bild på photobucket ett bra tag nu men eftersom det aldrig vill funka så visar jag en annan bild som jag redan laddat upp på photobucket tidigare och som jag även visat här på bloggen en annan gång, men det gör väl inget att jag visar denna bilden på Spicy igen antar jag? :)

Foto: Sanna W

Måste sätta mig och plugga nu. Engelska läxa tills imorgon och på fredag har jag två prov (so, matte)
Ha det bra allihopa :)

Varning för tråkigt inlägg..

Hinner inte skriva så mycket just nu eftersom jag snart ska iväg till handbollen. Egentligen har jag inget viktigt eller intressant att skriva om nu men kände bara för att uppdatera bloggen lite, även fast detta blir ett kort och tråkigt inlägg :P det jag hade tänkt att säga var bara det att jag snart ska till handbollen, det blir ingen träning idag men det är någon som kommer dit och ska berätta om hur viktigt det är att äta rätt och så. :)

Men nu kommer snart Alice och hennes pappa och hämtar så nu måste jag kila. Ha en fortsatt fin måndag

I find no words..

Foto: Sanna W
.. I Find no words for how much you really mean to me

Foto: Sanna W




Nu ska jag alldeles strax sätta mig och kolla på andra halvlek i Barcelona matchen. Något som jag inte har berättat är att pappa och mina två bröder är i Barcelona just nu och kollar på den matchen :) har man tur så kanske man ser dom bland alla hundra tusen som sitter där i publiken ;)

Hoppas ni har haft en bra helg :)

Melodifestivalen 2010

Vet att uppdateringen vart kass idag med men vet inte vart blogglusten tagit vägen, den är som bortblåst just nu..
men hoppas den kommer tillbaka snart igen :) har inget kul att skriva om och har inte heller några nya bilder att visa, tyvärr..
men snart lär jag väl få lite mer lust till att blogga igen hoppas jag :)

Nu ska jag i alla fall sätta mig och kolla på Melodifestivalen,
har inte kollat så noga på deltävlingarna men idag är det ju final så då måste jag ju kolla,
det är ju då det är som mest spännande :)



Ha en härlig lördagkväll allihopa :)

Minipaus..

Hallå ni! :) nu var det ju ett tag sen jag bloggade. Har inte suttit vid datorn sen sist jag bloggade vilket har varit rätt skönt, har liksom inte riktigt haft lusten att blogga så det blev en liten mini paus skulle man kunna säga.

Efter min dåliga uppdatering bjuder jag här på ett litet agilityklipp från förra året när jag och Spicy tränar (det var inte så längesen jag la upp detta klippet på bloggen men det skadar ju aldrig att göra det igen) :)


Behöver jag säga att jag längtar till sommaren?

Kanske ska sätta mig och kolla på det sista av "Solsidan" nu. Men innan jag går vill jag bara önska er en riktigt härlig helg! :)

En bild från midsommar 09

Har inte så mycket att skriva om, har just suttit och pluggat lite engelska och tänkte bara lägga in en bild på Spicy som jag tog på midsommar förra året (och på tal om det så längtar jag så himla mycket till sommaren!) :)

Foto: Sanna W
har beskärt bilden men kvalitén blev ju inte så dum ändå :)

Fick förresten reda på att det inte blir något prov i matten på fredag eftersom vår mattelärare varit borta väldigt mycket det senaste så tyckte hon inte det var rättvist att vi skulle ha provet nu på fredag då eftersom vi inte kunnat få så mycket hjälp av henne :P så provet är istället nästa fredag och No provet som vi skulle ha nästa vecka på fredag blir istället tisdag v.13 (tror jag det var) eftersom v.12 har vi prao och på fredag v.13 är vi ju lediga så vi har No provet på tisdag istället. Så allt blev liksom flyttat, känns bra, nu har jag mer tid att öva :) Haha ja, lite onödig fakta kanske, men helst plötsligt kände jag att jag bara behövde skriva av mig lite ;)

Ha en fortsatt härlig tisdag kväll :)

Bjuder på en bild

Innan jag sticker iväg på handbollsträning tänkte jag ta och bjuda på en bild på Spicy, en bild som jag tog den 23 Januari i år :)

Foto: Sanna W

Tänkte även passa på och säga att uppdateringen nog inte kommer vara något vidare bra denna veckan, tyvärr.. Men känner att jag inte riktigt hinner med bloggen då jag har rätt så mycket i skolan denna veckan. Men vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ha det bra! :)

Five pictures from today ♥

Vädret har vart på topp idag så självklart passade jag på att gå ut och fotograferade lite :D 
Här nedan kan ni se resultatet av några bilder som jag tog :)

Millie ♥
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
haha, sötnos :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Spicy ♥


Detta blir förmodligen sista inlägget för idag men innan jag går så tänkte jag fråga om ni har någon favorit av bilderna? :)
Ha en fortsatt fin söndag, ciao! :)

Grattis :)

Ville bara göra ett litet grattis inlägg till pappa som fyller år idag, grattis! :)

Foto: Sanna W

Har fotograferat lite tidigare idag så alldeles strax lär det komma ut lite bilder här på bloggen, så kika in om en stund.
Hej så länge! :)

11 November 2009

Här har ni en bild på Spicy från den 11 November förra året :)

Foto: Sanna W
Håller ni inte med om att hon ser väldigt fluffig och fin ut? :)

Nä, nu ska jag stänga av datorn och istället ska jag nog sätta mig framför tvn och titta med dom andra ;)

Ha en fortsatt härlig helg! godnatt och sov gott säger vi nu :)

Bad update

Ja, uppdateringen här på bloggen har inte varit bra idag, men det är inte alltid man hinner med att blogga vilket jag inte hunnit idag, fast har varit hemma en stund nu men måste erkänna att jag har varit lite slapp och inte orkat uppdatera förrän nu. Har varit inne en sväng i Kållered med mamma, innan vi åkte var jag ute och fotograferade i det underbara vädret, dock blev det inte alls många bilder men hann med att ta några bilder innan vi åkte i alla fall :)

Här nedan har ni två bilder som jag tog innan idag :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W
gungan syns faktiskt helt nu igen (pappa skottade lite - eller inte så lite - runt om gungan där och nu har snön smält helt just där vi gungan i alla fall) och Spicy kunde ju bara inte motstå att inte gå upp på gungan ;)

Ha en fortsatt härlig lördagkväll allihopa :)

Avslutar dagen med en bild på Millie :)

Har inte lagt in någon bild på Millie på bloggen idag så tänkte att jag avsluta dagen med en bild på henne, det låter väl bra? :)
Ifall ni är nyfikna så är bilden tagen i November förra året :)

Foto: Sanna W
kanske inte sådär jättebra bild, men Millie är ju ändå söt, inte sant? ;)

förresten.. tycker ni det var rätt att Stefan och Malin åkte ut i Let's dance idag? tycker dom förtjänade att stanna kvar.
Skulle nästan kännas konstigt om Willy får stanna kvar nästa vecka, han slår ju ut alla dom bra nu, ellerhur? ;o

Hoppas ni får en riktigt härlig helg :)

En vanlig fredagskväll :)

Fredag är här igen och som vanligt sätter jag mig framför tvn och kollar på Let's dance :)

Underbart :)

Kom nyss in från promenaden med Spicy (Millie var ute med mamma och pappa, de skulle gå och handla också så tog jag Spicy och vi gick en liten annan runda) var ute i en timma om inte mer, riktigt härligt! kändes som jag kunde gå hur långt som helst :) 

Denna bilden tog jag den 30 Januari. Gillar den, hoppas ni gör det med :)Foto: Sanna W

That picture makes me happy :)

Blir bara glad av att titta på bilden, Spicy med hennes söta léende :) 
En smutsig liten Spicy (efter att ha busat med fotbollen som hon älskar) på bild, men ändå lika söt ♥

Foto: Sanna W
tog bilden den 5 Juni förra året :)

Tack söta ni! ♥

Har just svarat på era kommentarer och vill bara säga tack så jättemycket för alla kommentarer! :)
 En stor puss till er!  så roligt att ni kommenterar trots min dåliga uppdatering idag. Godnatt på er! :)

Kul dag :)

Hejhej! förlåt för dålig uppdatering idag men har haft annat kul för mig :)

Följde med Kristin hem direkt efter skolan och kom hem för ungefär kl nio. Tänkte plugga lite, men det blev inte så :P Letade istället efter något recept på arla och bestämde oss tillslut för att laga mat, köttfärsbiff med pepprig sås och potatismos och brytbönor till det, riktigt gott faktiskt :) vi är ju riktigt duktiga på att laga mat Kristin ;)



Men har inte mycket mer att säga, har i alla fall haft en riktigt kul dag med Kristin :)

Men nu ska jag nog ta en snabb dusch och sen lägga mig. Vi hörs gott folk :)

Bokeh ♥

Här har ni bilden som jag skulle visat innan, men som då inte gick att ladda upp på photobucket, det funkade först inte när jag testade för en stund sen men tillslut gick det som tur var :) åh, ibland blir jag så trött på photobucket.. :P Men här har ni i alla fall bilden. Vad tycker ni om bakgrunden? rätt fint med Bokeh (den runda oskärpan) inte sant? :)

Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en fin dag :) Nu ska jag alldeles strax komma i säng, försöka i alla fall.. haha ;) godnatt ♥

Snabb update

Hallå ni! kom nyss hem och hinner med en uppdatering nu i alla fall :) Har samling klockan 18:00 så det får bli en snabb uppdatering det här. Har inte riktigt hunnit packa klart än, men det går fort. Förresten så gick det bra hos tandläkaren, inga hål  haha. Har inte haft det någon gång innan heller, så det är härligt :)

Hade tänkt att bjuda på en bild innan jag går också, men eftersom photobucket krånglar (igen!) så går ju inte det.. lägger in den senare ikväll ifall det funkar då :)

Men nu måste jag kila, ha det fint!

Tandläkaren nästa!

Hinner inte skriva mycket nu, min bror kommer och hämtar mig alldeles strax, vi båda har tid hos tandläkaren ;)

Men vi kanske hörs senare ikväll. Har handbollsmatch sen kl 19:00 och samling ca 18:00, tror inte jag kommer hinna uppdatera innan det, men kanske efter att jag kommit hem. Så hörs kanske senare ikväll :) Hej!

Godnatt gott folk!

Ville bara ta o säga godnatt :)
Härligt, idag kommer jag i säng rätt så tidigt i alla fall ;) Hoppas ni har haft en fin dag. Vi hörs imorgon!

Scilla

Innan jag ska sätta igång och plugga lite tänkte jag bara passa på och bjuda på tre st bilder som jag tog i april förra året :)

Foto: Sanna W
Visste ni förresten att denna blomman heter Scilla? tror inte jag visste det innan i alla fall ;)

Ha en fortsatt bra dag, får se hur det bli med uppdateringen senare ikväll, uppdaterar självklart om jag har tid och har något att skriva om. Så vi får se, vi hörs när vi hörs helt enkelt :)

Törnrosa

Slutade senare idag, så kom hem för en liten stund sen, skulle egentligen slutat 14:50 idag, men nu har vi redan tagit igen lite tid från när vi inte var i skolan förra veckan ;) Eftersom man måste gå ett visst antal dagar i skolan så måste vi ju ta igen den tiden då vi inte var i skolan förra veckan, pga all snön som var på taken så kunde vi ju inte gå till skolan, så nu måste vi ta igen den tiden och vi får bestämma själva hur vi ska göra, så vi får se hur det bli. Men i alla fall, var och kollat på Törnrosa på Göteborgsoperan, så hann bara med två lektioner (matte och idrott) innan vi åkte för o kolla.


Här inne satt vi och kollade. (Bild från google)

Men nu ska jag ta något att äta, är hur hungrig som helst!

Tack ♥

Ville bara tacka för alla kommentarer, (fortsätt så ;)) har nyss svarat på alla :)

Foto: Sanna W

Men nu ska jag göra mig iordning för natten ;) Vi hörs!

Första Mars

Hinner inte skriva så mycket just nu. Tänkte bara bjuda på en bild och önska er en fortsatt härlig 1a Mars 

Foto: Sanna W

Ska alldeles stax på handbollsträning, blir snart hämtad. Så jag svarar på era fina kommentarer senare ikväll ifall jag hinner då.
Ha det bra! :)

RSS 2.0