Snart dags för tävling!

Torsdag.. ännu en dag med härligt väder - vilket betyder ännu en dag nere vid stranden :) & sen dags för kvällstävling på klubben! är så galet taggad på att få till det där perfekta loppet. Vi har ju även chans att ta det sista certet till championatet i hoppklassen... hoppashoppas! :)

Får fixa färdigt allt till tävlingen nu, sen blir det nog som sagt att gå ner till stranden. Första doppet tog jag med älskling igår! känns konstigt att jag inte tagit det tidigare egentligen.. men nu äre gjort! ;) faktiskt riktigt härligt.

Foto: Sanna W

Sommaaarr! ♥

Att sitta ute & äta i detta underbara sommarväder är ju bara för mysigt! :)

Foto: Sanna W

Glad midsommar!

Vill bara önska er alla en fortsatt fin midsommar! ♥


kan även passa på & bjuda på en bild från förra veckan som mamma tog, skolavslutningen + balen :)

lov, underbara lov!

Det är riktigt underbart med lov nu alltså!
Har tagit härliga långpromenader med vovvarna och har haft mer tid över för att träna Spicy, vilket känns väldigt bra :) igår tog vi faktiskt en sväng in till klubben. Tränade lite kontaktfält, "runt", inkallningar och bara lite andra små tricks med henne. Det blev väl inte riktigt så mycket agilityträning som jag hade tänkt från början, det var en del folk där som trände med sina hundar och eftersom Spicy löper nu kände jag att det var inte det bästa tillfället för att träna där just då och störa de andra hundarna..

Men det var i alla fall bra att vi åkte in till klubben, kunde gå runt i den mysiga miljön och träna lite annat än bara agility. Det är ju trots allt inte så länge kvar tills det är tävling just där på klubben, kvällstävling 30 juni, alltså nästa torsdag, kul! :)

Dock känner jag att det är rätt så stor skillnad att träna hemma än på klubben, vilket kan vara rätt så självklart i och för sig. Visst, hemma har vi Millie som är ett störningsmoment i stort sätt hela tiden när vi tränar ;) vilket inte är några problem. Men hemma flyter allt på så jäkla bra och hon har verkligen den där speeden som jag vill hon ska få fram på tävling också! men men.. vi kör järnet på tävlingen så får vi se hur långt det räcker! :)

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W
 Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt härlig onsdag allihopa! :)

Resultatet från tävlingen

Nyfikna över resultaten från förra helgens tävlingar? skulle ju egentligen uppdaterat om detta tidigare men.. vi tar det nu! :)

I hoppklassen blev det tyvärr en disk. Vet att Spicy är väldigt duktig på "runt", alltså när hon ska ta hopphindret från andra håller, tyvärr hann jag inte säga "runt" och sen stoppa henne innan hon hade tagit hopphindret. Agilityklassen gick däremot mycket bättre, ett felfritt lopp och ännu en SM-pinne, härligt! :) har tränat mycket kontaktfält med henne det senaste, har gått riktigt bra när vi tränat här hemma! snabbt ner och ta kontaktfältet. På tävlingen tror jag att jag stannade upp henne lite för mycket på vissa utav kontaktfälten, t.ex. på balansen var jag rätt så tidig med att stanna upp henne, annars kan hon ha så bråttom ner och hoppa över kontakten. Men nu vet jag det och kontaktfälten känns säkrare, så det är skönt :)

Nöjd att vi lyckades ta två SM-pinnar denna tävlingen, båda i agilityklassen. Riktigt härligt vädret var det också! :)

Tävlingsdags!

Om en stund åker vi iväg till Falkenberg och tävlar. Har inte hunnit nämna något om denna agilitytävlingen än, vi var nämligen där igår också och tävlade. Har inte haft några höga förväntningar inför denna helgens tävlingar men jag är mkt nöjd över gårdagen i alla fall, inte riktigt så bra att vi lyckades ta något cert men ändå en sm-pinne i agilityklassen, duktig vovve! :) i hoppklassen hade vi lite otur, det var en lite klurig sväng till tunneln, skulle behövt ta ut svängen mer så hon hade ingången mer framför sig, lite osäkert där och en vägran då hon inte tog ingången direkt utan sprang in lite vid sidan av tunneln, ja lite svårt att förklara.. men 5 fel där och sen tyvärr liite tidsfel, klantade mig lite i slutet och hade plötsligt det sista hopphindret mitt framför mig, kunde inte precis själv hoppa över det.. ;) fick göra ett framförbyte som stoppade upp farten helt, men men..  Nöjd över gårdagen i alla fall! :)

Snart åker vi som sagt iväg för andra tävlingsdagen, nu taggar vi! ;D

RSS 2.0