Ni verkade gilla dé ;)

Haha ja, det verkade som ni gillade det lilla videoklippet på Spicy som jag la in i förra inlägget ;) Kanske borde jag lägga in fler sådana klipp då? eller vad tycker ni? det skulle nog vara riktigt skoj faktiskt ;D

Hitta föresten ett klipp från när jag och Spicy tränade förra året, måste säga att Spicy hade riktigt bra fart där!




Haha, nu var jag väl rolig? (eller inte..) kan förstå att ingen gick på det där lilla skämtet
;)

Ett roligt litet klipp på Spicy

Var bara tvungen att visa er detta klippet på Spicy, ni måste bara kolla



I början är det lite rörigt, men visst låter det roligt, inte sant? haha ;)
Och hör ni det när Amanda säger: jaa, släpp ut dina känslor ? haha, tycker speciellt det låter så himla roligt
Gjorde fler sånna här videos och ibland lät det mycket roligare än detta kan jag säga, ja ni kan ju tänka er hur mycker vi skratta egentligen! ;)

Happy halloween!




Haha, hade inga bra idéer om vad jag skulle lägga in för bild eller något, men tillslut gjorde jag bara denna lilla bilden som ni ser här ovan, alltid något ;) Och jag ville ju faktiskt bara önska er en Happy halloween, vilket jag har gjort nu :)


Någon som ska hitta på något speciellt denna halloween kanske?
Själv blir det bara en lugn och mysig hemmakväll :) får se om det kommer något spöke som knackar på på dörren här hemma hos oss, men det händer inte så ofta, men kanske ikväll? det återstår att se.. ;)

Som sagt, ha nu en riktigt bra läskig halloween allihopa ;)

En bild tagen med kompaktkameran

Bjuder här på en bild som jag tagit med kompaktkameran.
Själv gillar jag bilden, men vad tycker ni?

Foto: Sanna W

Vilken gillar du mest?

Skulle egentligen stäng av datorn för en stund sen men kände att jag var sugen på att skriva ett litet inlägg innan jag gjorde det, men kom bara inte på vad jag skulle skriva om men tillslut fick det bli så att jag la in denna bilden på Spicy, den fanns ju även med i förra inlägget men valde att lägga in den igen, fast i svartvitt också :)


Så min fråga är väl egentligen bara vilken av bilderna som du gillar mest. Själv är helt klart den bilden i färg min favorit, så härliga färger där tycker jag :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Innan jag går måste jag ju önska er en trevlig helg, eller rättare sagt en trevlig allhelgonahelg, vad för skoj ska ni hitta på en helg som denna då? :)

Härliga sommarbilder på Spicy

Tycker dessa bilderna ser så himla somriga och härliga ut, även fast jag faktiskt har börjat längta lite tills det blir så där riktigt kallt ute så man får ha på sig ordentligt så får dessa bilderna ändå mig att längta tillbaka till sommaren igen, för visst är det ju så himla härligt med sommar? sol & värme, det gillar vi! ;)


Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar bilderna, har ni kanske någon favorit? :)

Millie vanillie ♥

Bjuder på en bild på underbara Millie, eller Millie vanillie som vi ibland kallar henne för


Foto: Sanna W

ååh det börjar redan mörka.. jag som funderade på om jag skulle gå ut och fotografera lite, men det kanske inte kommer bli något så där jättebra bild. Aja, jag får se, tar nog och går ut en härlig promenad med vovvarna i alla fall, så får vi se om kameran kommer med. ;)

One picture

Det får bli en snabb uppdatering det här. Snart kommer Kristin hit, ska bli riktigt skoj, som vanligt då

Innan jag går så bjuder jag på en bild som jag tog igår, hoppas ni gillar den :)

Foto: Sanna W

Nu kom Kristin precis! :) vi hörs senare, hej!

Två bilder på Spicy ♥

Här har ni de två bilderna som jag i förra inlägget sa att jag skulle visa för er :)

As usual, I hope you like the pictures ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Måste även tacka för alla kommentarer jag fått idag, har inte hunnit läsa igenom alla men ska göra det nu och försöka hinna svara på dom nu också. Så kul när ni kommenterar verkligen, fortsätt med det, mycket roligare att blogga då också :D

Hoppas ni har haft en bra dag, det har vi :)

Några bilder från stranden

Bjuder här på några bilder från stranden som jag tog tidigare idag.
Man märker verkligen hur fort det börjar mörkna nu, det känns som det mörknar ännu tidigare nu än vad det gjorde för bara några dagar sen, vilket det säkert också gör. Något innan fem var jag nere vid stranden och tog dessa bilderna och det började mörkna redan då!

Har även några bilder på Spicy som jag hade tänkt att visa, men dom bilderna antingen imorgon eller senare ikväll. Är nästan helt säker på att jag lägger in dom nu ikväll, så håll utkik :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar bilderna! :D

M som i Millie :)

Här har ni ännu några bilder på Millie :)
Tog dom innan idag när jag var ute och fotograferade, så himla skoj att jag kan fota macro nu igen, som jag längtat! ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har ni någon favorit av dessa bilderna på Millie kanske? själv gillar jag den första bilden på Millies öga väldigt mycket, det är min favorit :)

Har inte så mycket mer att skriva just nu, ville bara bjuda på dessa bilderna, och som sagt: skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om bilderna, då blir jag glad! :)

Ännu några bilder

Ja, här har ni ännu några bilder som jag var ute och tog innan :) I de två andra senaste inläggen så ser ni även där några bilder som jag var ute och tog innan. Och ni får ju heller inte glömma av att kika på bilderna på Millie som jag la in tidigare idag, scrolla bara ner lite så ser ni dom, skriv gärna en liten kommentar också innan ni går :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
Hihi, ser hon inte lite rolig ut på denna bilden? ;)

Foto: Sanna W

Tungan rätt i mun ;)

Foto: Sanna W
Haha, inte den finaste bilden precis men ändå rätt så rolig, ellerhur? ;)

Bjuder även på en bild på Millie :)

Foto: Sanna W

Alltid lika söta! ♥

Foto: Sanna W



Foto: Sanna W

14 st bilder på Millie

Sådär ja, här har ni bilderna på Millie som jag skulle visa för er

Skriv gärna en kommentarer om vad ni tycker om bilderna
:)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
Godis på nosen - är Millie jätteduktig på. Man sätter bara en godis på nosen, sen när man säger varsågod så "kastar" hon upp den i luften och fångar godisen :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W

Nä, nu måste jag bara stänga av datorn och gå ut i det underbara vädret!
Måste ju passa på att fotografera nu när solen skiner och det är alldeles klar blå himmel och nu när jag fått tillbaka mitt macro objektiv! :)

Ha en fortsatt bra dag allihopa. Ciao!

Tittut!

Håller ni inte med om att bilden är lite söt?

Foto: Sanna W

Med denna söta bild på Spicy säger vi..

.. och med denna söta bild på Spicy säger vi gó natt & sov gott!

Foto: Sanna W

Ska nog inte lägga mig riktigt än, eller jag vet att det inte kommer bli så för jag hade tänkt att sätta mig lite och läsa igenom häftet i bilden, öva lite inför provet alltså också måste jag göra lite av teknik läxan också, vill ha det färdigt så fort som möjligt! så ska försöka bli klart nu ikväll :)

Imorgon kommer som sagt bilderna på Millie, så kika in då ifall ni är nyfikna! vilket jag hoppas att ni är

Hopp bilder

Bjuder här på tre st hopp bilder som Amanda tagit på mig ;)

Haha, tänker ni på samma sak som jag? att mitt vänstra ben ser typ ser mycket större ut än mitt högra :P men jag antar att det bara ser ut så på bilden, eller rättare sagt: det gör det! ;)

Jag funderar på om jag kanske ska lägga in bilderna på Millie imorgon istället, då hoppas jag på fler besökare och då fler som kommenterar (roligare att blogga då också) Skulle vara skoj! :)

LadyInAsh.blogg.se


Hoppas ni har haft en bra dag :)

Äntligen har jag fått tillbaka objektivet!

Tjo tjo! :) Idag har jag och mamma som sagt vart inne i stan (alltid lika skoj :) ) kom hem för en stund sen. Hittade inte sådär jättemycket inne i stan idag men kom i alla fall hem med en söt grå liten kofta (eller vad man ska kalla det för) från h&m. Och vet ni vad? nu äntligen har jag fått tillbaka mitt macro objektiv, i måndags var det 5 veckor sen vi lämnade in det. 21 September lämnade vi alltså in objektivet och dom sa att det skulle ta minst två veckor innan jag skulle få tillbaka det, men det hade redan kommit tillbaka den 28 September! :O alltså en vecka efter att jag hade lämnat in objektivet. Men det konstiga var ju att dom inte hade hört av sig eller något sånt, egentligen hade vi bestämt att vi skulle få det hem skickat men jag vet inte riktigt varför det blev som det blev. Nu har jag i alla fall fått tillbaka objektivet, så det får jag ju vara glad för ;)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, har handbollsträning alldeles strax eller träningen börjar kl 19:00 men man ska vara där kl 18:30 eftersom vi har uppvärming och sånt innan. Bjuder på en bild innan jag går, riktiga höstfärger, inte sant? :)


Foto: Sanna W

Ha det bra, ska försöka hinna med att visa några bilder på Millie lite senare också som jag tog igår, så kika in lite senare ifall ni är nyfikna! :) Hej så länge!

Gó morron!

Gó morron gó morron! ;)

Har inte så mycket att skriva nu, utan tänkte bara uppdatera lite snabbt och bjuda på en bild som jag tog igår när jag var med Amanda :)


Foto: Sanna W

Jag och mamma ska som sagt in till stan idag, så vi ska bara göra oss iorning nu så åker vi iväg så fort som möjligt. Har handbollsträning sen också men antar att jag hinner blogga innan det, isåfall hörs vi då. Ciao! :)

Några bilder från dagen med Amanda :)

Förlåt att det tog sån tid, det tog sån himla tid när jag laddade upp bilderna, därför det dröjde innan jag la in de här i bloggen.

Haha, som ni ser så är det ju inte sådär jätte seriösa bilder på mig och Amanda då, men roligt att ha sånna där skoj bilder också tycker jag ;) Bilderna på oss är tagen med Amandas kamera, satte kameran på självutlösare då, vilket ni säket förstår och bilden på Amanda och hennes kamera har jag tagit med min kamera, vilket ni säkert också förstår, men bra att tillägga ändå kanske. ;)

LadyInAsh.blogg.se

Detta är bara några av alla de bilder som vi tog idag :) Om jag inte lägger in någon mer bild i bloggen ikväll, så kommer det fler bilder imorgon. Fotograferade även Millie idag, som jag sa igår skulle jag ju fotografera henne så fort det bara blev något bra fotoväder och det blev det ju idag :D Så ni kan nog vänta er att i alla fall imorgon lägger jag in några bilder på Millie :)


Det har verkligen vart en toppenbra dag idag, väldigt mycket skratt! :D som t.ex när vi filmade oss när vi pratade och sen snabbade upp videoklippet på movie maker, alltid lika kul alltså! man får sån himla rolig röst och det går ju bara inte att hålla sig för skratt, haha ;O låter även väldigt roligt när man saktar ner klippet, som i slow motion. Ja, ni kan ju testa själva ;) Tack för en underbar dag Amanda

Nu måste jag avsluta, måste nog gå upp rätt så tidigt imorgon för jag och mamma ska in till stan och kika lite, vet isåfall inte riktigt hur länge vi är borta, det blir väl ett tag antar jag. Får se om jag hinner uppdatera lite snabbt innan jag åker, annars får det väl bli lite senare då jag kommer hem. Måste öva lite inför provet i bilden som vi har nästan vecka och måste göra lite i tekniken (några frågor) men jag tror allt att jag hinner med att skriva något inlägg :) Hoppas ni har haft en bra dag. Gó natt säger vi nu :)

Ska möta upp Amanda

Ska möta upp Amanda nu. Hon och hennes pappa var så snälla och brände en skiva med bilder till mig som vi tog idag, fast med hennes kamera då. Så nu måste jag kila!

Några bilder kommer som sagt in lite senare i bloggen, kika då ifall ni är nyfikna! :)

Ingen bra uppdatering

Hej hej! har inte vart någon bra uppdatering tidigare idag för jag har haft annat skoj för mig :) har nämligen vart med Amanda hela dagen och vi har fotograferat massor :D Har inte lagt in bilderna på datorn än, men ska ta o göra det efter att jag skrivit klart här :)


Vi hörs lite senare, då med några bilder från dagen :)

Dags för Millie att synas lite mer! :)

Visst är det så att jag mest lagt in bilder på Spicy här i bloggen nu det senaste, kände att det var dags för Millie att synas lite mer här i bloggen :) ♥ även fast jag inte har några sådär jättenya bilder på Millie så kollade jag tillbaka på olika bilder som jag tagit tidigare och här nedan har ni då två stycken bilder på Millie som jag valde att lägga ut här i bloggen :) Jag ska ta mer nya bilder på Millie snart har jag bestämt, bara om det blir något bra fotoväder så ska jag ta med mig kameran ut och fotografera henne, det låter väl bra? :) Fast Millie är ju inte den som gärna vill vara med på kort, så fort kameran kommer framför henne så kollar hon åt ett annat håll ;p men jag ska göra mitt bästa, med frolic eller något annat smarrigt så löser det sig alltid

Som ni ser så är det två likadana bilder här nedan på Millie, bara att den första är i färg och den andra är svartvit, tänkte först bara lägga in den svartvita men sen blev det även så att jag la in den med färg också :)
Som ni ser så är det ju inte bara bilder på Millie, la även in tre bilder på Spicy (de tre sista bilderna) ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ja, då har väl inte jag så mycket mer att säga just nu mer än att jag hoppas att ni gillar bilderna, vissa är kanske en aning mörka, men jag gillar när dom var lite mörkare så, tycker faktiskt det var fint på dom bilderna, men vad tycker ni?  Ha det bra. Ciao!

Närbild på Millie

Som jag sa i förra inlägget så trodde jag ju att jag skulle lägga in även en bild på Millie i både färg & svartvitt, och det är just vad jag hade tänkt att göra nu :)

Jag gillar båda bilderna, speciellt när det speglar sig så mycket i Millies öga :) Men den bilden med färg gillar jag nog något mer, tycker det var så härliga färger. Men vilken är eran favorit? :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu hade jag tänkt att stänga av datorn och istället ta en sväng ut med hundarna, vädret är ju inte sådär jättelockande, men det blir alltid roligare att gå ut när man har vovvarna som sällskap :)

Ha det bra!

Färg eller svartvitt?

Har gjort några sånna här "färg eller svartvitt" inlägg tidigare, men här kommer ett till :)

Bilden är lite lite suddig som ni säkert ser, men på något sett gillar den ändå, blänket i Spicys ögon t.ex, tycker jag är fint :) Men i alla fall, vilken bild gillar ni bäst? den med färg eller den svartvita? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Ni kan nog förbereda er på ett till sånt här inlägg snart skulle jag tro, kommer nog en bild på Mille också ;)

Grått & trist..

Det är inte precis det roligaste vädret ute idag.. bara grått & trist och just nu duggar det även lite ute.
Men jag gick ändå ut för att fotografera lite, det kan ju faktiskt bli riktigt läckra bilder på vattendroppar, håller ni inte med? :)

På tal om fotografering, så har mitt macro objektiv inte kommit ännu :o 5 veckor har nu gått sen vi lämnade in objektivet och det skulle ta minst 2 veckor. Det borde komma snart alltså! känns som evigheter sen jag fotade macro, längtar verkligen tills jag får tillbaka objektivet då kommer det säkert komma in fler nya bilder i bloggen, eftersom det är det objektivet jag fotar absolut mest med, älskar ju att fota macro! :)

Här har ni en bild som jag tog när jag var ute och fotograferade innan, hoppas ni gillar den

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra måndag allihopa! :)

En glad Spicy :)

Bjuder på två bilder på Spicy som jag tagit med kompakameran.
Jag tror att jag tog båda dessa bilderna i december förra året, men är inte helt säker.

Visst ser Spicy riktigt glad ut på bilden här nedan? jag själv blir faktiskt väldigt glad bara när jag ser bilden


Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 
En söt Spicy! ♥ inte sant? ;)

aah, det är så härligt att det inte är något skola imorgon! man behöver inte ställa klockan eller något sånt utan man kan bara sova ut och slippa gå upp sådär extremt tidigt som man måste göra varje morgon när man ska till skolan..
I love it ;)

I want candy!

..eller egentligen vill jag inte det, är faktiskt inte sådär jättesugen på godis nu, har ju redan ätit massa gott hos Kristin :) Men skrev det för att det passade till bilderna här nedan ;)



Visst ser det gott ut och visst blir ni sugna på godis nu när ni ser dessa bilderna? ;D
och ni måste väl ändå hålla med om att det är väldigt coolt att Kristins pappa äger en godisfabrik 

Lyckad dag igår!

 Det blev en riktigt lyckad dag igår! mycket prat & mycket skratt blev det verkligen! :D
och vi åt en massa gott och hade jättemysigt! 

Foto: Sanna W
Ursäkta dessa brusiga (fick ha väldigt hög iso) och suddiga bilder, men visst ser det ändå mysigt ut? ;)


Foto: Sanna W
detta är bara några utav alla de bilder jag tog igår, visar kanske några mer lite senare :)

Tack för en helt underbar dag tjejer!

Sista inlägget för idag

Detta får bli sista inlägget för idag. Klockan 18:30 ska jag vara hos Kristin. Ja, som jag sa igår så ska ju jag, Kristin, Alice & Amanda träffas, äta massa gott och ha jätteskoj, vi kommer även sova över hos Kristin :)


Det var det väl det jag tänkte säga, nu måste jag göra mig iorning och packa ner alla grejer som ska med!
Vi hörs imorgon. Ha det bra! :)

Ännu en bild på Spicy

 Ja, här har ni ännu en bild på Spicy som jag tog i onsdags.
Gillar bilden väldigt mycket faktiskt, tycker det ser lite mysigt ut när man ser det röda huset i bakgrunden :)
Men frågan är ju såklart vad ni tycker. Självklart hoppas jag att ni gillar bilden

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra dag allihopa. Ciao!

Vilken är din favorit?

Ja, nu blev jag allt lite nyfiken ;)
Vilken bild gillar ni bäst? den med färg eller den svartvita? :)

Foto: Sanna W

Måste bara tillägga att om ni scrollar ner lite här i bloggen till de tidigare inläggen jag skrivit idag så har jag lagt in många fler bilder på Spicy, kul om ni skickar en liten kommentar :)

3 bilder till på Spicy

Här har ni ännu några bilder som jag tog på Spicy i förrgår

.. och som vanligt så hoppas jag att ni gillar bilderna ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Nu önskar vi er en riktigt trevlig helg och ett underbart höstlov till er som har det :) Så härligt med lov alltså! 
Känner på mig att det kommer bli ett roligt litet lov detta, imorgon t.ex då jag, Kristin, Alice & Amanda ska sova över, äta gott och bara ha så kul :D Vi gjorde nämligen det förra året också och det blev verkligen en lyckat dag det, så längtar riktigt mycket tills imorgon! :)

11 st höstiga bilder :)

Bjuder här på 11 stycken bilder som jag tog i förrgår, hoppas ni gillar dom! :)
Visst ser man verkligen att det är höst? så fina färger, inte sant?

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
såg att jag inte riktigt fick in skärpan på Spicy i denna bilden, men på något sett gillar jag bilden ändå.

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har ni någon favorit kanske? :)

Har säkert någon mer bild att visa, kanske kommer någon mer lite senare idag, vi får se :)
Hej så länge!

Höstlov! ♥

Åh äntligen, gud va skönt det ska bli med höstlov :D speciellt efter denna jobbiga veckan i skolan. Har haft tre prov, ett i matten, ett i No:n och ett muntligt prov i tyskan, sen var det ju även engelskan (en inlämningsuppgift, eller vad man ska kalla det för) som vi skulle vara klara med idag. Men nu ska jag inte prata om skolan mer, det är bara så himla skönt att denna veckan (eller skolveckan, kanske man ska säga) är över, nu ser jag framemot ett härligt höstlov istället! :)


Bjuder på en bild som jag tog i somras, visst ser det härligt ut? med den alldeles knallblåa himlen och de gröna fina löven
:)

Foto: Sanna W

Vi hörs lite senare, då hade jag tänkt att lägga in lite fler bilder. Håll utkik ifall ni är nyfikna! ;)

Hinner inte..

.. hinner inte lägga in någon bild i bloggen idag tyvärr, hann ju inte det igårkväll heller. Ni vet bilderna som jag tog på Spicy, som jag skrev i gårdagens inlägg. Tänkte bara berätta det, måste sätta mig med läxan nu igen, matteprov imorgon och en inlämningsuppgift i engelskan som ska vara klar tills imorgon, men har nog inte sådär jättemycket kvar som tur är så får sätta mig och plugga det sista efter att jag skrivit klart här.

Ursäkta för att det blivit tråkiga inlägg nu det senaste, bara lite text och inga bilder men som jag sa så är det mycket i skolan denna veckan och egentligen trodde jag ju inte att jag skulle hinna uppdatera någonting, men lite har det ju blivit i alla fall. :)


Ha en fortsatt bra kväll allihopa. Ciao!

Var precis ute och fotograferade..

Var precis ute och fotograferade. Det var ett sånt himla fint ljus ute så jag skyndade mig ut för att fotografera Spicy :) men solen går ju ner så himla snabbt så vet inte om det fina ljuset kom med på alla bilderna, men tror allt att det blev några bilder som blev riktigt söta, har inte lagt in på på datorn ännu så får göra det lite senare. Ska alldeles strax på handbollen, den börjar lite tidigare idag (kl 18:00) eftersom vi ska ha lite teori innan träningen. 

Det fick bli en snabb liten uppdatering det här, får se när jag hinner lägga in några bildet i bloggen, tror inte jag hinner det ikväll, men vi får se, kanske kanske inte. :)


Ha dé fint, hej! ;)

En favorit

Hej på er! Hinner faktiskt med att blogga en snabbis nu. Bjuder på fyra bilder på Spicy :)
Jag tror faktiskt att första bilden är en favorit här. Har ni någon favorit? 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Paus..?

Hm.. jag funderar på om jag kanske skulle ta en liten paus med bloggandet nu, har så mycket i skolan denna veckan och måste fokusera helt på det. Imorgon har jag prov i No:n, på onsdag har jag prov i tyskan, ett muntligt.. och på fredag har jag matte prov så jag kommer inte ha tid att sitta vid datorn o blogga. Så just därför tänkte jag ta en liten paus nu, om det blir tid över så slänger jag säkert in ett litet inlägg skulle jag tro :) Men just denna veckan är det så mycket i skolan så jag hinner liksom inte med bloggen, ja ni förstår säkert?


Nästa vecka är det ju lov, vilket ska bli så himla härligt! :) måste i och för sig plugga då också.. eftersom jag har prov i bilden veckan efter lovet. Men självklart tänker jag ta det lugnt på lovet också ;)


Men nu måste jag stänga av datorn och sätta mig med No:n.. vi får se när nästa uppdatering blir, men vi hörs i alla fall då. Hej så länge!

KM:et i agility

Idag var det ju som sagt KM i agility som jag och Spicy var med på och det var verkligen ett perfekt väder för agility :) Spicy var som vanligt riktigt taggad, hon är verkligen som en helt annan hund när man är på agility med henne, hon är extremt överladdad, käkar gräs och så fort hon ser någon annan hund på banan så blir hon som galen, ja ni ska se henne alltså. ;)


Agiliyklassen var först. Det kändes bra på banvandringen, inte en sån där jättesvår bana utan mer en sån bana där man kunde springa på för fullt kändes det som. Men riktigt så blev det inte när det var vår tur, eller jag kan väl inte klaga på farten direkt för den var bra men det var svängarna som var alldeles för vida, vilket en gång ledde till att hon tog fel hinder (balansen) det var precis så hon tog tassen på balansen, hann alltså inte riktigt stoppa henne. Men efter det så flöt det på bra tycker jag. Hon tog speciellt kontaktfältet på gungan kanonfint! :D Hon sprang ut på kontaktfältet och jag trodde faktiskt att hon skulle hoppa av gungan då men hon stannade direkt och så fort gungan hade slått i marken sprang hon, så kontaktfältet är jag jättenöjd med där :) är nöjd med alla kontaktfälten idag, men speciellt det på gungan ;)


Sen var det alltså dags för hoppklassen. En klurigare bana detta, men denna gången hade jag faktiskt nytta av "runt" som jag tränat med Spicy mycket nu det senaste. Än så länge har det inte vart med på någon riktigt tävling men det var ju lite kul att det fanns med idag så jag kunde testa ifall det gick då också. ;) På banvandringen kände jag ju att i denna banan var det mer fällor och lite klurigare svängar. Men det var ju inga problem när jag och Spicy körde :) Tyvärr så rev hon ett hopphinder (vilket inte händer alls ofta) men allt annat gick jättebra! svängarna var verkligen mycket bättre denna gången. I detta loppet kom vi alltså i mål med 5 fel. Så nära ett felfritt lopp men med den lilla rivningen så blev det ju som sagt 5 fel. Är såklart jättenöjd ändå! :D


Man får ju se det positiva i det hela, inte sant? ;) Jättefina kontaktfält, mycket bättre svängar i det andra loppet, "runt" som vi tränat på mycket det senaste satt jättebra och Spicy hade också väldigt fin slalom :) (y) Så jag måste ju vara nöjd alltså! :D

Gjorde ett kollage lite snabbt på mig & Spicy :)
Några av er har säkert sett bilderna någon annan gång, men här får ni dom igen ;)

LadyInAsh.blogg.se

Tänk va tråkigt.. nu är tävlingssäsongen över, inga fler tävlingar kvar för mig och Spicy nu i alla fall. Denna tävlingssäsongen har verkligen gått galet fort och vi har haft så himla skoj tillsammans! detta var redan våran andra tävlingssäsong vilket betyder att nästa år är det vår tredje, hur kan tiden gå så fort egentligen?! ;O
Det har verkligen gått bra för mig och Spicy i år också, började tävla i klass 1 i båda klasserna och nu är vi helt plötligt uppe i klass 3 i hopp och i klass 2 i agilityklassen, en pinne kvar så är vi i 3:an där också :)


Hoppas ni har haft en riktigt bra helg allihopa, det har vi haft bara att tiden går så himlans fort på helgerna, skulle inte skada med lite längre helg ;)

Färg eller svartvitt?

Foto: Sanna W

Ja vad tycker ni, vilket var finast? färg eller svartvitt? :)

Spicy som valp ♥

Nu äntligen hade jag tänkt att visa ett litet klipp på Spicy när hon var valp, eller det är liksom flera videoklipp i ett om man säger så. Sen i slutet finns det även några bilder, några har jag lagt in här i bloggen tidigare men bjuder även på lite andra bilder. :) Tyvärr är det dålig kvalité på bilden då vi filmade med kompaktkameran, men det är alltid något. :) (y)

Titta gärna på hela klippet ;)




Så vad tyckte ni om videoklippet? hoppas ni gillar de :D

Hihi, tycker hon var och såklart är så himla söt! min lilla älskling  
sitter till och med och skrattar lite då och då för jag tycker att hon är så söt, som när hon pratar t.ex eller när hon låg på rygg i sin lilla säng och liksom grävde eller vad hon nu gjorde. ;P Kan säga att jag blir riktigt riktigt valpsugen när jag kollar på detta videoklippet! ;)




Tror tyvärr inte jag hinner uppdatera något mer idag, ska försöka hinna med och träna lite agility med Spicy hade jag tänkt och sen måste jag plugga inför No och matte proven. Men på tal om agility så var det föresten inget KM idag, utan det var visst imorgon! så nu vet ni det ;)

Men ni får ha en fortsatt bra dag och såklart en fortsatt trevlig helg

Ska snart iväg

Hinner inte skriva mycket nu för ska snart iväg och se på fotbollsmatch (min bror ska spela. Sista matchen för säsongen) Har inte hunnit uppdatera något innan idag för jag har ju som sagt haft handbollsmatch och samlingen var ju klockan 07:30 så idag vad man uppe tidigt. Matchen gick riktigt bra! tyvärr ingen vinst men vi var faktiskt ändå väldigt bra ;) känns som det kommer gå mycket bättre för oss i år, vi har ny tränare och det är mycket hårdare träningar och det känns som om vi lär oss mycket mer. Vi har ju inte heller haft sådär jättemånga träningar och det har inte vart så många på träningarna varje gång så det gick ju ändå väldigt bra på matchen idag för att vara första matchen liksom. ;) Men nu ska jag inte prata mer om det.


Juste, jag tror att videoklippet kommer gå att lägga in :D men jag hinner inte just nu, får testa senare när jag kommer hem och tack föresten för ni som kommenterade och gav tips på hur man gjorde, tror det kommer funka, så taaack! :)

Men nu måste jag kila. Vi hörs senare, ciao!

Klar med videoklippet!

Fixa lite med videoklippet nu (ni vet det klippet jag pratat om, när Spicy var valp) och blev klar med det :) eftersom det inte gick att ladda upp klippet på photobucket så testade jag att ladda upp det på en sida som heter bubblare.se, men det gick inte, sen testade jag att ladda upp det på youtube vilket inte heller gick! :O asså jag fattar inte, någonstans måste det väl gå att ladda upp eller? jag har ju fixat klippet på Windows movie maker men det verkar inte som att det verkar att ladda upp något klipp då när jag gjort det i det programet. Något som vet något om det? säg gärna till isåfall :) för ni vill väl gärna se videoklippet från när Spicy var valp? ;)


Bjuder istället på en bild på en glad Spicy
:)
Jag hoppas att det med videoklippet löser sig, för det hade ju vart lite kul att lägga in ett klipp från när hon var valp :)

Foto: Sanna W

Men nu måste jag avsluta, ska upp tidigt imorgon, har handbollsmatch och det är samling redan klockan 07:30
Men vi hörs, ha en trevlig helg allihopa! :)

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering.. men har knappt vart hemma något idag, direkt efter skolan åkte jag och mamma in en sväng till Varberg, kikade nämligen efter en vinterjacka till mig, det blev ingen köpt men hitta en som jag gillade så jag tror att det blir den i alla fall. ;) Storleken fanns inte kvar i den färgen som jag ville ha, men mamma ringe till ett annat ställe där rätt storlek och rätt färg fanns så nu har dom lagt undan den till mig. :) Juste, höll på att glömma, jag fick ju faktiskt också köpt en söt rosa liten kofta, eller vad man ska kalla det för, har inte alls mycket rosa så det var ju lite kul att jag hitta det idag, säkert fint till ett par leggins eller något sånt. :) Vi fikade även på Espresso house, en vaniljlatte och en cheesecake blev det, riktigt smarrigt! :)

Som sagt så har jag nästan inte vart hemma något idag, kom hem ungefär klockan 19:00 så just därför det inte blivit något bra uppdatering idag. Vet inte om jag kommer hinna att uppdatera så mycket i helgen, imorgon är det handbollsmatch för mig och efter det är det KM i agility som jag och Spicy ska vara med på :) sen måste jag också gör matte och No, har prov nästa vecka.. så jag får se hur uppdateringen blir. Ni kanske undrar när jag hade tänkt att lägga in videoklippet, jag vet själv inte när det blir, det går lite segt med det just nu, är inte så bra på det programet, men jag gör mitt bästa så får vi se när jag hinner fortsätta med det och när jag hinner lägga in det här i bloggen :) Nu har ni kanske i alla fall något att se fram emot? ;)

Men nu måste jag kila. Idol börjar ju! ha en fortsatt bra kväll, ciao! :)

Några bilder från dagen :)

Det har vart väldigt kyligt ute idag men riktigt underbart väder ändå! solen har vart framme och det har vart ett perfekt fotoväder. Så jag Kristin & Alice tog med oss kamerorna ut och fotograferade en massa bilder, gick ner till stranden som ni ser, så himla vacker solnedgång, inte sant? :)

Man märker verkligen att hösten är här, ja ni ser ju själva vilka härliga färger löven har just nu :)

Foto: Sanna W
Alice & Kristin :)

Foto: Sanna W
Jag själv. Kristin är fotograf till denna bild :) 


Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Ja, det var dom bilderna jag hade att bjuda på nu, hoppas ni gillar dom. :) Det har vart dåligt med nya bilder i bloggen nu det senaste, har liksom lagt in lite äldre bilder, vilket beror på att jag tyvärr inte har fotograferat mycket nu när jag inte har mitt macro objektiv (eftersom det är det objektivet jag fotar absolut mest med. Hoppas att jag får tillbaka det från lagningen snart, dom sa att det skulle ta minst två veckor och på denna måndagen som kommer var det fyra veckorsen vi lämnade in objektivet, så snart borde det väl ändå komma hoppas jag..) har blivit alldeles för dåligt med det.. måste erkänna att jag inte heller har haft mycket tid över för det heller.

Men nu har jag inte så mycket mer att säga, ska försöka att komma i säng snart, brukar alltid bli så sent annars.
Men vi hörs väl imorgon antar jag :) Hoppas ni har haft en bra dag allihopa. Gó natt!

Ps. tack för era kommentarer
:) svarar på dom så fort som möjligt! Ds.

Lite sämre uppdatering..

Tänkte bara uppdatera snabbt och säga att det kommer säkert inte bli någon vidare bra uppdatering i bloggen idag tyvärr, eller kanske inte bara idag, känns som det kommer bli sämre uppdatering nu några dagar framåt, men vi får se hur det blir. Videoklippet har jag börjat lite på men får se när det kommer ut i bloggen, snart hoppas jag :) har inte så mycket tid att fixa med det just nu nämligen, men det kommer när det kommer. :)


Nu ska jag i alla fall till Kristin och träffa Kristin (såklart ;) ) och Alice :) det var ett tagsen vi hann vara alla tre, men nu äntligen! ska bli jätteskoj :D så nu måste jag kila. Men vi hörs. Ha en fortsatt bra dag. Ciao!

Ett videoklipp?

Ja, nu kanske ni undrar varför jag har "ett videoklipp?" som rubrik. Men jag tänkte fråga ifall ni skulle vilja se några videoklipp från när Spicy var valp vilket jag nästan är helt säker på att ni vill se, men det skadar ju aldrig att fråga innan ;) Som några av er kanske vet så tänkte ju jag lägga in ett klipp från när jag och Spicy tränade agility nu senast, men det gick ju inte, eller det går inte nu heller, för dom har tydligen tagit bort den funktionen på photobucket vilket var väldigt synd, det var ju så lätt att fixa med videoklippen där. Men jag hittade faktiskt ett program som vi redan hade på datorn, så jag kan fixa videoklippen där istället :) eller inte alla videoklipp.. det som vi har filmat med min brors videokamera, dom klippen går inte att lägga in där men dom filmerna som vi filmat med kompaktkamerar funkar att lägga in och redigera och en massa sånt. Så det är ju konstigt att det inte funkar när man filmat med videokamerna, jag har försökt flera gånger men det funkar inte.. alltså kan jag inte lägga in dom videoklippen från när jag och Spicy tränade senast, inte just nu i alla fall, men ifall det någon gång funkar att lägga in dom videoklippet också så kan jag ju visa det då. :)


Ursäkta att det blev lite rörigt nu, men jag hade som sagt tänkt att lägga in ett videoklipp på Spicy när hon var valp. Men det klippet hinner jag inte fixa iorning nu, eller kanske hinner börja lite, vi får helt enkelt se hur det blir. Om jag hinner fixa något med det idag :)

Här har ni några bilder på Spicy när hon var valp (tog bilderna med kompaktkameran) :)
hehe, tyvärr ingen skärpa på den första bilden, men visst är hon ändå söt? ;)
Visst är det gulligt när hon liksom kikar upp där bakom leksaken? oj va hon älskade den (den leksaken fick Spicy av min kompis Kristin, erkänn snällt? :) ) den var ju ungefär lika stor som henne, såg riktigt sött ut ;)

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W


Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra dag allihopa! får se när videoklippet kommer, ska försöka fixa ihop det så snabbt som möjligt :)

Mina älsklingar ♥

Bjuder här på fyra stycken bilder på älsklingarna :) två på Millie & två på Spicy
Några av er kanske redan har sett dessa bilder en gång innan, men jag bjuder på dom igen. ;)
och precis som vanligt så hoppas jag att ni gillar bilderna :)

Foto: Sanna W 
Ja, här har ni ju ett bildbevis på att Millie dreglar när man har en frolic framför henne. Hon älskar verkligen frolic ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Nu måste jag öva inför tyska provet som jag har imorgon! tyvärr så blir det nog ingen mer uppdatering idag.. men isåfall så hörs vi imorgon. Ha det bra! :)

Cute picture ♥

Har tagit denna bilden med kompaktkameran, tycker faktiskt den bilden på Spicy var riktigt söt :D
ser nästan ut som att hon är påväg att blinka med det andra ögat men visst är hon ändå sööt? ;)

Foto: Sanna W

Har inte så mycket mer o säga just nu, tänke bara bjuda på en bild. Vi får se hur uppdateringen blir imorgon, måste träna inför provet som vi har på onsdag. Jag hoppas att jag hinner uppdatera något, men vi får se.
Hoppas ni har haft en bra dag :)

Handboll snart

Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg..


Ska snart till handbollen, Alice och hennes pappa kommer och hämtar ungefär 18:15 så måste göra mig iorning nu. Handbollen börjar inte förrän kl 19:00 men ska vara där klockan 18:30 så vi värmer upp o så innan träningen börjar. Ja, det var väl ungefär det jag hade tänkt o säga, juste! en sak till bara. Tack för alla kommentarer, svarar på dom så fort jag hinner :)


Men nu måste jag kila, får se om det blir något mer inlägg ikväll, isåfall hörs vi då. Hej!

Minns det så väl..

Jag kikade på lite äldre bilder och hittade bl.a denna bilden som jag tog den 16 Maj i år. Vi var på agilitytävling i Kungälv och jag minns den dagen så väl.. :) Vi debuterade i klass 2, fick till ett kanon lopp och kom på en 2:a placering och i agilityklassen) vann vi :D Det var verkligen en lyckad tävlingsdag det! 2 pinnar av två tävlingar, gud va glá jag var då :)

Foto: Sanna W

Det har verkligen gått framåt i år med agilityn och det har flutit på bra. I början av tävlingssäsongen så var vi ju faktiskt i klass 1 i båda klasserna, men nu är vi i hoppklass 3 och i agilityklass 2, en pinne till i agilityn så är vi i 3:an där också! :) Denna tävlingssäsongen har verkligen gått fort, ja det har gått fort överhuvud taget. Vi började ju tävla förra året vilket betyder att nästa år är vår tredje tävlingsäsong! :O tiden går verkligen extremt fort..
men vi har haft riktigt skoj!! :D

Beauty eyes

Här har ni en bild på Spicys söta små ögon ;) ni vet första bilden jag la in i detta inlägget, det är den bilden som ni ser här, fast den är ju beskärd vilket ni säkert förstår. :) Tycker faktiskt den blev hyfsat bra måste jag säga, ändå rätt så bra skärpa på bilden även fast jag har beskärt den så mycket som jag gjort.

Foto: Sanna W

Tänkte också säga att detta blir nog sista inlägget för idag. Måste sätta mig lite med läxan. Men vi hörs imorgon, tror jag hinner då om jag inte får jättemycket läxor då, det är ju ny skolvecka och inte helt omöjligt att jag har så mycket läxa så jag måste sitta med den nästan hela dagen, fast jag hoppas inte det blir så.
Tror säkert att vi hörs imorgon :) Ha en fortsatt bra kväll allihopa. Ciao!

Nyckelpigan

Eftersom jag har så dåligt med nya bilder nu så bjuder jag på denna bilden på nyckelpigan. Har lagt in den i bloggen en annan gång också men eftersom jag gillar denna bilden så får den vara med här i bloggen igen ;)

Hoppas ni gillar bilden

Foto: Sanna W

Snart kommer Alice hit  får se vad vi hittar på men jag vet redan nu att vi kommer ha jätteskoj ;) kommer säkert bli en hel del fotografering skulle jag tro, så kanske att jag har några bilder att visa för er senare? vi får se.. :)


Innan jag går måste jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått av er, svarar på dom så fort jag hinner. :)
Men nu måste jag kila, ha en fortsatt bra dag. Någon som ska hitta på något skoj kanske? :)

Titta vilka söta bilder jag hittade!

Ja, titta vilka söta bilder jag hittade på Spicy, var bara tvungen att lägga in dom ;)

Jag gillar mest den första (gillar verkligen färgerna där) och tredje bilden, men tycker hon ser så glad ut på den andra bilden så det är väl också något utav en favorit skulle man väl kunna säga, blir bara så glad utav att kolla på den. 

Har ni någon favorit?
:)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Nu ska jag alldeles strax lägga mig hade jag tänkt. Imorgon ska jag träffa Alice vilket ska bli jätteskoj! kommer säkert bli en hel del bilder tagna då :) (y) Hoppas ni har haft en riktigt bra dag allihopa. Gó natt & sov gott!

Ahlgrens bilar!

Sitter här och äter ahlgrens bilar, intressant att veta? :) det är i alla fall sjukt gott och jag sitter typ och vräker i mig, haha ;D hur nyttig får man vá egentligen? åt ju bl.a naturgodis innan också (vilket kanske är lite nyttigare då men..) ;) nä, men det är ju faktiskt lördag, då får man faktiskt vara onyttig



Hitta även en söt bild från google som matchar till detta inlägget ;)

Haha, ursäkta att detta inlägget blev så tråkigt, men ibland behöver man bara skriva av sig lite vilket jag behövde just nu

En bild på Millie :)

Här har ni en bild på Millie som jag tagit med mobilen. Hoppas ni gillar den, det gör jag :)


Foto: Sanna W

Nu ska jag sätta mig framför tvn lite. Mamma har gjort någon god efterrätt som jag ska smaka på nu sen blir det kanske lite naturgodis också, så gott alltså! ;) Ha en fortsatt bra kväll och en fortsatt bra helg! :)

Hemma från stan

Tjo tjo! :) Nu är jag hemma igen, eller kom hem för en stund sen. Jag och mamma var ju som sagt inne i stan en sväng och kikade lite och jag kom faktiskt hem med en del fina saker, köpte bl.a ett jättefint garn som jag ska ha, för jag ska sticka en halsduk, köpte också ett par leggins, ett par vanliga svarta alltid bra att ha, också fick jag även köpt ett par skor, åh jag älskar verkligen dom skorna, kärlek vid första ögonkastet alltså, haha ;) så ja, det blev en lyckad shoppingdag idag :) (y)


Ska ut en sväng med hundarna nu alldeles strax men vi hörs väl senare. Hej så länge!

Ska snart in till stan

Ja, rubriken säger väl egentligen allt. Jag (och mamma) ska snart in till stan :) får se om man hittar något roligt, man kan ju alltid hoppas.

Innan jag går så bjuder jag på en bild på Spicy & Millie :)

Sanna W

Ha en fortsatt bra dag. Hej!

Det funkar inte..

Jag har fortsatt leta om det går att fixa det där med videoklippet, men det går ju inte! ååh jag blir så trött på det just nu.. photobucket som var så bra innan och jättelätt att fixa ihop sånna videoklipp som jag brukar göra och lägga in här i bloggen, men nu verkar det som dom ändrat där. Men dom kan väl inte ha tagit bort så man inte kan fixa videoklippen? :O tråkigt ju.. jag som ville bjuda er på ett videoklipp, men det går ju inte nu..


Jag orkar inte leta mer ikväll.. får se om jag får reda på hur man gör någon annan gång, jag hoppas det!


Ursäkta att det blev ett tråkigt och kanske lite surt (eller vad man ska säga) inlägg, men blir som sagt så trött på det där med photobucket.. men slut pratat om det, nu önskar jag er en riktigt trevlig helg! :) någon som kanske ska hitta på något skoj? :D

Om agilityträningen tidigare idag

Hej på er! nu äntligen hade jag tänkt skriva lite om agilityträningen, det tog lite tid men hoppas inte det gör något. Jag var ju som sagt ute och sprang innan, eller jag och Spicy rättare sagt :) sen när jag hade duschat o så så var klockan redan 20:00 och då började ju idol så jag tänkte att jag skriver efter idol istället.

Träningen gick jättebra idag tycker jag :) Det är rätt så ofta så att hon har en jäkla fart i början av träningen sen saktas den snabba farten ner lite grann, lite så var det idag fast hon är fortfarande ändå snabb då men kan liksom vara snabbare om ni förstår hur jag menar ;) så jag tror egentligen att korta och lite fler pass är bättre för Spicy än att köra långa pass, jag försöker köra mer korta och jag tror faktiskt det är bättre när jag tränar Spicy, då kan hon liksom koncentrera sig bättre så jag får helt enkelt köra på korta och lite fler pass.

Träningen gick som sagt väldigt bra, jag tränade lite olika, bl.a en liten mini-bana skulle man väl kunna kalla det, tränade också på slalomen, bl.a det jag tränade på förra gången, då jag liksom stod bakom slalomen och Spicy på andra sidan slalomen och det gick jättebra med det idag också! hon tar rätt ingång varje gång och om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte att just det skulle gå så bra som det gjort nu under träningarna :D (y) tränade även lite på kontaktfälten också, så ja det blev lite olika idag alltså och allt gick väldigt bra måste jag säga så jag är jättenöjd med träningen idag. :)


Visst var det ett tagsen jag la in ett videoklipp här i bloggen på när jag och Spicy tränar? eller det känns i alla fall som det, så jag filmade faktiskt lite av träningen idag och hade tänkt att lägga ut det här i bloggen. :) Jag lägger ju in klippen på photobucket och fixar ihop klippet där (alltså lägger ihop alla klippen till ett klipp om man säger så) och det brukar ju alltid finnas en liten länk ovanför videoklippet som man laddat upp och där står det ju "edit" men den länken finns ju inte kvar :O då kan jag ju inte fixa klippet.. är det kanske något dom gjort om? vet någon något om det? säg gärna till isåfall :) Vilket ni säkert förstår så kan jag ju inte lägga in något videoklipp just nu då, men jag tänkte istället bjuda på tre stycken bilder som jag tog idag. Jag hoppas verkligen att det löser sig det där med videoklippen så jag kan lägga in det, får leta vidare helt enkelt ;)


Foto: Sanna W
 

Foto: Sanna W
Vet att bilderna är lite suddiga, men bjuder på dom ändå! tycker allt att dom var lite söta ;)

Och ser ni att hon har nästan exakt samma uttryck på båda bilderna? ;p


Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

Ut & springa!

Skriver ett snabbt inlägg här. Tänkte bara säga att lite senare skriver jag om hur det gick när jag tränade agility med Spicy innan, för nu ska jag ut och springa, Spicy får göra mig sällskap :) vi hörs senare! Ciao

Härligt väder

Vädret är faktiskt riktigt härligt ute nu. Visst, det är allt rätt så kyligt men solen är framme och det är nästan helt blå himmel, funderar på om jag ska ut och träna agility med Spicy, det är ju riktigt bra väder för det nu! :)


Foto: Sanna W
Hehe, jag har faktiskt lagt in en del bilder på Millies ögon tidigare, men här får ni ännu en bild. Tog denna bilden förra året med kompaktkameran :)


Nu ska jag snart ut och träna agility med Spicy som sagt, vi hörs senare. Hej!

Snabb uppdatering

Det får bli en snabb uppdatering det här. Tänkte bara säga att jag inte hinner blogga något mer ikväll för har läxa som jag måste göra.

Men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi :) Ciao!

En liten bilderblogg

Här har ni ännu några bilder tagna med kompaktkameran. Det får bli som en liten mini bilderblogg det här :)

Jag hittade faktiskt en hel del bilder på Spicy som jag tagit tidigare tog t.ex alla dessa bilderna förra året. Tycker faktiskt hon ser riktigt rolig ut på vissa bilder, min lilla sötnos! :) ♥ Tror säkert att jag har någon mer bild som jag kan lägga in, men det kan bli någon annan gång, här har ni i alla fall dessa 6 st bilderna som jag hoppas att ni gillar :)


Någon som kanske har en favorit? min favorit är nog den första bilden, gillar Spicy uttryck
:)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
Hihi nämen vilket sött leende hon fick till där då ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W

Som sagt, hoppas ni gillar bilderna :D


Nä, nu blev jag så himla sugen på en hallongrotta så ska allt gå och ta en nu, bakade det nyss, gud så gott! :)

Närbild

Haha, hitta en söt och enligt mig en väldigt rolig närbild på Spicy. Sen hitta jag även lite andra bilder som jag kände för att lägga in, bl.a den andra och tredje bilden i detta inlägget :) inte helt omöjligt om det kommer in fler bilder imorgon, hitta som sagt en del som var riktigt söta faktiskt :)

Dessa tre bilderna tog jag förra året med kompaktkameran :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Blir nog att jag lägger in fler bilder imorgon på Spicy som sagt. Kanske ska fråga er ifall ni vill se fler bilder, eller är det kanske något annat ni vill se mer av? säg till isåfall :) nu det senaste har det t.ex inte blivit många bilder på Millie här i bloggen, kanske vill ni se fler bilder på Millie? Det är inte alltid lätt att fota Millie, hon är inte den som älskar att stå framför kameran precis, men med en frolic framför henne så går det mycket bättre kan jag säga, fast hon dreglar som bara den så fort hon ser en frolic (behöver jag säga att hon älskar frolic? ;p) vilket några av er kanske har sett på någon bild ;)

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag. Nu tänke jag kila men vi hörs. Ciao!

Grattis Cayenne!

Foto: Sanna W

Vet ni vad.. det är ingen vanlig dag idag.
För det är faktiskt Cayennes födelsedag! stort grattis på 3 års dagen Cayenne

Är han inte för söt alltså?
:)

Här får ni länken till Hannahs underbara hemsida och blogg, kika in där vettja! då kan ni läsa mer och även se fler bilder på Cayenne och det låter väl skoj? :) (y)

I like this picture

Gillar faktiskt denna bilden på Spicy väldigt mycket, tycker den är så härlig på något sett :)
Vi var på klubben den dagen, då det var agilitytävlingar och på bilden sitter hon och kollar på när de andra tävlar. ;) Det var ett tagsen jag tog denna bilden nu, 27 Juni 2008 med kompaktkameran då.

Ja, så vad tycker ni om bilden, som vanligt så hoppas jag att ni gillar den :)

Foto: Sanna W

Nu ska jag sätta mig lite med tyskan, gjorde inte något av den innan (hann inte riktigt med då jag skulle på ett litet fotbollsmöte eller vad man ska kalla det, vi i laget samlade ihop oss och pratade lite om hur vi skulle göra med fotbollen nästa och när vi skulle börja träna o så, träningarna kommer börja redan nu snart tror jag det blir, så vi kommer träna inomhus ett tag nu isåfall. Ja, nu fick ni ju även veta lite om fotbollen, hade inte tänkt att jag skulle skriva så mycket om det, men nu blev det så ;) ) men har ändå övat en hel del innan så behöver inte göra sådär jättemycket. :)

Men tänke kila nu. Ha en fortsatt bra kväll allihopa :)

Tre bilder på sötnosen :)

Här har ni tre bilder på Spicy som jag tog den 19 Februari i år :)

Är hon inte för söt?

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Kom nyss in

Kom nyss in från att ha vart ute på en härlig promenad med hundarna :)


Tänkte ta något att äta nu och samtidigt kanske göra lite tyska läxa, har inte mycket läxa tills imorgon vilket är riktigt skönt! (såklart) ska bara kunna förstå och översätta en text. :) Ett rätt så onödigt inlägg det här men skit samma ;)

Hörs senare, Ciao!

En bild tagen med kompaktkameran

Bjuder på en bild som jag har tagit med kompaktkameran. Vet faktiskt inte riktigt vad jag gillar med bilden, men tycker den är lite fräck sådär ;)

Foto: Sanna W

Har inte mycket att skriva just nu, tänkte bara lägga in någon bild och det fick bli den här, har inte många nya bilder nu när inte mitt macro objektiv funkar.. men som sagt så har jag ju lämnat in det så det ska väl inte ta så jättelångt tid innan jag får tillbaka det hoppas jag, igår var det två veckor sen vi lämnade in det och dom sa att det skulle ta minst två veckor, så snart kommer det väl får man hoppas. :)

Idag har jag ju även haft studiedag, riktigt härligt att bara vara hemma när många andra är i skolan, hehe var jag lite taskig nu kanske? ;) Men nästa gång är det säkert eran tur att ha det. ;p

Var ju på handbollsträning innan också föresten, skoj skoj (y) kom hem ungefär 20:20 så har vart hemma ett tag alltså, men ska ta något att äta nu, havregrynsgröt blir det. :) Så nu tänkte jag avsluta, fick ju ihop lite text i alla fall ser jag nu ;) Om vi inte hörs något mer ikväll så hörs vi ju imorgon. Ciao ciao!

Kom precis in..

.. kom precis in från att ha vart ute och tränat agility med Spicy :)


Jag tränade lite olika. Tunnelingångarna, kontaktfältet på a-hindret, slalomen och lite sånt :) sen körde jag även en liten mini bana, där tunneln, a:et och slalomen var med och 6 st hopphinder som jag hade placerat ut så det skulle bli mycket svängar, alltså blev det även en hel del träning på svängarna också. Och träningen gick kanon idag! :D kände att hon verkligen var i form och allt vi tränade gick så bra!

Faktiskt så blev jag nästan förvånad så bra Spicy gjorde slalomen idag. Det var en helt vanlig raksträcka med ett hopphinder och efter det hopphindet kom slalomen (men det fanns ju hinder runt om, väldigt nära så det skulle inte vart helt omöjligt om hon tog något annat hinder än slalomen ;p) Jag ställde mig bakom slalomen, eller bakom där slalomen slutade om ni förstår hur jag menar och Spicy satt då framför hopphindret och det var ju en bit bort vilket ni säkert förstår. Just det har jag faktiskt inte tränat med Spicy, inte att jag står så långt bort och vet ni.. på första försöket så fixar hon det! hon hade ju inga som helst problem med det alltså :D Bytte även sida så hon fick träna på andra också och inga problem där heller, varje gång jag körde det med henne så klarade hon det, ingången och allting, så duktig var hon! :)

Tunnelingångarna, kontaktfältet och svängarna gick även det jättebra. Hon följde mig så bra idag också och min handling kändes också bättre, vilket gjorde att svängarna blev riktigt snäva och bra :) 
Verkligen en lyckad träning idag alltså! :D


Foto: Sanna W

Har inte nya agilitybilder just nu, så bjuder på denna bilden som jag även lagt in en gång tidigare.

Ha en fortsatt bra dag allihopa! :)

Höstens härliga färger

Visst har hösten härliga färger att bjuda på? :)

Foto: Sanna W

Tog denna bilden den 28 September förra året med kompaktkameran, alltså var det nästan exakt ett år sen :)
Hoppas ni gillar bilden, själv tycker jag färgerna är så härliga.

Två bilder ..

..Två bilder som jag på något sett gillar, tycker ljuset ser så härligt ut :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Detta får bli det sista inlägget för idag, men vi hörs ju imorgon. Då har jag som sagt studiedag!!

Lovely colors

Här har ni fyra stycken bilder på Spicy som jag tog den 22 Maj i år, alltså när vi var på agilitytävling i falkenberg. :) Den första och fjärde bilden har jag lagt in i bloggen tidigare tror jag men det skadar ju inte att visa dom igen. ;) Den andra och tredje bilden ser ju Spicy lite halvrolig ut på, ser nästan ut som om hon gör söta små miner, eller är det bara jag som tycker det? ;)
Annars så gillar jag färgerna i bilderna väldigt mycket, hoppas ni också gör det

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Ha en fortsatt trevlig kväll, eller jag kanske ska säga ha en fortsatt trevlig kanelbullens dag för det är det ju idag, kanelbullens dag :) har faktiskt inte ätit någon kanelbulle idag, men kanske ska ta o göra det för vi har nog det hemma. ;) Får se om det blir någon mer uppdatering ikväll om inte så hörs vi ju imorgon och på tal om imorgon så har jag ju studiedag! wiiihooo, härligt! :D (y) någon mer som har det kanske?

Ännu en bild på blomman

Här har ni ännu en bild på blomman..

I  h o p e  y o u  l i k e  i t  :)

Foto: Sanna W

Snart kommer det fler bilder in i bloggen, så kika in snart igen ifall ni är nyfikna :)

Tre bilder bjuds det på nu :)

Bjuder här på tre stycken bilder. En på Millies ögon, en bild på en blomma och en bild på Spicy :)


Bilden på Millies ögon tog jag i förrgår men de två andra bilderna tog jag den 22 Maj i år, då vi var på agilitytävling i falkenberg. Bilden på Spicy blev kanske en anin ljus, eller vad tycker ni? men jag gillar den ändå :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har nog lite fler bilder att visa sen, fast det blir nog mest på Spicy då, men det har väl inte någon nått emot? ;)


Nu är alldeles strax maten färdig så jag tänke avsluta här. Men vi hörs väl lite senare då. Hej så länge!

Vilken gillar ni mest?

Här har ni fyra bilder, de två första bilderna är samma bild och de två andra är också samma bild. Men ni ser säkert att jag ändrat färgen lite? bilden här nedan och den tredje bilden är orginalbilden om man säger så, då är färgerna liksom mer ljusgröna (eller i alla fall på den tredje bilden) men på den andra och fjärde bilden har jag ändrat lite, då är den gröna färgen lite mörkare. Jag tänkte fråga er vilket ni tycker är finast, själv kan jag faktiskt inte riktigt bestämma mig. Jag gillar den ljusa härliga gröna färgen men samtidigt gillar jag även den andra gröna väldigt mycket också ;)

Kanske är det ändå så att jag gillar den andra och fjärde bilden något mer. ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

 Kanske att dom bilderna jag ändrat färgen lite på ser mer naturligare ut? eller vad tycker ni? :)

Hemma från filmkvällen

Hej på er! nu är jag hemma igen. Hade verkligen superskoj & trevligt på filmkvällen, en otroligt lyckad kväll med mycket skratt (y) :D Något som verkligen måste göras om! :)


Tyvärr så kom inte kameran med, tänkte ju ta med den men så glömde jag den.. så detta får helt enkelt bli ett bildlöst inlägg med bara lite text. Klockan är ändå rätt mycket så ska lägga mig alldeles strax, ska bara kika på lite bloggar och kanske att jag hinner svara på någon kommentar, får se hur det blir med det, om inte så gör jag det imorgon istället (eller idag blir det ju, eftersom klockan är över tolv) :)

Hoppas ni har haft en lika bra lördag som oss :D Gó natt & sov gott

Agilitytävling - Bjuvs bk

Shit vilket väder det vart, regn & blåst, ingé roligt.. och tävlingsbanan var nästan en enda stor lerpöl, det var otroligt lerigt över hela den där gräsplanen där (mina fotbollsskor som är vita blev tillslut helt bruna av lera ;o). Jag blev såklart osäker på hur det skulle gå, om hon skulle halka eller något sånt, vilket har hänt i slalomen några gånger tidigare.. på något sett ville jag få henne att sakta ner i slalomen och inte liksom stressa och hejja på henne för mycket, för då skulle hon säkert kunna halka.

Spicy var riktigt riktigt taggad idag, blev nästan förvånad så taggad hon var alltså ;) Man kunde ju knappt hålla imot när man körde dragkamp med henne med repet, haha hon var riktigt stark alltså och som sagt riktigt taggad. ;) Redan innan det var vår tur att starta hade Spicy blivit ett riktigt litet lermonster och jag måste erkänna att det såg faktiskt riktigt sött ut, haha ;D Vi hade tur att det inte regnade när vi körde, det började istället regna när vi kom in i mål, så det var ju bra det. På några ställen i banan kunde det vara klurigt med tunnelingången, det kunde lätt hänt att hunden tog fel ingång. Starten kändes bra, slalomen var som hinder nr 3 och det var inga problem med slalomen, hon hade faktiskt väldigt bra fart även fast det var så lerigt och säkert väldigt tungt att ta sig fram så jag är jättenöjd med slalomen! kontaktfälten gick även kanon dom sitter nu, härligt! :D Det forsatte på bra genom loppet tills näst sista hindret!! tunneln.. då hon kom förbi tunnelingången liite men hon kom snabbt tillbaka och fixade ingången, jag själv var inte säker på om det blev 5 fel men hörde sen att det blev det. Det var sååå himla nära alltså! fast vi fick lite tidsfel också vilket jag blev väldigt förvånad över kändes faktiskt väldigt bra med farten också även fast det var så lerigt på planen, fast vi hade nog fått bättre tid också om vi inte fick det där lilla felet.

Ingen i klassen fick pinne eftersom alla fick lite tidsfel. Vi kom i alla fall på en 6:e placering och det är jag jättenöjd med, jag är speciellt nöjd med loppet faktiskt för jag tycker det gick så bra ändå trots vädret. Det kom faktiskt fram en till mig direkt efter loppet och sa att vi gjorde ett jättesnyggt lopp. Så det var ju kul det :)


Här har ni några bilder på smutsgrisen själv
;) och jag kan lova att hon var smutsigare när vi var på tävlingen.

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Detta blir nog det enda inlägget för idag. Klockan 20:00 ska jag till en kompis, eller jag och 6 stycken till (alltså är vi samanlagt 7 st) så ska vi ha en liten filmkväll, kommer bli riktigt skoj & mysigt! :) Så nu måste jag göra mig iordning. Men vi hörs imorgon ifall jag inte hinner uppdatera något mer idag. Men innan jag går måste jag bara tacka för alla lycka till som vi fick inför tävlingen idag, tack så jättemycket snälla ni! :)

Ha en fortsatt bra kväll och en fortsatt trevlig helg! :)

Taggad till tusen!!

Foto: Sanna W
Jag & Spicy då vi vann den klassen - kungsbacka bk 23/8

Kan säga att denna bilden gör mig taggad! ååh jag vill verkligen ta sista pinnen i agility 2:an imorgon!
Kanske är det så att jag till och med vill för mycket? :O 

En bild..

Bjuder på en bild som jag tog idag. Inte jättefin precis, men jag är så snäll så jag bjuder på den ändå ;O
Tyvärr så är den väldigt brusig där i mitten utav rosen, märkte sen efter att jag hade tagit bilden att jag hade alldeles för högt iso-tal.. 

Men här har ni bilden i alla fall. :)

Foto: Sanna W

Kom precis in från promenaden

Som det står i rubriken så kom jag precis in från promenaden. Brr va kallt det är nu alltså! men luften känns så himla frisk och härlig så det är faktiskt väldigt skönt. :)


Nu ska jag kolla på idol, kanske att det blir något mer inlägg ikväll, tror det blir det, men vi får se. :)

Gillar den runda oskärpan..

Här har ni två bilder som jag tog när jag var ute och fotograferade nyss.

Jag gillar färgerna i bilderna och den runda oskärpan :)

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W 

Tack så mycket för alla fina kommentarer som jag fick igår föresten, kul att ni gillar bilderna på solnedgången och även de andra bilderna jag la in igår :)

Men nu måste jag kila, har lite bråttom, jag och mamma ska in till stan en sväng och kika lite. Hörs senare, Ciao!

Bilder på solnedgången

Förra inlägget blev trots allt inte det sista inlägget för idag ;) tänkte att jag kunde visa ett par bilder på solnedgången, tog dessa bilderna den 17 Februari i år. Visst ser det härligt ut? :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Så vad tycker ni om bilderna, någon som kanske har en favorit? :)

Agilityträningen

Gick ju som sagt ut och tränade agility med Spicy innan. Slalomen satt inte uppe så jag började med att sätta upp den sen satte jag upp lite fler hinder (hopphinder, a-hindret, tunneln och däcket) så det blev tillslut som en liten bana. :)

Träningen gick bra idag. Jag har inte tränat mycket det här med att göra ett bakombyte när jag skickar in henne i slalomen, har bara gjort det några gånger och då har hon vart lite osäker, då har det liksom hänt att hon väntat in eller gått ur slalomen. Så jag tänkte att jag skulle träna det mer idag, första gången var inte så lyckad då gick hon inte ens in i slalomen för jag gjorde bytet för tidigt och jag höll nästan på att ramla över henne (klumpig matte där alltså.. ;P) Men sen andra gången så gick det kanon! det var jag som sabbade det på första försöket, då jag gjorde bytet alldeles för tidigt och det blev lite otydligt för Spicy men denna gången gick det kanon! mitt bakombytet blev lyckat och Spicy gjorde slalomen jättefint! :) det gick även jättebra flera gånger efter det också, mer träning på det så sitter det säkert! :D

Jag körde ju också hela banan och det gick väldigt bra!
Har ju tränat svängarna med Spicy det senaste och det har blivit mycket bättre med det märker jag nu på träningarna, hoppas det går lika bra med de på tävlingen nu på lördag, det vinner vi tid på isåfall (y) :)

Bjuder på tre bilder på Spicy innan jag går. Tog dessa bilderna 23 Februari i år. Hoppas ni gillar dom


Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Nu börjar idol! ska sätta mig och kolla på det. Ha en fortsatt bra kväll :)
Tror inte att jag hinner uppdatera något mer idag, måste göra lite so sen tror jag. Men vi hörs imorgon isåfall. Ciao!

En bild tagen med mobilen

Faktiskt så gillar jag denna bilden rätt så mycket, visst kvalitén är såklart inte den bästa men har tagit denna bilden med mobilen och jag tycker allt att det blev lite fräckt när solstrålarna kom med på bilden så. :)

Men vad tycker ni? :D

Foto: Sanna W

Funderar på om jag kanske ska ut och träna agility med Spicy nu, tror det blir så det är ju tävling nu på lördag så lite träning skulle inte skada. ;)

Idag är det ju föresten 1a Oktober, är det inte otroligt vad tiden går fort? ;O redan en ny månad.. kändes inte som att det var alls längesen September månad började. Tiden går verkligen ruskigt fort.


Men nu tänkte jag kila, ni får ha en fortsatt bra 1a Oktober allihopa! :)

Mina godingar :) ♥

Foto: Sanna W 
Spicy

Foto: Sanna W
Millie

♥ Bara för att ni är helt underbara! ♥

RSS 2.0