Tråkigt inlägg..

Tänkte bara säga att det inte kommer vara någon bra uppdatering i bloggen idag tyvärr (hinner knappt uppdatera nu, men gör det ändå lite snabbt så ni vet vart jag tar vägen) Klockan 17:00 är det luciaträning och direkt efter har jag handbollsträning. Sen efter handbollsträningen ska jag sätta mig med läxan, tänkte sätta mig med läxan även lite nu, men får se om jag hinner. Men nu måste jag göra iorning mig och packa inför handbollen!

Förlåt för tråkigt inlägg.. men nu vet ni ju i alla fall anledningen till varför det kommer bli dålig uppdatering. Har en känsla av att det kommer bli det ett tag nu, eller i alla fall tills fredag, brukar nästan alltid vara så nu mitt i skolveckan vilket ni säkert har märkt. Hinner liksom inte uppdatera då jag har en massa läxor som jag måste göra. Men nu måste jag gå, vi hörs. Ha det bäst! :)

Ännu en bild från promenaden

Som jag sa i förra inlägget så skulle jag visa en till bild på Spicy, så här har ni den :)

Gillar denna bilden, hoppas även ni gör det :)

Foto: Sanna W

Idag är det som sagt agilityträning som jag och Spicy ska vara med på, ska bli riktigt kul! förra gången missade vi ju tyvärr, men tur att det är fler gånger, har för mig att det är hela 18 gånger som det är träning eller något sånt nu i vinter, så det är ju bra. :) Men nu måste jag sätta mig med läxan igen, gjorde en liten paus nämligen.

 

Ha det bra allihopa! :)

6 bilder från promenaden

Här har ni 6 st bilder från promenaden som vi var ute på tidigare idag. Som ni ser så var även Morris med :) han brukar nästan alltid vilja följa med oss när vi är ute och går, speciellt när vi går till stranden, som vi gjorde idag.

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu måste jag sätta mig lite med so:n. Men vi hörs lite senare då jag tänkte visa en till bild på Spicy.

Ha det bra, hej!

Första advent

Idag är det första advent vilket betyder att det endast är 26 dagar (om man räknar med denna) kvar till Julafton!

Någon mer än jag som längtar riktigt mycket till jul?
:)


Foto: Sanna W
Hittade ingen bild som var så passande så det gick bli dessa två bilder på Spicy med julgranden i bakgrunden, mysigt! :) (adventsljusstaken har vi inte tänt riktigt ännu därför jag inte har någon bild på den att lägga in på den just nu)

Nu önskar vi er en fortsatt bra första advent! :)

Hur söt får man vara egentligen?

Är det verkligen lagligt att vara så söt som du? ♥

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W

.. tveksamt alltså ;)



Jag sa ju innan att jag skulle lägga in någon mer bild, antingen ikväll eller imorgon och som ni ser så fick det ju blev nu ikväll, var faktiskt riktigt sugen på att lägga in dom här i bloggen så att ni fick se dom så fort som möjligt ;) Men dessa bilderna la jag faktiskt in i det i detta inlägget också, så det blev ju liksom inga helt nya utan jag har bara beskärt bilderna. Vet ni kanske vilka bilder det här? det är dom när hon står på gungan, kolla in första inlägget (tryck på länken) som jag skrev idag så vet ni vilka bilder det är jag menar :) Tycker bilderna blev riktigt söta, Spicys léende är så sött tycker jag, håller ni inte med? ;) men jag gillar nog ändå den första bilden mer på något sett, den var liksom mer skärpa på, bättre kvalité i den bilden. Eller vad tycker ni? säg gärna vad ni tycker om bilderna, vilken ni gillar mest. Släng in en kommentar även ni som kanske inte brukar kommentera här, roligt att se vilka som besöker min blogg, då kan jag kolla in eran också! :) alltid roligt med många kommentarer + att det är roligare att blogga då ;)


Nu hade jag tänkt att jag ska krypa ner i soffan igen och kolla på tv, hoppas det är något bra, men är inte så säker på att det är det men får kolla helt enkelt. Ha en fortsatt fin kväll allihopa!

Bilderna på Spicy som jag lovade

 Jajamen, här har ni bilderna på Spicy som jag tog tidigare idag och som jag lovade att visa för er :) 

Som vanligt hoppas jag att ni gillar bilderna :D

Foto: Sanna W
 Foto: Sanna W
Spicy är söt även när hon blundar ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
Haha, håller ni inte med om att Spicy ser lite rolig ut på denna bilden? min lilla älskling :)

Kanske lägger in någon mer bild senare eller så får det bli imorgon :) nu eftersom jag bloggar så dåligt det senaste har jag inte så många besökare, vill gärna ha fler som ser bilderna jag lägger in ;)


Säg gärna vad ni tycker om bilderna, någon favorit kanske? själv gillar jag den första bilden väldigt mycket. :)
Nu tänke jag kila, får se om jag lägger in någon mer bild ikväll då eller om det blir imorgon. Kanske ingen idé att vänta på fler besökare, lär kanske inte bli så många mer ändå ;o men vi får se.


Ha en fortsatt bra lördagkväll allihopa :)

Agilityträning

Var för några minutersen ute och tränade agility med Spicy. Tog även med kameran ut för att fotografera lite bilder när Spicy gick på gungan bl.a :) sen blev det självklart lite andra bilder som jag hade tänkt att visa senare idag, ett par riktigt söta kan jag lova ;)

 

Men i alla fall, träningen gick väldigt bra! farten kan blir något bättre, nu säger jag inte att hon inte var snabb för det var hon men jag vet att hon kan vara snabbare :) Slalomen satt väldigt bra idag, förra gången vi tränade (som jag inte hann skriva något om här i bloggen) gick det inte sådär jättebra, flera gånger hände det att hon missa de två sista portarna i slalomen, men jag vet nog varför, jag var för långt ifrån henne, har inte hunnit öva det mycket nu det senaste att vara så långt ifrån henne när hon kör slalomen så det var väl just därför som det blev så. Dagens träning gick betydligt mycket bättre, jag började med att vara lite närmare henne när hon körde slalomen och sen gick jag lite längre ifrån vilket inte var några problem (förutom en gång då hon faktiskt gick ut) men jag ska öva mer på detta så jag inte behöver vara så nära henne hela tiden när hon är inne i slalomen. Sen tränade vi även lite kontaktfält på gungan vilket Spicy klarar riktigt fint :)


Ja, det fick bli lite kort om träningen där, nu får ni istället njuta utav några bilder som jag tog :)

Foto: Sanna W 
gillar denna bilden, och hennes söta léende! ♥

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W
Haha, denna bilden var lite smårolig, fast ändå lite läskig, inte sant? ;) man ser ju inte hennes framben ;o


Mer bilder får ni som sagt se senare idag :) ca kl 14:30 åker jag och mamma och kollar på när min bror ska spela bandy, så det får väl antagligen blir så att jag lägger in bilderna efter att jag kommit hem från matchen.

Vi hörs då, ha det bäst! :)

Underbara Idre ♥

Kristin i bakgrunden utav bilden :)
Foto: Sanna W

Idre är bara för underbart!
Har varit där med Kristin och Alice och deras familjer flera gånger och det är alltid lika roligt att följa med dom till Idre, åka skridor och bo i deras (Kristins och hennes familj) mysiga stuga där uppe, det är för härligt alltså! :)
Därför tänkte jag just nu visa några bilder som jag tog när vi var där senast, i år faktiskt :)

Kolla bara vilken underbar natur!


Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W


Foto: Sanna W

Visst ser det underbart ut med den fina solnedgången? :)

Härliga helg! ♥

Åh, det ska bli så himla underbart med helg igen! slippa skolan ett tag och vila upp sig inför en ny skolvecka.
Igår hann jag inte blogga för jag gjorde klar svenska uppgiften som skulle vara inlämnad idag (en slutuppgift på en bok vi läst). Så skönt att den är klar och inlämnad nu (det blev tillslut 8 sidor som jag skrev, en sida i skrivboken är alltså som ett vanligt A4 papper) jag hoppas det gick bra, kändes som så i alla fall. :) Hade även ett prov i tekniken igår hoppas på bra resultat där också, eller det gör jag ju alltid på prov och andra inlämningsuppgifter såklart! men ni förstår nog vad jag menar ;) Det kändes ju ändå som det gick rätt så bra. Men slut pratat om skolan! ;)

Blir nästan alltid så när jag väl uppdaterar, men det är ju just därför det inte händer så mycket annat än just det, måste ju göra alla läxorna (det är speciellt väldigt mycket på måndagar & onsdagar, inte bara läxan då, utan har handbollsträning och på måndagar har jag även luciaträning innan handbollen, så uppdateringen här i bloggen blir ju ingen vidare bra tyvärr..) hinner ju knappt träna agility med Spicy.. :/ fast något som är riktigt bra är att nu i vinter, på söndagar kommer vi träna i ridhus, inte bara jag & Spicy då utan massa andra från klubben också, så det kommer bli jätteskoj. :) Träningarna började förra veckan men den missade vi tyvärr men denna söndagen hoppas jag att vi kan komma, vilket jag också nästan är helt säker på att vi kan. :)


Foto: Sanna W
En bild på Millies öga. Gillar denna bilden väldigt mycket faktiskt, hoppas ni gör det samma! :)

 

Ha en fortsatt bra dag & en trevlig helg allihopa!

Inte en helt vanlig skoldag

Tjao! slänger in ett snabbt litet inlägg här nu :)


Har inte haft en helt vanlig skoldag idag, har nämligen hjälpt till på en basketturnering som dom hade i skolan idag (inte bara jag utan två till från klassen och sen tre st från en annan klass också) hann bara med den första lektionen som också är den roligaste lektionen som vi har på onsdagar, nämligen bild. Så det hann jag med annars har jag bara vart på den där basketturneringen och hjälpt till lite, suttit i sekretariatet, lite långtråkigt sådär men hade ju Fredrika som sällskap vilket gjorde det mycket roligare! :) Slutade även lite tidigare, i vanliga fall slutar vi kl 14:30 på onsdagar men fick sluta en halv timma senare, kunde gått tidigare ifall vi ville men vi satt istället kvar och kollade på finalen ;)


Innan jag går så bjuder jag på en söt bild på Spicy 
:)

 Foto: Sanna W


Men nu måste jag sätta mig och öva inför provet som vi har imorgon, sen har jag handbollsträning och kommer förmodligen sätta mig med läxan efter handbollen också. Så detta får väl blir det ända inlägget för dagen.

Ha en fortsatt bra dag!

Vaniljte & Pepparkaka :)

Foto: Sanna W

.. är något som är riktigt gott! ;)

Ska snart iväg!

Hejhej! hinner knappt skriva något nu, men tänkte bara säga att jag om bara några minuter ska iväg till handbollsträningen, eller ja, luciaträningen först men sen handbollsträning ;) handbollen slutar ju som sagt klockan 20:00 så jag tror knappast jag hinner skriva något mer idag tyvärr eftersom jag måste sätta mig lite med läxan sen när jag kommer hem.

 

Förlåt för tråkigt inlägg, men nu vet ni i alla fall vart jag tar vägen ;) ha det bra, hej!

Ps. svarar på era snälla kommentarer så fort som möjligt! :) Ds.

En bild från universeumet

Bjuder här på en bild som jag tog på universeumet i göteborg när jag var där med Hannah :) ♥ 

Tycker bilden var lite speciell sådär, gillar en faktiskt. Hoppas ni också gör det :)

Foto: Sanna W

Kan ju passa på o säga att jag inte hunnit blogga något tidigare idag eftersom jag vart och dömt handbollsmatcher, skönt att det är gjort! kändes bättre än vad jag trodde ;)


åh så tråkigt.. helgen går alltid så himla fort! redan måndag imorgon, ny skolvecka alltså.. men nu ska jag fortsätta njuta av det sista utav helgen! gör ni det också
;)

Ett somrigt litet collage

Bjuder här på ett somrigt litet collage på Millie :)

I hope you like it!



Åh, längtar faktiskt tillbaka till värmen..

Nu ska jag ta lite paj som mamma bakat (rabarberpaj *mums*) och sätta mig framför tvn. Ha det fint, hej!

Millie & Spicy i svartvitt

La in dessa bilderna i bloggen igår, men då i färg, tycker dom var fina i svartvitt också, men vad tycker ni? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Måste kila nu, snart ska jag och mamma in en sväng till stan, blir nog inte så länge. Vi hörs, ha det bra! :)

Bjuder på två bilder

Bjuder här på två bilder på Spicy som jag tog tidigare idag.

Kolla in förra inlägget ifall ni vill se fler bilder :)

Foto: Sanna W

Har funderat lite på om jag kanske borde ta o byta designen här på bloggen, vintern närmar sig ju faktisk och det kanske är dags för en lite vintrigare layout, eller vad tycker ni? problemet är bara det att jag är kass på att fixa med designer, det finns ju färdiga teman man kan välja men någon utav dom vill jag inte ha, vill liksom lära mig mer hur man gör en egen design, men alla dessa koder, det måste vara hur svårt som helst? ;O

Hej på er!

Bilderblogg på vovvarna ♥

Hallå ni! :) som ni märkte så var det väldigt tyst här på bloggen igår, ja ni vet säkert varför? satt såklart med läxa. Men nu är jag här igen och tänkte faktiskt visa en massa, eller en massa vet jag inte men ett par bilder i alla fall som jag var ute och tog innan idag. :) Solen var faktiskt framme, härligt! det som bara har vart så himla grått & trist nu det senaste och vet ni? fick höra av en lärare i skolan att vi bara har haft 3 soltimmar här, i November, 3 timmar (!) det är ju ingenting. Men äntligen kom i alla fall solen och hälsade på oss lite idag (man blir ju bara så trött av att det ska vara så grått & trist ute hela tiden..) så jag passade på att gå ut och fotografera hundarna lite i det fina vädret :)

Här nedan har ni resultatet av bilderna, hoppas ni gillar de, I do! :)

Bilderna på Millie:

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  
fina du

Foto: Sanna W 
Skärpan kom visst inte på ögonen, men Millie blev ju så söt på bilden så ville lägga in den ändå :)

Foto: Sanna W

Bilderna på Spicy:

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  
Härligt uttryck, inte sant? ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
fina du

Foto: Sanna W

Det var dom bilderna jag hade att visa för denna gången. Äntligen hade jag lite nya bilder att visa, bra va? ;)


Hoppas få tid över till att fotografera i helgen så jag kan visa er fler nya bilder.

På tal om helgen, ska ni hitta på något skoj? :) det är något som jag är rätt så nervös för, nämligen till söndag då jag ska vara domare till en handbollsmatch (min första match jag dömer, kanske sista? haha ;) ) vet inte varför jag är så himla nervös för det egentligen, det är ju väldigt små som ska spela och det är ju liksom inga riktiga handbollslag från någon klubb som ska spela utan det är skolor, så jag borde kanske inte vara så nervös?
En match är ju bara 2 x 10 min och man får liksom 75 kr för varje match, det är ju riktigt bra. Fast eftersom jag nog ska dömma med en kompis så får vi nog dela på det antar jag. Aja, ska inte tänka så mycket på det just nu, blir bara nervös av att tänka på det, haha ;p

Tänkte istället ta o avsluta här och önska er en trevlig helg, ska bli så otroligt skönt med helg! (men också nervöst inför söndagen då, okej inte tänka på det nu..) men ni får ha det så bra så får vi se om vi hörs något mer ikväll. Ciao! :)

Härliga tankar :)

En bild tagen med kompaktkameran har ni här. Visar den här i bloggen för att jag tycker den ser så härlig ut, tänker bara tillbaka på den underbara sommaren och när man är på alla agilitytävlingarna, underbart! :)

Foto: Sanna W
Bilden tog jag förra året då vi var och tävlade i Ulricehamn.


Nu ska jag sätta mig lite med engelskan tror jag, sen är det inte länge kvar till handbollsträningen.

Ha en fortsatt bra dag allihopa! :)

Agilityträning i regnet

Hej! har inte behövt sitta med någon läxa idag faktiskt, eller satt och gick igenom lite i tekniken och i matten väldigt snabbt, annars ingen annan läxa som jag behövt göra nu här hemma, skönt! :)


Var ute på en härlig promenad med vovvarna efter skolan och efter promenaden tränade jag agility med Spicy :) det blev en blöt träning idag, började regna rätt så rejält efter att jag hade satt upp kombinationen och jag skulle köra den med Spicy, men det är ju bra träning det med, att träna när det regnar menar jag, man vet ju aldrig vad det är för väder på tävling. Satte upp en liten kombination men 4 hopphinder, en tunnel och 12 pinnars slalom. Gjorde bl.a en ganska så svår ingång till slalomen, Spicy klarade det väldigt bra men det hände någon gång att hon tog fel ingång just för att jag inte riktigt hann med att visa ordentligt, men jag testade då att göra en annan handling, men rätt så svårt att hinna med där också eftersom jag då skulle göra två framförbyten nästan direkt efter varann, men bara jag hann göra dom så gick det mycket bättre att visa henne in i slalomen. Svårt att förklara eftersom ni inte vet hur kombinationen såg ut heller men jag hoppas ni förstår någorlunda bra i alla fall ;)


Det var mest det jag tränade med Spicy idag, slalomingången alltså, ska fortsätta träna det så att ingångarna verkligen sitter.

Foto: Sanna W
Här har ni en bild på Spicy som jag tagit med kompaktkameran. Bilden är tagen på en agilitytävling, inte vilken som helst utan våran allra första tävling och här sitter Spicy och kollar när de andra ekipagen springer banan. Måste säga att hon ser ovanligt lugn ut för att sitta o kolla när de andra tävlar, när man är på tävlingar med henne nu är hon som galen, då vill hon bara in på banan direkt! ;)

Nu ska jag snart äta, vofflor blir det, det var ett tagsen jag åt det faktiskt, gott ska det bli! :)

Ha en fortsatt bra kväll allihopa, ciao!

Ny skolvecka = mycket plugg..

Ja, det är precis som vanligt. Jag hinner verkligen inte med att sitta framför datorn, början utav en ny skolvecka och det är då man får alla nya läxor och man måste sätta sig med dom, sen har man ju hundarna, så tiden går mest åt till det, läxor och hundarna, har ju handbollsträning på måndagar och onsdagar också så då hinner jag knappt blogga någonting, som idag egentligen hinner jag inte men tänkte ändå bara uppdatera lite snabbt och säga detta, så ni vet det.

Vi får se hur det blir imorgon, hoppas att jag hinner uppdatera då, men det tråkiga är ju att jag inte har några nya bilder att visa för er och då blir ju inte inlägget lika roliga att kolla på för er, eller vad tycker ni?

Men nu måste jag kila, ha det bäst! :)

Paus på tv4

Hej! sitter just nu (eller inte just nu då, eftersom det är paus) och kollar på Heartbreak Hotel på tv4.
Någon mer som kanske sitter o kollar på denna roliga film? ;)



Nu börjar det igen!

Grattis Kristin :)

Hej! har vart hemma ett tag nu, har nämligen vart och kollat på när Kristin tävlat DM i dressyr :) men hann inte uppdatera innan jag åkte. Måste säga stort grattis till Kristin för hennes fina resultat, hon kom 1:a en tävling och 2:a i två andra tävlingar, superbra ju! och det är ju också hennes första DM, och hon har ju bara tävlat en gång innan. Så jag tycker det är riktigt bra gjort! hon och hennes häst är ju så himla duktiga! :)

Foto: Sanna W
Bjuder på en bild på Morris. Eftersom jag inte har några nya bilder att visa just nu så får det bli att jag visar sånna bilder jag tagit tidigare. Bättre än ingenting alls, inte sant? :)

Har inte så mycket mer att säga just nu, eller jag kan ju passa på att förlåta för den sämre uppdateringen nu i helgen, och hela denna veckan faktiskt.. men man kan väl säga att jag har haft lite bloggtorka och sen har man ju mycket i skolan också så när man väl inte har läxa att göra eller att det är handbollsträning eller något sånt så vill man helst bara ta det lugnt och inte sätta sig och blogga. Så jag hoppas att ni förstår varför uppdateringen vart som den vart.

Ha en fortsatt bra dag. Ciao!

Det blev filmkväll :)

Hej på er! Förlåt för en sån dålig uppdatering idag men agilitytävlingen slutade senare än vad jag trodde, dom hade tydligen beräknat att den skulle sluta ungefär kl 20:00 men jag visste inte det så trodde att det skulle sluta tidigare, klockan 18:00 eller något sånt. Alla ekipagen hade tävlat klart när klockan var ca 19:30, sen plockade vi undan alla hindrena och sen efter det så åkte jag hem. Så kom ju hem rätt så sent ändå. Måste erkänna att jag orkade verkligen inte sätta mig framför datorn och skriva ett inlägg här i bloggen, hade ont i huvudet och satte mig istället framför tvn, så det blev filmkväll, alltid mysigt det och speciellt mysig när Spicy kommer och vill lägga sig jämte en, eller på min mage som hon ofta gör, sötnosen! :)

Men jag har inte så mycket mer att säga nu, hade en rolig dag på agilitytävlingen men visst, det blev allt lite långtråkigt att bara sitta där hela tiden :P i large klassen var det 108 starter! och dom skulle ju tävla både i hopp och agilityklassen så det tog ju ett tag det där ;) Men allt gick i alla fall bra så det var ju skönt.

Som sagt så har jag dåligt med nya bilder, det har inte vart något bra fotoväder, eller när det väl var hyfsat bra väder en dag så hann jag inte med att fotografera. Men tog i alla fall några kort idag på Spicy, fast inomhus då, fick inte sådär jättemånga, den ända bra var väl ungefär den bilden som jag la in i förra inlägget idag, men här bjuder jag i alla fall på en till så det inte blir ett bildlöst inlägg det här :)


Foto: Sanna W

Ska stänga av datorn nu snart och komma i säng, känner mig riktigt trött efter en lång dag och känner att min huvudvärk inte har släppt helt.. god natt & sov gott alla!

Närbild på Spican ♥

Här har ni en närbild på Spicy, som även brukar kallas Spican, Spice eller ibland till och med pussen, haha det är roligt med smeknamn, inte sant? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar bilden på sötnosen min :) Fick bli både i färg och svartvitt för jag tycker det var fint med både och, har ni någon favorit?

Idag är det ju lördag, vilket innebär att då ska jag vara funktionär på agilitytävlingen i Varberg, klockan 13:30 ska jag senast vara på plats. :) Ska faktiskt bli riktigt skoj att sitta vid sidan om och titta på alla ekipagen, brukar ju annars vara så att jag tävlar med Spicy när jag är på agilitytävlingar, men inte denna gång, eftersom det är klass 1, så idag är jag bara funktionär. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag är ju borta ett tag, antar att vi hörs ikväll någon gång, om jag inte skriver ett inlägg innan jag åker då förstås :)


Ha det bra, ska ni hitta på något skoj en lördag som denna? :)

Anledningen till så dålig uppdatering..

Hej på er! blev ju inget inlägg här på bloggen igår och har inte heller hunnit uppdatera något tidagare idag. Satt med läxan i stort sett hela dagen efter skolan igår.. så då hann jag helt enkelt inte med att uppdatera något. Sen idag följde jag med Amanda direkt hem efter skolan, sen skulle mamma in till Ullared så vi följde faktiskt med, åkte hem ca kl 19:45 så vi kom ju hem rätt så sent. Hade riktigt skoj också! :D tack Amanda för en underbar dag! ♥ (och tack mamma också såklart ;)

Jag fick ju föresten köpt lite saker på Gekås också, skoj att veta vad kanske? :) Det blev en tröj/klänning, ett linne (eller nästan som en klänning den också, alltså en linne/klänning skulle man väl kunna kalla det för ;) ) Så köpte jag ett par strumpbyxor och ett bar vanliga svarta strumpor, ja inte så intressant kanske men det var i alla fall dom kläderna jag köpte :) (tror inte jag glömt något nu ;p)

Ja, det har som sagt vart fullt upp, har inte haft tid för att sitta vid datorn, så jag hoppas ni förstår varför uppdateringen vart som den vart. :) Har heller inte hunnit med att fotograferat något, alltså har jag inga nya bilder att visa just nu, det har ju inte varit något roligt fotoväder heller, eller igår jag det ju faktiskt hyfsat fint, då kika solen fram lite grann, men då hade jag ju som sagt fullt upp med läxan så hann verkligen inte med något annat än läxan då.


Foto: Sanna W
Bjuder i alla fall på en bild på Spicy, lite suddig men ändå söt! :)

Igår tog ju jag vaccinet mot svininfluensan, jag som verkligen inte gillar sprutor alltså! men jag blir lika förvånad varje gång för det känns ju ingenting dom där sprutorna man får! tycker inte jag i alla fall, och det är ju bra ;) Eller asså man kände kanske lite när dom sprutade in vaccinet, men det gjorde liksom inte ont. Det kändes lite konstigt i armen precis efteråt att man hade tagit sprutan, man kände liksom att det hade sprutats in något, men det gjorde ändå inte ont. Kanske att det bara var lite stelt i armen o så, men jag har inte kännt av det alls mycket och har heller inte mått dåligt eller något sånt. Det var flera i vår klass som inte kom till skolan idag på grund av att det inte mådde bra efter vaccinet, kanske har jag haft väldigt tur eftersom jag inte blivit illamående eller något sånt :) det är ju ändå fredag den 13e, inget oturligt har hänt mig, har någon utav er haft otur idag?


Men nu tänkte jag avsluta. Ha en fortsatt bra kväll och ha en trevlig helg allihopa! alltid lika härligt med ledighet :D

Sprutan imorgon!

Tjo! slänger in ett snabbt litet inlägg här nu, hade tänkt att stänga av datorn men bestämde mig för att skriva lite här innan :) fast egentligen är det väl inget sådär jätte intressant jag hade tänkt att berätta (så det blir ett sånt där onödigt inlägg nu, men skit samma! ;p) har tyvärr inga nya bilder att visa, vilket betyder att detta får bli ett tråkigt bildlöst inlägg.. men hoppas inte det blir allt för tråkigt. :)


Åh jag gillar inte sprutor, men imorgon ska jag ta vaccinet mot svininfluensan. Hoppas inte det gör ont, men det ska det väl inte göra om man bara slappnar av, antar att det gör ont om man spänner sig. Hoppas inte man har den oturen så man går runt och mår illa dagen efter, eller blir sjuk eller något sånt, ont i armen får jag säkert men jag hoppas inte jag blir sjuk! det återstår att se..

Men nu ska jag göra mig iordning och sen komma i säng så fort som möjligt. God natt & sov gott! :)

Puh..

Hej igen! dålig uppdatering här i bloggen ja.. men jag förvarnade ju er faktiskt så ni var ju beredda på det ;P men nu är jag i alla fall här igen och tänkte uppdatera lite :)


Hade ju som sagt prov i engelskan idag (hoppas det gick bra!) också hade jag ju läxa i tyskan och tekniken tills idag också, skönt att allt det är gjort nu *puh* ;) men kanske inte ska börja prata om skolan nu när jag väl hinner uppdatera här i bloggen, det blir ju ingé skoj.

Var nyss ute en snabbis och tränade agility med Spicy och det gick kanon!  visst, kanske att jag klantade till det en gång, men ändå, det var bara en gång och om jag inte räknar med det så gick det verkligen super! :) Spicy hade jättebra fart och jättefina svängar! I´m so happy. Haha :D

Ja, det blev kortfattat det där, men har inte så mycket mer att säga än just det, ni förstår ju att det gick väldigt bra i alla fall. :) Åh, längtar bara mer o mer tills tävlingssäsongen drar igång igen..!


Foto: Sanna W
Några av er har sett denna bilden tidigare. Har lagt in den flera gånger innan men lägger in den igen, just för att jag gillar denna bilden så mycket :)


Vi hörs väl senare skulle jag tro, har handbollsmatch sen klockan 19:00 (tror jag det var) ;P Får se om det blir någon uppdatering efter det, om jag har något att blogga om vill säga ;) Men vi hörs kanske senare. Ha det bra, hej!

Snabb update..

Det får bli en snabb update det här. Tänkte bara förbereda er på att uppdateringen inte kommer vara bra här idag och i veckan, tyvärr.. har mycket i skolan så det är inte alltid jag hinner med bloggen! men så fort jag har tid över så slänger jag in ett litet inlägg :) tror knappast att jag hinner något mer idag, måste öva inför provet i engelskan som vi har på onsdag också måste jag göra en massa annan läxa.. sen klockan 17:30 är det luciaträning och klockan 18:30 är det handbollsträning som slutar 20:00 så kommer hem något efter 20:00, så idag är det fullt upp alltså. Nu kan jag inte sitta här mer utan måste sätta mig med läxan.


Vi hörs :) Ha det bäst, hej!

En bild på min underbaring ♥

Här har ni bilden som jag sa att jag skulle visa för er :)

Jag gillar den, hoppas ni också gör det!

Foto: Sanna W




Jag har ju glömt att önska er en bra fars dag :o
men hoppas ni har haft en riktigt bra fars dag, det har vi :)

Lite kort om agilityträningen idag

I förra inlägget la jag ju in en rosa bild på Spicy :) här har ni bilden igen, fast den riktiga då om man säger så, tänkte att det kanske skulle vara lite skoj att få se den också, så här har ni den :)

Foto: Sanna W

Nu när jag ändå bloggar så kan jag ju passa på att skriva lite kort om när jag tränade agility med Spicy innan. Funderade på om jag kanske skulle sätta upp en bana eller en ny kombination, men det blev faktiskt ingenting av det, utan hindrena som redan stod ute på gräsmattan fick stå så som dom stod. Så man kan väl nästan säga att det blev samma träning som i fredags ungefär, men tränade även på kontaktfältet på gungan. Hon tar kontaktfältena jättefint verkligen så jag kan inte vara annat en nöjd när det gället kontaktfältena! :) Svängarna har vi jobbat på en del nu det senaste, bra fart & bra svängar, det vill vi ha! ;) Spicy tog svängarna kanon idag och farten var också väldigt bra! :D så jag kan väl inte vara annat än riktigt nöjd, ellerhur?

Ja, det var lite kort om träningen idag. Tänkte kila nu. Men vi hörs väl senare skulle jag tro. Blir nog så att jag lägger in en bild, men ifall ni vill veta på vem eller vad så får ni kika in senare ;) Ha de fint, hej!

Spicy är söt även när hon är rosa ;)

Satt o lekte lite med denna bilden på Spicy, blev det inte rätt sött ändå, eller va säger ni?

Foto: Sanna W

Med denna bilden säger vi gó natt :)

Det är väl en passande bild till ett inlägg som detta?

Foto: Sanna W
Alltid lika söt min lilla goding, inte sant?

Ännu en bild som jag tog igår

Ja, här har ni ännu en bild som jag tog igår. Vet inte om jag gillar den sådär jättemycket, men det är något speciellt med den tycker jag så den fick ändå synas är i bloggen :)

Foto: Sanna W

Nu ska jag ta mig en bit smulpaj som mamma bakat (med hallon) och sätta mig framför tvn, får se om det är något bra på tvn, hoppas det :) Ha en fortsatt fin kväll allihopa!

Mysigt med tända ljus

Hej på er! förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har verkligen inte haft något intressant att skriva om.. för en stund sen kom jag in från långpromenaden jag och mamma gick med vovvarna :) men annars har det inte hänt alls mycket idag, bara vart hemma och tagit det lugnt.

Bjuder här på några bilder som jag tog igår. Visst är det mysigt med tända ljus? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Får se om det blir någon mer uppdatering ikväll, tveksamt.. kommer säkert bara sitta framför tvn o mysa ;) men kanske att det blir någon liten uppdatering :) Ha det bra & ha en fortsatt trevlig helg allihopa!

Några fler bilder på Millie

Här har ni tre st bilder till på Millie som jag tog igår, min favorit måste nog ändå vara den andra bilden, tycker speciellt hon blev så söt där :)
vilken är er favorit?


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W
Spicy kom även med lite på bilden (i bakgrunden) ;)

Fick som sagt ha ganska så hög iso, därav de brusiga bilderna och lite sämre kvalité, speciellt på den sista bilden..
men jag gillar ändå bilden på något sett, hoppas ni också gör det! :)

Men nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på idol! Ciao

Äntligen fredag! :)

Ja, äntligen är det fredag igen, åh är det inte underbart? JO!


Någon som ska hitta på något skoj i helgen? :) själv har jag inte planerat så mycket inför helgen, men det blir väl lite fotografering (hoppas på fint väder) och agilityträning med Spicy bl.a :) på tal om agility så har jag ju inte skrivit mycket om det här i bloggen det senaste, det betyder inte att jag och Spicy inte tränat något, för det har vi gjort (på höstlovet tränade vi ju, men jag vet inte varför jag inte skrev något om det i bloggen, men det gick i alla fall väldigt bra då!) tränaden lite innan idag också vilket gick jättebra! :) bara ett kort litet pass sådär blev det, hade redan uppe 6 st hopphinder. Hade inte bestämt något speciell väg som vi skulle köra den lilla kombinationen i, utan jag improviserade bara lite varje gång vi sprang den. Övade på svängar, runt & ut och Spicy gjorde det jättefint! vill att hon ska ha bra fart och samtidigt perfekta svängar, händer ibland att det blir lite för visa svängar men det gått bättre och bättre när vi har tränat på det här hemma nu senast :)


Nästa helg på lördag är det ju föresten agilitytävling i Varberg, fast jag och Spicy kommer inte vara med och tävla eftersom det är klass 1 utan jag kommer vara där som funktionär och min kompis Kristin ska nog också vara det ifall hon kan (och vill, såklart. Har frågat henne innan då ville hon så jag hoppas inte hon ändrat sig ;) ) så jag kommer ju få trevlig sällskap ♥ Kommer bli skoj o se alla ekipage tävla, men jag kommer säkert blir väldigt sugen på att tävla jag också ;)

Här har ni tre st bilder på Millie (tre bilder i färg och tre i svartvitt) eller busbilder kanske man kan kalla det för, för visst ser hon allt lite busig ut? ;) sötnosen

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu önskar vi er en riktigt trevlig helg! :)

Några bilder på Millie ♥

Bjuder på några bilder på Millie som jag tog tidigare idag :)


Fick ha rätt så högt iso-tal just därför bilderna är en aning brusiga, men hoppas ni gillar dom ändå. Millie blev ju riktigt söt i alla fall, inte sant? ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W

Har nog någon mer bild att visa, kommer säkert in någon i bloggen imorgon. Kika in då vettja! :)


Fredag imorgon! åh visst är det härligt? inte långt kvar till helgen alltså :)
Men nu tänkte jag avsluta. Hoppas ni har haft en bra dag, hej!

Onödigt inlägg..

Kom hem från skolan för ca 15 minutersen, dags för att ta en promenad med vovvarna nu! :) sen blir det läxa att göra.. har nämligen svenska läxa som ska vara klar tills imorgon så ska göra färdigt den.


Onödigt inlägg detta ja, men nu vet ni i alla fall hur läget är ;)

Jag såg det snöa! *

Hihi jajamen, det snöade faktiskt innan idag :) har hört att det inte bara snöat här utan också hos några andra.
Fast här var det mest snöblandat regn, så ingen snö stannade ju kvar på marken.

Bjuder på en bild som jag tog i Idre förra året när jag var med Kristin och hennes familj i deras stuga som dom har där, och även Alice och hennes familj var med :) Jag hade ju inte systemkameran då, alltså tog jag denna bilden med kompaktkameran. Hoppas ni gillar den, visst ser det härligt ut? ;)

Copyrightskyddet var tyvärr rätt så stort men jag är så lat så jag orkar inte ändra det, så det får duga! ;)

Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en bra dag. Ska alldeles strax i säng hade jag tänkt, så nu säger jag gó natt & sov gott!

Dåligt med nya bilder..

Hej på er! tyvärr så har jag dåligt med nya bilder just nu. Men hittade en på Millie som jag tagit tidigare men som jag nog inte lagt in här i bloggen någon gång. Har inte hunnit fotograferat något de senaste dagarna eftersom det vart så mycket i skolan o så.

Idag hade jag som sagt prov i bilden, alltid lika skönt när man gjort färdigt ett prov och ännu bättre känns det när man tror att det gått bra, och så känns det faktiskt, så jag hoppas att jag får ett bra resultat. :)
Fast vet ni något läskigt som hände på bilden idag? (när vi satt och gjorde proven) jo, brandlarmen ringde! självklart sprang vi ut så fort som möjligt ur klassrummet, man blir ju allt lite rädd när det händer något sånt, men tänkte att det kanske var en test dom gjorde, men eftersom det bara var våran klass som stod där ute på skolgården så var det ju ingen test.. bara några minuter senare kom brandkåren och kollade vad det var. Jag vet faktiskt inte exakt vad det var som hade hänt, först sa en lärare att det kanske bara var någon gasläcka eller vad det nu var hon sa, dom trodde inte att det brann, eftersom man inte såg någon rök eller brand och vi kände inte heller någon lukt av det. Men det var i alla fall inget allvarligt, bara någon liten lite brand, eller jag vet faktiskt inte ens om det brann, men kanske att det bara var någon rök/gas som gjorde att brandlarmen gick. Jag vet faktiskt inte helt säkert vad det var, men brandlarmet gick i alla fall. Efter att brandmännen hade kollat igenom huset och hade fixat det så fick vi fortsätta med proven igen. 

Visst är det läskigt när något sånt händer? man vet ju inte om det är något allvarligt liksom också blir man ju rädd, inte sant? ;P



Foto: Sanna W

Nu ska jag ta något att äta hade jag tänkt, sen ska jag vara uppe vid idrottshallen klockan 18:30 eftersom jag har handbollsträning :) Ha en fortsatt bra dag. Ciao!


Update 22:38: kom på vad det var som hände, eller vart det brann rättare sagt, det brann i någon liten kabel i ett litet rum, så det var därför som brandlarmet gick. Nu vet ni det ;)

Förlåt för dålig uppdatering..

Förlåt för dålig uppdatering, men jag hinner inte med bloggen just nu! tyvärr..
Så fort skolan drar igång igen har jag fullt upp med alla läxorna. Har nämligen prov imorgon i bilden också har jag läxa i engelskan tills imorgon, inte mycket som tur är (några glosor bara).

Fast det är inte bara läxan som gjort så jag inte har hunnit uppdatera i bloggen, eller så var det inte igår i alla fall. Utan efter skolan så hade jag utvecklingsamtal, vilket gick väldigt bra, är nöjd! :) Sen efter det åkte jag hem och åt och gjorde mig iorning och lite så, sen var det inte så länge kvar tills luciaträningen skulle börja. Varje år är det nämligen julfirande (eller vad man ska kalla det för :P) i idrottshallen och då är det också luciatåg där och det är alltid alla 8:or som är med i det luciatåget så i år är det alltså bl.a jag som är med :) Men i alla fall, efter luciaträningen så gick vi direkt till idrottshallen (som ligger nära där vi tränar på luciasångerna) och då skulle alla som är med i luciatåget fotograferas (eftersom dom bilderna sedans hängs upp på konsum bl.a och folk får rösta på vem dom tycker ska bli lucia) och efter fotograferingen så var det dags för handbollsträning. Så efter handbollen som slutar 20:00 kom jag hem ungefär 20:15, duscha, satte mig lite vid tvn samtidigt som jag gjorde lite läxa. Så ja, det var mycket igår kan man säga ;) Sen måste jag även säga att datorn funkade heller inte igårkväll då jag faktiskt tänkte uppdatera lite snabbt här i bloggen och den funkade heller inte tidigare idag när jag testade. Men nu äntligen fungerar den! ;)

Men nu måste jag sätta mig med läxan igen! ni får helt enkelt stå ut med att det blir sämre uppdatering här på bloggen nu. Tror jag hinner uppdatera något imorgon, inte helt säker men jag tror det, så isåfall så hörs vi ju då :)
Ha det bra allihopa!

Bilderna på Spicy som jag lovade att visa :)

Här har ni bilderna på Spicy som jag var ute och tog tidigare idag :)

Foto: Sanna W 
gillar denna bilden på min sötnos :)

Foto: Sanna W 
visst är denna bilden lite rolig? tänker mest på vilken vinkel bilden är tagen från ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W



Tog även bilder när Spicy busade med sitt rosa lilla ben som hon fick med sig hem när vi hämtade henne när hon var valp :) ♥ hon älskar verkligen det benet och det förvånar mig faktiskt att benet fortfarande är helt, väldigt bra material helt enkelt ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Ursäkta de suddiga bilderna, men så blir det när man ska fota en sån galen vovve som Spicy ;)
Min lilla sötnos

Hoppas ni gillar bilderna :) Nu blev precis maten klar, så ska gå och äta nu. Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

Mina sötnosar! ♥

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Var ute och tog lite bilder på Spicy innan och hade tänkt att lägga in någon bild här i bloggen.
Kika in lite senare ifall ni vill se fler bilder
:)

Ny månad

Hinner inte skriva så mycket just nu, kan redan nu säga att det kommer bli lite sämre uppdatering i bloggen idag, hade inte tänkt att sitta så mycket vid datorn. Imorgon börjar ju skolan igen.. har vart så himla härligt med höstlov, skulle gärna haft det längre än en vecka! ;)

Men nu till rubriken. Idag är det ju en ny månad, redan 1 November! visst går tiden så himla fort?
Men det jag egentligen ville säga i detta inlägget var att jag ville önska er en fortsatt bra 1 November :)


Bjuder även på några bilder på Spicy som jag tagit. Några av er har säkert sätt dessa bilderna tidigare, men visar dom än en gång för jag gillar bilderna väldigt mycket, tycker det blev fint med den runda oskärpan
 :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Ha det bäst. Hej!

RSS 2.0