Bloggtorka..?

Hallå där! var ett tag sen nu alltså.. kom nyss in från en promenad med vovvarna och tänkte att jag måste ju bara uppdatera något när jag kommer hem & visa att jag fortfarande lever! ;). Visst, har rätt fullt upp med träning, plugg, hundarna & sen vill jag ju hinna med o vara något med kompisar också. Är upptagen med träning på måndag, tisdag, onsdag & torsdag och sen även på helgerna då vi har några inomhusträningar kvar i fotbollen. På tal om träning så känner jag mig lite extra duktig idag när jag simmat 1000 meter när vi var i simhallen med skolan, haft handbollträning och sen fys, såå gött! :D Men ska inte bara skylla på de nu utan känner att jag har en väldig bloggtorka vilket ni säkert märk nu ett tag.. men ist för att lägga upp en massa tråkiga inlägg så är det väl bättre att bara låta bli antar jag ;p får se till att uppdatera lite med några nya bilder snart, något roligare kanske.

Hoppas ni får en riktigt bra vecka, vi hörs! :)

After a cold walk in the dark..

Efter en kall promenad ute med hundarna är det inte helt fel att sätta sig framför brasan med en kopp te & bara värma sig,
riktigt mysigt skulle ja vilja säga! :) 

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt fin tisdag kväll allihopa!

Colorful pictures

Två bilder på sötan själv har ni här :) ♥

Foto: Sanna W
love you!
Foto: Sanna W

Valentine's Day ♥

Hoppas ni alla haft en underbar alla hjärtans dag
Dagen spenderades med underbaringen emil (vovvarna också såklart:)) och sen vidare till Ip för handbollsträning.

Som sagt, hoppas ni också haft en fin dag :) vi hörs!

& förlåt för ännu ett bildlöst inlägg.. inte bra det här! ;o

Lovely day!

Ännu en underbar dag, känns nästan som vår när solen är framme och man hör fåglarna kvittra :) 
handbollsmatchen blev tyvärr inställt idag pga att vi inte fick ihop ngt lag.. några sjuka och flera är väl bortresta nu när det är lov. Passade istället på och ta en härlig långpromenad med vovvarna, underbart!

Ser nu att jag har lite bråttom så hinner inte skriva mer nu. Fotbollsträning om ca 20 minuter.
Men vi hörs, ha en fortsatt fin dag allihopa! ♥

Känslan av att vakna & veta att det är lov ♥

Underbart att vakna & veta att det är lov! och att vädret är så himla härligt, inte helt fel det där alltså, riktig vinterdag. Extra mysigt med långpromenad med vovvarn då :) har även vart en sväng inne i stan med mamma idag & nu sitter jag här framför datorn samtidigt som jag kollar lite på tv.

Imorgon är det handbollsmatch och efter det fotbollsträning, sen skulle jag nog också träffa min going Kristin :) ♥ Låter som en bra dag det där! Härligt med lovet framför sig nu (y)

Ni får ha en fortsatt bra kväll allihopa & ett bra lov för er som har det nu! :)

ÅttondeFebruariTvåtusenelva

Jag la in dessa två bilder igår, men blev tydligen något fel med det inlägget såg jag nu.
Men här har ni dom igen, två bilder från förrgår, hoppas ni gillar dom :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Två nationella prov gjort denna veckan, ett av dom idag, kändes bra :) fredag imorgon & sen lov, häärligt!

One picture ♥

Tog en promenad ner till stranden med vovvarna, kallt som sjutton.. men kameran var med & jag han knäppa några kort :)

Foto: Sanna W

 Ni kan nog vänta er någon mer bild imorgon, om ni har tur.. ;) nä, men jag ska säkert hinna mer att slänga in något mer bild innan eller efter min träning, så vi hörs förmodligen imorgon :).

Även första nationella provet i svenska idag då, nästa blir på torsdag. Tänker bara på hur skönt det ska bli när man gjort färdigt att nationella & inte behöver tänka på det mer.. låter härligt.. :)

Men nu tänkte jag avsluta här.. ni får ha det så bra gott folk! =)

One week left

Måste bara uppdatera en snabbis nu innan jag hade tänkt att sova, berätta att jag fortfarande lever liksom, det var ju trots allt några dagar sen nu.. ni får ursäkta min kassa uppdatering alltså, inte ens något inlägg nu i helgen. Har haft annat kul för mig förstår ni :) Fotbollsträning, varit med Kristin & sovit över hos henne, sen vart med Alice idag, å lite sånt skoj, ja & sen vovvarna såklart, härlig helg med andra ord :) ♥

Hoppas även ni hade det. Ny vecka närmar sig, endast en vecka kvar sen är det dags för lov, låter inte helt fel det va? ;) Men nu måste jag kila.. ska ta & svara på era kommentarer så fort som möjligt också, när jag inte har fullt upp vill säga.. ha det så bra, godnatt! ♥

Spicy i profil ♥

Hallå där! nu var det några dagar sen sist..
tog en liten paus i pluggandet och tänkte bara passa på att bjuda på en bild på Spicy & önska er en fortsatt härlig 1a Februari! :) 

Någon mer än jag som längtar riktigt mycket till sommarn? :) kan jag även träna mer med Spicy i trädgården när all snö & slask är borta.. börjar tröttna mer & mer på det här vädret nu, har regnat nästan hela dagen idag.. hade absolut inte vart fel med sommar nu alltså ;)

Foto: Sanna W

Ha dé fint!

RSS 2.0