Snabb update

Får bli en snabb update det här eftersom jag alldeles strax måste iväg till fotbollsträningen. Tänkte egentligen uppdatera tidigare och lägga in lite fler bilder men eftersom datorn kråglat och vart så seg så har det inte funkat.. för än nu då, så jag gör en liten snabb uppdatering här iaf med en bild på Spicy från igår :) Kom på att jag inte nämnt här på bloggen att Spicy löper nu. Det var efter aglitytävlingen i kungsbacka som vi märkte det, alltså 22 augusti, så hon har löpt ett litet tag nu alltså. Ändå har träning (och tävling) gått riktigt bra, löpet verkar inte påverka Spicy någonting när vi tränat o sånt, så det är skönt :)

Foto: Sanna W

Men nu har jag lite brottom, vi hörs kanske senare. Ha de fint, hej!

Beautiful eye ♥

Var ute och fotograferade lite tidigare idag, efter att jag hade tränat agility med Spicy (vilket gick kanon :)!) Så nu har jag ännu fler bilder att visa (har ju även bilder från i fredags) Så jag lägger helt enkelt in lite bilder då & då när jag hinner & det är ju aldrig fel om ni skickar iväg en liten kommentar innan ni går, alltid lika kul :)

Foto: Sanna W

Hoppas ni haft en bra dag :)

Färgglatt ♥

Foto: Sanna W

Morris ♥

Ska träffa Kristin nu snart om bara några minuter så ska vi ut & gå lite :)
Bjuder på två bilder på Morris som jag tog i förrgår.

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt fin söndag! :)

Bild på Spicy från igår ♥

Har fler bilder som jag hade tänkt att visa, men här har ni i alla fall en bild på Spicy :)

Foto: Sanna W
my sweetie ♥

Nu ska jag & mamma snart ut med hundarna, sen blir det till o se Bröllopsfotografen på tv4 :)

Trevlig helg! ♥

Vill bara önska er allihopa en trevlig helg! & förlåt för min dåliga uppdatering, men det är inte alltid jag hinner uppdatera, skola, plugga, hundarna, träning (både agility & fotbollsträning) tiden går mest åt åt just de, så jag hoppas ni förstår. Men som sagt, hoppas ni får en riktigt bra helg, nu blir det fredagsmys! ;)

Foto: Sanna W
har varit ute och fotograferat lite idag också i det fina vädret så ni kan säkert
vänta er att det snart kommer upp några fler bilder här på bloggen :)

ps. ska se till o svara på era fina kommentarer så snart som möjligt också. ps.

Träning nästa ;)

Nu måste jag skynda mig, sticker alldeles stax iväg till fotbollsträningen :)
Tyvärr hinner jag nog inte blogga något ikväll, kommer hem något över halv nio, sen duscha & även hinna se något utav "Fångarna på fortet". Men vi får se hur det blir, vi hörs när vi hörs helt enkelt, ha det bra!

Godnatt!

Har bestämt att jag ska lägga mig i tid idag, så nu säger vi godnatt! :)
men innan jag går bjuder jag på två bilder på mina älsklingar

Foto: Sanna W 
♥ spicy&millie ♥
Foto: Sanna W

Spicy i färg & svartvitt ♥

En bild på Spicy tagen i lördags efter (första dagen) agilitytävlingen i Kungsbacka :)

Foto: Sanna W

Agilitytävling - Kungsbacka bk (andra dagen)

Då var även andra dagen från agilitytävlingen i Kungsbacka avklarad :)
Tre lopp idag med. Två i hoppklassen (räknar alltså med loppet från Open Clas Hero) och ett ett i agilityklassen. Agilityklassen var först för våran del. Matte råkade visst göra ett klantigt blindbyte efter platt tunneln & jag var inte beredd på att Spicy skulle komma ut så fort ur platt tunneln, så kom hon bakom mig rygg och nästan förbi hopphindret som var nästa hinder, 5 fel där alltså. Väldig synd, men nöjd med loppet ändå, något vida svängar vid något tillfälle i banan, men bra ändå! :)

Hoppklassen blev det tyvärr en disk i. Tror det var vid 5:e hindret som det blev lite tokigt, Spicy var påväg att ta hindret från fel håll, men jag stod där och blockerade, Spicy nuddade även mig vilket ledde till fem fel. Sen, inte så mycket längre in i banan blev det en disk då hon tog fel hopphinder, efter det 7:e hopphindret då hon egentligen skulle springa mellan två hopphinder och in i tunneln (inte så lätt att se på videoklippet kanske eftersom kvalitén inte är den bästa, men ni kanske ser ändå) Men vi körde på ändå & lägg märket till vilken jäkla raceråtta hon är i slutet utav banan, efter tunneln typ, haha ;D

Sen dags för sista loppet i "Open Clas Hero"  blev som sagt ett felfritt lopp igår i agilityloppet och vi hoppades såklart på ett felfritt idag med då resultaten i båda klasserna läggs ihop och man ser vem som får bäst resultat. Kände mig faktiskt extra taggad och det blev ännu ett felfritt lopp :) synd bara att det blev en för vid sväng efter platt tunneln till slalomen, men men.. det sammanlagda resultatet blev iaf en 5:e placering (tror även det blev något bättre än förra året då vi var med) mycket nöjd, såklart! :)


inte spicy som skäller så under alla loppen, så ni vet ;)

Foto: Sanna W
fint väder var det också :)

Sötan ♥

Bjuder på några bilder på Spicy som jag tog tidigare idag :)
Upp tidigt imorgon med, så måste snart lägga mig. Här kan ni läsa om resultatet från agilityn idag.

Foto: Sanna W
fina du! ♥
Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
Foto: Sanna W
hej jag heter Spicy & jag blir alltid söt på bild, va jag än gör ;D

Agilitytävling - Kungsbacka bk (första dagen) cert + sm-pinne!

Idag var det alltså dags för tävling på Kungsbacka bk. Både hopp & agilityklass och sen även "Open Clas Hero" vilket är som en liten cup, där man tävlar i båda klasserna fast en klass är idag och en imorgon. Small hundarna började med hoppklassen idag och imorgon är det alltså agilityklassen. Så lägger man ihop dom loppen och sen ser vem som får bäst resultat, så det är alltså som en liten skojtävling med pokaler och sånt kul som pris :) 
 
Började dagen med en disk i agilityklassen. Spicy gjorde en liten tjuvstart och allt blev inte riktigt som jag hade tänkt, väldigt halt och lerigt på banan dessutom. Hann inte med ett byte så jag skulle komma vid rätt sida av balansen, eller vid den sidan jag ville komma på rättare sagt och efter det han jag inte visa rätt till ett hopphinder så där blev det alltså en disk.

Men hoppklassen kändes betydligt bättre! Eftersom banan var så himla svår trodde jag verkligen inte vi skulle komma igenom banan så bra som vi faktiskt gjorde och trodde absolut inte att det skulle bli ett felfritt lopp. Måste nog ändå vara en utav dom svåraste klass 3 banorna jag sett, de tyckte även en annan. Väldigt tajt bana och flera fällor men, som sagt, det gick över förväntan! Kom i mål med ett felfritt lopp och låg på en 3e placering ett tag men slutade sedan som 5a & eftersom de innan mig redan var fullcertade så var det vi som fick de certet, alltså vårt andra cert i hoppklassen (alltså bara ett cert kvar till hoppchampionatet!) & även våran tredje sm-pinne! kan inte vara annat än nöjd! Om jag ska vara sådär riktigt noga så kunde vi säkert bättra på tiden lite, vid ett ställe i banan var det riktigt tajt vid hindrena och det blev lite osäkert, hon kunde lika gärna tagit hopphindret som var precis jämte tunnelingången men men.. Cert & Sm-pinne är inte dåligt & jag är riktigt nöjd med loppet!

Sen så var det ju även ett till lopp, fast i Open Clas Hero. Även här blev det ett nollat bra lopp, får se hur det går imorgon, hoppas på ett felfritt då med! 

Tyvärr så blev det inget filmat idag eftersom videokameran inte funkar, eller det verkar som att det är laddaren till kameran som inte funkar, det går inte att ladda den så just nu är den helt urladdad. Väldigt synd.. och kompaktkameran glömde vi hemma, men kvalitén blir ju inte alls bra när man filmar med den men ändå bättre än ingenting alls. Får hoppas på att videokameran funkar snart iaf, väldigt bra o ha loppen filmade & ni tycker säkert det är kul o se videoklipp också kanske? :)

Bjuder i alla fall på några bilder på Spicy & priserna som jag tog innan :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Godnatt!

Nu blir det snart sängen för mig, känner mig faktiskt ovanligt trött just nu,
ska bli skönt o få sova och förhoppningsvis vara utvilad tills tävlingen imorgon :)

Godnatt! ♥

I´m alive!

Ja, tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg nu och berätta att jag fortfarande lever efter dessa två skoldagar ;)
Känns faktiskt helt okej att skolan börjar igen ändå, det är ju kul o träffa alla igen :) Men nu hade jag tänkt ta en promenad ut med hundarna, hörs kanske senare! & förresten, nu när jag ändå håller på o skriver kan jag ju passa på och säga att det är agilitytävling både imorgon och på söndag för mig och Spicy, i kungsbacka denna gång, vi hoppas självklart på bra resultat :)

Foto: Sanna W - LadyInAsh.blogg.se

Ha det bra!

Mysig sista dag på sommarlovet ♥

Igår, sista dagen på sommarlovet spenderades alltså med Kristin & Alice inne i stan (Amanda skulle egentligen också med men hon mådde inte bra så det blev inget, så himla synd! krya på dig!). Det blev inte att vi kollade runt i så många olika affärer, utan gick bara till indiska en snabbis där jag skulle byta ett plagg åt mamma. Annars så satt vi mest bara inne på Karma (ett väldigt mysigt fik) det mesta utav tiden innan vi gick till bion :) Såg alltså "Vampyrer suger" en väldigt rolig film de där! ;D

Tack för en mysig sista dag på sommarlovet tjejer & såklart, tack för allt skratt! ;) ♥

Men nu ska jag ta o äta frukost & sen göra iordning mig, sen dags för första skoldagen!.. känner mig verkligen peppad! haha..
Men vi hörs säkert senare idag, Ha det bra & ni som fortfarande har sommarlov nu, se till & njut riktigt ordentligt! ;)

 

Bio senare idag :)

Hejhej! har tänkt att uppdatera innan, men eftesom internet krånglade både igårkväll och tidigare idag så har det inte blivit något. Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag snart ska träffa Kristin & Alice så ska vi ta bussen in till stan, gå runt lite där, fika & sen klockan 19 blir de bio. Mysigt! :) Det är ju premiär av "vampyrer suger" idag, får se hur den är, den verkar ju rolig iaf! :D



Imorgon börjar skolan också.. sommarloven går alltid så himla fort alltså!
Men nu måste jag kila, ha de fint, hej!

Videoklipp från agilityträningen

Tänkte bara ta och bjuda på några videoklipp från agilityträningen :) Tränade lite på slalomingången igår & i förrgår, kunde tyvärr inte filma med den riktiga videokameran (vet inte varför men det går inte att ladda den) så fick ta den gamla kompaktkameran vilket betyder att kvalitén inte blev sådär jättebra, men men.. bättre än ingenting antar jag? ;) (nu gick det även att lägga in klippen på movie maker, dock funkar det bara när jag filmat med kompaktkameran, inte när vi filmat med videokameran.. tror det är att klippen tar för stor plats..)

Fick till många fina ingångar tycker jag, duktigaste Spicy! :)
ja, jag låter videoklippen tala för sig själv..



Godnatt! :)

Min söta tok :)

haha ja, det är inte alltid så lätt att få bra kort på denna lilla sötsak ;D

Foto: Sanna W

HÄRLIIIGT! :D

Har inte nämnt något om nån match, men kom iaf hem från fotbollsmatchen nu, vinst med 5-0! härligt!! :D
Sen ska jag träffa Krisin också, kolla på film & ha en liten myskväll (ska nog hinna med och träna agility med Spicy också)
denna dag blir toppen! :D ♥

Uppdaterar kanske något mer senare & ska även ta o svara på era fina kommenterer sen också :)
Nu ska jag ta något o äta & njuta utav vinsten ;)

Millie i svartvitt ♥

Bjuder på tre bilder på sötisen Millie ♥
En bild även i större format, tycker den va sötare så, plus att jag softade hela bilden förutom ögonen, som ni säkert ser :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska snart till Kristin, där även Alice & Amanda är :) Sen blir det fotbollträning lite senare. Hej så länge!

Godnatt ..

.. & sov gott! :)

Foto: Sanna W

Några videoklipp från agilityträningen de senaste..

Hej på er! uppdateringen har fortsatt och vara rätt slapp nu som ni säkert märkt, men som sagt, inte mycket kvar av sommarlovet och det är inte alltid man har så stor blogglust heller. Men nu hade jag i alla fall tänkt att bjuda på några klipp här från agilityträningen, både från i förrgår och igår :) Sen har vi även tränat mer än det här, men detta är iaf vad som blev filmat. Har några fler klipp, men finns ju vissa klipp där man låter sådär lite extra knasig, så.. vi hoppas nog över det, haha ;)

Tyvärr så funkar inte Movie maker, det går inte att lägga in några videoklipp där, så kan alltså inte lägga ihop videoklippet till ett o samma, så det får bli såhär istället. Vilket även betyder att jag inte kan ta bort ljudet heller, så ni får helt enkelt stå ut av och höra min röst.. ;)


tycker Spicy fick till fina svängar där faktiskt! :)





Hoppas ni tycker de va kul att ja la in några videoklipp :) Ha de fint!

Bild på Spicy från idag ♥

Här har ni en bild på Spicy från idag, hoppas ni gillar den :)

Foto: Sanna W

Nu ska jag alldeles strax iväg till fotbollsträningen, så får ta o svara på era fina kommentarer senare :) Ha de bra!

Fotosugen!

Hehe, fick ett litet ryck och blev så himla fotosugen innan, vilket resulterade att det blev några bilder på mackan jag åt.. haha ;) bjuder på en här nedan.

Foto: Sanna W
mmh, keso är alltid gott ;)

Och som ni ser så är även vädret på topp, härligt, de gillar vi! :D
Har även tagit fler bilder, fast på Spicy, lägger säkert in någon mer bild idag :)

Mysig dag på stan igår ♥

Eftersom mamma hade sin sista dag kvar på sin semester igår åkte vi in en sväng till stan, hämtade även upp min bror som redan var där inne. Åt på en mysig restaurang och kollade runt i lite olika butiker, sånna dagar är alltid mysiga :)

Foto: Sanna W

Kom nyss in..

.. från den blöta promenaden, usch det har regnat hela dagen.. (igår var jag med Kristin & hennes föräldar och Alice ute på öarna, då var iaf solen framme, men ja det var ju igår de.. ;))
men nu ska jag inte fortsätta skriva så mycket mer, lär ju bara bli mer tråkigare än vad det redan är detta inlägget, haha jaja, nu ska jag iaf sätta mig framför tvn och se om det är något bra :) hoppas ni haft en fin helg, kram!

5 augusti 2010

brist på bra rubrik..
Hej förresten! ursäkta min dåliga uppdatering, har liksom inte haft någon direkt blogglust sen vill jag bara ta vara av det sista på sommarlovet nu! bara så ni vet :) så tyvärr kommer väl uppdateringen inte vara den bästa, men uppdaterar lite när jag känner för det och har tid. Har blivit väldigt dålig på o skriva något om agilityträningarna nu också, men det har gått bra & vi fortsätter att jobba på svängarna! :)

Men nu måste jag kila, har alldeles strax fotbollsträning. Ha de bäst! :)

Tack tjejer! ♥

Kom just hem från en heldag på Liseberg, tack för en helt underbar dag tjejer! superkul! :D

Tjohoo! ♥

Tjohoo! gissa om jag är glad? vädret är på topp & snart blir det Liseberg! :D
Känner på mig att det kommer bli en underbar dag de här! ♥

Agilitytävling - Halmstad bk (andra dagen) sm-pinne!

Sådär ja, då var även andra dagen i Halmstad avklarad. Är som sagt nöjd med båda gårdagens båda lopp men är nog ännu mer nöjd över dagens lopp, Hoppklass 3 loppet i alla fall, helt klart!  Vädret blev mycket bättre än vad jag trodde, sol hela tiden, underbart! när vi åkte här hemifrån regnade de väldigt mycket men var som sagt betydligt bättre där i Halmstad. Eftersom det bara var klass 2 & 3 hundar som tävlade idag tog det inte alls så långt tid som igår då även klass 1 hundar var med. Så det var lite skillnad på tiderna då vi körde vårt första lopp ungefär vid 12 idag och igår inför förrän 17:30. Men men, nog om det ;)

Hoppklassen var först. En riktigt rolig bana det där. Fanns flera fällor så det gällde verkligen att hålla i hunden hela tiden, men som sagt, väldigt kul bana! Loppet flöt på väldigt bra, fin slalom och fick även med mig henne väldigt bra både efter slalomen och efter den blå tunneln. Tycker jag var "på" henne bra och hon fick för det mesta till svängarna väldigt bra. Lite längre in i banan råkade jag tyvärr släppa henne liite och hon var nära på att ta ingången in till tunneln iställer för att ta ett hopphinder, men hann som tur var ropa till innan hon hann till tunneln. Sen var det inte så mycket kvar av banan, flöt på bra där i slutet med iaf. Kom i mål med ett felfritt lopp och en tid på 29,97s och kom därmed in på en 4e placering. Om vi kunde fått till lite mer snäva svängar och inte fått den där vida svängen mot tunneln hade vi fått till en ännu bättre tid och ännu bättre placering. Tyvärr halka vi ner till en 11e placering till sist (finns så himla många snabba ekipage alltså!) men vi hade verkligen tur då det bara var 11st som fick pris, hade vart retligt och komma på en 12e placering och inte få den där SM-pinnen. Men nu fick vi den i alla fall så nu har vi 2 st SM-pinnar och ett Cert i hoppklassen (certet tog vi alltså på Varbergs tävlingen). 11/68 starter.


Hoppklass 3 loppet.

Sen var det dags för agilityklassen. Egentligen har jag inte sådär jättemycket att säga om loppet, ett bra lopp men lite för vida svängar på vissa ställen. Blev väldigt förvånad att hon gick ur slalomen en port för tidigt, väldigt sällan det händer, så 5 fel där alltså. Kontakten på balansen funkade mycket bättre idag än igår, men gungan däremot, inte lika fint kontaktfält där inte, även fast hon tog det, så det var ju bra det i alla fall, men tycker kontakten på både på gungan och a-hindret satt klockrent igår :) Men som sagt, 5 fel i slalomen blev det, eller det trodde jag i alla fall, tror jag läste sen att det blev 10, men vart vet jag inte riktigt, om det kanske var att jag fick ett till fel då jag skulle ta tillbaka henne in i sista porten i slalomen men om hon tog det från fel håll, tänkte ta slalomen tillbaka alltså, ja det är svårt att förklara, jag hann inte riktigt med på vad det andra felet va i alla fall. Kanske låter som att hela detta loppet bara blev kaos, men inte då, är faktiskt vädigt nöjd över loppet ändå trots felet som blev! Och måste även tillägga att slalomen är jag supernöjd över (om man bortser från felet då) tycker hon tar den så fint, min lilla stjärna! :)


Agilityklass 3 loppet. (då a-hindret står för slutet av slalomen ser man inte felet som blev,
men ni märker ju att det tar lite tid där bakom a-hindret)


Nu är det alltså bara svängarna som vi ska försöka få lite mer snäva, det kan vi vinna mycket tid på på tävling! Så nästa träning blir det till o träna svängar må ni tro! haha :) Ska nog även vara lite tidigare med mina kommandon till henne också vilket säkert kan göra svängara lite bättre, vi får se, vi får jobba på det helt enkelt.

Hoppas ni får en fortsatt bra 1a Augusti :) shit asså, augusti!! redan! nä.. nu får jag nästan lite ångest, att skolan börjar om redan 19 dagar.. men vi ska se till att vi hittar på massa skoj innan dess, imorgon t.ex. då åker jag och några andra tjejkompisar till mig in till Göteborg och kommer vara på Liseberg hela dagen, wiiie! vi har tänkt det ett tag nu & äntligen blir det av! :D

RSS 2.0