Min stjärna!

Sådär, agilityträningen gick kanon! träningen för några dagar sen (som jag inte hunnit skriva något om här på bloggen) gick även den riktigt bra. Är så sjukt kul att hon verkligen vill och är så taggad för det, underbart! :D kan ju inte säga att jag precis legat i med träningen med Spicy.. men det är verkligen inget man märker, ingenting jag märker iaf! ;D Har försökt att träna lite inomhus också, främst kontaktfält så jag började köra lite igen med lock så hon ska trampa på det när jag säger "touch". Körde även lite med att hon ska dutta med nosen på men vill framför allt att hon trampar på locket, men det är ju inte fel när hon förstår att hon ska dit med nosen också. Lättlärd är hon min lilla stjärna :)

Hade uppe slalom 2 hinder och a-hindret och körde lite olika vägar genom kombinationen (+ gungan som stod lite vid sidan av och tog några turer upp på den ;) med finfina kontaktfält). Hennes svängar såg även riktigt bra ut & "back" (som jag säger när hon hoppar över ett hopphinder och sedan snabbt ska vända tillbaka, så hon liksom redan vänder i luften och gör en sväng tätt intill hindret och tillbaka till mig) kändes som om hon till och med gjorde det bättre än vad hon gjort tidigare, duktiga vovve! Ser verkligen fram emot att börja tävla nu alltså :D

Känns härligt att man kan komma igång med med agilityträningen mer nu, tiden ska bara räcka till också, men det får jag se till så att den gör! :)

Träningsdags :)

Härligt att det för en gångs skull är ljust ute när jag kommer hem från träningen, nu blir det ut & träna agility med Spicy! :)

Foto: Sanna W
promenad vid stranden.. ♥

Mys framför brasan ♥

Efter en joggingrunda och promenad ute med vovvarna är det underbart att sitta och värma sig framför brasan och absolut inte helt fel med älsklingen Spicy vid min sida ♥

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt fin söndag! :)

Vart tog våren vägen?

Vart tog våren vägen? vaknade & såg att det var en massa snö ute imorse.. helt plötsligt blev det som vinter igen, eller..? får väl hoppas att det underbara vårvädret kommer tillbaka nu i helgen :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Vill ha tillbaka det härliga vädret som tidigare i veckan..

Skönt med helg nu! hoppas ni får en toppenhelg allihopa :) Ska ut & springa en runda nu hade jag tänkt och sen blir det väl Let´s dance, har inte följt det alls bra, men ikväll hade jag nog tänkt att kolla :) Vi hörs!

Two pictures..

Hinner bjuda på två bilder innan jag sticker iväg till fotbollsträningen. Hoppas ni gillar dom :)

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt fin dag, ciao! ♥

Bilderna var det ja..

Kom på att jag skulle ju lägga upp några bilder från igår, men får försöka ta det imorgon istället helt enkelt.
Tog ännu en promenad neråt stranden tidigare idag och kameran fick även göra oss sällskap i det underbara vädret :)
Hoppas på att vädret håller sig såhär nu!

Hörs imorgon, gónatt! ♥

Underbara vår!

ååh hur underbart är det inte?! har varit såå härligt vårväder både igår & idag! det var ju senast förra veckan som det var så himla tråkigt väder; blåst, snö, hagel. Men nu vågar man väl ändå säga att våren är här va? :D

Efter en hel dag i skolan med Nationella i No ska det bli riktigt skönt att kunna gå ut med hundarna och bara njuta av vädret :)
Har även lite bilder från igår som jag inte har hunnit lägga in på datorn ännu, men ni kan säkert vänta er att några bilder kommer att finnas uppe här på bloggen senare. Skönt att man inte behöver tänka mycket mer på plugg nu - att det faktiskt finns någon dag man kan skippa det - endast ett litet prov i engelskan imorgon men sen är det knappt något kvar utav dessa två veckor som varit som mest jobbiga.. härligt! :)

Foto: Sanna W

Men nu får vi ta oss ut i det underbara vädret som får en på så mycket bättre humör :D
Ha det så bra allihopa! ♥

Hoppas ni haft en fin helg allihopa! ♥

Hoppas ni haft en fin helg allihopa! ♥
.. som sagt så var det fullt upp i veckan som var och nästa vecka ser väl ungefär ut att bli likadan..
så ska bli riktigt skönt när om två veckorna är avklarade iaf! :)

Har ni hittat på något skoj i helgen då? :) Själv hade vi lite gäster här hemma igår, trevligttrevligt :)
Kom hem från fotbollsträningen för ett tag sen & skulle egentligen vart på handbollsmatch nu men den blev tyvärr inställd eftersom dom vi skulle möta tydligen hade råkat dubbelboka två matcher, så den kommer vi spela lite längre fram ist. Men ja, nog om det ;).

usch.. hoppas inte jag åker på en förkyldning nu alltså, har börjat känna lite i halsen nu idag. Får hoppas på det bästa helt enkelt:)


haha.. bjuder på det ;o

Solsidan ikväll med, ngt att se fram emot :D Ciiao gott folk!

Ny vecka närmar sig..

Hej där! hoppas ni alla haft en fin helg allihopa :) närmar sig en ny vecka nu, ser mest fram emot tills just den veckan är över, en hel del i skolan, prov & grejer.. så ska bli skönt när det är gjort.

Ja, annars då.. har haft handbollsmatch (förlust tyvärr.. men bra kämpat ändå) & fotbollsträning tidigare idag & har nyss städat rummet lite & har en nybäddad säng som väntar på mig, visst äre alltid lika underbart? hehe :)

Men nu: solsidan! :)

Foto: Sanna W
Millie

Ha en fortsatt fin söndag kväll!

RSS 2.0