Ett sista hej då

Det får bli ett sista hej då innan jag åker till idre (åker ju dit med Kristin, hennes familj, några kompisar till dom och Alice :) ) Kommer bli en riktigt rolig vecka i Idre, det är något som är säkert.

Bjuder även på två bilder innan jag åker, en bild på Millie och en på Spicy.

Foto: Sanna W
kommer sakna er mina små sötnosar, men vi ses ju snart igen :)
Foto: Sanna W

Nu snart, om bara ca 30 minuter väntar en lång bildresa sen är vi framme i Idre där det nog kommer vara riktigt kallt just nu och mycket snö kommer det säkert också vara :D berättar mer när jag kommer hem igen :)

Ha det nu riktigt bra allihopa!
Och jag får ju heller inte glömma att passa på o säga gott nytt år!

Idre imorgon! ♥

Hejsan hejsan!
Ingen bloggning förrän nu på grund av att det har varit rätt så mycket idag med packningen till idre o så, också har vi även varit i stan en stund jag & mamma. Hittade en fliströja, ett par skidsockar och ett par mjukisbyxor, precis vad jag behöver nu i idre. :) 

Oj, ser att klockan börjar bli rätt så mycket. Blir hämtad imorgon ca kl 06:00 och om jag ska orka upp så måste jag lägga mig nu så fort som möjligt!


Innan jag går så bjuder jag på dessa två bilder på Spicy. Håller ni inte med om att hon är riktigt söt? 


Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Får se om det blir någon snabb uppdatering imorgon innan jag åker, isåfall hörs vi då eller så blir det till helgen då jag kommer hem igen, kanske kommer hem på söndag nästa vecka så det bli ju ungefär en vecka som vi är där uppe. Men ska försöka hinna med ett snabbt inlägg imorgon! Sov så gott nu

Mot stan!

satt och funderade på vad jag skulle ha för rubrik till detta inlägget men kom inte på någon bra, denna får duga.. :P


Jag och mamma ska alldeles strax in till stan. Sitter här i pyjamas just nu och ska skynda mig göra iordning så vi kommer iväg så fort som möjligt. Vi ska kika lite på rean tror jag och se ifall vi hittar ett till underställ, fliströja eller några skidsockar som jag ska ha i Idre. Något som jag inte berättat här i bloggen är imorgon åker jag till idre med Kristin, henne föräldrar, några kompisar till dom & Alice :) Så där ska vi åka skidor, fira nyår och ha riktigt skoj :) Det blir ju ingen bloggning då medans jag är borta tyvärr, men kommer hem till helgen så vi hörs ju då igen, det klarar ni väl. Hihi ;)

 

Vi var ju på bio igår och såg på "luftslottet som sprängdes". Precis som jag trodde så var den riktigt bra. :) För er som inte har sett filmerna så tycker jag att ni ska göra det.

 

Men nu måste jag kila. Ska göra iorning mig som sagt och sen så fort som möjligt åker jag och mamma in till stan :) Hej!

 

 

Bio snart :)

Hej på er!
Tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att vi, dvs jag mamma och pappa, ska kolla på bio lite senare :) Vi ska kolla på "Luftslottet som sprängdes". Vi har ju kollar på de andra två filmerna och ska alltså idag kolla på den tredje och sista. Mina två bröder har redan sett filmen och de säger att den är riktigt bra. Ser verkligen fram emot filmen, ska bli jättekul och jag tror den kommer vara väldigt bra & spännande :)


 


Filmen börjar klockan 20:45 så kommer väl hem rätt så sent så det blir antagligen ingen uppdatering då. Bara så ni vet. Men annars hörs vi ju imorgon :) Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

Förresten, har ni sett filmerna? :)

Bild på den vackra solnedgången..

Känner mig rätt så tom på ord just nu, så hade inte tänkt att skriva så mycket utan bilden får helt enkelt tala för sig själv :)


Foto: Sanna W

Vi hade ju gäster här igår förresten, kusinerna bla, de fick se på de bilder som jag lagt in på min digitala fotoram, alltid roligt när andra gillar bilderna som man tagit :)


Lite mer text blev det i alla fall ;) Men nu tänkte jag kila. Ha det så bra! :)

Favorit i repris

Det var inge länge sen jag la in denna bilden på Millie, men nu kommer den igen, favorit i repris skulle man kunna säga :) Då var det även en hel del snö, nu har nästan all snö regnat bort.. :/ hoppas på minusgrader och mer snö innan jullovet är slut. Har för mig att det skulle bli kallare nu till helgen, hoppas att det blir så nu då :)

Foto: Sanna W

Men nu hinner jag inte skriva mycket mer. Vi ska ha gäster här idag och dom kommer när som helst :)

Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa, hej!

Några bilder från Julafton ♥

Bjuder på några bilder som jag tog igår :)
Julafton måste nog vara en av dom mysigast dagarna och även roligaste, inte sant? ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Ni kanske är lite nyfikna över vad jag fick igår på julafton? tänkte i alla fall berätta det nu :)


Jag fick: två tröjor, pengar, en tysk svensk ordbok, (alltid bra o ha då jag läser tyska ;)) ett halsband, en liten paljettväska, en jättemysig vit filt och en digital fotoram :D ni vet en sån man kan lägga in bilder i också visas bilderna som ett bildspel hela tiden, sen fick vi, dvs hela familjen en hårddisk (eller nästan hela familjen då, det var ju min bror vi fick den av) och av pappa fick vi en paradisask. :) Har ju även fått en massa fina julklappar av mina kompisar vilket var: ett armband, två st nagellack, två ansiktsmasker, schampo, en liten chokladbit, en skrubbgrej (vet inte riktigt vad den kallas för) som man har när man duschar, parfym, en söt nalle, ett par örhängen & ett mobilsmycke plus två jättesöta kort :)

Kan hända att jag glömt att nämna något nu, men det tror jag inte :)

Är jätteglad för alla fina julklappar jag fick, tack så jättemycket snälla ni! 
och att det blev en vit jul, det var ju också som en liten julklapp skulle man kunna säga, en vit jul var precis det jag ville ha :D

Merry christmas!

 Jag ville bara önska er en riktigt God jul och dela med mig av 3 st bilder som jag tog igår, tyvärr en aning mörka bilder men enligt mig väldigt söta och visst får man ändå en härlig julkänska när man kollar på dom?


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 


Foto: Sanna W

Som sagt, God jul allesammans! 

Tiden går fort när man har roligt..

Tiden går verkligen fort när man har roligt, som ikväll då jag träffa Kristin, Alice & Amanda för att byta juklappar med varandra  

Vet ni vad.. jag glömde kameran (!) åh.. kameran är ju det första jag tänkter på att jag ska ta med när det är något sånt här, men ikväll så glömde jag den, tänkte väl för mycket på alla julklappar så jag inte skulle glömma dom antagligen.. (ibland är jag för glömsk alltså..) ;)


men i alla fall, tack för all god fika, för en underbar kväll och tack för alla fina paket tjejor! :)

Thihi ja, vi öppnade paketen idag, en dag innan julafton. Men det är ju roligare att öppna paketen då vi var tillsammans alla fyra :)


Bjuder på en söt och lite halv rolig bild på Spicy (visst ser hon lite rolig ut?) ;)
Färgerna i bilden blev tyvärr inte så bra plus att bilden ser lite brusig ut, (eller vad tycker ni?) men men..

Foto: Sanna W

Wiiie, nu är det verkligen inte länge kvar till julafton! tänk imorgon bitti då man vaknar och man vet att det är julafton, underbart!

Julafton närmar sig med stormsteg!

Det är verkligen inte länge kvar till julafton nu, redan imorgon är den efterlängtade dagen här! :)
Granen står på sin plats och alla julklappar är köpta, men alla är inte inslagda ännu..

Här är 3 st paket som Kristin Alice & Amanda ska få (de ska alltså få ett var) men de har varsitt till litet paket som ligger o väntar på dom men som inte är med här på bilden. :) Vi brukar alltid träffas tidigt på julafton (har gjort det några år tillbaka) och byta julklappar med varandra, men i år blir det inte på julafton som vi kommer att göra det utan det blir istället dagen innan jul, idag alltså. Så klockan 20:00 har vi bestämmt att vi ska träffas hos Kristin och byta julklappar där. Spännande alltså! ;)

Foto: Sanna W

Nu ska jag fortsätta slå in lite paket :) Hej!

Några bilder från julbaket igår :)

Förlåt för dålig uppdatering idag men det blir så mycket nu innan jul o allt, ja ni vet ju säkert själva, allt som man måste förbereda o så.

Bjuder här på tre bilder från julbaket igår. Polkabräck tror jag aldrig att jag har smakat förut men det var verkligen riktigt gott! Har ni bakat något julgodis i år, isåfall vad? :)

Foto: Sanna W

Nu ska jag gå och klä julgranen! tycker alltid det är så mysigt, då känns det verkligen som jul och speciellt nu när det tjocka lagret med snö ligger så fint på marken, det har snöat en massa idag också

Ha en fortsatt bra kväll allihopa!


Ps. tack för era fina kommentarer förresten, svarar på dom så fort jag har mer tid över ♥ Ds.

Hemma från handbollen

Hej igen! nu är jag hemma från handbollen, kom hem ungefär vid 21:00. Det blev ju som en liten avslutning eftersom vi har ett litet uppehåll här vid jul. Det blev mest match denna träningen, först gjorde vi lite uppvärmning med hopprepen som vanligt men det blev inga situps, armhävningar eller något sånt idag, hon var väl extra snäll vår tränare idag då, hon som alltid brukar vara så hård ;) Efter den lilla uppvärmningen sköt vi på målvakten (värmde upp henne då alltså) och sen gjorde vi även lite växlingar. Efter allt det så delade vi in oss i lag, trodde först att det skulle bli mixade lag, killar & tjejer (vi har alltså samma träningstid som dom, har halva planen var på måndagar när vi tränar, därför som vi spelade match med dom idag) men det blev det inte, eller okej två killar gick över till vårt lag så lite mixat blev det ju i alla fall i vårt lag. ;O Ja, ni kanske undrar hur det gick? jag höll inte reda på alla målen men tror vi vann med ett antal mål faktiskt :)

 

Efter träningen blev vi alla bjudna på macka med julskinka, pepparkakor och julmust att dricka.

Det blev en riktigt rolig avslutning med andra ord :) (y)

 

Men nu ska jag inte hålla på att tjata mer om det, lite tråkigt att läsa om våran träning kanske? fast jag skriver ju aldrig något om träningarna så kanske roligt att läsa något som är lite nytt? ;)


Nu ska jag gå till köket och baka lite julgodis, alltid mysigt att göra det tycker jag. Så nu är det väl läge för mig att avsluta. Vi hörs! antingen senare ikväll eller imorgon. Hej!

Två favoriter

Här har ni de två bilderna som jag sa att jag skulle visa. Måste nog säga att detta är två favoriter på Millie :)
Som ni ser så är den andra bilden väldigt lik bilden som jag la in i inlägget tidigare idag, men det är inte samma bild även om man kan tro det ;)

Hoppas ni gillar dessa två bilder på Millie, har ni någon favorit kanske? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Nu måste jag packa till handbollsträningen, får se om det blir någon uppdatering efter träningen, (som slutar 20:00) jag tror att det blir det, men vi får se. Ha en fortsatt fin dag, hej!

En liten paus..

Gör en liten paus i städandet just nu och gör en snabb uppdatering här i stället :) 

Som jag sa i förra inlägget så skulle jag ju lägga in fler bilder, så nu får ni en bild på Spicy och senare tänkte jag även visa två bilder till på Millie :)


Har beskärt bilden en aning, därför den inte är lika klar om man säger så, lite suddig nästan.
Men jag gillar bilden ändå på min fina Spicy
:) ♥ 

Foto: Sanna W

Nu ska jag återgå till städningen igen. Vi hörs senare.

Det fortsätter att snöa *

Det är ju helt underbart! snön fortsätter att falla ner från himlen och vi börjar få ett riktigt vinterland här nu ju ;)
Det skulle inte vara fel om detta håller sig till jul, för en vit jul är verkligen något som jag vill ha!

Efter att jag hade gått promenaden med Spicy & Millie tog jag med mig min kära kamera ut och fotograferade lite. Blev så himla kall om händerna då jag inte hade några vantar på mig så det blev inte sådär jättemånga bilder tagna.
Men här har ni i alla fall 4 st bilder på snömonstret Millie ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Kika in lite senare ifall ni vill se fler bilder :) Nu måste jag komma igång med att städa mitt rum!
Vi hörs senare, hej!

Tjohooo!

Gissa vad jag såg i morse när jag vaknade? SNÖÖÖ :D det snöade även lite igår men inte så mycket som det gör nu, det kommer jätte storta flingor och det snöar för fullt just nu. Extra mysigt är det att sitta här inne och bara kolla ut :) Men ska inte sitta här inne länge till, utan snart ska jag slänga på mig ytterkläderna och gå en promenad med vovvarna :) Sen måste jag även fortsätta rensa bilder på datorn och välja några bilder som jag vill ska upp på väggen här i mitt rum också måste jag ju även städa mitt rum! Senare har jag handbollsträning, det blir en liten avslutning denna gången eftersom det blir ett litet uppehåll nu vid jul, så vi kommer dela in oss i lite lag tror jag och spela lite, så det ska bli skoj :)


Det blir en hel del som jag ska hinna med idag, får se om jag hinner med allt, att rensa bilderna på datorn t.ex, det kan jag ta en annan dag annars.

Men nu ska jag kila, ha det gott!

Ännu en ..

.. Ännu en bild från när vi var i Hässleholm, då Snapphanefejden var. Ett härligt minne det där! :)

Foto: Sanna W


Har varit på agilityträningen idag, som alltid är på söndagar just nu ett tag framöver. Jag var först lite osäker på om jag skulle gå på träningen idag eller inte eftersom Spicy löper just nu (tänkte att det kanske stör de andra hundarna, men det har varit löptikar där förut på träning och det har gått bra) men bestämde mig rätt snabbt för att vi skulle åka in och träna i alla fall. Det är ju bra träningen de också, se om hon kan koncentrerad sig lika bra som när hon inte löper.

Som vanligt så var Spicy väldigt "grinig" på de andra hundarna när de springer på "hennes" bana. Men när det var vår tur att köra så hade hon inga problem med att koncentrera sig på mig, då var hon bara inne i det vi gjorde just då. :) De andra hundarna verkade inte reagera något speciellt på Spicy, utan allt var som vanligt kan man säga.

I början utav träningen kändes farten något långsammare än vanligt, men bara efter en liten stund kändes det som att hon fick mer fart i benen. Har inte mycket mer att säga om agilityträningen nu, mer än att även denna träningen kändes väldigt bra :)


Innan jag går måste jag bara tacka för era fina kommentarer idag, ni är snälla ni!
:) min statistik börjar höjas nu igen, även fast det inte är många besökare, men det börjar komma mer nu, så det är skoj! Släng gärna in en kommentar ni som kikar in här på bloggen, då kan jag se vilka som ha varit inne här och titta in hos er, mycket roligare, inte sant? :)


Hoppas ni har haft en fin 4e advent, det har vi :)

En härlig sommarbild

Håller på att rensa bland mina bilder, har verkligen hur många bilder som helst på datorn nu.

Hittade en bild på Spicy som jag tycker ser lite mysig ut. Tog bilden när ni var i Hässleholm, då Snapphanefejden var ni vet :)

Foto: Sanna W

Nu måste jag fortsätta rensa, ska se om jag kanske skriver ut någon bild som jag ska sätta upp på väggen också :) det är verkligen svårt att välja vilken bild bara när jag har så himla många att välja mellan.. men det ska säkert gå bra :)

Tack snälla ni! ♥

Tack snälla ni för era snälla kommentarer i förra inlägget, ni ska bara veta va glad jag blir :)

Foto: Sanna W
Min lilla stjärna! :)


Önskar er nu en fortsatt fin fjärde advent, nu är det absolut inte länge kvar till julafton! :)


Anledningen till varför jag inte uppdaterat tidigare idag är för att jag varit i Ullared med Niclas & Timmy (mina två bröder). Ställde klockan redan på 06:30, men gick upp efter ca en kvart, alltid skönt att ligga och snosa lite
;) I alla fall, så var vi inne i Ullared ungefär 08:15 (Erik Grönwall, från Idol ni vet, han var där idag, hann tyvärr inte se när han sjöng men såg honom när han skrev autografer, det var riktigt lång kö, massor ville ha hans autograf, vilket jag kan förstå han är ju riktigt bra :) men det var så himla lång kö till de så det var ingen idé att ställa sig i den kön precis) Sen åkte vi även in till Varberg en snabbis och kikade i lite affärer där. Har varit hemma en stund nu, kom väl hem något efter 13:00. Fick köpt en till julklapp idag, har bara kvar att köpa till en person nu, måste hitta något när jag åker in till stan nästa gång (kanske blir imorgon).

Förresten, Kan ni gissa vilka mer som vi såg på Gekås idag?
;) Någon av er kanske såg när Ullared var på tv? ni vet den var familjen som handlade för typ 50 000 eller vad det var. Dom såg vi också idag ;O

Men nu tänkte jag kila. Tack ännu en gång för era fina kommentarer, de värmer :)

Svensk agilityungdom 2009!!

Ni vet kanske att det finns en sida som heter www.shu.se där man bl.a kan lägga in sina resultat från agilitytävlingar man varit med på. Man ska lägga in de 3 bästa resultaten i agilityklassen och de 3 bästa i hoppklassen och sen räknar man ihop vad man får för poäng. Den som samlat ihop mest poäng är också den som blir årets agilityungdom.

Något som jag inte berättat här i bloggen är att jag har lagt in våra (mina & Spicys) resultat där, det var ett tag sen vi gjorde det, i Maj började jag lägga in våra första resultat och sista datum att lägga in sina resultat var den 15 December. Några kanske har varit inne på den sidan och sett resultaten men för er som inte har gjort det så var det jag och Spicy som vann small klassen. Så nu är vi alltså årets agilityungom!!  
nästan så att jag inte kan förstå det själv faktiskt ;)

Något som är riktigt skoj är att prisutdelningen för de som vunnit kommer att vara på MyDog, alltså på mässan! Ska verkligen bli roligt att se vad det är för pris man vinner. Är så himla glad just nu & så stolt över Spicy! :) 

Foto: Sanna W
agilitytävling på kungsbacka bk i somras. Härligt minne :)

På tal om MyDog förresten, så kommer vi tävla där jag och Spicy. Men eftersom vi är i klass 2 i agilityklassen (1 pinne kvar, sen är vi i klass 3 där också!) så blir det bara i hoppklassen som vi kommer tävla i. Blir nästan pirrig så fort jag tänkter på tävlingen på MyDog, men samtidigt vet jag att det kommer bli så himla roligt. Tänk vad mycket publik, ännu pirrigare.. ;) Just nu löper Spicy, men jag räknar med att hon har löpt färdigt då vi ska tävla (Spicy har väldigt långt mellan sina löp, senast hon löpte var i Mars).

Ha en fortsatt fortsatt fin kväll allihopa 
Nu snart ska jag sätta mig framför tvn och kolla på robinson, mysa med vovvarna och äta gott! :)

Upp tidigt imorgon..

Måste snart komma i säng, ska upp rätt så tidigt imorgon. Har nämligen handbollsmatch. Sen klockan 15:00 ska jag se på bandymatch. Vet inte riktigt när jag kommer hem från handbollsmatchen, det är bortamatch och det är en bit dit vi ska. Har i alla fall samlig 9:30 och matchen börjar 11:20. Får se om jag hinner skriva något i bloggen innan jag åker och kollar på bandymatchen.

Foto: Sanna W
Du är för fin du Spicy ♥

Tänkte bara berätta det så ni vet att uppdateringen inte blir så bra imorgon. Men vi hörs när vi hörs helt enkelt.
Ha en bra helg! :)

Härlig dag i stan med Amanda ♥

Har varit hemma en stund nu, jag och Amanda var ju som sagt inne i Kungsbacka för att julhandla lite, nu är jag nästan klar med alla julklappar, så skönt! :) tack för en underbar dag i stan Amanda

Missade förresten att lägga in en bild på Millie innan så lägger in den nu istället :)

Foto: Sanna W
Millie ser nästan lite ledsen ut här med, inte sant? ;o Ifall ni undrar var det är Millie kollar på så är det på Spicy ;)


Ha en underbar helg allihopa och ett underbart lov för er som har det :)

A cute picture

Kolla vilken knasig liten min Spicy gör på bilden, är hon inte för söt?

Foto: Sanna W

Nu ska jag bara klä på mig ytterkläderna, sen sticker jag till Amanda och klockan 13:30 tar vi bussen in till Kungsbacka, då ska det handlas julklappar! ;)

Mina (h)underbaringar ♥

Här har ni ännu några bilder som jag tog igår.

Vovvarna verkade inte alltid ha så stor lust att kolla in i kameran igår och Millie ser nästan lite ledsen ut. Men vad sägern ni? visst är dom ändå lika söta!

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W
blev inte sådär jättebra skärpa på ögonen där, men tycker hon var så söt på bilden så visar den ändå :)

 

Ha en fortsatt bra dag allihop! Nu har jullovet precis börjat för mig, känns underbart!
Snart ska jag träffa Amanda, vi ska in till stan för att julhandla lite, kommer bli jättemysigt! men slänger nog in ett litet inlägg innan jag åker sen skulle jag tro. Vi tar bussen 13:30, inte så länge kvar alltså, men ska göra mig iorning och så nu så hörs vi snart igen. Hej så länge! :)

En bild från idag

Hade tänkt att visa fler bilder som jag tog tidigare idag, men det får bli imorgon istället.
Här har ni i alla fall en bild på Millie från idag :)

Foto: Sanna W

Tjoohoo, imorgon är det skolavslutning sen drar jullovet igång, helt galet underbart! 

Ps. tack för era fina kommentarer,
svarar på dom så fort jag hinner! Ds.

1 vecka kvar!

Oj vad tiden går alltså, bara 1 vecka kvar till julafton nu!
Någon mer än jag som längtar? ;)

Sanna W 
Var ute och fotografera lite innan, här är en av alla de bilder som jag tog. Lägger nog in några fler bilder sen :)

Sunset

Var nere vid stranden en snabbis innan idag och fotograferade lite, det blev dock inte alls många bilder då det mörknar så himla fort! blir ju mörkt redan när man slutar skolan..


Foto: Sanna W

Vet ni vad?! jag längtar faktiskt lite till skolan imorgon, eller rätt mycket rättare sagt ;D Vi har inga vanliga lektioner, utan först på morgonen kommer vi städa lite (och det är faktiskt inte så jättetråkigt som det låter, med kompisarna är det roligare, haha ;) ) sen kommer vi även äta tårta och sen efter det ska vi kolla på när 9:orna möter lärarna i innebandy. Och vet ni vad? vi har sovmorgon också! härlig dag det där :)

Sen på fredag börjar ju lovet, underbart!

Handbollsträning

Bara en snabb & onödig update nu.


Åker alldeles strax till handbollsträningen, men vi hörs förmodligen efter det! alltså kanske runt 21:00 någonting :)
Ha det bäst!

Brusig bild ..

.. men en söt Millie! ♥ inte sant?

Foto: Sanna W

Ser ni förresten att det kommit lite snö här hos oss nu? inte mycket, men alltid något ;)
Det snöar fortfarande och nu ligger det faktiskt som ett litet snötäcke på marken, hoppas det kommer mer till jul :)

Bloggtorka?

Hmm.. tror nästan jag fått lite bloggtorka. Just nu har jag ju inga läxor att sitta med (vilket är super skönt!) så det är ju inte det som gör att uppdateringen blir dålig.. faktiskt så har jag inget intressant att skriva om och jag har heller inga nya bilder att visa. Trodde det skulle bli hyfsat bra väder idag, minusgrader har jag för mig att det skulle vara (men man kan ju inte alltid lita på de). Det blev istället blött, grått & trist, som vanligt skulle man väl kunna säga? ;/ Hoppas verkligen att det som står i tidningen nu stämmer, speciellt på torsdag och fredag då det står att det ska bli -4 och -6 grader, hoppas på lite snö då också, inget mera regn nu tack!

Inga nya bilder att visa som sagt, men här har ni i alla fall en bild tagen med kompaktkameran :)

Foto:
Fina du Millie

Men denna bilden säger vi ..

.. godnatt!

 Foto: Sanna W


Tänkte att jag skulle sätta mig och slå in lite julklappar tillsammans med mamma nu, men hon sa just att jag skulle stanna inne lite på mitt rum (här jag sitter nu då alltså) så jag antar att det är mina julklappar hon slår in nu? haha, gissa om jag är nyfiken? längtar verkligen till jul nu! gör inte ni också det?
;)

Fyra bilder på ..

Nu när jag inte har några nya bilder att visa för er får ni helt enkelt stå ut med att jag lägger in lite äldre bilder, sånna som kanske visats här på bloggen någon gång innan, men hoppas det går lika bra dé, bättre än ingenting alls antar jag? :)

Fyra bilden på min sötnos Spicy har ni här :)

Foto: Sanna W
 
Foto: Sanna W 

Foto: 

Foto: Sanna W

Grattis Hannah! ♥

Grattis Hannah på din 14 årsdag!
Hoppas du har haft en riktigt underbar dag med många fina paket
:)

Foto: Sanna W
Du är en äkta vän du!

Julhandlat ..

.. Julhandlat, tv tittande & agilityträning - det är väl ungefär så man skulle kunna sammanfatta min dag idag. Har inte mycket att säga om de två första "punkterna" utan tänkte berätta lite om agilityträningen :)


Det blev inte så att vi åkte in till agilityträningen i Varberg idag utan jag gick istället ut i trädgården och tränade med Spicy. Det var väldigt mörkt men träningen gick kanon idag! Spicy följde mig verkligen jättebra och farten och svängarna satt som en smäck! :)

Gjorde en liten bild lite snabbt i paint för att visa en liten kombination som vi bl.a övade på lite. Det kanske inte ser sådär jättesvårt ut, men det jag ville testa var hur bra hon skulle följa mig och om hon skulle fixa "runt" mellan hindrena där om ni förstår hur jag menar. Eftersom jag var på höger sida av slalomen så blir det ju lite svårare att visa tydligt att hon ska mellan hindrena och inte rakt fram. Jag var en bit ifrån henne när hon var inne i slalomen, vilket funkade jättebra :) sen vred jag hela kroppen väldigt mycket åt höger så hon verkligen visste att det var det hållet hon skulle åt sen fick jag liksom visa att hon skulle runt hindret, eller jag sa "runt" rättare sagt. Trodde bara Spicy skulle springa rakt fram och ta det hindret direkt efter slalomen, men inte då ;) hon följe mig jättefin och hade samtidigt riktigt bra fart.

Är alltså riktigt nöjd med träningen idag, Spicy var verkligen på topp och min handling kändes väldigt bra. En lyckad träning med andra ord! :)


Nu önskar vi er en fortsatt underbar Lucia och 3e advent. Hittat på något skoj? :)

Ny design!

Äntligen har den nya, mer juliga designen kommit upp, det var väl på tiden? ;) Fast kanske att det kan ske några ändringar innan jul, egentligen är det väl inte sådär jättestora förändringar förutom headern då, har ju inte ändrat bakgrunden någonting, utan bara den röda färgen (inte helt säker på om jag ska ha just den röda färgen, får se om jag ändrar till något annat, men har denna sålänge annars, tycker det duger i alla fall ;) ) och sen har vi ju då den ny header som Emelie har gjort till mig, tack ännu en gång, verkligen jättesnällt! tycker den är så himla fin, det måste ni väl ändå hålla med om? :)

Jag som tänkte visa en bild på den förra designen så ni fick se skillnaderna men så glömde jag såklart av det och sparade denna designen direkt, hade ju varit lite roligt om jag la in en bild från förra designen också, men tyvärr.. ni får nöja er med bara denna nya designen, och det går väl bra det också? ;)

Bjuder istället på ett litet kollage som jag tycker ser väldigt mysigt ut :)


Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar den nya designen & framför allt den nya headern som Emelie gjort :)

Fullt upp hela dagen..

Förlåt för min kassa uppdatering.. men det har varit mycket idag, har knappt varit hemma någonting. Kl 10:00 skulle jag vara i idrottshallen för att vi skulle öva inför lucia framträdandet som vi skulle ca kl 14:15 (det var nämligen en julbasar där i idrotthallen, vilket det brukar vara varje år och då brukar det även vara ett luciatåg som kommer dit och uppträder och det var alltså våran tur i år) Jag som trodde att jag skulle vara så himla nervös. Visst, lite nervös var jag allt men jag trodde jag skulle vara den som skulle vara mest nervös av alla men det verkar nästan som att jag var den som var minst nervös. ;) ja ja, det gick i alla fall väldigt bra! :) Sen klockan 16:30 åkte vi och uppträdde på ett ålderdomshem (två gånger eftersom det var olika avdelningar) och det gick även där väldigt bra. Nästa luciatåg är redan nu på måndag, då är det nämligen ett luciatåg i skolan som jag ska vara med i.

Sen så har jag inte varit hemma hela kvällen, utan jag gick till Alice och Kristin och var med dom ett tag, som vanligt riktigt roligt! :) Kom hem ungefär 21:30, satte mig lite i soffan och kollade på tv och sen har jag suttit lite här vid datorn. Jag hoppas ni förstår varför det blivit dålig uppdatering här på bloggen, hann tyvärr inte blogga på morgonen innan jag åkte, i och för sig så hade det kanske ändå inte blivit något sådär jätte intressant inlägg, men ändå.. ;)


Nu tänkte jag inte babbla på så mycket mera utan tänkte istället visa en bild på Spicy som jag hoppas att ni gillar :)


Foto: Sanna W

Föresten, idag var det faktiskt lite kallare ute ju, minusgraderan är tillbaka! ;) hoppas bara det håller i sig nu ett tag, nu fattas bara snön. Vill verkligen ha en vit jul i år!

Och imorgon är det ju då 3e advent, herregud va tiden går ;o börjar nästan bli lite stressad med julklapparna nu alltså.. får se om vi kanske skulle in imorgon och julhandla lite, det blir nog så, måste även hitta något bra som jag kan ha på mig när jag ska vara tomte i luciatåget på måndag, kommer nog ha svarta leggins och raggsockar & såklart tomteluvva, sen måste jag bara ha någon bra tröj/klänning eller något sånt där till det, hoppas jag hittar det imorgon eller så får jag se om vi har något bra hemma.

Men nu tänkte jag kila, kanske ska sätta mig och kolla på det sista av Beck.. :)

Ni är för fina ni två alltså ♥

You mean so much to me ♥

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Trevlig helg!

Ville bara önska er en trevlig helg och bjuda på två bilder som jag tog i somras då jag var hos Hannah, vi var på en riktigt mysig ö just då :)

Något med vintriga bilder hade ju passat bättre såhär i december månad, men beslöt mig ändå för att visa dessa två bilderna på flugan, tycker dom är lite roliga faktiskt, den första bilden ser nästan ut som ett hjärta, (vingarna) inte sant? :)


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Som ni kanske märkt så har uppdateringen här i bloggen inte varit bra alls, men det är som vanligt, det är mycket i skolan, så den mästa tiden går åt till läxor och såklart hundarna (fast tyvärr så har jag inte hunnit med att träna någon agility det senaste dagarna.. och på tal om agility så har jag ju inte berättat hur det gick på agilityträningen i söndags, men jag kan säga att det gick väldigt bra, är även väldigt nöjd med den träningen, Spicy hade framför allt väldigt bra fart) Men nu tror jag faktiskt inte att vi har någon mer läxa innan lovet, vilket är otroligt skönt. Idag lämnade jag in inlämningsuppgiften om Amerikanska, Franska och Industriella revolutionen, kändes så himla skönt att bara vara klar med den läxan, att vara färdig med alla sånna där tänka-själv frågot och allt va det var.

Nästa vecka i skolan kommer nog nästan bara vara rolig kan jag tänka mig :) Då det bl.a kommer vara luciatåg på måndagen (som jag faktiskt själv ska vara med i. Det är ju även luciauppträdande imorgon, då jag är en av luciakandidaterna, är inte sådär jättenervös än så länge faktiskt, men kommer bli så himla nervös imorgon, det är jag helt säker på) sen kommer vi hitta på en massa andra roliga saker skulle jag tro, så nästa vecka i skolan kommer bli en lugn och bra vecka tror jag allt. :)

Men nu tänkte jag avsluta, är så himla trött så jag kanske ska ta vila lite, det blev inte många timmars sömn inatt.. (satt uppe med läxa sent igår kväll...)

Ha en fortsatt bra fredag allihopa. Föresten, vem tror ni vinner i idol idag? Erik eller Calle? båda är riktigt bra tycker jag, men jag tror och hoppas att Erik vinner. :)

Två favoriter

Gillar dessa två bilder på Morris, måste nog säga att det är två favoriter :)


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Innan jag går måste jag bara säga att jag blev lite förvånad över min statistik här på bloggen igår, eftersom min uppdatering inte vart någon vidare bra nu det senaste (pga mycket skolarbete) så har jag heller inte haft så många besökare men igår ökade faktiskt statistiken en aning och igår uppdaterade jag ju faktiskt ingenting, hehe ja blev bara lite förvånad men visst, alltid roligt med besökare så det gör inget för mig! fortsätt så bara ;)


Och föresten, svarar på era fina kommentarer så fort som möjligt, just nu hinner jag tyvärr inte för måste sätta mig med läxa, men så fort jag har mer tid över så svarar jag på dom :) Men nu måste jag kila. Ha en fortsatt bra dag & skriv gärna vad ni tycker om bilderna på Morris :) hej!

Härlig bild vid havet

Bjuder på en bild jag tagit, känns som en lite speciell bild, inte sant? gillar den i alla fall, hoppas ni gör detsamma :)

Foto: Sanna W

Sa ju i gårdagens inlägg att det snart kommer upp en ny design här inne, har fixat lite innan idag med bakgrunden o så, men än så länge vet jag inte riktigt vad jag ska ha för bakgrund som passar bra till headern, får fixa med det mer när jag har mer tid över, men just nu måste jag sätta mig lite med läxan.

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Två favoriter *

Dessa två bilder har jag visat tidigare i bloggen, men eftersom jag gillar dom och jag tycker dom ser så härliga ut så lägger jag ut dom här igen för er som kanske inte har sett dom :)

Min favorit måste nog ändå vara den andra bilden, vilken är eran favorit?

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

och vet ni vad? snart kommer det upp en ny design här inne! (ja, det är väl på tiden? julen är ju snart här!) Emelie har vart så himla snäll så hon har gjort en header till mig, kan säga att den är riktigt fin! :) Nu är det bara en ny bakgrund som jag funderar lite på hur den ska se ut sen så kommer den nya designen upp så fort som möjligt. Kan inte säga när exakt, kommer nog ha fullt upp med läxor, eller i alla fall med läxan i so:n då en inlämningsuppgift ska vara inlämnad senast på fredag och det är det sista man lämnar in innan de ger oss slutbetygen nu innan jul, så vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer ha över för att göra annat, men vi får se helt enkelt när den nya designen kommer upp, så snart som möjligt :)


Men nu måste jag kila, tänkte bara uppdatera lite snabbt för eran skull ;) Ha det bra, ciao!

Ps. svarar på era kommentarer så fort jag hinner! Ds.

Agilityträning snart!

Hejhej! hinner inte skriva så mycket just nu, tänkte bara säga att jag och Spicy snart ska iväg på agilityträning :) Var först lite osäker på om vi skulle träna idag, har nämligen matteprov imorgon och kände att jag kanske behövde den tiden för att sitta och plugga, men jag tänkte att jag åker och tränar i alla fall, sen kanske vi inte är där ända tills 20:30, när det slutar, utan åker kanske hem lite tidigare. Men jag har i alla fall hunnit med att sitta lite med matten och tänkte kolla igenom den lite sen igen när jag kommer hem, så det ska nog blir bra ändå. :)

Har visat dessa två bilder en gång tidigare, men det skadar väl aldrig att lägga in dom igen :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Ha det bäst! :)

Andra advent *

Ville bara önska er alla en underbar fortsatt andra advent!

Foto: Sanna W 


Foto: Sanna W
Visst har vi en lite annorlunda ljusstake? :)

Två bilder till på solnedgången

Bjuder här på två bilder till som jag tog på solnedgången i Tisdags, alltså den 1a december :)

Hoppas ni gillar bilderna :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Föresten, hur är vädret hos er nu? det verkar som att det tråkiga och regna vädret har kommit tillbaka just nu, i alla fall här hos oss. För bara några dagar sen så var det ju som riktiga vinterdagar, det var helt vitt ute av all frost och solen var framme, det är riktigt härligt på vintern. Vill verkligen inte att det ska vara så tråkigt väder som det är just nu.. en snö utan jul känns ju faktiskt inte som en riktig jul, för visst är det så? håller verkligen tummarna på att det blir snö på jul! :)

 

Hoppas i alla fall att ni har bättre väder än oss ;)
Nu börjar snart Robinson, vilket jag inte vill missa. Men nu tänkte jag kika runt på lite andra bloggar innan jag sätter mig framför tvn och kollar på Robinson. Ha en fortsatt fin kväll allihopa! :)

Härliga solnedgång

Ja, vad säger ni.. är inte solnedgångar alldeles för underbara? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en riktigt härlig fredag. Själv har jag inte vart hemma sådär jättemycket idag, efter skolan gick jag direkt ut med hundarna sen efter att jag kom hem så efter en stund åkte jag och mamma in till Gekås och vi var där tills det stängde ungefär (20:00) så vi kom ju hem rätt så sent (ca kl 20:45). Sen har jag mest spenderat denna kväll framför tvn. :) Så det är just därför som jag inte uppdaterat något i bloggen tidigare idag.

Hoppas ni gillar bilderna på solnedgången. Nu önskar jag er en riktigt trevlig helg, ska bli så himla skönt med några dagars ledighet nu, något som jag verkligen behöver nu.. :)

Ett litet kollage..

.. ett litet kollage på mitt söta lilla monster har ni här ♥
Haha, såg för roligt ut när hon stod där och åt frosten som var på hopphindret ;)

(anledningen till varför bilderna är så brusiga är för att jag fick ha väldigt hög iso)



Vet ni vad jag kom på tidigare idag? att jag har ju inte berättat något om hur det gick på agilityträningen i söndags, tänkte ju skriva om det dagen efter, i måndags alltså men jag glömde bort det helt :o Fast har inte sådär jättemycket att skriva om träningen, kan ju ta det lite kortfattat. Det blev som en träningstävling kan man väl säga. Vi byggde upp två banor, den första banan gick jättebra tycker jag, det som jag mest var nöjd med måste nog vart slalomen, hon tog det jättefint. Något som var lite sämre var i slutet utav banan då jag krånglade till det lite i min handling vilket gjorde att Spicy saktade ner väldigt mycket och blev lite osäker på vilken väg det var hon skulle ta, men det funkade ändå och vi kom runt banan med 0 fel. Sen andra banan som vi körde blev det ett litet fel då jag råkade släppa henne lite och hon sprang förbi ett hopphinder. Jag försökte verkligen hålla i henne där och ropa "fram" hela tiden men så släppte jag henne lite lite för tidigt vilket ledde till 5 fel då. Ja, där var ju ett exempel på att jag verkligen måste hålla i henne hela tiden. Men förutom detta felet så flöt det på bra, slalomen tog hon väldigt bra även denna gången och inga fel på kontaktfälten i denna banan heller. Så det var ju skönt att hon inte gjorde någon miss på kontaktfälten. Så jag är faktiskt väldigt nöjd med träningen i söndags :)

 

Det fick bli lite kort om träningen det där, lite rörigt kanske, ursäkta isåfall men är lite stressad och måste sätta mig med läxan nu igen. Har även prov i matten imorgon så ska sätta mig och kolla igenom lite. Men ni får ha det så bra så hörs vi! :)

Ni är underbara! ♥

Ursäkta det någon brusiga bilderna, fick ha rätt så hög iso eftersom det började mörkna ute.
Men hoppas ni gillar bilderna på mina älsklingar ändå! :)

Spicy:
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Millie:
Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

 Foto: Sanna W

Ni betyder så extremt mycket! ett liv utan er är inget riktigt liv.. ♥

1 december

Tänk att det redan är 1 december! sista månaden på år 2009, som vanligt går tiden ruskigt fort!

Det känns verkligen som att vintern börjar komma nu, idag var det ju riktigt kallt. Kunde knappt fotografera för att det blev så himlans kallt om händerna. Vantarna måste på igen! ;)

Det kanske blir en vit jul trots allt, eller vad tror ni? i hope so! :D

Foto: Sanna W
Visst var solnedgången på stranden riktigt fin idag? :)
Har fler bilder att visa, men hinner tyvärr inte visa dom nu. Gör det så fort jag hinner!


Hoppas ni har haft en bra dag! som vanligt har jag fått sitta med en massa läxa.. måste återgå till den nu..

RSS 2.0