Härliga helg ♥

Ska bli helt underbart med helg!
Har vart mycket i skolan denna veckan, flera prov, fem för att vara exakt.. hur härligt som helst att allt är gjort nu i alla fall! :)

Foto: Sanna W
ännu två bilder från den 10 april i år :)

Hoppas ni får en härlig valborg förresten! :)

10 April

Förlåt för dålig uppdatering, har haft mycket i skolan så har inte hunnit uppdatera. Har redan hunnit med att ha fyra prov denna denna veckan (engelska prov i måndags, no & matteprov igår och idag hade vi andra delen av engelska provet) så nu har vi bara ett prov kvar denna veckan, på fredag. Riktigt skönt att det mesta är gjort nu i alla fall :)

Förutom att jag suttit och pluggat har jag också haft fotbollsträning och hunnit med att vara på klubben (är ju som sagt hjälp instruktör på en agility nybörjar kurs) så i måndags var det första gången som vi började öva på lite hinder (tunnel och lite hopphinder blev det) förra gången så träffades vi bara och pratade lite så i måndags började kursen på riktigt om man säger så :) dom på kursen är förresten riktigt duktiga! :)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, har alldeles stax samling, har nämligen fotbollsmatch idag. Bjuder på några bilder på Spicy från den 10 april i år innan jag går :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Ha det bra! :)

Fotboll alldeles strax..

Tänkte bara uppdatera snabbt innan jag åker iväg och kollar på fotboll (mina två bröder ska spela).
Kan även passa på och säga att det inte blivit någon uppdatering tidigare idag eftersom jag varit och kollat när Kristin tävlat i dressyr, jätteduktiga! :)

Men nu måste jag kila, ha det fint! :)

16 Maj 2009

Här har ni videoklippet som jag sa att jag skulle visa :)
Det var alltså förra året när vi tävlade i Kungälv, en lyckad dag det där alltså!


ursäkta dåligt kvalité..

Råkade visst ta bort det förra inlägget där jag hade lagt in detta klippet, här har ni det igen i alla fall :)
Godnatt på er, svarar på era fina kommentare imorgon :)

Tack :)

Innan jag sätter mig och kollar på Millennium så vill jag bara säga tack så mycket för era fina kommentarer i förra inlägget :)
får svara på dom lite senare för nu börjar det alldeles strax på tv:n ♥

Agilitytävling - Kungälv

Ja, då har vi alltså varit på årets första utomhustävling, i Kungälv denna gång. Idag var det bara i agilityklassen som vi tävlade i och självklart satsade vi på att ta vår sista pinne upp till klass 3, och åh så nära vi var!

Spicy var riktigt taggad redan när vi kom till tävlingsplatsen och lika så i starten ;) men jag kunde ändå gå en bra bit ifrån henne i starten utan att hon gjorde en tjuvstart, så det var bra :) Allt flöt på riktigt bra, slalomen tog hon riktigt fint och svängarna gick också väldigt bra tycker jag, kan säkert få till ännu lite mer snäva och snabba svängar men vill inte klaga på att svängarna inte var något bra idag för det tycker jag dom var :)

Tror att idealtiden var 45 s och vi kom i mål på 39 s om jag inte minns helt fel. När ni kom i mål trodde jag att vi hade gjort ett felfritt lopp, men det hade visst blivit en liten miss på balansen, tror jag, missuppfattade det där felet lite. Det var i alla fall så himla nära att vi tog vår sista pinne upp till klass 3 i agilityklassen också. Det blev i alla fall en 4:e placering för oss tillslut vilket jag självklart är nöjd med. Vi fick bäst tid av alla ekipagen så det hade blivit en 1:a placering om vi inte hade fått det felet. Men jag kan inte vara annat än nöjd, verkligen inte :) är jättenöjd med loppet synd bara att det inte blev filmat (hittade nämligen inte filmkameran..)

Foto: Sanna W
en bild på Spicy från förra året när vi var i kungälv och tävlade :)

Nästa tävling blir i Falkenberg den 14-15 Maj, alltså två dagars tävling. Då blir det både klass 2 och 3, hoppas på att ta sista pinnen i 2:an och varför inte första i 3:an? ;)

Ha en fortsatt härlig lördag gott folk :)

Talang 2010

Alldeles strax sitter jag framför tvn och kollar på Talang, du också? :)



Det var ett tag sen det var agilitytävling nu men imorgon ska vi faktiskt iväg till Kungälv och tävla :) minns verkligen förra året då vi var där och tävla, det kunde inte gå så mycket bättre den dagen alltså. Agilityklassen vann vi och vi tog vår sista s.k. pinne och blev uppfl. till 2:an och sen skulle vi även göra vår första start i hoppklass 2, fick vänta flera timmar innan det var våran tur, eftersom det var flera klasser innan, men det var verkligen värt att vänta måste jag säga ;) vi gjorde ett felfritt lopp och kom på en 2:a placering :)

Klass 2 tävlingen har jag på film, är ni sugna på att se kanske? för hade nämligen tänkt att lägga in klippet här på bloggen lite senare, kika in då :)

Trevlig helg förresten :D

Hej gott folk!

Verkligen dålig uppdatering nu det senaste.. dels för att datorn har krånglat (det har föreresten vart en och kollat på datorn så nu funkar den betydligt bättre, inte alls så seg som den var innan, men msn som inte funkat att logga in på på våran dator funkar fortfarande inte, så jag hoppas det funkar snart det också) men ibland har jag inte haft tid och ibland har jag helt enkelt inte haft någon lust.. det underbara (vår)vädret som vi har haft i flera dagar nu har varit mer lockande för mig men nu är det verkligen dags för en uppdatering :)

Något jag inte berättat för er är att på måndagar, åtta gånger nu framöver, så kommer jag att vara med och hålla i en agilitykurs för nybörjare, det kommer vara två instruktörer sen är jag där som en hjälpinstruktör. Så igår hade vi bara en gång då vi träffades och presenterade oss och berättade lite om kursen så på måndag börjar alltså kursen på riktigt om man säger så, vilket kommer bli väldigt kul :)

Foto: Sanna W

Till helgen är det agilitytävling som gäller! har inte blivit mycket träning nu de senaste dagarna (tänkte tränat igår på klubben då jag ändå var där men det blev inget med det eftersom flera redan hade hinderna) men å andra sidan så är ju Spicy som mest taggad då hon inte tränat på ett tag ;) men hade nog tänkt att jag ska ut och träna lite med henne nu efter att jag skrivit detta inlägget :)

Sen klockan 19:00 är det fotbollsträning och efter fotbollen ska jag hem till Kristin (min kompis, för er som inte vet :)) ska nämligen vara hos henne hela denna veckan eftersom hennes föräldrar är bortresta just nu så får jag passa henne, haha nej men jag är i alla fall hos henne och sover över där, så det är kul :)

Men nu ska jag packa inför fotbollen sen ska jag ut och träna lite med Spicy :)
Vet inte när jag uppdaterar nästa gång, men uppdateringen kommer inte vara på topp just nu känner jag då jag inte har så mycket tid över för att blogga men vi får se, vi hörs när vi hörs helt enkelt :) Ha det bra!

I´m alive!

Ville bara berätta att jag lever..

Får uppdatera mer imorgon. Godnatt!

Agilitymöte

Om ca en timma ska jag till klubben, för det är nämligen agilitymöte där idag. Vet inte hur länge jag blir borta, får se om jag uppdaterar något mer senare idag, isåfall hörs vi då :)

Bjuder även på en bild, vilket kanske gör detta inlägget en aning roligare?
;)

Foto: Sanna W

One picture ♥

En bild från igår har ni här nedan :)

Foto: Sanna W

 

Det är underbart väder ute just nu, funderar på om jag kanske ska ut och träna lite med Spicy. Tror vi kör på det.. ;)

Samling alldeles strax

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag åker iväg till samlingen. Har nämligen fotbollsmatch idag, fast det är bara träningsmatch så serien har inte dragit igång riktigt än. Har samling 12:15 så måste göra iordning det sista innan jag sticker iväg.

Här nedan har ni tre stycken bilder på Spicy från igår
:)

Foto: Sanna W

 

Ha det bra! :)

Nu blir det..

.. Millennium! :)

En bild från idag

Det har blivit dåligt med fotografering det senaste dagarna, men efter att jag hade tränat lite agility med Spicy tidigare idag så tog jag med mig kameran ut och fotograferade lite så nu har jag äntligen lite nya bilder att visa, en bild från idag på Spicy har ni här nedan :) blev bara bilder på Spicy idag men ska se till och fotografera Millie snart också :)

Foto: Sanna W

Men nu tänkte jag gå ut på en promenad med hundarna, vi hörs förmodligen senare! :)

Trevlig helg!

Jag har ju helt glömt bort att önska er en trevlig helg, så jag passar på att göra det nu ;)

LadyInAsh.blogg.se
de två bilderna på Spicy och Millie har jag tagit, men bilden på mig har Hannah tagit :)

Ps. visst var det lite coolt att inlägget publicerades exakt 00:00? ;) Ds.

Haha, sötnos ♥

Haha, är inte bilden för härligt, eller vad säger ni?

Foto: Sanna W

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Förresten, sitter just nu framför min brors dator, han tog med sig den hit denna gången med :)
Skönt att inte behöva sitta framför en sån seg dator som våran.. ;)

Perfekt väder för agility :)

Gud vilket underbart väder vi har idag då! blev värsta glad när jag vaknade i morse och så att det var sol och blå himmel :D gjorde genast iordning mig och gick sedan ut på en promenad med hundarna :) Det är helt perfekt väder för agility idag också så jag har satt upp en liten kombination ute i trädgården nu, med 12 pinnars slalom, 5 hopphinder, gungan och a-hindret. Gjorde kombinationen snabbt i paint så här nedan ser ni på ett ungefär hur den ser ut :) haha, Spicy älskar verkligen gungan, när jag satte upp slalomen gick hon upp på gungan flera gånger om, kontaktfältet tog hon dessutom varje gång ;) Kontakfältet på a-hindret tar hon jättefint där med, verkligen inga problem som det ser ut just nu. Ni ser det hopphindret framför a-hindret, där körde jag fram och tillbaka några gånger så hon fick öva både på svängarna och på kontaktfältet på a-hindret och då sprang jag bara på helt som vanligt och Spicy stod kvar på kontaktfältet och när jag sa "kör" så fortsatte hon framåt igen, så det gick riktigt bra det. :)

ladyinash.blogg.se

Nu ska jag alldeles strax ut och träna lite igen, då hade jag tänkt att träna lite mer på ingången till slalomen. Hon tar gärna andra porten in i slalomen ibland, fast det är bara från vissa vinklar liksom. När hon behöver runda första pinnen in till slalomen tar hon alltid rätt ingång. Lite svårt att förklara hur jag menar men jag ska i alla fall träna mer på det annars går det kanonbra med slalomen, farten är absolut inget fel på! :)

Min dag idag (än så länge):

  • Klockan 9:00 ringde alarmet på mobilen. Tog ett tag innan jag gick upp eftersom jag låg kvar och gosade lite med Spicy :)
  • Sen när klockan ungefär var kvart i tio åt jag frukost och gjorde sedan iordning mig.
  • När klockan var sisådär elva åkte jag med min bror in till stan en snabbis då han skulle kolla på nya fotbollsskor och eftersom jag ändå behövde köpa en svart permanent penna så följde jag med, kollade även i lite andra affärer men hittade inget speciellt.
  • Klockan var väl något innan ett när vi var hemma igen. Tog då med mig hundarna ut på en liten promenad.
  • Efter promenden tog jag ett litet mellanmål och bestämde mig sedan för att bada Spicy (så nu är hon superlen och fluffig i pälsen) och därefter fönade, borstade och klippa jag klorna på henne. :)
  • Sen efter det var jag så duktig så jag plockade ut ur diskmaskinen och ställde sedan in det smutsiga och diskade även lite för hand. Och juste, får ju heller inte glömma att jag även damsugat lite här hemma också ;)

    Hehe ja, det är väl ungefär så min dag sett ut (än så länge) :) Sen lite senare, vid 19:00 har jag fotbollsträning som slutar 20:30. Så nu innan träningen måste jag nog sätta mig och plugga lite. Blev sugen på att träna agility med Spicy nu känner jag, men gräset är nog fortfarande rätt så blött och geggigt.. så får se hur det blir med det, hoppas att jag hinner träna något nu under lovet i alla fall :)

    Bjuder även på en bild på Spicy, det är nog en favorit hos mig faktiskt 
    :)

    Foto: Sanna W

Solnedgång..

Denna bilden har jag visat här på bloggen tidigare, men här har ni den igen :)

Foto: Sanna W

Som ni märkte så blev det ingen mer uppdatering innan jag åkte med Kristin och hennes mamma till Visko (en skoaffär). Hann i alla fall med att städa mitt rum innan vi åkte så nu är mitt rum rent och fint igen ;)

Men det var väl bara det jag hade tänkt att säga. Hoppas ni har haft en bra dag, ciao! :)

5 Februari

Två bilder från den 5 Februari har ni här :)

Testade att ladda upp en bild på photobucket - men precis som jag trodde - så funkade det inte så jag valde istället två andra bilder som jag redan hade laddat upp på photobucket innan, vilket då var dessa två bilder på Millie och Spicy. Hoppas ni gillar dom :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

 Lite senare ska jag med en kompis in till stan, vet inte riktigt när och vet inte om jag hinner uppdatera innan det. Men vi får se hur det blir med det. Uppdateringen kommer väl inte vara sådär jättebra nu känner jag då vi har en dator som är väldigt seg och som inte riktigt vill sammarbeta.. men vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ni får ha en underbar dag, hej! :)

..

Hade egentligen tänkt att uppdatera tidigare ikväll men datorn har verkligen vart sjukt seg och för en stund sen dog den helt och hållet.. vet inte varför, men ibland stänger den bara av sig så vilket är riktigt jobbigt.

Hade tänkt att svara på era fina kommentarer, men tror jag tar det imorgon istället eftersom datorn är som den är just nu (och klockan är ju rätt mycket också) tror inte att den kommer vara mycket bättre imorgon, men man kan ju alltid hoppas :)

Min bror hade hade med sig sin dator hit så jag de senaste dagarna har jag ju suttit och bloggat därifrån men nu kan jag tyvärr inte göra det eftersom datorn är hemma hos honom. Men jag hoppas att våran dator blir som vanligt snart igen, otroligt jobbigt att sitta vid en sån seg dator alltså.. men vi ska nog rensa hela datorn (ta bort allt) så får vi se hur den är sen. Jag har ju förresten rensat bland alla mina bilder, så nu har jag fixat så det ligger i olika mappar och inte alls lika rörigt som innan och nu ligger allt det på hårddisken så nu behöver jag inte vara orolig för att alla bilder och videoklipp ska försvinna :)

Men nu ska jag alldeles strax lägga mig, vi hörs imorgon :) (om datorn inte krånglar allt för mycket dvs..)

Johan Falk - De fredlösa

Nu blir det Johan Falk på tv4!



Hann inte riktigt svara färdigt på kommentarena, men gör det i pausen :)

Right now..

Sitter just nu och lyssnar på lite musik och hade bara tänkt att tacka för era kommentarer och Millie tackar så mycket för gratulationerna ;)

Hörs om en liten stund.. :)

Äntligen va?

Några av er minns säkert detta inlägget? hade som sagt fyllt i våra (agility)resultat från förra tävlingssäsongen och vi vann i agilityn jag och Spicy och jag blev även vald till Bästa ungdom :) Lovade er att visa priserna så fort jag hade fått dom men eftersom det (på våran dator) inte funkade att ladda upp bilderna på photobucket så har jag inte kunnat visa priserna, förrän nu då, äntligen va? ;) Sitter nämligen vid min brors datorn just nu eftersom han hade med sig den hit, vilket var perfekt då jag kan ladda upp bilder på photobucket och lägga in här på bloggen :)

Det fick bli en bild på alla tre pukalerna tillsammans, den största till vänster fick jag ju ta emot på MyDog i år eftersom jag blev "årets agilityungdom", här kan ni förresten se när jag tar emot priset :) så de andra två fick jag alltså nu senast, en utav dom är ett vandringspris tror jag (hehe, jag vet faktiskt inte helt säkert vilken av dom som är det) man får ett intyg då man vunnit och om man vinner tre år i rad så tror jag det är så att man får det vandringspriset.

Foto: Sanna W

Glöm förresten inte att kika på inlägget jag skrivit tidigare idag :) Ha det bra! ♥

10 år! ♥

Idag, den 5 April 2010 fyller Millie 10 år, Grattis Millie!

Tiden har verkligen gått ruskigt fort men samtidigt har man hunnit med så himla mycket skoj under alla dessa tio åren. Satt just och kollade på lite bilder på Millie som valp (så söt!) och vilka minnen man får när man kollar tillbaka på alla söta bilder, kom t.ex ihåg hur mycket Millie och Nisse (våran katt) busade och ibland kunde det verkligen gå vilt till alltså, haha ;) bl.a så hände det att Millie drog runt Nisse i svansen ;P

Alltid lika kul att kolla tillbaka på bilder, blev så glad när jag såg bilden på både mig och Millie :)

Sanna W - LadyInAsh.blogg.se

Hittade även ett annat litet kollage, både på Millie och Nisse, visst är dom söta? :)
Sanna W - LadyInAsh.blogg.se

Älskar dig Millie! 10 underbara år med dig har det vart & fler ska det bli

Träning + Film

Hallå ni :) har tyvärr inte blivit någon uppdatering tidigare idag. Blev inte någon uppdatering innan jag stack iväg till fotbollsträningen som var från 13:30 till 15:00. Innan funderade jag faktiskt på att sluta på fotbollen, var väldigt nära på att göra det men känner nu att det är tur att jag inte gjorde det, det är ju kul och det är ju bara så härligt att träna! :) tog en liten paus från fotbollen då handbollen var så skulle jag se ifall jag ville fortsätta sen, min tränare ringde för någon vecka sen och tyckte att jag skulle börja igen och som det är nu så är jag nöjd att jag inte slutade helt, längtar redan nu tills vi ska börja träna på gräset. Men nog om det, efter att jag hade kommit hem från träningen och ätit och lite så så satte vi (dvs, jag och mina två bröder. mamma & pappa var - & är fortfarande - hos några som vi känner) oss och kollade på filmen "2012" och den är ju rätt så lång så efter att vi hade kollat en stund så pausade vi filmen en stund och jag gick ut en sväng med hundarna och sen kollade vi (såklart) färdigt på filmen :)



Satt även och vänta på att "Johan Falk" ska börja men såg nu att det inte är idag utan att det är imorgon.. åh, jag som så gärna ville se det och vi kollade ju på "2012" extra tidigt för att vi inte skulle missa något på Johan Falk. Jaja, så kan det gå :P får se det imorgon i alla fall :)

Ha en fortsatt fin kväll!

Millennium alldeles strax!

Nu blir det snart att sätta sig framför tvn (med godiset som jag och Timmy - min bror - alldeles nyss delade upp och la i påskäggen ;)) och kolla på Millennium :) har sätt alla filmerna men dom lägger till en massa i avsnitten som visas på tvn nu så man får se flera ny scener vilket är lite kul :)



Såg förresten att förra inlägget var mitt 600:de (eller hur man nu säger :P) inlägg här på bloggen och det är inte så länge kvar tills bloggen faktiskt fyller 1 år, denna bloggen gjorde faktiskt Hannah till mig som present när jag fyllde år (så snällt!) hade tidigare nogg.se men var sugen på att byta till blogg.se och sen var Hannah så gullig och gjorde en till mig :) så jag och bloggen fyller alltså samtidigt, eller första inlägget skrev jag dagen efter jag fyllde år men jag fick ju bloggen den 7 Maj (då jag fyllde år) så man kan säga att bloggen fyller 1 år samma dag som jag ;)

Men nog om det, nu börjar det snart på tvn :)

Color or Black & White?

Hej på er! :) Tänkte bara ta och fråga vilken färg ni gillar bäst till denna bilden på Spicy. Har lagt in bilden på bloggen en gång tidigare och det kan hända att jag redan frågat er en detta en gång innan. Men jag är inte helt säker så jag ställer frågan nu ändå.
- vilken färg tycker ni passar bäst till bilden - färg eller svartvitt? :)

Foto: Sanna W
sötisen själv :)

Ha en fortsatt härlig lördagkväll och påskafton :)

Glad Påsk!

Ville bara önska er alla en Glad Påsk! :)

Foto: Sanna W

Tar en dagens fråga :)

Har ju inte gjort det här innan, men tänkte att jag kunde ta en dagens fråga, lite kul att variera sig iband, inte sant? :) 
1 april var ju igår så dagens fråga lyder såhär:




Själv var jag riktigt nära på att bli lurad, haha :)

Alice & Kristin (som just nu är i Idre) ringde mig och sa att när dom var i skidbackarna, eller dom skulle ta en fika precis då, så kom det två personer som började intervjua dom (dom skrattade typ hela tiden, Alice & Kristin alltså ;)) också sa dom att det skulle komma på nyheterna kl 22:00 och jag fick absolut inte missa det. Men det tog inte sådär jättelångt tid innan jag faktiskt kom på att det var 1a april och jag trodde att dom bara skulle luras men det sa dom inte något om. Dom sa att det var sant och att jag måste kolla på tv4 klockan 22:00. Även fast jag typ var helt säker på att det var ett skämt så kollade jag ju såklart men vad jag såg så var det ingen Alice eller Kristin där i tv rutan ;) Ringde sedan tillbaka till dom och det var precis som jag trodde, ett april-skämt, haha :)

Alice berättade att hon hade skickat sms till flera i klassen och sagt det och flera gick på det, haha rätt kul ändå ;)
Hoppas ni har det toppen i Idre förresten, saknar er sötnosar ♥

Glöm inte att svara på frågan nu, hihi :)

Helt underbart!

Jag har hela påsklovet framför mig nu. 10 dagars ledighet, hur underbart är inte det? :D
Egenligen känns det inte som att det var så länge sen förra lovet var (kanske för att vi fick en extra vecka ledigt där pga all snö som fanns på taken). Men det ska i alla fall bli riktigt skönt med lov och jag ska verkligen njuta utav varje sekund :)

Foto: Sanna W

Innan jag får måste jag självklart också önska er alla en Glad Påsk! :)
hoppas ni alla får en underbar påsk, kram på er :)

RSS 2.0