DM imorgon!

Imorgon är det agility som gäller, vi ska vara med på DM:et i Oskarström. Ska bli riktigt kul! :D


Bjuder på en bild innan jag går..

Ha en fortsatt bra kväll!

Agility på klubben

Idag var vi på klubben och träna, inte bara jag och Spicy denna gången utan Chila, Spicys mamma fick också följa med för att träna lite. Roligt att träna med två hundar tycker jag :) 

Jag har inte tränat något med Chila innan, detta var alltså första gången och jag tycker att det gick riktigt bra! tycker att hon hade bra kontakt med mig redan från början. :) Slalomen tog hon också jättefint flera gånger.
Spicy var också jätteduktig på träningen idag. Körde mest kontaktfält med henne och hon tar dom riktigt fint nu! sen vet jag inte hur det kommer gå på tävlingarna men nu när vi har tränat så går det jättebra :)

Både Spicy och Chila verkade tycka att balansbommen var extra rolig idag. Båda två gick på balansen samtidigt, när jag sa till Chila att hon skulle upp på den kom Spicy efter och när jag sa att Spicy skulle upp så kom Chila efter och så gjorde dom några gånger. En gång gick till och med Chila in i Spicy när Spicy stannade på kontaktfältet, haha! sötnosarna :) <3

En lyckad dag på klubben, med andra ord! :)

Millie & Aktivitetsbollen :)

Denna aktivitetsbollen som ni ser på bild här nedan, den vann jag och Spicy på en agilitytävling, tror att det var i Ulricehamn :) Spicy är väl inte sådär jätte förtjust i den men Millie däremot, hon jobbar verkligen med den! ;)

Ä r  m a n  e n  g o d i s g r i s  s å  ä r  m a n  ;)



Duktiga du Millie :) <3

Snapphanefejden - videoklipp!

Ursäkta att det tog lite tid att lägga in videoklippet. Det tog väldigt långt tid att bara ladda upp ett videoklipp på photobucket och sen var datorn så himla seg sen skulle jag också "sätta ihop" hela filmen, men nu är den i alla fall klar ;)

På första loppet så ser man inte så mycket i slutet utan banan när vi kör, men hoppas inte att det gör något.
Bilden hackar även lite ibland som ni ser, tror att det är för att jag fixat klippet på photobucket. Men aja, den går i alla fall att kolla på, eller vad säger ni? ;)

Det funkar!

YES, det funka!

Nu är videoklippen inlaga på datorn! ni vet videoklippen från agilitytävlingarna på Snappis! :D
Man behövde tydligen installera något program så det gick att lägga in filmerna från videokameran till datorn, så nu har vi alltså gjort det och filmerna är nu inne på datan. Nu ska jag bara fixa dom i photobucket och sen när jag är klar med det så lägger jag in dom här på bloggen. :)

Hej!

Bellis

 



Jag visste först inte vad denna blomma hette. Men det är en Bellis eller? ;)

Och med dessa bilder säger vi godnatt

 

 





Gó natt! ;)

Några bilder på Spican :)

Här har ni bilderna som jag tänkte lägga in i bloggen innan, men det blev nu istället :)

Tog dessa bilder när vi var i Hässleholm då. Har fler bilder att visa. Så kanske att det kommer några fler bilder ikväll eller imorgon :)















H o p p a s  a t t  d u  g i l l a r  b i l d e r n a 

Nu måste jag kila! bloggar nog mer efter fotbollsträningen :)

Snabbt inlägg..

Hej! hinner inte skriva mycket nu. Tänkte bara säga att jag ska ut på öarna med Kristin och Alice (och deras föräldrar) :) hade tänkt lägga ut bilder i bloggen, men får göra det senare, hoppas att jag hinner göra det sen när jag kommer hem. Har fotbollsträning klockan 19:00-20:30 kanske att jag hinner blogga innan träningen eller så gör jag det efter :)

Hej så länge!

Resultaten från Snapphanefejden!

Tjo! det blev tyvärr inte att jag skrev om resultaten i bloggen igår, vi såg på en film och sen blev det så sent, så jag skriver nu istället. :)

Onsdag. Agilityklass 2: Vi fick en tidig start i denna klass, ja tidigast av alla starter faktiskt, alltså 1:a ;) vilket vi aldrig gjort innan. Jag har alltid tänkt att det måste vara pirrigare att starta först av alla starter i en klass men det var faktiskt inte så pirrigt som jag hade trott. Farten var lite segare än vanligt i detta lopp men jag ville inte dra på för fullt eftersom det var dagg i gräset vilket skulle kunna göra så att Spicy halkar till vid något hinder vilket hände på en annan tävling förra året, då hon halkade i slalomen, och den gången stressade jag på Spicy väldigt mycket så det var alltså därför jag inte ville tagga henne för mycket när vi sprang banan. Spicy var jätteduktig och vi gjorde ett felfritt lopp :) så jag är nöjd att få ett så bra första lopp. Men tyvärr så räckte det inte till en pinne utan vi slutade på en 10:onde plats och det var 6 st som fick pinnar. Men det blev ett nollat lopp, och det är jag såklart jättenöjd med! :)

Hoppklass 2: Det kändes som en väldigt bra början, Spicy var på hugget och jag lika så. ;) Det ända som blev lite tokigt i början var väl då hon ramlade i tunnlen, antagligen hade hon så mycket fart så hon halkade till :P lite längre in i banan blev det tyvärr en disk då jag inte riktigt han visa ordentligt och hon tog fel hopphinder. Men är jättenöjd med loppet i övrigt! :)

Torsdag. Hoppklass 2: Det var svåra banor idag, speciellt denna i hoppklassen. Kändes som att det var en klass 3 bana. Det var på ett ställe i banan som jag tycker var väldigt klurigt och på ett ställer skulle jag få göra 3 stycken framförbyten i rad! så ja, det var en klurig bana. Men vi kom igenom banan på ett bra sett tycker jag :) vi fick 5 fel i slalomen, då hon halkade (åh, sån otur!) tänk om hon inte hade halkat i slalomen där, ett felfritt lopp hade det blivit då. Men jag är väldigt nöjd ändå. En 9:onde plats blev det ju i alla fall :D

Agilityklass 2: Vi hade lite otur här, regnet kom nästan precis när det var vår tur att starta. Det blev en disk på redan tredje hindret då det blev fel tunnelingång, det blev väl inget lyckat lopp det här. Kändes inte som jag var alls lika taggad som jag brukar.. så detta loppet glömmer vi helst. ;)

Fredag. Arion Cup. Hoppklass: Idag var det alltså igen tävling om pinnar utan pengar och andra fina priser. ;) Det var den som fick bäst resultat i båda loppen som vann hela cupen. Hoppklassen var först. I början av banan så tog Spicy väldigt vida svängar och det var nära att hon tog fel tunnelingång en gång men jag lyckades stoppa henne. :) Efter några hinder började hon ta riktigt fina svängar och följde mig jättebra. :) Vi blev felfria i detta lopp, alltså väldigt bra inför finalen i agilityklassen :D (y)

Arion cup, final. Agilityklass: Jag ville ösa på mer i detta loppet, min bror hade filmat hopploppet och när jag sedan kollade på loppet så tyckte jag att jag nästan joggade runt där på banan :O Jag kör ju som sagt på säkerhet men inte så att jag joggar runt där på banan då kanske. För att komma högt upp på resultatlistan så var man nästan tvungen att ge gärnet ;) det var så himla många andra duktiga och snappa ekipage med. Vi kom i mål med ett felfritt lopp denna gången också och vi tog faktiskt ledningen en stund men det var fortfarande en del duktiga hundar kvar. Jag var såklart väldigt nervös för hur det skulle gå för de andra hundarna som var kvar men jag var samtidigt väldigt nöjd över att vi låg 1:a, det trodde jag faktiskt aldrig. ;) Slutresultatetet (alltså då dom hade lagt ihop resultaten i både hopp och agilityklassen) blev en 7:nde placering för oss av ca 80 starter, vilket jag såklart är otroligt nöjd med! :D det var så många duktiga ekipage som var med och tävla, till och med sånna som tävlar i SM var med så en 7:nde placering är jag super nöjd med!! :) T.o.m nr 10 på resultatlistan fick pris. Jag fick en svart t-shirt som det stod "snapphanefejden 2009" på ryggen och sen valde jag en vattenflaska till Spicy eftersom den gamla var sönder, så en vattenflaska var precis vad vi behövde ;) En rosett fick vi ju också såklart. En röd vit denna gången. :)

Lördag. Agilityklass 2: I detta lopp fick vi 5 fel och jag tror även att det blev lite tidsfel.. nu det senaste i agilityklassen så har det hänt att hon stannar till på a-hindret eller balansen, denna gången stannade hon högst upp på a:et och kollade in dommaren. Det var ju alltså där som tiden rann iväg. Eftersom Spicy bara stod still uppe på a:et och det inte hjälpte att jag ropa och klappa att hon skulle komma :P så fick jag gå närmare henne och liksom följa med handen så hon skulle ner och då helt plötsligt sprang hon direkt och jag kom då efter henne och han inte visa och ropa "ut" till ett hopphindrer så det var där som vi fick felet. Det var nära en disk i början då hon nästan tog fel tunnelingång men det var precis så jag hann stoppa henne ;)

Hoppklass 2: Solen värmde riktigt mycket då vi skulle springa banan. Ibland kan Spicy bli lite seg på banan om det är väldigt varmt och jag visste inte riktigt hur det skulle vara. Men det var inga problem, Spicy var så himla duktig! jag kände att jag var också mer på och prata väldigt mycket med henne och det löna sig också kan jag säga, för vi kom i mål med noll fel och en bra tid också tycker jag, 28,32 blev tiden! :D det räckte till en 2:a placering då, men sen var det en efter oss som fick lite snabbare tid och tog ner oss på en 3:dje placering. Är såklart kanon nöjd med det! :) Det blev alltså en uppfl. till hopp 3:an!!

Fredag. Hoppklass 3: Idag var det alltså debut i klass 3 för mig och Spicy! :) det kändes nästan som allt eller inget liksom. Nu i klass 3 får man nog våga dra på mer och köra lite mer på fart än säkerhet kanske, för att få en väldigt bra placering. En disk i detta lopp hade inte gjort något för mig, jag kände att jag skulle vara nöjd med hur det än gick. Och jag är också väldigt nöjd måste jag säga! Det blev en disk, men Spicy var så duktig! Jag hann inte med att visa ordentligt till ett hopphinder som man liksom skulle runda så Spicy tog det åt fel håll, men jag är helt nöjd ändå, verkligen! :D det var en gång i början då det säkert kunde hänt att Spicy skulle tagit en väldigt snäv sväng om inte jag skulle visat ordentligt, men där gick det riktigt bra, bara att jag höll i lite för länge, och hon inte riktigt visste vilket hinder hon skulle ta, hon var nästan påväg att springa framåt till första hindret. Ja, asså det är svårt att förklara och jag tror inte att ni förstår vad jag menar riktigt, men jag kan förklara sen när jag lägger in filmen, hoppas att det går bara! det har ju inte gått att lägga in filmerna från videokameran till datorn innan.. men jag hoppas! :)


Klass 3 banan idag var svår, det tyckte många andra också. Så jag är extra nöjd att det ändå gick soppas bra :)


Agilityklass 2: Det har ju hänt att hon någon gång har stannat högst upp på a-hindret och jag brukar ju liksom stanna till och får säga stanna så hon ska ta kontaktfältet, men jag tänkte att om jag bara springer så kanske att hon inte står still där högst upp på a-hindret och det gjorde hon inte heller :) men hon missade kontaltfältet :O det trodde jag faktiskt inte att hon skulle göra. Sen fick vi även fem fel när det blev en vägran vid däcket, åh jag visa inte alls bra där därför hon sprang förbi däcket, så det var synd sen blev det också fel i slalomen, slalomen har gått riktigt bra annars, förutom då vi hade lite otur när hon halkade ur slalomen, denna gången gick hon ur slalomen. Så det blev 15 fel i detta lopp, det var längesen vi fick så mycket fel ;) men men.. Spicy hade väldigt bra fart annars :)

Filmeran från loppen kommer in så fort som möjligt.
Ojsan, det blev änna mycket text här ;) hoppas ni orkar läsa allt :)



Det har verkligen varit kanon roligt alla dagar på snapphanefejden! :)
Om jag ska vara ärlig så trodde jag faktiskt inte att det skulle gå så bra i år så vi skulle bli uppflyttade till klass 3! När denna tävlingssäsongen började så hade vi 2 pinnar i hoppklass 1 och 1 pinne i agilityklass 1, nu är vi helt plötsligt uppe i klass 3 i hoppklassen och har 1 pinne agilityklass 2 :) gissa om jag är glad?! :D

Hemma från Hässleholm!

Hej på er! nu har vi kommit hem från Hässleholm. Eller vi kom hem för lite mer än 2 timmar sen. Har plockat in grejerna från bilen och fixat lite annat, och nu är jag väldigt trött så jag orkar nästan inte sitta här och blogga ;) men jag är ändå väldigt sugen på att skriva hur det gick för oss och lägga in filmerna på loppen vi kört :) mamma och min bror har filmat. Tror att dom filma alla lopp utom ett. Det loppet som inte blev filmat, det var ett lopp då vi kom felfritt in i mål, men mamma sa att det inte gick att filma, eller det gick ju men det var så himla mycket folk runt om banan och det var liksom alltid något i vägen, så det var inte så lätt att få med hela loppet på film. Första dagen fick vi filma med kompaktkameran, för jag hade inte hunnit att ladda videokameran. Så första dagen fick vi alltså filma med kompaktkameran, men bättre det än att inte filma alls ;)

Varje dag som vi tävlat har jag skrivit ner loppen på papper, så jag har det klart så jag kan skriva in det i bloggen direkt. :) Ifall jag inte skulle skrivit ner det så skulle jag nog inte komma ihåg alla loppen. ;)
Jag skriver mer i bloggen sen om resultaten o så (nu vet ni ju föresten lite redan nu) eller jag tror att det blir sen, om inte så blir det imorgon. Hoppas hoppas att lägga in filmerna på datorn! :)

Jag har massor med fler bilder att lägga in i bloggen, så det kommer nog bli att jag lägger in lite då och då. :)


Tack för alla fina kommentarer jag fått medans vi har varit borta. Jag ska svara på dom så fort som möjligt! :D
Kram kram

Mot Hässleholm!

Jag hann visst med att blogga en gång till innan vi åker till Hässleholm :) vi åker senare än vad vi hade tänkt nämligen. Man får sätta upp tältet tidigast klockan 16:00 vid tävlingsområdet så då tänkte vi att vi åker direkt till tävlingsområdet och sätter upp tältet och sen åker till stugan. Istället för att först åka till stugan sen till tävlingsområdet och sen till stugan igen, om ni förstår hur jag menar ;)

Så vi ska bara få i oss något att äta snart och sen åker vi, mot Hässleholm! :) 
Åh, vi har hela 5 dagars tävling framför oss! det ska bli så himla skoj! :D



Vi kommer hem på söndag, så vi hörs väl då :) hej så länge!

Inte länge kvar nu!

Nej, nu är det verkligen inte länge kvar tills vi åker till Hässleholm :D vi åker imorgon och tävlingarna börjar alltså på Onsdag och håller på till Söndag! :) kommer bli så himla skoj!

Det kommer säkert vara jättemycket där vi kommer bo :) vi har hyrt en stuga och alldeles intill där så finns det en sjö. Det kommer bli jättebra där tror jag :) 

Jag har tyvärr ingen dator så jag kan skriva i bloggen medans jag är borta.. så det är ju lite synd. Men när jag kommer hem så är jag nästan helt säker på att ni kommer få mycket att läsa ;) om ni är väldigt nyfikna på resultaten så finns det ju föresten på deras hemsida, där det finns en resultatlista som kommer att uppdateras hela tiden :) 
Klicka här för att komma till resultatlistorna.

Ett litet kollage på mig och Spicy som jag gjorde nyss :)

Detta blir förmodligen det sista inlägget innan vi åker.
Men vi kommer hem på söndag och ifall jag hinner så skriver jag i bloggen då. Hej så länge!

Purple flower

Bjuder nu på två bilder som jag har fotat, (fast det var ett tagsen) den andra bilden har jag lagt ut i bloggen en annan gång har jag för mig, men det skadar väl inte att lägga ut den en gång till.. eller? ;) men den första har jag inte lagt in i bloggen innan, så jag gör det nu istället. :)

H o p p a s   n i   g i l l a r   d e s s a   t v å   b i l d e r




Nu är det inte långt kvar till snapphanefejden asså! :D åh vad jag längtar, samtidigt som jag börjar känna pirret lite grann nu. ;)  Idag ska vi börja packa allt som vi ska ha med oss och imorgon bar det iväg till Hässleholm! :D

Jag vet inte om jag hinner uppdatera i bloggen så mycket idag, ska som sagt packa och sen har jag också fotbollsträning. Men jag får se, kanske att jag hinner blogga någon gång mer under dagen. Jag hoppas det :)

Ha en fortsatt bra dag.

Teddy & Freddy - före & efter bilder

Skulle egentligen bloggat tidigare ikväll, men det krånglade lite med bilderna så det tog lite tid. Men nu har det i alla fall fixat sig :) i detta inlägget tänkte jag alltså visa före och efter bilder på Teddy & Freddy, alltså före, innan dom inte var klippta och efter, då mamma hade klippt dom, vilket ni kanske förstår ;) Fast jag har ju inte berättat vilka Teddy & Freddy är, det är nämligen två nallar som är i vår trädgård. Fast från början var dom inga nallar utan då var dom i en helt annan form, så mamma har alltså klippt till dom så de blivit nallar. Lite fräckt är det väl ändå? ;)

Så här kommer alltså före och efter bilderna:

Före



Efter

Hihi, är dom inte söta? :)

Tårta




mmh, ser det inte gott ut? ;) - en tårta mamma gjorde igår :)

Two pictures



Var ute och fotograferade lite för en stund sen, blev inga sådär jättebra bilder tyvärr.. det blåste och det var inte så lätt att få bra bilder då det nästan bara blev suddigt hela tiden :P men här har ni i alla fall två bilder som jag tog.

Blev inte att jag satte på någon film innan, men ska göra det alldeles strax hade jag tänkt. En wallander film blir det nog.
:) (y)

Ha det bra, hej!

Ps. Min bloggtorka gick över fort ;) Ds.

Agilityträning - slalomingångar

Kom in för några minuter sen. Var som sagt ute och träna agility med Spicy :) det blev som jag tänkte, mest träning på slalomingångarna. Satte upp en liten kombination med bara 2 hopphinder och 12 pinnars slalom. När Spicy inte behöver runda pinnen in i slalomen så händer det som sagt ibland att hon tar andra ingången istället för första och det är det jag försöker träna bort nu. Jag börjar nu med att sätta hopphindret nära slalomen vilket gör det enklare, i alla fall för Spicy ;) sen när det går riktigt bra och hon förstår att hon alltid ska ta första porten in i slalom då kan jag sätta hopphindret längre ifrån slalomen. Lite svårt att förklara men jag tror att det kan funka :)

Någon gång hände det att hon tog fel ingång, men det var när jag sprang ifrån för långt och inte visa ordentligt. Annars gick det väldigt bra! och hon tog rätt ingång många gånger :) jag måste träna och träna på det här så hon verkligen vet att det är första porten som hon alltid ska ta. Jag tycker inte detta har vart några problem innan, det kanske bara är något tillfälligt? ;)

Jag filmade även lite när vi tränade. Uselt kvalité på bilden men det får duga.. hade filmat med den riktiga videokameran om det hade funkat att lägga in filmerna på datan, men det är de det inte gör. Så därför filmar jag med kompaktkameran istället. Men ska nog filma med videokameran på snapphanefejden och jag hoppas verkligen att det går att lägga in klippen på datan då, det måste ju bara gå!




Åh.. nu regnar det som bara den här! tur att man har tak över huvet säger jag bara ;)

Ha en fortsatt bra kväll. Ska nog sätta mig framför tvn snart. Kanske sätta på en film eller nått. :)

N y c k e l p i g a






Ändrade endast ljuset lite på denna bild. Tyckte att den såg lite för mörk ut annars.





Juste, jag hade ju dessa bilder som jag kunde lägga in i bloggen! Det hade jag helt glömt bort. ;)

Tog dessa bilderna på nyckelpigan igår. Hoppas ni gillar dom :)

Hade tänkt att gå ut och träna lite agility med Spicy nu. Blir nog mest träning på slalomingångarna denna gången också. Ska se om jag kan sätta upp någon bra kombination :)

Hej så länge!

Bloggtorka?

Bloggtorka? ja, jag tror jag..
I alla fall just nu, men det kanske blir bättre till senare.

Det är inget roligt väder ute, grått & trist.. innan när jag skulle ut och ta kort så börja det regna som bara den, så det blev inget. Men nu har det i alla fall slutat, så kanske att jag går ut nu snart iställe. Får se. Kanske att det isåfall kommer in någon bild i bloggen sen. Men bara kanske..

Mini Zlatan?



En mysig dag på öarna

Varför jag inte bloggat tidigare idag är för att jag vart med ett par kompisar (och deras föräldrar) ute på öarna :) som vanligt riktigt mysigt (y) och det var väldigt skönt i vattnet idag också :)

Så jag kom hem för en stund sen, har hunnit duschat och sen suttit här lite vid datorn. Tänkte gå ut lite för att ta kort hade jag tänkt :) har dåligt med nya bilder att lägga in i bloggen just nu. Så kanske att jag lägger in några bilder i bloggen senare :)


Eftersom jag inte har någon annan bättre bild så lägger jag in denna humle bilden. Tycker alltid det är lite extra roligt med bilder i bloggar ;)

Hej så länge!

Agilityuppvisning i Engelska parken

Var som sagt på agilityuppvisningen i Engelska parken innan så jag hade tänkt att skriva lite kort om det :)

Shit vad Spicy var taggad innan start asså! (inte bara innan starten, utan hela tiden typ) visst, hon brukar alltid vara väldigt taggad och det brukar vara så att hon är så taggad så hon nästan inte kan sitta still i starten, men idag?! hon var över taggad och hade en jädra fart måste jag säga, haha! ;) jag brukar ju oftast kunna hänga med henne bra men idag sprang hon som jag vet inte vad och jag fick springa som en idiot inne på banan kändes det som ;)

Vi fick springa banan 5 gånger om jag inte mins helt fel (uppvisningarna var ju i olika omgångar, och vi hade 3 omgångar idag, första gången sprang vi banan 1 gång sen andra omgången sprang vi banan 2 gånger och sista omgången 2) I något lopp blev det lite fel när hon skulle in i tunneln, jag kom lite efter Spicy och var inte tillräckligt tydlig så Spicy väntade in mig lite vilket blev en vägran. I ett annat lopp missade hon dom två sista pinnarna i slalomen och en gång rev hon ett hinder (vilket aldrig hänt innan, på tävling eller på sån här uppvisning. Eller inte vad jag mins i alla fall) men annars gick det kanon! slalomen är jag väldigt nöjd med idag trots det där lilla felet. Spicy var jätteduktiga och jag kunde springa ifrån henne en bit när hon var inne i slalomen :)

Nästa Torsdag blir det inget i Engelska parken för vår del, vi är ju i Hässleholm på Snapphanefejden då vilket många andra också är så tror inte det blir någon uppvisning alls nästa vecka på Torsdag.


Har ganska så tomt med nya bilder nu, men lägger in denna bilden på Spicy med lite gräs i sin krage ;) en sne bild men som jag på något sett ändå gillar.

Nu hade jag tänkt att avsluta bloggen. Hoppas ni har haft en bra dag :) kram kram

Agility senare idag!

Rubriken säger väl det mesta i detta inlägg ;) 

Men i alla fall. Senare idag så är det agilityuppvisning i Engelska parken som jag & Spicy ska vara med på :)
Vi var ju med förra året också och det var jätteskoj tycker både jag och Spicy och dessutom är det riktigt bra träning.



Innan jag avslutar denna blogg så vill jag bara säga att det skulle vara roligt om ni skicka en liten kommentar om bilderna i förra inlägget. Bilderbloggen ni vet :)

Ha det bra. Hej!

Bilderblogg - Millie & Spicy :)

Vädret har vart jätteskönt idag, det var till och med så bra så jag och mamma gick ner till stranden. Ett snabbt dopp blev det (kunde nästan inte gå i vattnet, det var en hel del brännmaneter, tyvärr..) annars låg vi bara och solade :) 

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket, var ute på en härlig långpromenad jag, mamma och hundarna nu ikväll :) tränade sen lite agility med Spicy, vilket gick väldigt bra :) som jag skrev i ett tidigare inlägg här på bloggen så skulle vi träna mer på slalomingången. När hon ska runda pinnen, då är det inga problem utan det är när hon inte behöver runda pinnen då händer det ibland att hon tar andra porten.. så det har vi alltså övat lite mer på idag och jag märker att det går bättre och bättre, så det känns skönt :) men det är inte så att jag skulle våga springa ifrån henne allt för långt för då händer det nog att hon kan ta fel ingång, men det går som sagt bättre :)

Efter att jag tränat lite med Spicy så tog jag fram kameran och fotograferade vovvsingarna :) 
och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet :D så som vanligt så hade jag tänkt att visa bilderna.

Vi börjar med bilderna på Millie:












dräggel, dräggel ;) (så blir det när man håller en frolic mitt framför Millie ;) <3



Och nu Spicy:








Synd att jag inte fick med hela Spicy.. då hade bilden säkert blivit ännu lite finare :)


Haha, vilken min ;D





Och slutligen, en bild på Älsklingarna tillsammans <3



Det var dessa bilder jag hade att visa denna gången. Hoppas att ni gillar dom :)

Nu måste jag gå. Ha det bra, Hej!

En glad Spicy :)



Jajamen. En glad Spicy, det är precis vad ni ser på bilden ovan :)
Visst blir man själv lite glad bara av o kolla på bilden? ;)

A pink flower



Två bilder från igår *

Här har ni två bilder som jag tog igår :)

. . H o p p a s  n i  g i l l a r  d o m . .





Ha en fortsatt bra dag. Någon som ska hitta på något skoj kanske? :) '
Själv ska jag lite senare med några kompisar ut med båten, härligt (y)

Några bilder på Spicy

Var ute och tog några bilder på Spicy innan som jag hade tänkt att visa för er nu :)








Väldigt mörk bild, men på något sätt gillar jag den ändå :)



Har ni märkt en sak..?
Visst är copyrightskyddet mycket skarpare nu? :D innan har det inte vart alls lika bra som det är nu. Men äntligen fick jag till det ;) jag tror även att kvalitén på bilden är bättre, tänker mest på den första bilden då, jag tycker i alla fall det ser ut som det :) bilderna är dock lite mindre än vad dom brukar vara (förutom den fjärde bilden) tycker jag det ser ut som, men det får vara så nu, skulle kunna tänka mig att ha lite större men det är bra såhär också ;)

Hoppas ni gillar bilderna. Tyvärr inga bilder på Millie denna gång, men jag lovar att det kommer, Millie gillar nämligen inte alltid att vara med på bild ;) men som sagt, det kommer! :)

Ha en fortsatt bra kväll. Kram

Agilityträning


(dessa bilder är tagna med kompaktkameran) :)

Weeey, dragkamp! ;)

Var ute och tränade agility med Spicy innan. :) Kikade efter lite banor på nätet och hittade en som jag kunde sätta upp, en klass 3 bana var det. Fast tyvärr fick jag ta bort några hinder, två hinder tror jag det var sen fick jag också ta bort 4 pinnar i slalomen så det bara blev 8 pinnars slalom, det skulle blivit alldeles för trångt annars.. jag försökte i alla fall att ha kvar det svåraste i banan :)

Det var väldigt svårt när hindrena satt så tätt, men det gick bra ändå tycker jag :) Spicy var kanon duktig <3
En grej som gick lite mindre bra var slalomingången. Hon tar gärna andra porten in i slalomen ibland. När hon behöver runda pinnen in i slalomen då går det kanon, där kan jag skicka in henne när jag står flera meter ifrån men det är ju när ingången är framför henne eller hur man ska säga, då måste jag följa med och visa väldigt tydligt. Annars händer det som sagt att hon gärna tar fel ingång. Men det är något som vi får träna mer på helt enkelt.

Mamma filmade lite när vi träna, så jag tänkte att jag behöver inte skriva så mycket mer, ni kan istället se på filmen hur det gick :)



Haha, ni ser säkert att i slutet av filmen så "halkar" jag till ser det ut som, men det är för att jag fick ducka så jag inte skulle slått i huvudet i trädet :P (föresten. Det får bli samma låt på klippet igen, vet inte om jag kan hitta någon bättre ;P )

Det var ju tävlingar i Bollebygd i helgen och jag ville såå gärna vara med! men eftersom jag skulle på handbollslägret och trodde att jag skulle komma hem idag vilket jag inte gjorde, jag kom ju hem igår.. men när jag fick reda på det att jag skulle komma hem på lördagen istället så var det ändå redan för sent att anmäla till tävlingarna. Vi skulle alltså vart med i hela fyra lopp idag isåfall. Två i hoppklassen och två i agilityklassen. Men men.. det kommer fler tävlingar, snapphanefejden är ju snart. Fem dagars tävling! :D åh, vad jag längtar!

Några bilder från idag











Här ovan ser ni några utan de bilder som jag tog tidigare idag. Det var drygt en vecka sen jag använde min systemkamera sist eftersom jag inte har vart hemma, tog alltså inte med mig systemkameran till handbollslägret (kändes bäst så) tog istället med mig kompaktkameran.

Vädret har vart hyfsat bra här idag, det kom bara en kort skur för ca 1 timme sen. Annars har solen kikat fram lite då och då och det var till och med väldigt blå himmel ett tag med bara några moln på himlen ;)

Vattendropparna som är på bilden är inte från regnet utan jag hällde på lite vatten på blommorna och tog kort :) ett bra sett så slipper man vänta på regnet om man gör det ;)

Nu hade jag tänkt att avsluta bloggen. Men vi hörs, hoppas ni har haft en bra dag.
Kram kram

Now i´m back!

Jajamen, nu är jag tillbaka från handbollslägret och kan börja blogga som vanligt igen :) 

 

Invigningen var inte alls som jag trodde, riktigt fräckt var det.
Markoolio var t.ex där ;) 
 


Mina tofflor som jag köpte på Sports camp :)

Bloggar mer senare hade jag tänkt. Lägger nog in några bilder då, var ute och tog kort innan :)
så håll utkik ifall ni vill se.

Hej så länge! 

Ps. Ska så fort som möjigt svara på alla kommentarer som jag fått medans jag vart borta :) Ds.

Andra dagen på handbollslägret

Hej bloggen!
är just nu på handbollslägret och sitter här vid en dator :) vilken tur man kan ha va, att det finns datorer mena jag så jag kan blogga lite medans jag är borta ;) 

juste. Tyvärr hinner jag inte svara på kommentarena som jag fått, men så fort jag hinner så gör jag det. Tack föresten :)

men jag måste kila nu, ville bara säga hej o så :) kanske att jag bloggar någon mer gång under lägret. Vi får se.

Hej så länge, ha det bra!

Handbollsläger

Hej på er!
Jag ska på handbollsläger (något jag inte nämnt tidigare) vilket betyder att det får bli en liten paus här på bloggen. Jag åker imorgon och kommer hem den 11 Juli, alltså på lördag nästa vecka.


Spicy <3



Kommer sakna mina älsklingar <3
Men det är ju tur att vi snart ses igen :)


Millie <3

Nu måste jag kila! ska fortsätta packa nu.
Men vi hörs om ca en vecka. Ni får ha det så bra. Hej!

3 år!

3 år har nu gått sedan en underbar liten sheltievalp föddes. En underbar liten sheltievalp som jag föll för direkt och en underbar liten sheltievalp som fick sitt namn Spicy <3

Spicy är min första alldeles egna hund och jag visste att hon skulle bli den perfekta agilityhunden för mig :)
förra året började vi tävla och det tog ett tag innan vi fick vår första pinne, i slutet på tävlingssäsongen började det gå riktigt bra för oss och vår första pinne vann vi i september förra året :) sen i år, alltså vår andra tävlingssäsong har det gått riktigt bra! :) vi hade 2 pinnar i hoppklassen och ingen pinne i agilityklassen när vi började tävla i år men nu är vi uppe i klass 2 i båda klasserna och har 2 pinnar i hopp och 1 pinne i agility.
Spicy har verkligen visat att hon älskar denna sporten :)

Dessa 3 år har gått fort, extremt fort.. <3



I find no words for how much you really mean to me ..

But I can say that I love you <3

Nattbloggning

Ja, här sitter jag och har inte så mycket att göra.. hade tänkt att lägga mig nu snart men innan det så tänkte jag skriva lite kort om dagen :)

Det har ännu vart en riktigt varm dag vilket betyder att jag såklart har vart nere och badat ;) och kan ni gissa vad temperaturen låg på idag? ni kommer knappt tro det ;) men det visa sig vara 25 grader! termometern låg nog inte riktigt under vattnet när vi kolla men sen tog vi den under vattnet och kollade kanske en 30 minuter senare och den visade även då 25 grader! helt underbart alltså! igår var det ju 22 grader i vattnet men jag trodde knappast att det skulle bli varmare än så, men där hade jag ju fel :)

N å g o n  m e r  s o m  t a g i t  s i g  e t t  d o p p  i d a g ? :)

Tyvärr så har jag dåligt med nya bilder. Personligen tycker jag det är roligare med bild/bilder i bloggar. Men denna gång så får det bli ett inlägg med bara text.

Hoppas i har haft en riktigt bra dag i värmen! Kram kram

Några bilder tagna med mobilen

Bjuder på tre bilder jag har tagit. Men inte med systemkameran denna gång utan med min mobilkamera :)
Hoppas ni gillar dom.







Nu måste jag kila! ska ner till stranden och ta mig ett dopp :) hej!

Rosor

Rosorna i vår trädgård har växt till sig och blivit riktigt fina nu :)





Det har vart så underbart väder idag!
Badade tidigare idag på dagen sen har jag också tagit mig ett kvällsdopp. Härligt! :D det visa sig vara 22 grader i vattnet idag! även nu ikväll när vi kollade. Så det har vart riktigt skönt i vattnet idag :)

Hoppas ni har haft en bra dag i värmen. Någon som tagit sig ett dopp kanske? :)

1 Juli

Jag hade nästan glömt av att det var 1 Juli idag. Tiden går så fort så jag hinner inte med ibland ;)


Ändrade bilden pytte lite på picnik, den såg så grå och tråkig ut annars tyckte jag. Tycker den blev finare såhär.

Med denna bilden önskar vi er en fortsatt bra 1 Juli! :)
RSS 2.0