Träningstävling

Hallå ni! Tänkte bara ta lite kort om agilityträning, hinner inte så mycket just nu, tänkte nämligen försöka att inte komma i säng allt för sent då skolan drar igång imorgon igen. Måste säga att det var inte alls fel med två veckors lov, riktigt härligt faktiskt ;) Fast känner på mig att det kommer bli mycket i skolan denna veckan som kommer nu, så vi får ju se hur uppdateringen blir här inne.. men får hoppas att den inte blir allt för kass :)

Men nu till vad det här inlägget egentligen ska handla om..
Det var ju ett litet tagsen vi var och tränade så idag var det verkligen dags och Spicy är ju som mest taggad då hon inte tränat på ett tag och det är faktiskt då det brukar gå som bäst. Kontaktfältshindrena är de som jag känner att vi behöver öva på mest nu, balansen och gungan speciellt. Hon brukar ta kontaktfälten väldigt bra men ibland händer det att hon har lite för bråttom och i värsta fall kan det hända att det blir en liten miss på kontaktfältet. A-hindret har inte vart något problem med nu det senaste och inte idag heller :) Dock blev det en liten miss på kontaktfältet på balansen då hon hade för bråttom mot nästa hinder och hoppade över kontakten, det är samma med gungan, hon har lite för bråttom där med, är inte helt säker om hon missade kontaktfältet på gungan men körde i alla fall om och lät henne stanna på kontaktfältet och berömde henne, samma gjorde jag på balansen. Så kontaktfälten kommer vi öva lite mer på, Spicy brukar inte missa kontaktfälten men ska träna ännu mer på de nu så hon blir ännu säkrare. :)

Annars gick det riktigt bra tycker jag, farten var verkligen inget fel på och inte slalomen heller. Trodde Spicy skulle ta fel ingång en gång då jag inte riktigt hann med och kom bakom henne och det såg ut som att hon nästan skulle springa förbi första porten, men när jag sa "slalom" tog hon rätt ingång och fixade slalomen galant! :)

Foto: Sanna W

Med andra ord så gick träningen väldigt bra idag :)

Strax agilityträning

Om ca 45 minuter åker vi till agilityträningen, det var ju ett tagsen vi tränade sist så idag lär Spicy vara riktigt taggad ;)
Tror även det är träningstävling idag, så det ska bli kul :)

Foto: Sanna W

Men nu måste vi packa in i bilden och lite så, skriver mer ikväll ifall jag hinner :)

Ett sött kollage på Millie

Bjuder på ett sött litet kollage på Millie :)

Har visat det tidigare här på bloggen, men det skadar ju inte att visa det igen ;) det finns säkert några som inte sett det innan :)



Har faktiskt ett annat litet kollage på Millie som kanske skulle va lite roligt att se också?
även det har visats tidigare men kanske lite kul att se ändå, eller vad säger ni? ni bestämmer
:)

Sweet ♥

Tog dessa två bilder den 1 december förra året. Inte bästa kvalitén, (det började mörkna då jag tog bilderna) men söta, inte sant? :)

Foto: Sanna W

Mysig bild

Det blev en lång promenad innan, var ute i 1,5 timme i det blöta vädret. Det jobbiga nu när snön börjar regna bort är när all slask kommer, usch..

Foto: Sanna W
bilden har visats här på bloggen innan, men här har ni den igen. Enligt mig är bilden rätt så mysig :)

Vi hörs senare, nu ska vi äta, känner mig väldigt hungrig nu så ska bli riktigt gott :)

Tre bilder från förra året

Har inte något speciellt intressant att skriva om idag känner jag, har heller inte några nya bilder att visa, men kollade igenom lite äldre bilder och hitta ännu några vattendroppe bilder som jag också tog i Maj förra året. Visa ju en del bilder igår också så ta en titt på dom vetja :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Men nu ska jag och mamma ut med hundarna en sväng. Får se när jag uppdaterar sen. Känns nästan som jag börjar få lite så kallad bloggtorka, men det får vi inte hoppas. Inget fint fotoväder är det inte heller så just nu har jag inga nya bilder att visa för er. Men vad säger ni, tycker ni det är kul att jag visar lite bilder som jag tagit tidigare? hellre det än bildlösa inlägg antar jag? :)

Men nu ska vi ut, ha en fortsatt härlig helg! :)

Bjuder på..

.. bjuder på en sista vattendroppe bild för idag, visst har det blivit många sådana just idag? :) 
här & här hittar ni de andra bilderna jag lagt in tidigare idag, kika gärna på dom :) 
 
Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en härlig fredag kväll allihopa, nu hade jag tänkt att stänga av datorn och kanske sätta mig och kolla lite på tv :) brukar nästan alltid fastna framför tvn och kolla på OS ;)

Nu blir det Let's dance! :)



psst.. glöm förresten inte att kika på det andra två inläggen jag skrivit idag, bara scrolla ner lite så hittar ni dom :)
och ni får mer än gärna skicka iväg en liten kommentar också innan ni går ;)

Trevlig helg! :)

Tänkte bara passa på och önska er en riktigt härlig helg och bjuda på ännu några bilder som jag tog i Maj förra året :) glöm heller inte att kika på bilderna som jag la in tidigare idag, ni hittar dom i detta inlägget :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

New category

Bjuder här på några bilder som jag tog i Maj förra året, enligt mig blev bilderna rätt så coola :)
Har även skapat en ny kategori, nämligen "Water drop" där jag kommer lägga in bilder som t.ex sånna bilder ni har här nedan, ja alltså på vattendroppar och liknade vilket ni säkert förstår ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ni kan säkert vänta er att jag lägger in någon mer sån här vattendropps-bild idag, så ni får hålla utkik :)

Och glöm inte att kommentera nu! ju mer kommentarer man får ju roligare är det att blogga
:)

Water drop

Har känt mig lite tom på ord idag.. vilket ni redan kanske har märkt? ;P

Men så kan det va ibland, bjuder i alla fall på en bild som jag tog i Juni förra året :)

Foto: Sanna W

Är förresten ledig även imorgon, undra vad man ska hitta på då tro? om det blir bättre väder än vad det var idag så kanske det blir lite fotografering :) Men nu tänkte jag kila, kanske ska sätta mig och kolla på OS. Hoppas ni har haft en härligt torsdag, ciao! :)

Let the picture speak for itself ♥

Foto: Sanna W

Smoothie

Nu blir det smoothie

Foto: Sanna W

Bättre sent än aldrig :)

Sådär ja, här har ni bildera. Tog lite längre tid än tänkt innan bilderna som jag tog igår kom in här på bloggen,
men bättre sent än aldrig, ellerhur? ;)

Enjoy..

Millie ♥Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W
 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna  W 

Spicy
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu hade jag tänkt att jag skulle sätta mig och kolla lite på OS, ledig imorgon också så behöver inte tänka på att lägga mig i tid i alla fall, haha skönt det :) Ha en fortsatt fin kväll allihopa & hoppas att ni gillar bilderna, någon favorit kanske? :)

Foto: Sanna W

Två bilder från igår

Lovade ju att jag idag skulle lägga in fler bilder som jag tog igår, så här har ni två bilder på Spicy plus den andra bilden i större format :) Har fler bilder att visa, så kika in lite senare :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Nu ska jag svara på era söta kommentarer :)

Mitt köp idag :)

Har inte hunnit uppdatera tidigare idag, efter att jag hade kommit hem från promenaden med vovvarna imorse så ringde Kristin och frågade om jag ville följa med in till Varberg, vilket jag självklart ville :) Så det var bara till o göra sig iordning och sen åka iväg. Kom hem med en t-shirt, en billig en ;) (99 spänn på gina) Kommer säkert någon gång ha den som en tröj/klänning, med ett längre linne under och ett par leggins, enkelt och bekvämt ;) Jag letade efter en ny t-shirt som jag kunde ha till idrotten i skolan och funderade på om det kanske bli denna då, men får se hur det blir ;)

Foto: Sanna W
Hörs senare! :)

Sista inlägget..

.. detta får bli sista inlägget för idag.

Här har ni en bild på Millie som jag tog tidigare idag, imorgon kommer som sagt fler bilder :)

Foto: Sanna W

Ett litet kollage ♥

Bjuder här på ett litet kollage på Spicy med några utav dagens bilder :)

Har fler bilder att visa men hade tänkt att vänta med dom bilderna tills imorgon. Kanske händer att det dyker upp någon mer bild här på bloggen ikväll, inte helt säkert, men kanske. Men resten utav bilderna kommer i alla fall imorgon, så ni får hålla utkik :)

Foto: Sanna W

Good news!

Har en god nyhet att berätta, nämligen att jag är ledig imorgon också! haha, det är ju helt underbart ;)
tänk så är vi lediga på både tordag och fredag också, isåfall blir det ju som en till vecka lov ;)

Men nu ska jag kolla på det sista av "halv åtta hos mig". Lite senare hade jag tänkt att bjuda på fler bilder som jag tagit idag, bilden här nedan på Millie är en utav alla bilder som jag tog idag och om ni scrollar ner lite till inlägget innan hittar ni även tre bilder på Spicy från idag :)

Foto: Sanna W

Sötisen själv ;)

Foto: Sanna W

Två bilder från i förrgår

Innan jag får ut med hundarna i det underbara vädret tänkte jag bjuda på två bilder som jag tog i förrgår :)

Foto: Sanna W

Ute är det sol och helt blå himmel och dessutom är man ledig från skolan, kan det bli bättre? ;) man blir ju liksom automatiskt på bättre humör när vädret här såhär bra, visst är det så? :)

Bakade scones tidigare ikväll :)

Yes, nu funkar det att ladda upp bilderna igen :)

Som jag sa innan så skulle jag visa bilder på sconesen som jag bakade tidigare ikväll, riktigt goda blev dom :) och det är ju så himla gott med ost och marmelad på scones och sen vanilj te att dricka till det.



Och vet ni vad? jag är ledig imorgon också!! :D

Why?

åh.. blir trött på att det ska krångla när jag laddar upp bilderna på photobucket, sen funkar det heller inte att göra det här på blogg.se

förstår inte varför, det har hänt ett antal gånger nu.. men det brukar fungera efter att jag stängt av datorn och sen satt på den efter en liten stund, vilket jag tänkte göra nu. Så jag hoppas att det ska funka sen :)

Ut i snön

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan vi, dvs jag och mamma ska ut med hundarna en sväng. Men efter att jag kommit hem igen tänkte jag bjuda på några bilder på sconesen som jag bakade nu ikväll (så gott!) :)

Hej så länge!

Longing..

Längtar tills då vi kan träna ute i trädgården igen, men det lär nog dröja ett tag.. eller?

Photobucket 
.. borde nog tagit in hinderna ;O


får ännu mer längtan utav att kolla på härliga klipp från förra sommaren.. :)

Lite skillnad?

För ca tre veckor sen såg det ut såhär nere vid stranden..

Foto: Sanna W

.. och nu såhär Foto: Sanna W
(kolla på grinden som är till höger på båda bilderna, så kanske ni får en lite bättre uppfattning om hur mycket mer snö det är nu)

lite skillnad? eller vad säger ni? ;)

Ledig imorgon! :D

För en stund sen ringde min lärare och sa att det inte blir någon skola imorgon, just eftersom det är för mycket snö på taken. Så jag fick ju faktiskt som jag ville tillslut, haha! lite längre lov!

Härlig promenad

Var ute på en härlig promenad med mamma och vovvarna tidigare idag. Några bilder från promenaden ser ni här nedan :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 
Haha, något som var rätt roligt, eller såg väldigt roligt ut i alla fall var att Millie sprang fram och tillbaka på denna lilla stigen som ni ser här på bilden ovan och för att inte Spicy skulle bli påsprungen så fick hon nästan slänga sig åt sidan och en gång kom hon med huvet före i snön. Hihi ja, så det kan gå, det såg i alla fall väldigt sött ut ;)

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar bilderna :) Ha en fortsatt härlig kväll!

God morgon!

God morgon! har nyss gjort mig iordning och ska bara ta o äta lite frukost sen tänkte jag gå ut i det underbara vädret, det är riktigt mycket snö, (och det är hur härligt som helst att bara kasta sig i snön, haha) blå himmel och solen skiner, underbar vinterdag med andra ord! :D har bestämt mig för att jag ska ut och ta en massa kort idag, det är ett måste! :)

Sista dagen på lovet är det här också.. åh hade gärna haft längre lov, men ska verkligen ta o njuta utav det sista nu! :)

Rund oskärpa (Bokeh)

Visst är det ändå rätt fräckt med rund oskärpa? eller vad säger ni? :)

Foto: Sanna W

Ps. glöm förresten inte att kommentera, blir jätteglad av kommentarer och ju mer kommentarer, ju roligare är det att blogga :) Ds.

Favorit i repris :)

En favorit i repris på Spicy får det bli det här :) Har lagt in bilden tidigare så några av er har säkert redan sett den.

Foto: Sanna W
Den 9:onde Januari tog jag denna bilden, så det var ju inte så länge sen ändå.

Nytt här på bloggen

Som några av er kanske sett så finns det lite nytt här på bloggen.

Nu kan ni nämligen få reda på mer om oss, det var på tiden va? skulle egentligen ha lagt in det mycket tidigare, men nu kan ni i alla fall läsa mer om oss och för att göra de klickar ni bara på bilden här till höger på Spicy, mig & Millie :)


Lite roligare för er som läser min blogg kan jag tänka mig och även för er som kanske precis hittat hit.
Hoppas ni uppskattar det :)

Four pictures ♥

Fyra bilder på på vovvarna har ni här (tre på Spicy & en på Millie) som jag tog efter att vi hade kommit hem från promenaden.
Inte några sådär jättebra bilder, men visst är dom söta mina underbaringar? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Tips på prao plats?

Innan jag och mamma går ut med vovvarna tänkte jag bara fråga er ifall ni har några tips på någon bra prao platser? har nämligen prao vecka 12 och är snart lite sent ute efter någon prao plats.. så skulle vara jätte tacksam för svar :)

Men nu ska vi som sagt gå ut, i vinterlandet ;) det är galet mycket snö ute och det bara fortsätter att snöa hela tiden. Det värsta är att agilityhindrena fortfarande står ute i trädgården (har inte hunnit att ställa undan dom innan all snö kom för ett tagsen..) och det verkar omöjligt att få fram hindrena just nu (det ända jag hann ta in var tunnlarna) :/ har funderat på om jag kanske ska försöka skotta fram gungan, men kommer nog aldrig klara det så som det ser ut just nu..

Ansiktsmask

Blev ingen ansiktsmask innan Let's dance, tar det nu istället :)

Foto: Sanna W

Ps. Glöm inte kika på alla andra inlägg jag skrivit idag :) Ds.

Tävlingsstegen 2009

Igår när mamma var inne på Varbergs brukshundklubbs hemsida så hitta hon något roligt, nämligen det här:



På klubben fanns det en pärm där man kunde fylla i sina resultat man fått under tävlingssäsongen 2009, vilket vi alltså gjorde. Och som ni ser så gick det ju riktigt bra, jag och Spicy vann i agilityn och jag blev även Bästa ungdom, riktigt kul!

På årsmötet som var nu för några dagarsen delades det tydligen ut priser för de som hade vunnit. Tyvärr så kunde jag inte komma på det mötet, men nästa vecka någon gång ska jag få ta emot priset, vilket tydligen ska vara en pokal :)

Grattis Bror!

Ville bara göra ett litet grattis inlägg till min bror som fyller år idag, så Grattis Timmy på 19 årsdagen

Vem är jag?

Hej på er! Så roligt att just du kikade in på min blogg :) Mitt namn är Sanna och jag är 15 år. Spicy är en shetland sheepdog och är min första egna hund. Hon är nu 4 år. Det var verkligen ingen tvekan om att jag ville börja träna och tävla agility med Spicy, hon har verkligen visat att hon älskar den sporten. 2008 var vår första tävlingssäsong och det var först i slutet av den säsongen som vi tog våra två första pinnar, sen året efter flöt det på riktigt bra och vi är nu uppe i klass 3 i hoppklassen och klass 2 i agilityklassen där vi endast har 1 pinne kvar till klass 3. Förra året blev jag årets agilityungdom och fick ta emot priset på MyDog 2010. 2009 års tävlingssäsong gick över förväntan.

Spicy är inte den enda hunden i familjen, vi har även en Collie vid namn Millie som fyller 10 år den 5 april. Hon har ställts ut en gång, vilket gick väldigt bra då. Hon fick BIM och CK. Vi har även två katter i familjen, Nisse som är min brors katt och Morris som är min.

Fotografering är ett annat stort intresse, jag fotograferar så fort jag har tid över och alla bilder som finns här på bloggen är tagna av mig, kan finnas undantag och isåfall skriver jag det.

Jag hoppas att ni kommer att trivas här på min blogg. Skriv gärna en liten kommentar innan ni lämnar så vet jag vilka som kikat in här hos mig och ni får mer än gärna följa mig via bloglovin! :)


LadyInAsh.blogg.se
Bilden på mig är tagen av Hannah & bilden på Spicy & Millie har jag tagit

Underbar dag!

Hallå ni! jag & Mamma har ju som sagt vart på spa idag, på Asia spa i varberg :) Det var verkligen helt underbart, speciellt massagen, så himla skönt! man ville liksom inte att tiden skulle ta slut ;)

Tyvärr blev det inte så många bilder tagna där och de bilder som jag tog blev inte speciellt bra, men men, bjuder i alla fall på några bilder, det ser ju rätt mysigt ut, det måste ni hålla med om? ;) 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  fick tyvärr inte med hela denna mysiga pool på bild, (kändes lite fel om jag skulle ta kort då flera var i) det var som en stor bubbelpool så fanns det liksom som sittplatser i vattnet, nästan formade som en solstol eller hur man ska säga, haha svårt att förklara, men det var väldigt lyxigt ;) plus att man hade en väldigt fin utsikt, man såg varbergs fästning, som ni kan se längst till höger av bilden :)

Foto: Sanna W
varma källorna. underbart!

Det fanns även ett avslappningsrum, riktigt härligt. Det fanns flera hängstolar (eller vad man kallar det för) så satt man bara där och läste. :)

Nästa gång jag och mamma ska på spa ska vi nog på ChokladSpa, spännande spännande ;) ser verkligen fram emot det :) och lite senare idag ska jag och mamma även göra ansiktsmask, har tänkt att vi skulle ha gjort det flera gånger tidigare men det har aldrig blivit av, så idag ska vi göra det, innan Let's dance :)

Spa imorgon!

Längtar tills imorgon, för då ska jag och mamma på spa, ska bli superhärligt! :)

Vi får gå upp rätt tidigt för vi ska vara där redan kl 08:00, vilket betyder att jag inte får gå och lägga mig allt för sent idag, brukar inte vara så bra på att lägga mig i tid jag men får se hur det år idag.. ;)

Foto: Sanna W

Vet inte riktigt när vi hörs imorgon då eftersom jag inte kommer att hinna uppdatera något innan vi åker och jag vet inte när vi kommer hem. Kommer ju vara där ett tag. Få massage, äta, bada & bara njuta, visst låter det härligt? :D

Ps. glöm förresten inte att kika på alla de andra inläggen jag skrivit tidigare idag
:) Ds.

3 bilder från tidigare idag

Här har ni de tre bilderna som jag skulle visat innan men som då inte gick att ladda upp på photobucket.
Hoppas ni gillar bilderna :)

Millie ♥
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Spicy ♥
Foto: Sanna W

Nu ska jag fortsätta kolla på "halv åtta hos mig", faktiskt rätt så kul det där programmet ;)

Perfekt godis! ;)

Efter att jag kom in från promenaden med vovvarna blev jag riktigt sugen på något, kom då på att jag kunde göra det här:

  • Torkade aprikoser
  • Torkade plommon
  • Torkade tranbär
  • Hasselnötter
  • Mandel
  • Russin (kom inte med på bild)

Perfekt godis!

Trodde inte jag skulle gilla de torkade frukerna, i alla fall inte aprikos och plommon, men det var ju faktiskt riktigt gott :)

En sommarbild ♥

Har fortfarande inte fått in bilder på photobucket, ibland funkar det och ibland inte. Men här har ni i alla fall en somrig bild på Spicy, laddade upp denna bilden på photobucket tidigare idag, innan promenaden, men nu helt plötsligt så funkar det inte att ladda upp bilder.

Men aja, bjuder som sagt på denna bilden på Spicy istället. Kanske kan få in de andra bilderna sen, hoppas på det :)

Foto: Sanna W

Men ska nog alldeles strax ut med hundarna en sväng igen :) Ha det fint, hej!

Kom nyss in..

.. Kom nyss in från den kyliga och härliga promenaden, alltid mysigt att gå vid stranden :)
Hade egentligen tänkt att lägga in några bilder som jag tog alldeles nyss men eftersom photobucket krånglar lite - det går så himla segt att ladda upp bilderna - så dröjer det tyvärr lite innan jag kan lägga in bilderna här på bloggen. Men hoppas kunna få in bilderna snart i alla fall :) hej så länge!

Just nu:

Har suttit och kollat lite på OS nu på morgonen och nu sitter jag här med ytterkläderna på och tänkte precis gå ut med hundarna. Det var egentligen bara det jag skulle säga - haha, onödigt inlägg? :P men i alla fall, uppdaterar mer efter promenaden.. :)

Give me summer! ♥

Visst får man en härlig sommarkänsla av detta lilla kollage på Millie? :)
Man kan ju inte annat än längta till sommaren när man ser detta kollage, inte sant? ;)

Foto: Sanna W

Bilden som jag lovade

Här har ni bilden som jag lovade er :)

Gillar denna bilden på Spicy och visst blev det fint med den runda oskärpan i bakgrunden?

Foto: Sanna W


Men nu ska jag ta en dusch. Kanske hörs senare ikväll. Ciao! :)

Handboll alldeles strax

Nu sitter jag här framför datorn, ombytt och redo för handbollsträning :) tänkte egentligen bara uppdatera lite snabbt och säga det. Lite onödigt inlägg det här men nu vet ni i alla fall vart jag tar vägen ;)

Tänkte även bjuda på en bild, men eftersom det går så himla segt att ladda upp den på photobucket och hinner inte vänta på det just nu så visar jag den senare ikväll.

Hörs sen då, ha det fint! :)

Kom nyss hem..

Hallå ni! kom nyss hem (eller för ca 15-20 minutersen) från promenaden med min mammas jobbarkompis hund :) fick frågan om jag kunde gå ut med hennes hund (då ingen skulle vara hemma på ett tag) vilket jag självklart kunde. :) Har ju även vart hos Amanda och firat henne (grattis än en gång ♥) åt mycket god fika och hade riktigt kul, kollade bl.a på sånt som dom hade spelar in när hon var liten, så söt! :) så efter att jag hade vart hos Amanda gick jag direkt hem, lämnade kameran och hämtade mobilen som jag hade glömt. Sen gick vidare för att gå ut med Molly (som hunden heter) och nu sitter jag här och bloggar :)

Foto: Sanna W

Men nu har jag inte mycket mer att säga, vill bara önska er en fortsatt härlig dag :)

Grattis Amanda! ♥

Snart ska jag, Kristin & Alice till Amanda och fira henne :) men innan jag går måste jag bara säga:

Grattis Amanda, hoppas du får en helt underbar födelsedag!

Good night!

Och med dessa två söta bilder på Morris säger vi godnatt :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Imorgon blir det kul. Då ska jag, Kristin & Alice till Amanda och fira henne, hon fyller nämligen år, så grattis i förskott Amanda, inte länge kvar nu :)
Men nu väntar sängen.. vi hörs imorgon gott folk!

Det kallas glädje ♥

.. inte sant?

Foto: Sanna W 
 love you

5 Juni 2009

Bjuder här på två bilder från den 5e Juni förra året :)

du är för söt du Spicy

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W
vadå smutsig;)


Juste, anledningen till varför det inte blev någon mer uppdatering igår kväll var för att jag inte kom in på bloggen igår, det verkar som att blogg.se krånglade, gjorde de det för er?

Girls just want to have fun! ♥

Hade inget och göra, då Kristin fick denna smarta idén:



Haha! ja, som ni ser så kom Kristin på idén att vi kunde springa barfota runt huset, att jag inte tänkte på det! ;)
Vi sprang först ett varv, sen sprang vi ett till då vi kom på att vi såklart skulle filma så även ni skulle få se. Haha, kul hade vi i alla fall :)

Morris i svartvitt

En bild på Morris från april förra året har ni här :)

Som ni märker så har jag lagt in en hel del bilder som jag tagit tidigare, som t.ex förra året o så. Har dåligt med nya bilder att visa nu så eftersom det inte ska bli några bildlösa inlägg så lägger jag istället in andra bilder som jag tagit tidigare. För det är väl bättre än bildlösa inlägg? eller vad säger ni? :)

Foto: Sanna W




Bakade alldeles nyss hallongrottor, eller har inte fått in dom i ugnen än eftersom jag sen såg att vi inte hade någon hallonsylt, men mamma kom alleles nyss hem med en burk hallonsylt så snart ska dom in i ugnen :) Blev förresten mindre hallongrottor än vanligt, hmm.. vad kan det bero på tro?

An ant

Bjuder här på två bilder som jag tog förra året i Maj :)
Den första bilden måste nog ändå vara en favorit, av just alla bilder jag tagit på insekter.

Har ni någon favorit? :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Hoppas ni hade en härlig alla hjärtans dag igår förresten :)

Ps. såg just att jag skrivit över 500 inlägg här på bloggen, var bara tvungen att säga de ;) men visst är det lite kul? :) Ds.

En bild från augusti 2009

När jag rensade bland mina bilder igår hittade jag denna bilden som jag tog i augusti 2009, hade inte min älskade systemkamera då, så tog ju bilden med kompaktkameran. Tycker bilden är rätt härlig så ville bara dela med mig utav den :)

Foto: Sanna W

Men nu ska jag fortsätta rensa lite bland alla mina bilder (eller innan jag gör det så ska jag svara på era fina kommentarer :)) sen klockan nio - vilket är väldigt snart - så blir det nog Wallander, får fortsätta rensa bland bilderna i pauserna då ;)

Happy Valentine's Day ♥

Ville bara passa på & önska er en riktigt härlig alla hjärtans dag :)

LadyInAsh.blogg.se
har lite brottom nu, så fick fixa ihop en bild lite snabbt, inte så bra resultat men men.. tanken som räknas ;)

Men nu måste jag göra mig iordning, ska nog med mamma in till Ikea. Ha det bra!

Tokhund!

Det funkar som sagt att ladda upp bilderna nu, men det går riktigt segt! men bättre än inga bilder alls, ellerhur? :)

Tre st tokbilder på Spicy har ni här ;)

Foto: Sanna W
  Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Hade tänkt att rensa lite bilder på datorn nu, har ju hunnit rensa lite men har fortfarande en hel del kvar. Vet inte om det kan vara det som gör datorn så himla seg, fast innan var den inte såhär seg och nu har jag ju ändå rensat lite på datorn, så egentligen borde det ju inte vara att det är bilderna som gör datorn så seg? aja, ska i alla fall ta o rensa lite nu. Hoppas ni gillar bilderna, bjuder även på en bild på Millie, i både färg & svartvitt :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Ha det fint!

Bilder från dagens shopping

Det har krånglat jättemycket med att ladda upp bilderna på photobucket men nu äntligen funkar det! så är har ni bilderna från dagens shopping :) Inte de bästa bilderna precis, men ni ser ju i alla fall vad jag köpt och så ni vet så är tröjan snyggare i verkligheten ;) (den ser lite brun ut på bilden men den är egentligen svart)

  • En tröj/klänning
  • Ett hårspray
  • 3 pack trosor
  • Lypsyl/läppglans
  • Ögonfransböjare

    Brukar ju som sagt in lägga in bilder på det jag köpt, men vad tycker ni? är det roligt att jag gör det? :)

    Tänkte även snart lägga in några andra bilder, som jag tog igår, så kika in om en stund :) hej så länge!

En bra början på lovet :)

Har haft en riktigt härlig shoppingdag i göteborg idag med Kristin & Alice :) Nu är jag klar med presenterna till Amanda, som fyller år nu på Onsdag (grattis i förskott! ♥) och sen fick jag även köpt lite grejer till mig också som jag hade tänkt visa på bild, men har försökt att lägga in bilderna flera gånger men det går ju aldrig! men i alla fall, köpte en tröj/klänning, ögonfransböjare, lypsyl/läppglans, hårspray, hårspännen, underkläder (trosor, 3 pack) och sen det till Amanda då, men som jag tyvärr inte kan avslöja här då ;)

Kan ju som sagt tyvärr inte lägga in några bilder, men så fort det funkar så visar jag det jag köpt. Inte likt mig, brukar ju inte visa något jag köpt på bild (har bara gjort det en gång innan). Men nu får ni se och antar att det kanske är lite kul? jag tycker i alla fall det är kul när andra gör det :)

Tack för en underbart mysig dag med er, en riktigt bra början på lovet! :)

It doesn´t work..

Hejhej! har inte något intressant o roligt att säga just nu, men testade precis om det funkade att ladda upp bilderna på photobucket nu, men nej.. det funkar fortfarande inte. Vet inte varför, men det har hänt så några gånger nu, så det är liksom olika, ibland funkar det och ibland inte.

Men jaja, får testa imorgon igen. Vet inte riktigt när, eftersom jag Kristin & Alice ska in till Göteborg imorgon (måste köpa present till en nämligen) :) och tar bussen som går kl 09:35 så hinner nog inte uppdatera något innan det. Men vi hörs efter att jag kommit hem någon gång.

Så nu vet ni vet. Ciao! :)

Let's dance alldeles strax

Hade egentligen tänkt att lägga in några bilder som jag tog tidigare idag, men det krånglar bara när jag ska ladda upp dom på photobucket, så det blir tyvärr inget med det nu. Men lägger in dom imorgon om det funkar då, vilket det säkert gör :)



Men nu blir det Let´s dance. Ha en härlig helg allihopa!

Underbart!

Åh, det är så himla underbart att det äntligen är lov! något som verkligen behövs just nu känner jag :)
Ska verkligen njuta utav en veckas lov ;)

Imorgon åker jag och två kompisar in till Göteborg för att gå runt o shoppa lite där, mysigt :)
Äntligen slipper jag läxorna ett tag och hinner för en gångs skull med att vara med kompisarna (y)

One picture ♥

Kom nyss in från en härlig promenad med vovvarna och just nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik :)

Som jag sa igår så trodde jag inte att jag skulle hinna med någon uppdatering idag, men hinner med lite snabbt här nu. Tänkte inte skriva så mycket utan bjuder på en bild på Millie, har lagt in den en gång innan men här får ni den igen :) jag gillar den, hoppas ni gör detsamma

Foto: Sanna W

Men nu blir det plugg. Ha det fint, hej! :)

Fullt upp..

Hinner inte skriva så mycket just nu, måste plugga inför engelska provet imorgon. Men tänkte bara säga att jag inte hunnit uppdatera tidigare idag eftersom det vart fullt upp. Efter skolan följde jag med Kristin hem direkt, vi satt och jobbade matte tillsammans (gjorde även en supergod milkshake! eller Kristin, jag langade ingredienserna så fick hon lägga i det som skulle i ;) som sagt, riktigt god blev den!) :) alltid mycket roligare att jobba tillsammans, visst är det så? :) Men i alla fall, efter att vi hade jobbat o så en stund var det dags för mig att gå hem eftersom jag hade handbollsträning och nu ikväll har jag inte hunnit så mycket mer än att duscha & äta och nu sitter jag här och bloggar. Så det har varit fullt upp som ni kanske förstår.

Tänkte bara säga det så ni vet varför jag inte hunnit uppdatera tidigare idag. Får se hur det blir imorgon, om jag hinner blogga o så. Inte helt säker, har en grej i engelskan som jag måste skriva rent o så. Så får helt enkelt se hur det blir med uppdateringen imorgon, vi hörs om vi hörs helt enkelt ;) Ha det fint!

Tack förresten för era fina kommentarer, svarade just på dom :)

Godnatt :)

Sa ju i inlägget innan att jag kanske skulle lägga in någon bild, tyvärr ingen ny då eftersom jag har dåligt med det just nu.. men här har ni i alla fall två bilder som jag tog i idre när jag var med där förra året, helt underbart där alltså! :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Men nu väntar sängen, godnatt på er :)

Härlig dag :)

Hejhej! kom nyss hem, har haft volleybollturnering idag (vi mötte andra skolor) så alltså ingen vanlig skoldag för mig idag, härligt! :) Vi vann en av tre matcher, men måste säga att vi var mycket bättre än vad jag trodde och det var väldigt jämt i dom matcherna vi förlorade, så bra jobbat tjejer ;)

Fick även sluta tidigare idag också, egentligen slutar vi 14:50 idag men vi tog bussen hem redan kl 12:29. Skulle fått stanna längre ifall vi hade vunnit någon mer match men det blev ju ett lyckat slut i alla fall, eftersom det var den sista matchen som vi vann. ;)

Men har inte mycker mer att säga nu, ska nog ta en sväng ut med hundarna nu alldeles strax, sen måste jag sätta mig lite med läxan.. blir tyvärr ett bildlöst inlägg det här, men kanske hinner lägga in någon bild senare idag. Ha det fint! :)

How can you?

.. how can you be so cute?

Foto: Sanna W

Raindrops..

Bjuder på en bild som jag tog i Oktober förra året. Rätt så härlig bild enligt mig :)
Ni får bilden i både färg & svartvitt, vilket gillar ni bäst?

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt härlig söndagkväll. Imorgon är det en ny vecka.. man får tänka att det inte alls är länge kvar till lovet, vecka 7 är det lov, vilket betyder att det endast är en vecka kvar i skolan innan dess, härligt! :)

Men nu blir det till o titta på Wallander & kanske även ta en liten bit utav kladdkakan som min bror nyss bakade ;) Ha det fint, hej!

Pssst! ni glömmer väl inte att kolla på videoklippet i inlägget nedan,
där ser ni flera agilityklipp från förra året, det vill ni väl inte missa?
 ;)

Agilityklipp från förra året :)

Hej gott folk!
Som några av er kanske vet så finns inte några videoklipp som jag lagt in tidigare här på bloggen kvar.. jag fixade ju klippen på photobucket och just eftersom dom tog bort den funktionen så är även alla dom videoklippen som jag fixade där, borta här på bloggen. Tråkigt.. men jag har ju faktiskt kvar videoklippen och kan lägga in dom här på bloggen igen, tur dé :) så jag hade alltså tänkt att visa några agilityklipp från förra året, mest från träning men även ett klipp från vår första start i hoppklass 2. Nyfikna? ta en titt vettja!


ursäkta den dåliga kvalitén..
Hackar videoklippet? testa då bara att spela igenom filmen en gång och se om det blir bättre då.


Tycker alltid det är roligt att titta tillbaka på sånt här :)
Längtar verkligen till värmen nu, för visst ser det härligt ut? :)

3 bilder från april 2009

Har inte blivit någon uppdatering här på bloggen ikväll eftersom jag kollat på tv o så (har heller inte haft något intressant att skriva om) blev inte så mycket tittande på Melodifestivalen faktiskt men kollade på Wallander-prästen som gick på canal+action, det borde vara en rätt så ny Wallander film va? har inte sett den innan i alla fall, någon utav er som gjort det kanske? :)

Har inte så mycket mer att säga nu, tänkte passa på att bjuda på tre bilder på Spicy som jag tog i april förra året :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en härlig lördagkväll, precis som jag :)

Ännu en bild sen i förrgår

Tänkte bara bjuda på en bild på Spicy, också en bild som jag tog i Torsdags, resten utav bilderna ser ni i inlägget nedan här, så kika gärna på det. Det blev ju en hel del bilder i det inlägget så skicka gärna en kommentar och säg vad du tycker om bilderna :)

Foto: Sanna W

Men nu måste jag kila. Har handbollsmatch idag, samling kl 13:00 och har inte riktigt packat klart och gjort iordning mig än, tänkte göra det nu. Men vi hörs senare. Ha det fint! :)

Bilderblogg - Spicy & Millie

Sådär ja, här har ni bilderna. 23 st blev det, en hel del, inte sant? :)
Det förtjänar ni efter den dåliga uppdateringen det varit här inne det senaste dagarna ;)

Så titta och njut & glöm inte att kommentera :)

Bilder på Spicy ♥
Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Bilder på Millie
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W
Mina underbaringar

Hoppas ni gillar dessa bilder på Spicy & Millie :)

 

Ha en härlig helg nu allihopa! :)

Ett litet kollage

Har fler bilder att visa, men så länge bjuder jag på ett litet kollage på Spicy :)

Foto: Sanna W

Snabb update

Hej på er!
Tänka bara uppdatera lite snabbt och säga att bilderna som jag lovade er att jag skulle lägga in kommer, i promise! hinner inte göra det riktigt nu bara. Ska äta nu och sen börjat Let's dance. Men ska få in bilderna så fort som möjligt, tror kanske inte jag hinner lägga in bilderna nu innan Let's dance börjar, men fixar med det i pauserna av programmet så får vi se när dom kommer in :)

 

Men nu måste jag kila. Hej!

Godnatt..

Hann (och hinner inte) inte med att lägga in några fler bilder ikväll tyvärr, men det kommer fler imorgon, kika in då :)

Finally!

Äntligen går det att ladda upp bilderna på photobucket :D så här har ni alltså några utav de bilder som jag tog i förrgår :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har även tagit en massa bilder idag. Efter att jag kom hem från friluftsdagen, vilket var redan vid kl 13:00 så gick jag direkt ut för att fotografera vovvarna. Sen efter att jag var klar med det gick vi en promenad i det härliga vädret :) Var väl ute i ca 2 timmar sammanlagt, så han alltså att ta en hel del kort idag :)

 

Har inte lagt in bilderna på datorn än, men hade tänkt att göra det snart, får se om jag hinner lägga in någon bild här på bloggen, måste nämligen sätta mig och plugga lite inför no provet (eller rättare sagt förhöret) som vi har imorgon. Men kanske hinner slänga in någon bild lite senare, vi får se :) Isåfall hörs vi sen, hej!

Varför?!

ååh.. varför funkar det inte?!

det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder på photobucket och efter att jag testat flera gånger och väntat flera minuter så testade jag istället att ladda upp bilden här direkt på blogg.se vilket heller inte funkar..! haha, blir snart galen.. ;O det måste ju vara tråkigt för er att bara få en massa bildlösa inlägg nu hela tiden.. men tyvärr så kan jag inte hjälpa det.. lovar att jag ska lägga in flera bilder när det väl funkar att ladda upp bilderna :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Men nu till något helt annat. Nämligen imorgon. Då är det inte en helt vanlig skoldag, för det första ska vi åka till sjöaremossen och åka skridskor och för det andra börjar vi 9:20, sov morgon alltså :D låter det inte som en härlig dag? :)

 

Men nu måste jag kila. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha för matsäck o så inför imorgon, men det löser väl sig :)
ha det fint & som sagt, lägger in bilder så fort det bara funkar att ladda upp dom! :)

Handboll snart

Tänkte bjuda på en bild, men vet inte om jag hinner det riktigt, laddar upp bilden på photobucket nu men det går ju så himla segt! vet inte varför.. det har liksom stannat upp helt just nu...

Får väl vänta med bilden tills lite senare då skulle jag tro, så får jag se om det går då :) men måste göra mig färdig nu, ska snart åka till handbollsträningen. Hörs senare då, hej så länge!

Snö, snö & ännu mera snö

Bjuder här på en bild på Spicy som jag tog innan idag. Vi har hur mycket snö som helst här och det kommer bara mer och mer. Samtidigt som det är väldigt mysigt med snö och vinter så har jag nästan börjat tröttna lite på vintern nu, längtar efter våren och sommaren. Någon mer än jag som längtar tills det blir varmare? ;)

Tänkte egentligen visa fler än bara en bild, men eftersom datorn är så himla seg just nu (går jättesegt när jag ska ladda upp bilderna på photobucket) så bjuder jag bara på en bild (inte så jätte rolig bild, men en bild i alla fall ;)) har heller inte så mycket tid för att sitta här vid datorn egentligen då jag måste sätta mig och plugga lite.


Foto: Sanna W

Får se om jag hinner lägga in någon bild lite senare, isfåfall hörs vi då. Ha det bra! :)

1a Februari

Foto: Sanna W

Tänkte bara bjuda på en bild och hoppas att ni har haft en härlig 1a Februari (tiden går fort!) :)
Har inte hunnit med att blogga tidigare idag då jag satt lite med läxan efter skolan och sen lite senare hade jag handbollsträning. Har även känt mig lite tom på ord idag så det hade nog ändå inte blivit några jätteroliga inlägg idag känner jag (har heller inte några nya bilder att visa) men men, får hoppas att orden kommer tillbaka och att jag har lite mer tid över för bloggen ;)

Ha det fint!

RSS 2.0