Jag & Kristin :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Rätt härliga bilder va?
:)

Strandtrift

Hinner nog inte uppdatera något mer idag än bara detta inlägget eftersom vi snart ska iväg till farmor och farfar och det blir en bit och åka så vi kommer vara där hela dagen och komma hem på kvällen någon gång tror jag.

Bjuder på tre bilder från förra lördagen :)

Foto: Sanna W

Var förresten hos Kristin igårkväll också, vi gick ner till stranden och tog en massa kort bl.a, superkul! :)

Kom nyss hem..

Kom nyss hem från fotbollsmatchen, 1-1 blev resultatet för er som undrar. Bra jobbat tjejer! :)

Har förresten hunnit med att fotografera en hel del de senaste dagarna så jag har flera nya bilder att visa, bl.a några från filmkvällen, när ni var nere vid stranden och spelade lite brännboll sen har jag även fler bilder på Spicy & Millie och även Morris, så det är en hel del så det kommer lite bilder lite då och då helt enkelt :)

Här nedan har ni tre bilder på Spicy

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Morris ♥

Bjuder på två bilder på Morris som jag tog i tisdags :)

Foto: Sanna W

Ny design!

ladyinash.blogg.se

Men visst känns det som om någonting fattas? ser det inte lite tomt ut när jag bara har vit bakgrund? och sen måste jag även ändra färg på texten här nedan, där det står datum och tid på när inläggen publicerats, men jag hittar inte just den koden där jag ändrar, men får leta mer imorgon eller något, måste ju ha samma lila färg där också såklart ;)

förresten, ni kanske undrar varför det också står "Nightairys Cherish" i headern nu också? det är nämligen Millies kennelnamn och Lady in Ash är ju som sagt Spicys kennelnamn. Kände att det passar ju att Millies kennelnamn också är med eftersom hon också är en del av bloggen
 :)

Grattis Kristin! ♥

Hehe, ja det går bli ännu ett grattis inlägg det här ;)

Idag är det Kristin som fyller år, Grattis sötis! :) ♥

Efter skolan gick jag och Amanda till Kristin för att lämna presenterna till henne och blev bjuda på supergod fika :) som alltid när vi är med varann så fick vi vågra "små" skrattanfall, haha :)

Men nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, känner att nästan alla inlägg blir såhär, att jag nästan alltid har brottom till något.. men men, har i alla fall träning om en ca 20 minuter så får skynda mig lite nu. Ha det bra!
Och Kristin, ha en fortsatt underbar födelsedag, puss! 

Grattis! ♥

Grattis mamma, hoppas du får en fortsatt underbar födelsedag! :)

Foto: Sanna W

Älskar dig! ♥

Bild från i onsdags

Hade egentligen tänk att visa fler bilder, satt och gjorde iordning ett litet kollage med bilder men just då så gick strömmen och nu har jag varken tid eller ork att börja fixa med ett igen så jag bjuder bara på en bild på Spicy som jag tog i onsdags :)

Foto: Sanna W

Var ju som sagt hos Kristin igår och hade filmkväll, vi och några tjejer till (7 st var vi sammanlagt) innan vi satte oss och kollade på film så gick vi ner till stranden och spelade lite brännboll, eller jag var inte med utan jag tog istället kort medans dom körde :D har väldigt många bilder från igår, men har inte hunnit lägga in dom på datorn ännu, men kanske kommer in någon bild här på bloggen imorgon eller något, vi får se :) tack för en underbar dag igår tjejer! :D

Vet att uppdateringen inte varit bra idag, men har verkligen ingen lust att sitta framför datorn när vädret är så himla underbart, jag har nästan inte gjort något annat än solat idag och kört lite passivitetsträning med Spicy ;)

Men nu måste jag kila, hoppas ni har haft en härlig helg :)

Filmkväll!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket nu, eftersom jag alldeles strax ska till Kristin, där vi också några tjejer till ska ha filmkväll, ska bli svin kul! :) har ju haft det en gång innan och vi sa att vi måste ju bara göra om det, vilket vi gör idag då alltså :)

samma bild som jag la in i torsdags, bara att jag har beskärt bilden lite här
.

Foto: Sanna W

men nu måste jag kila. Ha en fin lördagkväll allihopa! :)

Smoothie

Sitter här och äter min smoothie som jag gjorde nyss, gott alltså! ;)

Men nu blir det Talang! ha en fortsatt fin kväll! :)


(vet att det blev ett rätt så onödigt inlägg detta, men men.. hade inte så mycket att säga men kände ändå för att uppdatera lite :P)

Godnatt!

Bjuder på en bild - tagen igår - innan jag går och lägger mig.
Hoppas ni har haft en härlig dag, redan fredag imorgon (det blir inte ens en vanlig skoldag imorgon, utan vi kommer åka in tills tingrätten och kanske kolla på någon rättegång där och sen efter det ska vi till universeum, vi var nämligen med i en tävling - teknik åttan - och då vann vi designpris på en farkost som man skulle göra så förutom att vi fick 2500 kr fick vi även gå gratis på universeum, så imorgon ska vi göra det) ska bli underbart med helg, hoppas på fint väder då med :)

Foto: Sanna W

Godnatt på er! :)

Underbart!

Som ni säkert märkte så blev det ingen uppdatering igår, varken datorn eller tvn funkade igår, kom inte in på internet, men nu funkar det i alla fall igen :)    Det var underbart väder igår, kändes verkligen som sommar! :) riktigt härligt väder idag också, dock lite molnigt just nu men varmt är det i alla fall :D

Ja, vad hände annars igår då? körde lite passivitetsträning med Spicy. Eftersom Spicy är riktigt galen i fotbollar så tränade jag att hon skulle sitta kvar, eller ligga kvar då jag sparkade lite på bollen, gjorde det sedan lite svårare och sprang runt lite och sparka på den, blev förvånad att hon faktiskt klarade det så bra som hon gjorde :) körde även lite inkallningar då fotbollen inte låg så långt ifrån mig, skulle se ifall hon fixa att springa till mig och inte till bollen vilket funkade väldigt bra det också. Sen testade vi (dvs jag & mamma) att passa bollen lite till varann när Spicy inte låg så långt ifrån och det trodde jag skulle bli riktigt svårt för henne men det gick över förväntan det också! ska fortsätta träna detta med Spicy, hon har lätt för att bli alldeles för stressad, som t.ex på tävling eller på fotbollsmatch. Kan faktiskt inte ha med henne på fotboll eftersom hon blir alladeles för stressad men jag hoppas att denna träningen hjälper och att hon kan lugna ner sig mer och han hon faktiskt ska kunna följa med på någon match sen också, det gick ju riktigt bra när jag tränade igår i alla fall :)  

Förutom att jag tränade lite med Spicy så passade jag självklart på att sola och sen fotograferade jag även lite,
här nedan har ni en bild på Spicy :)

Foto: Sanna W

Men nu måste jag kila, har fotbollsträning strax.
Ha det bra, hej! :)

Vitsippa

Bjuder på en bild innan jag sticker iväg till fotbollsträningen.
Har visat denna bilden innan, fast här har ni den i ett större format :)

Foto: Sanna W

Ha det fint! :)

Agilitykurs

Förlåt för alla dessa bildlösa inlägg men det får bli ännu ett här..
Hade bara tänkt att berätta att jag snart ska iväg till klubben, förra måndagen var det ingen kurs då ingen av de andra två instruktörerna kunde, hade ju även föräldrarmöte i skolan så jag hade inte heller kunnat komma just den gången så. Men nu är det i alla fall dags igen :)

och vet ni? det behövs verkligen en ny design här inne (just nu har ju värsta vintriga designen måste få det mer somrigt här inne) har tänkt på det ett bra tag nu alltså men eftersom jag verkligen inte är bra på att fixa med design har det inte blivit något.. men jag vet inte, kanske kan fixa ihop något (vet nog vilken bild jag vill ha som header i alla fall men bakgrund vet jag inte riktigt än) bara jag hinner och har ork till och göra det, så lat som jag är, haha..

men nu hinner jag inte skriva mer. Vi hörs! :)

20:32

Hallå ni! kom hem för en liten stund sen. Har som sagt varit och firat Alice lite (jag, Kristin & Amanda) hon fyller ju år imorgon :) träffade även Linnea lite senare nere vid stranden där vi spelade lite brännboll, haha riktigt kul faktiskt ;)
tack för en härlig dag tjejer :D

Men nu ska jag ta något att äta, ville bara uppdatera lite snabbt innan det :)

Mot alice!

Ja, alldeles strax ska jag till Alice, eller ska först möta Kristin så går vi tillsammans dit :)
Alice fyller ju år imorgon - Grattis i förskott sötis! :D ♥ - så vi ska ge lite presenter till henne idag.

Nä, nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska ut och träna lite med Spicy innan jag går, blir ingen agility, utan bara lite lydnad, kanske kör slalomen en och annan gång när den ändå står framme ;)

Ciao!

Agilitytävling - Falkenbergs bk - Tvådagarstävling

Hej på er!
blev tyvärr ingen uppdatering igår, var riktigt trött efter att jag hade kommit hem, la mig och vilade, sen var det talang och tiden bara rusade iväg och jag skulle ju upp väldigt tidigt idag också så jag orkade faktiskt inte att uppdatera något igår, så tänkte att jag tar det lite kort idag istället :)

Klass 3 (hopp) banan var väldigt svår och Spicy var verkligen helt övertaggad igår, vilket gjorde att hon inte riktigt ville sitta kvar i starten,  hon gjorde en liten tjuvstart och jag hann inte med det bytet som jag hade tänkt att göra vid ett ställe, hon tog rätt väg ändå men eftersom jag inte hann med bytet så kom jag lite efter Spicy och hann inte riktigt visa rätt väg lite längre in i banan och hann heller inte stoppa henne innan hon tog tunneln istället för ett hopphinder, så det blev en disk i det loppet. Senare på dagen var det dags för klass 2, även här var Spicy riktigt taggad men hon satt kvar bättre i starten denna gången i alla fall, loppet flöt på bra, riktigt bra, ända tills jag klantar till det och visar fel till slalomen, eller jag tänkte att slalomen var längre ifrån än vad det egentligen var så jag visade liksom för långt ut med armen vilket ledde till att Spicy tog långhoppet som inte stod så långt ifrån slalomen. Alltså disk där med tyvärr, men nöjd med loppet i alla fall! :)

Sen var det ju även två tävlingar idag också. Klass 3 banan var inte alls så svår som den klass 3 banan igår så det kändes bra. Det ända problemet var att Spicy var riktigt taggad, visst, det kan vara bra när hon är taggad men inte så mycket som hon var då, det blir liksom bara för mycket och hon blir för stressad. I starten sitter hon som på nålar och kan inte vänta tills jag vill att hon ska starta, så även här hann jag inte med ett byte som jag hade tänkt att göra innan en tunnel, och efter tunneln skulle hunden liksom runt ett hinder och vi har ju tränat mycket på just det, att hon ska ta hindret från andra håller liksom men denna gången hann jag helt enkelt inte med att varken visa eller säga "runt" så redan där blev det en disk för oss.

Agilityklass 2, sista loppet och jag hoppades självklart på sista pinnen upp till 3:an där med. Ville i alla fall avsluta med ett bra lopp vilket jag helt klart tyckte att vi gjorde, så det var skönt :) nu kändes Spicy inte alls så stressad som hon gjorde i det andra loppen utan nu kände jag att hon verkligen lyssnade på mig och hade mer kontakt med mig. Var verkligen såå nära att få sista pinnen, så himla synd bara att Spicy rev ett hinder (inte alls ofta det händer) annars hade vi faktiskt fått får sista pinne upp i 3:an. Men jag är verkligen helnöjd och det var skönt att få avsluta med det loppet och inte en disk :)

Kontaktfälten har gått väldigt bra också, speciellt på a-hindret där tar hon kontakten jättefint nu, på gungan händer det att hon hoppar av innan den ens slott i marken, fast hon är på kontaktfältet, men det ska vi träna lite mer på i alla fall att hon inte hoppar av innan gungan slått i marken. Slalomen har även gått riktigt bra, skönt att det inte blivit något fel på det, det sitter verkligen nu :)

Foto: Sanna W
ännu en bild som jag tog i söndags förra veckan. sötnos Spicy :)

Ha en fortsatt härlig helg allihopa!

9 Maj

Hittade ännu en bild - tagen i söndags - som jag tänkte att jag kunde visa :)

Foto: Sanna W

förresten, förlåt för kass uppdatering.. har bara varit skola måndag, tisdag, onsdag denna veckan (hur skönt som helst!) så vi har inte haft mycket läxor så alltså kan jag inte skylla på att läxorna tagit all min tid ;) när jag tänker efter har det inte hänt så mycket det senaste dagarna, ändå känns det inte som jag haft mycket tid över för att blogga, hade fotbollsträning i tisdags och match igår, vad mer har hänt? ;) inte så jättemycket faktiskt.. har varit inne i stan en stund med mamma tidigare idag, lika trevligt som vanligt ;) ♥   Föräldrarmötet i måndags gick förresten väldigt bra, för er som undrar :)

Hinner inte skriva så mycket mer nu. Imorgon är det agilitytävling som gäller, både imorgon och på lördag faktiskt :) måste gå upp väldigt tidigt, strax efter 5 tror jag nog, så jag måste komma i säng nu snart så jag orkar upp imorgon. Hoppas ni haft en härlig dag, vi hörs imorgon! :)

ps. tack för era fina kommentarer
:) ds.

Föräldrarmöte snart..

Eller det är ett tag till kvar, klockan 18:30 börjar det men vi (dvs alla vi i klassen) ska vara där klockan 18:00, så om en timma ska jag vara uppe vid skolan. Det är nämligen bara vi i våran klass som ska hålla i föräldrarmötet denna gången (brukar ju annars vara lärarna) men denna gång är det våran tur.. ;)

här nedan har ni även två stycken bilder från igår, fler hittar ni i gårdagens inlägg :)

Foto: Sanna W
Foto: Sanna W

Fler bilder på vitsipporna

jag hoppas inte ni har något emot några fler bilder på vitsipporna? ;)
här nedan har ni tre stycken i alla fall :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Vitsippor..

Här har ni några utav dagens bilder som jag lovade er :) Har flera bilder att visa. Tänkte först lägga ut alla i ett och samma inlägg men tar några i taget istället, så kanske att jag lägger in några lite senare också, vi får se :)

Foto: Sanna W

Kom på att jag har helt glömt bort att önska er en trevlig helg, men nu har ju nästan hela helgen gått, så jag hoppas att ni haft en härlig helg i alla fall, precis som vi har haft :)

Foto: Sanna W 
spicy

Foto: Sanna W
millie

Har blivit dåligt med fotografering nu det senaste, men var ute och fotade lite innan då solen kikade fram en stund :) ska alldeles strax ut med hundarna, men ni kan säkert vänta er att jag lägger in några bilder lite senare idag :)

tolfte augusti tvåtusennio

hinner inte skriva så mycket, eftersom vi får gäster nu. Men vi hörs senare, bjuder så länge på dessa två bilder från förra året. Var med Hannah då, en underbar vecka var det verkligen, minns det så väl :)

Foto: Sanna W

Tack! ♥

Hallå på er!
dålig uppdatering från min sida, I know.. men har inte haft tid, tyvärr.
Igår efter skolan hann jag bara gå ut med hundarna, packa inför fotbollsträningen och sedan äta något innan jag åkte in till stan med mamma och min bror. Just då visste jag inte vart det var vi skulle, men det visade sig vara till en cykelaffär, där jag fick välja en cykel som jag ville ha, eftersom jag fyller år idag :) tänkte först välja en svart Crescent cykel men det blev istället en rosa Monark. Behövde verkligen en ny cykel så det var en perfekt present :) efter att jag hade valt cykel åkte jag direkt till fotbollsträningen, efter det, duscha och sen tvungen att göra lite läxa. Och sen idag efter skolan kom Kristin, Alice & Amanda hit och grattade mig och gav mig presenter, tack än en gång :D hårinpackning, hårspray, smink, smycken, ansiktsmask, någon återfuktande och rengöringsgrej för ansiktet var några andra saker som jag fick, tusen tack! och tack också för alla gratulationer som jag fått, i skolan, på bloggen sms, per telefon, ja tack till alla!

bloggen fyller ju även ett år, det får vi ju inte glömma, så grattis bloggen 1 år! :D

Water drops..

Låter bilderna tala för sig själva :) känner mig rätt så tom på ord idag..



Just dé, var ju agilitykurs i måndags, har inte hunnit skriva något om det, egentligen har jag inte så mycket att säga förutom att det gick väldigt bra även denna gången. Alla är så duktiga, kan nästan inte tro att dom är nybörjare allihopa :) Vi hade i alla fall tre stationer, en station med hopphinder och långhopp, en med slalom och en med korta och långa tunneln och även plattunneln, så ja, det var alltså lite olika :)

Nä, nu ska jag nog ta och gå ut (kanske träna lite med spicy) man får ju passa på när solen är framme.. :)

Bjuder på..

.. en bild på Millie innan vi åker. Är ju agilitykurs idag och jag är som sagt där som hjälpinstruktör, för er som inte vet :)
men innan vi åker till klubben ska vi in en snabb sväng till stan, så vi åker lite tidigare idag.

Foto: Sanna W

Tror inte jag hinner uppdatera något ikväll, men vi får se. Annars hörs vi imorgon. Ha det bra! :)

Yes!

Hej på er! kom nyss hem från fotbollsmatchen. Hann inte blogga något innan jag stack iväg till samlingen som var klockan två, men nu är jag i alla fall hemma igen. Några som är nyfikna på resultatet kanske? vi ledde med 3-0 men tappade lite i slutet och matchen slutade 3-2. Härligt med en seger i alla fall och jag fick äntligen in ett mål idag med, har varit så nära flera gånger i andra matcher och idag satt den, ett riktigt viljemål sa dom andra till mig att det var ;) det måste nog stämma faktiskt :)

Men nu ska jag ta något att äta. Fick bli en snabb liten update om matchen bara ;) Ciao!

Med denna bilden..

.. säger vi godnatt :)

Foto: Sanna W
bild på Millies öga, tagen förra året den 24 augusti.

En liten paus i träningen..

Hejhej! Kom nyss in från att ha tränat lite med Spicy, bara 5-10 minuter eller något sånt där, tänkte att jag ska ut och träna lite snart igen, tar bara en liten paus nu. Tränade just nu bara på ingången till slalomen, det börjar sätta sig nu alltså! innan har det ju vart lite osäkert, att hon ibland tar andra porten in till slalomen men nu tar hon ju rätt ingång från flera olika vinklar och jag kan vara en bra bit ifrån henne hela tiden. Kanon! :)

Foto: Sanna W
bild från den 12 september förra året.

1 Maj - 6 days left

Idag är det 1a Maj, vilket betyder att det endast är 6 dagar kvar tills jag fyller år, på fredag alltså :D
och då fyller även bloggen 1 år :)

Foto: Sanna W

Ett litet kollage på Millie har ni här ovan.
Första och tredje bilden tog jag 21a Juni och den andra bilden den 2a Juni förra året, ifall det är någon som undrar
:)

RSS 2.0