Vitsippor..

Här har ni några utav dagens bilder som jag lovade er :) Har flera bilder att visa. Tänkte först lägga ut alla i ett och samma inlägg men tar några i taget istället, så kanske att jag lägger in några lite senare också, vi får se :)

Foto: Sanna W

Kom på att jag har helt glömt bort att önska er en trevlig helg, men nu har ju nästan hela helgen gått, så jag hoppas att ni haft en härlig helg i alla fall, precis som vi har haft :)



Kommentarer
Nora

Va fina bilder :D

2010-05-09 @ 20:58:04
URL: http://lindjax.eu/emil
Rebecca

Jättefina bilder :)



Jo, man blir ju sugen när man ser alla andra tävla. Nej, jag vet inte riktigt när våran debut blir ;) Hade ju tänkt träna på några träingstävlingar som min klubb har börjat ha varje torsdag nu, men nu har min agilitykurs hamnat på just torsdagar :/ Så får vi får se. Vill gärna testa på några till träningstävlingar eftersom jag blir så nervös och Chippen så övertaggad, haha ;)

Ja, vippbrädan ordnar sig nog förr eller senare. Pratade med våran kursinstruktör som kommit på ett sätt att lära in vippbrädan som på bara någon dag fungerade på hennes livrädda vovve, så vi ska få testa det på tisdag :)

2010-05-09 @ 22:24:23
URL: http://www.sheltiehornan.cybersite.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0