Nice picture :)

En fin bild på Spicy som Kristin tog när vi var och tävlade i Varberg, på hemmaplan, underbar dag de där! :D
Imorgon är det som sagt tävling i Halmstad igen, första dagen (idag alltså) är redan avklarad, imorgon är det dags igen :)

Foto: Kristin P


Snart blir det nog läggdags för mig ;) godnatt på er!

Några klipp från idag

Bjuder på några korta klipp ifrån idag :)
Hade redan värmt upp och och tränat Spicy lite innan så hon är nog allt lite lat när jag filmade ;) min sötnos


och förresten, ignorera min röst, speciellt när jag säger "hit" haha, så töntig ja låter.. ;)

här kan ni även läsa (och se) om resultatet från dagens agilitytävling.

Agilitytävling - Halmstad bk (första dagen)

Det blev en rätt så lång dag i Halmstad idag. Vi var väl vid tävlingsplatsen ca kl 14 och körde inte första loppet förrän klockan 17:30. Men som tur va så var vädret bra och medans vi väntade satte vi upp tältet i lugn och ro och kollade på andra duktiga ekipage :)

Idag var det alltså vår första start i agilityklass 3, och det var även första loppet för dagen. Banan kändes bra, inte så där extremt svår, sjävklart fanns det fällor men det var en bra bana. Fick en bra start och Spicy tog a-hindret kanon, riktigt nöjd med kontaktfältet där, sprang ända ner på kontakten och behöll farten hela tiden, brabra! :) Slalomingången lyckades vi dock inte lika bra med, så synd.. men så nära! vet inte om det kan ha varit att hon fick för stor sväng till slalomen och jag inte visade tillräckligt, hon tog i alla fall andra porten in i slalomen, så 5 fel där alltså. Sen blev det tyvärr en miss på kontaktfältet på balansen och eftersom jag fortsatte och inte tog om kontakten blev det även där en disk. Trots disken är jag ändå väldigt nöjd med loppet, speciellt med så fint Spicy lyckades ta kontaktfältet på a-hindret och gungan.


agilityklass 3 loppet. (ursäkta att kvalitén inte är så bra, tror det försämras lite på bubblare.se också..)

Hoppklass 3 banan var verkligen klurig alltså! väldigt svängig bana. Men vi lyckades faktiskt ta oss förbi det svåra, så de är jag nöjd med! men sen lite längre in i banan blev det tyvärr en disk.. vet inte riktigt vad som hände, eller jo, det blev ett hindret taget från fel håll men förstår inte riktigt hur det lyckades bli så, tyckte jag stod så att jag visade vilken väg hon skulle ta och blockerade hyfsat bra så hon inte skulle ta det hopphindret från fel håll, men hon hittade visst en lucka där hon kunde ta sig mellan mig tydligen ;) men men, sånt händer! är glad att vi fixade de svåra fällorna i alla fall. Loppet blev tyvärr inte filmat. Men ovan ser ni i alla fall ett klipp agilityloppet, bättre än ingenting alls. :)

Två disk idag alltså, men vad gör de? nöjd med loppen är jag, och det är väl ändå det som är huvudsaken?
Vi har ju två lopp till imorgon också, tyvärr kommer det nog inte bli lika bra väder imorgon som det var idag.. men vi kommer va där, minst lika taggade som idag ;)

Halmstad nästa! ;)

Vädret ser hyfsat - eller väldigt bra ut faktiskt, rätt så molnigt men solen är framme, bra agilityväder med andra ord - inget regn iaf, härligt! nu åker vi snart iväg mot Halmstad, hörs senare! :)

Tävling både lördag & söndag!

Har inte nämnt något om att det är agilitytävling nu i helgen i Halmstad för mig och Spicy, både lördag & söndag faktiskt :)
skönt att vi inte behöver åka lika tidigt som vi har behövt göra innan när vi var i klass 2 i agilityklassen, nu har vi bara klass 3 som vi behöver tänka på (alltså första klass 3 tävling i agilityklassen imorgon då) härligt att vi äntligen tog sista pinnen i ag 2 (förr förra helgen i Ulricehamn) upp till 3an där med, då är det cert eller sm-pinne man får hoppas på nu då ;) ett cert och en sm-pinne har vi redan lyckats ta i hoppklassen förresten :D

Har lagt in dessa två bilder innan fast här har ni dom i lite större format :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Självklart har vi tränat lite nu inför helgen, bara att det inte blivit av att jag skrivit något om det här på bloggen, men träningen har i alla fall gått riktigt bra & Spicy har vart på topp (y) :)

6 st bilder från i måndags ♥

Gick ju ner till stranden i måndags och tog en hel del kort, här har ni ännu 6st bilder till, på Spicy :)
hoppas ni gillar dom ♥

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu ska vi snart åka till kusinerna, så idag kommer det inte bli så mycket uppdatering så ni vet, men vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ha de fint! :)

Pussgurkan ♥

Foto: Sanna W

Bara för att jag älskar dig :) ♥

finally?

Äntligen lite bilder på Millie? :) ni kan säkert hålla med om att det vart lite dåligt med det de senaste..
men här har ni iaf tre bilder på sötnosen min! :)


älskar dig!

Hemma från träningen..

Hej på er! hann inte uppdatera något innan jag stack till fotbollsträningen, men är iaf hemma nu, hade inte så långt träning, började klockan 18 och hade ungefär en timmes träning och inte så jobbig heller så eftersom jag fortfarande var så träningssugen när jag kom hem så tog o sprang en liten runda, härligt! :) men nu ska jag hoppas in i duschen, vi hörs säkert senare, hej så länge! :)

My sweetie ♥

Bjuder på en bild på Spicy från i måndags, me like ♥

Foto: Sanna W

Miss you already!

ååh.. det är bara regnigt, grått o trist ute just nu.. kan det inte vara soligt nu istället, saknar de fina vädret!
igår va de ju underbart verkligen! hade hur kul som helst när jag va med Kristin också (som vanligt :D)
varför ska alla roliga och underbara dagar gå så himla fort? ;(

aja.. något positivt finns de väl, kan ju ändå passa på o städa rummet lite kanske..
sen är det ju ändå mysigt o se på film när vädret är såhär, fast vet inte vilken isåfall. Jaja, jag får se ;)

Foto: Sanna W

Ha dé fint! ♥

Snabb update

Det får bli ett snabbt inlägg nu igen. Var som sagt nere vid stranden innan och tog ett dopp med Kristin, hur härligt?! :D Nu ska vi ner till stranden igen (haha, värst va mycket jag vart nere vid stranden idag, fast man får ju passa på nu när det är så fint väder! :)) fast till kiosken som finns där nere och köpa glass :)

Ha en fortsatt fin dag i solskenet allihopa!

Älska sommaren! ♥

Kom hem från stranden för en ca 30 minuter sen, men nu ska jag ner igen o bada med Kristin :) Ciao!

Mot stranden

Nu drar jag mig mot stranden, sen lite senare ska jag nog träffa Kristin :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Glad vovve ;D

6 st bilder från i förrgår på en glad Spicy :)

Godnatt!

Jag kan verkligen aldrig lägga mig i tid någon gång känns det som, haha.. jaja, det var inte det jag hade tänkt o säga egentligen, men. Ska snart komma i säng i alla fall & ville bara säga Godnatt och bjuda på en bild från igår (förrgår) :)

Foto: Sanna W
my eye..

som sagt, godnatt ;)

You & Me ♥

Det blev en del bilder på mig & Spicy igår, hoppas ni gillar dom, här har ni två till ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Hemma från öarna

Kom nyss hem från öarna, alltid lika mysigt där ♥
Snart blir det fotbollsträning :)

Mot öarna!

Japp, alldeles strax blir det båten ut mot öarna med Kristin & hennes föräldrar :)

Bjuder på ännu två bilder på mig & Spicy från igår som jag tog med självutlösaren,
om ni scrollar ner lite kan ni se två bilder till som jag la in igår
 :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

My sweetie and I ♥

Foto: Sanna W

du är bara för fin du ♥

Älskar dig något enormt Spicy! ♥

Foto: Sanna W

var nere vid stranden tidigare idag och tog lite bilder med självutlösaren :) ♥

Kristin & Marco Polo :)

Hejhej! har inte hänt sådär jättemycket idag faktisk (vädret har inte vart det bästa, mest regn idag men det blev faktiskt lite finare nu mot kvällen när jag va ute med hundarna) ska bli skönt med sovmorgon imorgon, idag var ju sista dagen på sommarjobbet för mig och Kristin, så nu är vi klara med våra två veckor, härligt! (och nästa vecka ska vi in till stan o shoppa loss, haha ;)) Var även med Kristin i stallet idag igen, asså det är så himla mysigt där bland alla hästar och att rida barbacka är ju bara för mysigt de med :)

Foto: Sanna W
Kristin & Marco - bild från den 25 april i år, var och kollade på när dom var med i dressyrtävling, duktiga ni! visst är dom fina?! ♥

I ♥ Summer


haha, ser koncentrerad ut..

Som ni märkte blev det ingen uppdatering igår, passade på & njuta lite extra av sommarlovet förstår ni ;)
var med Kristin i stallet bl.a, såå himla mysigt! innan vi skulle ställa Marco i hagen igen fick jag faktiskt testa o rida lite, det var längesen alltså men det är ju värsta kul! och så himla mysigt :)

Tack för era fina kommentarer förresten :) ♥

Tröttnat..?

Tröttnat på alla dessa bilder på rosorna? hoppas inte det, här har ni ännu några.. ;)

Foto: Sanna W

Får se hur det blir med uppdateringen imorgon, beror väl på lite hur vädret är antar jag, om det är fint väder kommer jag & Kristin sitta parkeringsvakt (slutar isåfall 15:00) sen får jag ser vad jag hittar på resten utav dagen, kanske att det blir lite sämre uppdatering, vi får se, vill passa på o njuta riktigt ordentligt av sommarlovet! hope you understand :) ♥

Roses ♥

Två väldigt överredigerade bilder, but I like it, kul & redigera bilder så ibland :)
Hoppas ni gillar dessa två bilder.

Foto: Sanna W
Foto: Sanna W

Kom nyss in..

Kom nyss in, jag och Kristin gick ut en sväng och tog lite kort, de gillar vi ;) (y) Tänkte uppdatera tidigare idag, innan jag åkte till fotbollsträningen men det var något konstigt med tangentbordet just då, det gick inte att skriva eller någonting så fick strunta i det då, men nu funkar det igen i alla fall :)

Uppdaterar nog något mer sen, kanske slänger in någon bild eller nått :) hej så länge!

Humlan :)

Har inte blivit något uppdatering tidigare idag eftersom jag har haft annat kul för mig. Var inne i stan en stund bl.a och kikade lite :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Sötan ♥

söt som socker? sötare än socker! :) ♥

Foto: Sanna W

Nu ska jag snart hoppas in i duschen, blev tyvärr inget kvällsdopp ikväll, får väl bli ett dopp imon istället, får hoppas på bra väder imorgon med :) Blev ingen uppdatering direkt efter träningen blev istället att jag fortsatte o tränade lite hemma, konstigt att jag brukar vara så träningssugen när jag precis kommit hem efter en träning, haha jaja, bara kul :)

Hoppas ni haft en bra dag i solskenet :D

Ombytt & klar..

Hej på er! här sitter jag ombytt & klar och ska snart sticka till träningen, tänkte bara ta o bjuda på en bild nu innan jag åker iväg :)
 Foto: Sanna W

Ska nog ta ett kvällsdopp med Kristin sen lite senare efter träningen, får se om jag uppdaterar något innan det, isåfall hörs vi då :)

Ni betyder! ♥

Älskar er något otroligt!



Haha ♥

haha, vadå tokig hund? :D

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

tro de eller ej, men ibland kan faktiskt de flesta bilder se ut så här på Spicy ;)

Alunrot

Bild på en söt blomma i vår trädgård, som tydligen heter Alunrot, fick jag reda på nu ;)

Foto: Sanna W

Prästkrage #2

Ännu en bild på prästkragarna som jag tog i fredags :)

Foto: Sanna W

Sötis killen ;)

Här har ni ännu några bilder på (världens mest gosigaste och underbara katt) Morris :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Om det inte blir något mer inlägg ikväll säger vi godnatt nu :) imorgon och hela nästa vecka är det min & Kristin tur o sitta parkeringsvakt nere vid stranden igen, hoppas vi tjänar bra denna veckan ;)

Kvällsdopp

Kom nyss hem från stranden, var nere och tog ett kvällsdopp med Kristin o shit va skönt de va! :) kändes ju nästan ljummet, underbart! :D Men nu ska jag hoppa in i duschen, uppdaterat nog något senare :)

One picture

Bjuder på en bild innan jag går ut och går en sväng med hundarna :)
Foto: Sanna W
Hörs senare!

Morris ♥

Tre bilder på Morris från förrgår :)

Foto: Sanna W

Två bilder på Spicy från igår kväll ♥

Var ute och tog en massa bilder igår kväll, bjuder på två bilder på Spicy här nedan :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Om här inte kommer in någon mer bild ikväll kan ni säkert vänta er att det gör det imorgon :)
Ha en fortsatt fin lördagkväll!

förresten, om ni är nyfikna på resultatet av agilitytävlingen kan ni kika här

Agilitytävling - Ulricehamns bk

Klockan 6 i morse åkte vi iväg mot Ulricehamn för o tävla, både klass 2 & 3 idag alltså :) Vädret var tyvärr inte det bästa, började regna nästan precis då vi kom, men men, lite regn är aldrig farligt ;) men tyvärr blev ingen lopp filmat pga reget då, men läs resultatet här nedan.. :)

Agilityklass 2 var första klassen för oss. Vi har varit nära den där sista pinnen upp till 3:an ett antal gånger nu, kände mig riktigt taggad och ville verkligen ha den nu och inte bara vara nära på att få den ;) Spicy satt kvar väldigt bra i starten så jag han gå fram en bit, precis som jag ville. Efter ett framförbyte som jag gjorde efter en tunnel i banan (undra just varför jag gjorde ett framförbyte och inte blindbyte när det var en tunnel.. aja tror det kändes bäst med framförbyte där ;)) kom jag lite efter Spicy och trodde inte riktigt jag skulle hinna visa ordentligt in till slalomen, men inga problem där inte, Spicy fixar ingången utan problem ändå! :) Efter slalomen var det två balanshinder kvar (ja, alltså inte bara dom hindrena då, några hopphinder och en tunnel också) - gungan & balansen - var extra noga med just dom hindrena idag kände jag och Spicy lyssnade riktigt bra på mig och tog kontaktfälten jättefint! även på a-hindret som fanns med tidigare i banan :) Kändes så himla bra, ett nollat lopp blev det med tiden 34,75s och det räckte till och med till en klassvinst! :D det trodde jag faktiskt inte att det skulle göra, men där ser man ;) riktigt kul!

Lite senare var det alltså dags för hoppklass 3, en väldigt svår bana, det var nog inte bara enligt mig utan tror att flera andra också tyckte det. En stund efter agilityklassen började det faktiskt klarna upp och bli lite ljusare ute men sen kom ovädret tillbaka och det regnade väldigt mycket när det var vår tur o starta. Det blev en disk i detta lopp tyvärr, Spicy rev även två hinder tidigt i banan vilket inte brukar hända, men tror att regnet påverkade henne mycket och det blev rätt halt på gräset o så, men ja, det är ju samma för alla ekipage. :)

Är i alla fall kanon nöjd över (den efterlängtade) pinnen i agilityklassen som vi tog, skönt att vi är uppe i klass 3 i båda klasserna nu :) (y) Väldigt bra pris fick vi också, Presentkort på ett års djurförsäkring och som vanligt en fin rosett :)

Foto: Kristin P
Jag & Spicy ♥  bild från agilitytävlingen i varberg den 1 Juli :)

Mysiga bilder från stranden ikväll ♥

Jag & mamma gick ner till stranden och tog ett kvällsdopp tidigare ikväll, träffade även Alice & Amanda där nere :) 
Tog med mig kameran och tog lite kort, resultatet ser ni här nedan :)

Photobucket

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Stranden hela dan :)

Kom hem från stranden för en stund sen & nu ska jag fortsätta njuta utav de underbara vädret :) ♥

Pink ♥

Foto: Sanna W

femtondejulitvåtusentio

Hej på er! har inte blivit någon uppdatering tidigare idag som ni säkert märkt ;) har mest bara varit hemma (tidigare idag iaf) men inte haft något kul att skriva, har väl inte det nu heller egentligen men får väl uppdatera lite ändå tänkte jag :) Har inte hänt så jättemycket idag förutom att jag varit ute med hundarna (såklart) städat rummet, haft fotbollsträning (eller löpträning idag eftersom vi har det på torsdagar nu) och tränat lite agility med Spicy, ska nog ut och köra ett litet kort pass nu igen efter att jag skrivit klart här :) körde lite kontaktfält på gungan och har ställt upp tre hinder och tränat lite svängar och "runt", kanon duktig är hon! :D känns bra nu innan tävlingen i Ulricehamn som är nu på lördag :)

Men nu ska jag ut o träna lite igen, kanske uppdaterar något sen, ska se om jag har någon bild att lägga upp eller nått :)
Ciao! ♥

empty on words..

Känner mig rätt så tom på ord idag.. har inte något speciellt att berätta, så låter bilden tala för sig själv :)

Foto: Sanna W

Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag ;)

Mysig dag :)

Har varit nere vid stranden nästan hel dan, underbart väder är det! :D

Nu blire grillat :)

Blåklocka ♥

Foto: Sanna W

Ännu en bild från i förrgår

Foto: Sanna W 

Om det inte blir någon mer uppdataring ikväll, säger vi godnatt redan nu :)

måndag femte juli ♥

Bjuder på fyra bilder från den 5 Juli, hope you like it :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto:

Saknar det fina vädret när jag ser dessa bilder.. idag är det bara grått o trist ute, regnade riktigt mycket innan
(men det behövs säkert nu också) ska nog bli bättre vädret imon igen i alla fall :)

Bokeh ♥

Två bilder från i förrgår. Visst är det det fint med rund oskärpa? :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Sometimes you're lucky

Bjuder på en bild från i söndags. Ibland har man tur när när ska försöka fota insekter, som den här t.ex,
den var stilla i luften lite då o då så jag hade chansen att få till en hyfsat bra bild ;)

Foto: Sanna W

Nu ska jag snart lägga mig, godnatt på er! :)

Kvällsdopp!

Nu om en liten stund ska jag ner och ta ett kvällsdopp med dom andra 6 st tjejorna! ;D

Foto: Sanna W

Hörs säkert senare! :)

Hemma från öarna

Hej på er! nu är jag hemma igen, följde med Kristin, hennes föräldrar och hennes bror ut på öarna :)
Det var verkligen helt underbart i vattnet idag! 23° grader visade deras båt att det var i vattnet, så härligt! :D

Här nedan har ni två bilder från igår
:)

Foto: Sanna W

Nu ska vi ut på öarna!

Hinner inte skriva så mycket nu, tänkte bara säga att vi ska ut med båten nu, till öarna, mysigt! :)

Agilitytävling - Bjuvs bk

Ja, idag var det alltså tävling i Bjuv & herregud va varmt det var, tror att värmen påverkade både mig och Spicy, men är ändå väldigt nöjd över loppen idag! :)

Vi kom i alldeles lagom tid till tävlingsplatsen och behövde inte vänta så länge tills det var banvandring för agilityklass 2 small. Inte vårt bästa lopp det här, blev 5 fel i slalomen. Spicy fick nog en för vid sväng till slalomen och tog fel ingång, annars brukar vi aldrig få fel på slalomen, brukar oftast gå helt klockrent (men man kan ju aldrig vara helt säker) sen kände även jag mig lite virrig och höll nästan på o glömma vägen i banan för en stund men det gick bra ändå ;) Kom i mål med 5 fel och tror vi slutade på en 8:e placering hade även 3e bästa tid om jag inte minns helt fel (så självklart är jag nöjd med loppet :)) så om vi inte hade fått det felet i slalomen där hade vi alltså säkert tagit vår sista pinne upp till agility 3:an! har varit nära den där sista pinnen flera gånger nu, snart tar vi den säkert får vi hoppas! :)

Lite senare var det alltså Hoppklass 3. Var nästan inte alls taggad innan start, men det ändrades verkligen när det var vår tur och vi var inne på banan, var ju verkligen tvungen o skärpa mig då och koncentrera mig ;) Var lite krångligt där i början av banan men vi kom igenom det utan något fel i alla fall och det flöt på bra måste jag säga! farten var ju något saktare då beroende på värmen men riktigt nöjd ändå! åh va nära vi var på att nolla oss i detta lopp alltså! tror det var vid tredje sista hindret som Spicy sprang förbi hindret, hann inte uppfatta riktigt varför, kanske hade jag för bråttom till målet och råkade släppa Spicy liiite, eller att jag gjorde ett bakombyte för tidigt och inte visade tillräckligt tydligt att hon skulle hoppa över just det hopphindret. Det blev alltså ett till lopp med 5 fel men är riktigt nöjd över detta loppet, gick bättre än vad jag trodde det skulle göra, så jag är nöjd! :) Vet tyvärr inte vilken placering det blev och resultatlistan har inte kommit ut på deras hemsida än, inte vad jag såg i alla fall, så får vänta och se helt enkelt.

Så trots 5 fel i varje lopp är jag ändå väldigt nöjd och högsta vinsten fick jag ju ändå igår då Spicy kom tillbaka ♥

Glass & Jordgubbar ♥

Nu blire glass & jordgubbar samtidigt som vi sitter o kollar VM :)
Uppdaterar mer sedan, då ni kommer få reda på reslutatet från agilitytävlingen :)

Snart åker vi

Svarade nyss på era snälla kommentarer, tack! ♥
Snart åker vi till tävlingen :) får ta o skriva mer senare när vi kommit hem, hörs då!

Vilse i Göteborg!

Hej! kvällen (och natten) blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår.. vi (dvs jag, mamma & pappa) var ju hos kusinerna i Göteborg och vi hade med oss Spicy dit. Lite då och då kollade jag ju till så Spicy var hos oss men sen när klockan var ungefär 22:00 (det var även ungefär då som vi skulle åka hem eftersom vi skulle upp rätt så tidigt till agilitytävlingen) som vi märkte att Spicy var borta! skjutdörren till uterummet var stängd då vi såg att Spicy inte var kvar men den hade väl antagligen varit öppen innan och Spicy kanske hade gått ut då. Det har aldrig hänt att Spicy bara sprungit bort så, hon brukar alltid hålla sig intill oss och vi vår närhet, förmodligen hade hon varit ute i trädgården och kommit utanför tomten och blivit skrämd av någonting och sedan rusat iväg i panik. Först letade vi ju i huset då för o se om hon kanske var där men när vi inte hittade henne där sprang vi alla ut och letade efter henne. Frågade massa folk om dom hade sett en hund springa förbi, det var några som sa att dom hade sett henne springa förbi hur fort som helst för ungefär 20 minuter sen då, dom visste ju inte riktigt vad dom skulle göra liksom men dom sa att dom hade försökt att ropa på henne men hon bara fortsatt springa i alla världens fart. Det jag var mest orolig för var att hon inte kände till området där och eftersom hon var i en sån himla panik och bara sprang runt där var jag orolig för att hon skulle bli påkörd av någon bil. När jag hade gått runt och letat ett tag och frågat folk om dom hade sett henne kom mamma och hennes syster och Ylva och hämtade upp mig med bilen, sen efter ungefär 1½ timmars letande ringde pappa och sa att han hade sett henne men det tog inte långt tid innan hon var borta igen och det var helt omöjligt att få stopp på henne, han hade aldrig sett henne springa så fort alltså, hon var verkligen i panik. Det var skönt att i alla fall få veta att hon levde och att hon var där i området.

Sen lite senare gick jag in för och hämta min kofta och lägga någonstans så hon kanske skulle kunna lukta sig till den. Några hade sett Spicy springa vid kyrkan som låg där i närheten så där la vi min kofta. Men när klockan var 01:00/01:30 gick vi in för o försöka sova några timmar (vilket inte var lätt alls, jag ville bara ut o leta efter henne) och vänta tills det skulle bli lite ljusare ute. Vid ungefär 04:15 gick jag, mamma och pappa ut för och leta igen och eftersom Spicy älskar fotbollar tog jag med mig den som låg i deras trädgård och studsade lite med den medans vi letade efter henne och se om hon kanske skulle höra det men efter en timma/en och en halv sa mamma att vi kanske skulle få gå in och vänta och se om hon kommer tillbaka, men gissa vad som händer då?! Spicy kommer såklart fram! från ingenstans känns det som. Och gud vad glad jag blev! efter så länge som vi hade letat trodde jag helt ärligt inte att vi skulle hitta henne, inte att hon skulle komma fram då i alla fall! och det var så skönt att hon inte var skadad eller något utan att hon kom fram till oss och var jätteglad! åh, känns som jag aldrig varit så glad och lättad som då alltså.. ♥ Precis innan vi hade hittat Spicy tänkte vi gå till kyrkan och kolla en sista gång vilket vi gjorde ändå, vi lät Spicy hitta koftan och nosa på den och ni skulle se va glad hon blev bara då, då hon kände igen lukten så.

Åh Spicy, du får aldrig mer skrämma mig såhär igen!


Är verkligen så himla tacksam för alla som var ute och letade igår,
det var flera som man inte ens kände som var så himla snälla och letade, tusen tack till er!


Som ni säkert förstår blev det ingen tävling idag, efter att ha varit uppe och letat så länge och knappt sovit någonting och Spicy har sprungit runt i panik så länge så känns det inte som någon värst bra idé om vi skulle åka iväg och tävla också, så idag ska vi bara ta det lugnt och vila. Det är ju tävling imorgon också, vi tar det då istället!

Sanna W

Spicy ♥

Foto: Sanna W
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Love you! ♥

Millie ♥

Vi ska snart iväg till kusinerna :) så jag måste göra iordning nu, men kanske hinner slänga in ett litet inlägg sen innan vi åker :) Imorgon är det förresten agilitytävling för mig och Spicy! både lördag & söndag :D

Foto: Sanna W

Love you! ♥

Fler bilder på igelkotten

Fick inte några sådär jättebra bilder på igelkotten igår men bjuder på några fler bilder från igår i alla fall ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Millie & Igelkotten

Haha, gissa om jag blev förvånad när jag såg det här? ;O speciellt att hon satte sig jämte igelkotten och att hon satt där en stund också ;) var ju bara tvungen att hämta kameran och ta kort ;)



Bilder från tidigare ikväll, ett telezoom objektiv där hade inte vart fel inte ;)

Har även massa fler bilder från igår att visa, men får nog blir imorgon isåfall, nu ska jag snart komma i säng. Godnatt! :)

Bild på Millie från igår ♥

Foto: Sanna W
fina du

Gónatt! ♥

med denna bilden säger vi godnatt :)

Foto: Sanna W
underbara du

Sötnos ♥

Har fotograferat en massa nu ikväll, en bild har ni här nedan på sötnosen Spicy :)
kommer säkert lägga in fler bilder här i bloggen ikväll :)

Foto: Sanna W

Annars har det inte hänt sådär jättemycket idag, har bara vart hemma hela dagen med hundarna :) var tänkt att jag skulle träffa Kristin, men det kanske blir imorgon istället, om vi kanske hinner träffas något innan min träning, annars kanske jag kommer träffa Alice, får se hur det blir imorgon :) Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på bilderna jag tagit ikväll o se vilka jag ska lägga ut här på bloggen, eller så kanske jag sätter mig och kollar lite på vm innan de ;) hej så länge! :)

Bild från i förrgår ♥

Foto: Sanna W

Träning snart..

Har alldeles strax träning så måste byta om o så nu, men innan jag gör det tänkte jag bjuda på två bilder från igår,
Kristin har tagit båda, visst är dom fina? gillar speciellt den andra :)

Foto: Kristin P 

Foto: Kristin P

Godnatt!

Några bilder från idag (igår), me like! ♥



Godnatt & Sov gott!

Kvällsdopp

Ska nog ner till stranden alldeles strax och ta ett kvällsdopp, får hoppas att det är lika skönt i vattenet som igår.
Vi hörs säkert senare, om inte så hörs vi ju imorgon :)

Fina du ♥

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Kvällsmat på öarna

Hejhej! kom nyss hem, jag och Kristin har ju suttit parkeringsvakt nere vid stranden denna veckan så nu var vi och redovisade pengarna o lite så, sen ska vi sitta vecka 29 igen. Men innan vi var och gjorde det så följde jag med Kristin och hennes föräldrar ut på öarna där vi träffade Alice, Linnea, Lou-lou och Erland så åt vi kvällsmat där på ön, mysigt! :) självklart tog vi ett dopp också, det var verkligen jätteskönt i vattnet!

Foto: Sanna W
tog denna bilden när jag och alice var nere vid stranden en dag :)

Håller vad jag lovar ;)

Lovade ju er lite bilder på Millie, den första bilden har jag redan lagt ut här i bloggen en gång, men skadar ju inte att visa den en gång till. Dom andra fem är inga jag lagt ut innan i alla fall, hoppas ni gillar bilderna :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Ännu två bilder från agilitytävlingen

Ännu två bilder från agilitytävlingen i torsdags har ni här, tror jag har visat alla som jag hade tänkt o visa nu, men kan hända att jag kanske hittar någon mer som jag lägger ut här på bloggen, vi får se :) Har ju blivit en hel del bilder på Spicy nu, lovar att det kommer några på Millie snart också :)

Foto: Sanna W
 ♥

Foto: Sanna W

Sötisen själv ♥

Ännu en bild från agilitytävlingen i torsdags, hoppas inte ni tröttar? ;) 
det blev ju en hel del bilder tagna då, så jag hoppas bara ni tycker de är kul o se :)

Foto: Sanna W
Spicy kollar när de andra springer på "hennes" bana ;)

Tack för alla fina kommentarer också och för alla gratulationer,
både att Spicy fyller 4 år idag och om resultatet av agilitytävlingen i torsdags, ni é snälla ni! :)

Mot stranden :)

Ska snart möta Kristin, Fredrika & Klara så ska vi ner till stranden och bada, härligt! vi hörs säkert senare :)

Foto: Sanna W

Från prisutdelningen

Bjuder på två stycken bilder från prisutdelningen i torsdags :)

Foto: Kristin P
3e placering, första cert + sm-pinne! :)

Liten bildbomb :)

Får bli en liten bildbomdning nu när Spicy fyller år o allt :D ♥

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Kom nyss hem, har suttit nere vid stranden som parkeringsvakt hela dagen med Kristin, sen gick vi hem till henne och räkade ihop pengarna o lite så (det har varit - och är - helt underbart väder idag så det har kommit en massa bilar ner till stranden) men nu är jag hemma igen :)

Grattis Spicy älskling! ♥

helt otroligt att tiden kan gå så fort, hela fyra år fyller Spicy idag, fyra underbara år med dig Spicy & fler ska det blir!
Grattis Spicy, älskar dig! 

Foto: Kristin P
haha, bjuder på bilden.. ;)

Filmtaaajm!

Nu ska jag och Kristin se på två filmer o ha mys! :D först blir det skräckis och sen sommaren med göran (vi är lite efter, haha vi har inte sett den än)

bild på Spicy från tävlingen igår :)

Foto: Sanna W

Ha en bra kväll! ♥

mysig bild :)

Ännu en bild på mig och Spicy har ni här, tack för alla bilder du tog Kristin! :)
Nu ska jag alldeles strax till Kristin, ska sova över där idag :D så om vi inte hörs något mer idag så hörs vi ju imorgon, på Spicys födelsedag! :)

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra kväll! :)

Två bilder från igår

Bjuder på två bilder på sötvovven Spicy, tagna igår på agilitytävlingen :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Ni har väl inte missat o läsa om resultatet? här kommer ni direkt till det inlägget :)

Härligt!

Kom hem för en stund sen, var som sagt nere vid stranden och badade, riktigt skönt! :)
Tänkte ta och svara på era fina kommentarer nu, uppdaterar säkert även något mer sen så kika in ifall ni är nyfikna,
kanske vill se fler bilder från igår? :)

Foto: Sanna W
 vi två igår efter loppet, kramade nästan sönder Spicy så glad jag va ;)

Tusen tack! ♥

Hinner inte skriva så mycket just nu, kom just hem från sommarjobbet. Ville bara tacka så jättemycket för alla fina kommentarer! hinner tyvärr inte svara på dom nu, men gör det så fort jag hinner :)

Nu ska jag ner till stranden och ta ett dopp med Kristin, vi hörs senare! :)

Du&Jag ♥

Kristin tog flera bilder på mig och Spicy igår, här nedan har ni en från igår, kommer säkert fler! :)
här kan ni läsa om resultatet av agilitytävlingen igår + videoklipp kan ni också se :)
  
Foto: Sanna W
Jag&Spicy, älskar dig, min stjärna! ♥

Gónatt gott folk!

har suttit och kollat och fixat med lite bilder och gud va klockan går alltså! ska ju upp rätt så tidigt så det är nog bra om jag kommer i säng snart.. ;P har i alla fall kollat igenom bilder från idag så har några bilder att visa för er imorgon (eller ja, idag blir det ju), tur att Kristin var med på agilityn idag, hon tog massa bilder med min kamera :D(y) så de flesta bilderna som jag lägger ut kanske Kristin har tagit, det märker ni ju eftersom jag självklart säger om det är Kristin som tagit bilden/bilderna, dessa bilder nedan tog Kristin i alla fall :)

gillar den bilden till höger, tycker det ser så himla sött ut när Spicy liksom lutar huvudet på min axel :)♥

Foto: Kristin P


Glöm inte kika på inlägget under! där ni kan se hur det gick på agilitytävlingen :D

Agilitytävling - varbergs bk - cert + sm-pinne!

Hej på er! som ni märkte blev det ingen uppdatering innan vi åkte till agilitytävlingen, blev lite stressigt just innan vi skulle iväg så hann inte med helt enkelt, men men, det viktigaste är väl ändå att jag uppdaterar nu, inte sant? ;)

Vädret har verkligen varit helt kanon nu ikväll, riktigt härligt!
Idag var det alltså bara klass 3, hoppklassen för mig och Spicy då (har en pinne kvar till 3:an i agilityklassen). Tyckte inte att banan kändes sådär jättesvår egentligen, men den hade väl sina fällor och man fick ju ändå liksom springa på så man skulle hinna med bytena man skulle göra. Spicy var riktigt taggad (jag själv var också riktigt taggad, ville verkligen göra ett felfritt lopp!) nästan så hon inte kunde sitta still i starten och vänta på att hon skulle få starta, men hon var duktig som satt kvar i starten i alla fall och gjorde inte någon tjuvstart ;) Tycker att loppet flöt på riktigt bra hela tiden, är riktigt nöjd med slalomen speciellt, hon tog den verkligen jättefint, ingången o allt! :) som sagt, hela loppet flöt på bra, Spicy hade bra fart och följde mig bra. Det kändes bara så bra, att springa i mål på noll fel, underbart! :D hörde också att vi kom in på en 2a placering men hamnade till sist på en 3e och inte nog med det fick vi sm-pinne och vårat första cert! :D eftersom 1:an och 2:an redan var fullcertade fick vi alltså det certet, yes! är så himla glad och Spicy gjorde ett kanon lopp, min lilla stjärna!  ♥

Efter att alla klasser var färdiga var det även en öppen klass som vi skulle vara med i. Kände mig faktiskt inte alls lika taggad inför detta loppet, var inte riktigt med att stoppa Spicy innan hon tog fel hinder så alltså blev det en disk, men vi körde på som vanligt och gjorde ändå ett fint lopp tycker jag ;)

Kristin och hennes mamma var även där och kollade :) vi tog lite, (eller inte så lite, det blev en helt del :D) kort, (så himla fint där, i skogen speciellt, man skulle bara vilja åka dit och fotografera nån dag! :)) om jag inte lägger in några bilder idag så kommer det imorgon kan jag lova, kika då! :) Marie, med Chila - Spicys mamma - kom också dit och kollade, väldigt kul! :)

Vet ni? mamma filmade vårt lopp och självklart tänkte jag visa det här på bloggen, antar att ni gillar de? :)


du är bäst Spicy!

Har verkligen vart en lyckad dag idag alltså! sitter här och är bara så himla glad :D och om två dagar - 3 Juli alltså - fyller Spicy år! perfekt med lite priser och en ny liten pipleksak, som en liten present i förskott skulle man kunna säga ;) föresten är det helt galet vad tiden går, Spicy fyller ju för sjutton fyra år på lördag! tiden går fort när man har roligt helt enkelt.. :)♥

1 Juli!

Helt galet vad tiden går fort, 1 Juli idag! ville bara passa på o önska er en riktigt bra dag :D

Nu sticker jag iväg till Kristin, det blir väl förmodligen bättre väder sen så vi kanske kan sitta där nere som parkeringsvakter, men först åker vi iaf ner o städar.. får se om jag hinner uppdatera något senare innan vi åker iväg till agilitytävlingen, isåfall hörs vi då! :)

RSS 2.0