time runs away..

galet att tiden kan gå så fort, jag menar.. September redan imorgon!
förresten inte något uppdatering om helgens tävlingar än! vilket skitväder vi fick.. en disk i agilityklassen, men dock ett fint nollat lopp i hoppklassen, pissregn & geggig bana.. men så duktig vovve, kände att hon följde mig bra och hann fånga upp henne bra vilket även ledde till fina svängar :) rätt så tätt mellan tiderna, en 11:e placering men inget mer, i alla fall nöjd med loppet & det som är det viktiga! :)

Annars då.. inne på andra veckan i skolan nu, skönt att man hamna i en sån bra klass, endast tjejer faktiskt, men brukar bli så på Spa/fitness linjen. Känns i alla fall bra att jag ska tillbringa mina 3 år på Drottning blanka :)

Äntligen lite solsken ute! blir promenad med Alice lite senare! Ha det gott ♥

Resultat från helgens tävlingar

Tävlings helgen i Kungsbacka har nu gått och vi har tyvärr inte kommit hem med några kanonresultat.. inga priser. Det nollade loppet var dock inte långt ifrån i agilityklassen, suurt när det är så nära, några hinder ifrån.. men men, så äre!
Men känner att hon fått upp farten mer nu vilket är riktig bra & kontaktfälten funkar toppen! liten uppvärmning till nästa helg kanske? hoppas på bättre resultat i Oskarström! :)

Förresten, nu är det endast några timmar kvar av mitt sommarlov.. att det ska gå så ruskigt fort alltså! men ska i alla fall bli kul å se hur det blir att gå Spa/Fitness linjen! kommer säkert bli väldigt bra :)

Dags för tävling!

Ingen uppdatering här på bloggen på ett tag.. men där emot en hel del agilityträning med Spicy! känns som vi varit lite ur form det senaste om jag ska vara helt ärlig.. men tror faktiskt det kan gå riktigt bra i Kungsbacka nu i helgen (båda lördag & söndag) om man ser hur det har gått, på träningarna, agilityuppvisningen i engelska parken och även träningstävlingen som va nu faktiskt förra helgen, en liten sådan, men ändå kul att vinna både i hopp & agilityklassen! så jag hoppas verkligen vi är på gång nu :) känns ju som att jag kommer ha en galet taggad vovve i alla fall! ;)


Fotograf Daniel
lycklig vovve från snapphanetävlingen 09! :)

RSS 2.0