T a c k !

Innan jag gör i ordning mig för natten så måste jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått idag, roligt också att det kommit lite nya som kommenterat idag, fortsätt så för då ser jag ju vilka som har vart inne och besökt min blogg och då kan jag skriva tillbaka till er. :) (y)


Här får ni även en bild, har nog lagt in den tidigare, men det gör väl inget om ni får se den igen? ;)

Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag. Ciao!

Mysigt med tända ljus

Visst är det alltid lika mysigt med tända ljus? :)


Foto: Sanna W

Ja, ni ser ju själva, ni måste ju tycka att detta ser mysigt ut? hihi ;) :)

Tre bilder tagna med kompaktkameran

Här har ni tre bilder som jag tagit med komapktkameran, tog dessa bilderna 5 april 2006, känns inte som att det var så längesen, men det var det tydligen. :)


Själv gillar jag dessa bilderna, hoppas ni gör det samma. Ni kanske har någon favorit? :)

Foto: Sanna W

Tidigare har jag faktiskt funderat på att sätta upp dessa bilderna på väggen, skulle nog vart rätt så fint med tre bilder på samma motiv men alla är i olika färger, eller vad säger ni? :)


Nu ska jag alldeles strax åka till handbollen, så nu måste jag gå. Men vi hörs kanske något mer ikväll. Hej så länge!

Vitsippa..

Har dåligt med nya bilder så bjuder här på två stycken bilden på en vitsippa. :) Blir inte alls lika mycket fotografering nu när jag inte har mitt macro objektiv.. men jag och mamma åkte ju som sagt  in förra måndagen och lämnade in det och det skulle ta minst två veckor innan jag skulle få tillbaka det, så det tar ett litet tag till skulle jag tro..  lääängtar! ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Lite senare ska jag till handbollsträningen, eller det är inte så länge kvar, klockan 19:00 början den men vi ska vara där en halvtimme innan. Så ska ta något litet att äta nu hade jag tänkt. Sen efter träningen så blir det idol. ;)
Läxa då? har jag ingen läxa att göra ikväll? :O är det inte otroligt? haha ;D brukar ju alltid vara så att jag har läxa att göra, men nu har jag faktiskt ingen speciell som måste vara klar till imorgon, härligt! :) (y)


Men nu måste jag kila. Kanske hinner jag uppdatera mer ikväll, får se hur det blir med det. Hej!

Gó natt inlägg ;)

Det går bli ett litet gó natt inlägg det här :)


Har inte hunnit skriva förens nu för efter att jag kom hem från fotbollen (sista träningen som sagt, men skulle inte tro att det tar sådär värst långt tid innan den drar igång igen, nu i vinter kommer vi säkert träna inomhus några gånger) satte jag mig och kollade på idol sen efter det gjorde jag lite läxa och just nu sitter jag här.


Foto: Sanna W

Någon som kommer ihåg denna bilden kanske? har i alla fall lagt in den en gång tidigare men här kommer den igen, passar ju väldigt bra såhär i ett gó natt inlägg, inte sant? ;) (bilden tog jag föresten när vi var iväg på agilitytävlingarna i hässleholm, fem dagars tävlingen ni vet :) så tog jag denna bilden i stugan som vi hyrde, visst ser hon söt ut på bilden Spicy? men framför allt väldigt trött ;)

Men nu hade jag tänkt att avsluta, ska försöka att lägga mig i tid idag vilket säkert inte kommer gå sådär jättebra. ;) Men vi hörs imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag. Hej!

Bilderna som jag lovade er

Här har ni bilderna som jag lovade att visa för er :)

Spicy är verkligen helt tokig i bollar, som vissa av er säkert har märkt? hon kan till och med hoppa över ett hopphinder med den röda bollen i munnen, och den bollen ser inte ens ut att kunna gå in i hennes mun. ;)
Kom föresten på att den andra bilden i det lilla kollaget som är här nedan, det är ju den bilden som är med i headern som ni kanske ser, tycker bilden ser så härlig ut på något sett. Men vad tycker ni? gillar ni bilderna? hoppas det :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Juste, idag hade jag ju som sagt två redovisningar i skolan, en i tyskan och en i svenskan, så himla skönt att man har gjort dom nu och det kändes faktiskt hyfsat bra, så det är skönt. :)

Nu ska jag ta något att äta, sen är det inte länge kvar tills fotbollsträningen börjar (18:00) det är sista träningen idag för säsongen, så det blir lite lätt träning skulle jag tro och sen efteråt blir det fika. :)


Men nu måste jag kila. Vi hörs :) Ciao!

Snabb update

Det får bli en snabb uppdatering det här.
Som jag sa i förra inlägget så sa jag ju att jag hade några mer bilder att visa för er och om jag hann att lägga in dom så skulle jag göra det nu ikväll, men jag hinner tyvärr inte för så fort jag skrivit klart här så måste jag återgå till läxan, har två redovisningar imorgon, en i svenskan och en i tyskan så ska öva lite på det.

Men ifall jag hinner imorgon så lägger jag in bilderna då. Hoppas jag hinner då, det är ju så mycket med skolan nu så jag knappt hinner med bloggen, som ni säkert har märkt.. sen är det ju inte bara alla läxorna jag gör hela dagarna, det är ju också handboll måndag & onsdag och fotboll på tisdagar och torsdagar, men imorgon är det sista fotbollsträningen, så då har jag förhoppningsvis lite mer tid över då det inte är någon träning dom dagarna. Vi får se hur det blir helt enkelt. :)

Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi :) Ciao!

Three picture

Ni har säkert märkt att jag det senaste lagt in lite bilder som jag tagit tidigare, det är både för att jag just nu inte har några nya bilder att visa er (mycket för att mitt macro objektiv inte funkar då det är det objektivet jag fotar med mest, men jag har ju som sagt lämnat in det, så när jag får tillbaka det blir det mer fotografering, det kan jag lova) och för att jag rensar bland mina bilder just nu, så då hittar jag bilder lite då och då och lägger in dom här på bloggen, just därför ;) hoppas inte ni har något emot det, för jag har lite fler bilder att visa er som jag tagit tidigare (i sommar) :) dessa bilder som ni ser här är tagna den 13 Juni i år :)


Så vad tycker ni, gillar ni bilderna?
:)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Som ni säkert märkte så hann jag inte att blogga något mer igår, det blev så mycket med läxan så jag hann inte med helt enkelt. Måste sätta mig lite med läxan nu efter att jag skrivit klart här, sen är det handbollsträning som gäller. :) Har ju som sagt några fler bilder att visa, lägger in dom sen efter träningen ifall jag hinner, annars så lägger jag in dom imorgon.

Ha det bra. Ciao!

Vi tre ♥

Hej på er! har inte hunnit uppdatera tidigare idag för efter fotbollsmatchen (fotbollen gick föresten jättebra! 7-0 till oss! :D det var även sista matchen för denna säsongen, det har verkligen gått fort alltså.. ni kanske undrar vart vi kom i serien? 2:a kom vi och det var tio lag med i serien, så det var ju bra :) ) så åkte jag och mamma in till stan, men nu är jag hemma igen och tänkte skriva ett litet inlägg här. :)

Fast egentligen har jag inte så mycket att skriva om just nu, kan ju passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fått av er, så snällt asså. :) Annars så tänkte jag lägga in denna bilden på Spicy, mig & Millie.

LadyInAsh.blogg.se

Bilden på Spicy och bilden på Millie har jag tagit men bilden på mig är det underbara Hannah som har tagit, visst håller ni med om att hon är en duktig fotograf? :) (y) (föresten så blundar jag inte på bilden, ifall det ser ut som det utan jag kollar bara ner (man ser det tydligare när bilden är större) var nämligen inte med på att Hannah skulle ta bilden då, sen kanske det ser ut som jag sitter lite konstigt med bena, men skit samma ;)

Hoppas ni har haft en bra dag än så länge, det har vi. Nu måste jag sätta mig lite med läxan, tyvärr.. men kanske hinner med att skriva något mer inlägg ikväll. Isåfall hörs vi då :) Ciao!

Är han inte söt? :)

Hittade två bilder på Morris som jag kunde lägga in. Bara jag som tycker han är riktigt söt på dessa bilderna? ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Jag har svårt att tänka mig att det finns någon gosigare än Morris.
Han är till och med så gosig så han går till hundarna och stryker sig varje gång han ser dom.
Han är för underbar han alltså ;)


Detta får bli sista inlägget för idag gott folk! Jag han ju ändå med att uppdatera bättre idag än vad jag gjort tidigare i veckan, eller vad säger ni? :) Men nu måste jag gå, tänkte sätta mig lite vid tvn sen ska jag upp rätt tidigt imorgon, har fotbollsmatch, samling 09:45. Men vi hörs. Ciao!

En härlig bild på Spicy

Hitta denna bilden på Spicy när jag satt och kollade på lite bilder som jag tagit tidigare i år. 
Denna bilden tog jag den 20 Maj.

Tycker denna bilden var riktigt söt faktiskt, gillar speciellt blänket i ögat :)

Foto: Sanna W

Agilityträningen

Träningen kändes riktigt bra idag! :)

Satte bara upp några några hopphinder denna gången för jag ville träna på svängarna. Spicy hade sån jäkla fart, var riktigt taggad och hade perfekta svängar, även min handling kändes mycket bättre idag :)
Lyckad träning med andra ord!


Foto: Sanna W
Några av er har säkert sett denna bilden förut men eftersom jag gillar den väldigt mycket så får ni den här igen :)


Ha en fortsatt bra kväll!

Ut och träna agility

Nu ska jag ut och träna agility med Spicy! :)

Foto: Sanna W

Hörs sen, Ciao!

En blomma..

Har inte så mycket att skriva, tänkte bara bjuda på en bild och som vanligt så hoppas jag att ni gillar den ;)

Foto: Sanna W

Hann inte bloggan något mer igår, gjorde läxa sen gick jag och mamma ut på en härlig långpromenad med vovvarna (y) sen kolla jag såklart på idol ;) Blev tyvärr ingen agilityträning.. slalomen satt inte uppe och sen började det bli så mörkt när vi kom hem från promenaden, så det får väl bli träning idag istället. :)


Sen klockan 14:00 spelar min bror match så den ska vi åka och kolla på.

Har inte riktigt planerat något mer inför dagen, det blir väl som sagt agilityträning och antagligen lite läxa också.. inte lika skoj med läxan, men det måste ju göras, skönt när den blir klar i alla fall. :)


Ha en fortsatt bra dag allihopa. Någon som ska hitta på något skoj kanske?

Äntligen helg!

Så skön att det är helg ingen alltså! det har verkligen vart fullt upp denna veckan vilket ni säkert förstår.. har vart en massa läxa och har inte hunnit att uppdatera i bloggen på grund av det. Men jag tror inte jag blir fri från läxor i helgen heller.. svenska, so, matte och tyska måste jag göra lite också.. ååh asså det är bara så mycket i skolan nu... :/


Men jag tänkter inte sitta med läxorna hela helgen, för något måste ju faktiskt njuta utav helgen också ;)

Uppdateringen här inne har som sagt vart väldigt dålig och det känns som det inte kan bli så mycket bättre.. nu när jag har alla läxor o sånt. Men när jag har tid (och ork) över så kan jag lova att jag slänger in ett litet inlägg. :)


Foto: Sanna W
Bjuder på denna bilder på Spicy igen för jag tycker den är så söt och den gör mig på något sett så himla glad ;)


Innan jag avslutar bloggen så måste jag bara tillägga att i idrotten i skolan så har vi just nu temat kondition/jogging och idag på lektionen så sprang vi. Vi har en konditionsslinga nära skolan och det var den slingan som vi sprang på idag. Om man springer ett varv är det typ godkänt, 2 varv är VG och 3 varv är MVG (3 varv är ungefär 6 km tror jag) något sånt är det (och då ska man såklart springa i bra tempo) och det gick riktigt bra måste jag säga :) 3 varv i väldigt bra tempo, för visst hade vi bra tempo Amanda? ;) 


Men nu måste jag avsluta, ska nog sätta mig lite med läxan eller så gör jag det senare, eftersom det vart mycket med läxan det senaste har jag ju inte hunnit med att träna mycket agility med Spicy, så kanske jag går ut och tränar nu istället :)

Ha en riktigt trevlig helg allihopa, Ciao!

Tack för alla kommentarer!

Måste tacka för alla kommentarer jag fått av er, så snällt asså :)


Som ni säkert förstår så har jag haft fullt upp idag också.. skola, läxa, fotbollsträning. Det är ungefär det jag hunnit med idag, imorgon blir det väl typ samma, fast inte fotboll då, utan handbollsträning. ;)


Men nu måste jag kila. Ville bara tacka för alla fina kommentarer som sagt :) ♥ (svarar på dom så fort jag hinner)
Så fort jag har mer tid över lovar jag att jag ska blogga mer (hinner inte nu när jag har all läxa att göra..) lägga in några bilder eller nått sånt, för det gillar ni väl? :) men nu måste jag plugga lite på glosorna som är tills imorgon sen är det sängen för mig! ;)

Hoppas ni haft en bra dag. Ciao

Ps. Kolla föresten på min statistik och konstigt nog hade jag inte mindre än vad jag brukar ha (nästan mer faktiskt) jag menar jag har ju nästan inte uppdaterat något idag och igår, men det är skoj med besökare, får gärna komma mer! ;D Ds.

Måste plugga..

Har inte hunnit uppdatera något i bloggen idag för jag har haft fullt upp..
Efter skolan åkte jag och mamma in och lämnade in mitt macro objektiv (äntligen!) ;) än vet jag inte vad som är fel med det, hon var inte heller säker hon som vi pratade med, objektivet såg ju inte ut att vara något fel på eller så, dom sa att det skulle ta minsk två veckor innan man fick tillbaka det, nu längtar jag verkligen, så länge sen jag fotograferade med mitt macro! sen efter att vi lämnat objektivet åkte vi även till kungsmässan och shoppade lite där. :) Sen när jag kom hem skulle jag nästan direkt till handbollen, så det är ungefär det som har hänt idag och nu hinner jag inte sitta här länge till för jag måste plugga..

Bjuder på en bild på Spicy innan jag går, hoppas ni gillar den :)



Nu måste jag kila. Hoppas ni har haft en bra dag. Ciao!

Morris & Nisse

Jag har ju inte lagt in så många bilder på katterna här i bloggen, så jag kände att det var dags för att lägga in några nu. :) Nu är detta då inga nya bilder utan jag tog nämligen dessa bilderna med kompaktkameran och då är det alltså ett tag sen. Den tredje bilden i detta inlägget på Morris tog jag den 23 Februari 2006 stod det, men jag undrar om det verkligen kan vara så länge sen :O hehe, känns inte som det i alla fall ;)


Dom tre första bilderna är bilder på Morris och den sista bilden är på Nisse, har tyvärr inte så många bilder på Nisse, därför det bara blev en bild på han i detta inlägget. Men någon gång kommer det säkert mer. :)

Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W
Hihi, Nisse ser lite rolig ut på denna bilden, kanske lite sur också? men självklart söt ;)

Nu ska jag nog sätta mig framför tvn, tror att det är någon bra film nämligen.
Det står även en kladdkaka i köket som väntar på att bli uppäten och såklart kommer jag inte kunna motstå att ta en liten bit 

Ha en fortsatt bra kväll. Ciao!

Mina underbaringar ♥

Det går inte att med ord beskriva hur mycket ni betyder för mig..

Ni är för underbara ni två alltså 


Foto: Sanna W 
Spicy ♥

Foto: Sanna W
Millie

Tre bilder från den 15 Maj :)

Bjuder på tre stycken bilder på Spicy :)

Tog dessa bilder den 15 Maj i år och konstigt nog har jag inte visat dessa bilder än, så här har ni dom nu istället. :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

♥ I Love You ♥

Spicy, "vinka"

Bjuder på två bilder då Spicy vinkar :)


Den första bilden la jag ju in i ett större format i detta inlägget men var bara tvungen att lägga in den igen, hehe ;)

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar dessa bilderna, själv gillar jag mest den första bilden
:)

Snart ska jag iväg och kolla på fotboll, min bror ska nämligen spela. Så jag, mamma, pappa och Timmy (min andra bror), ja helt enkelt hela familjen ska åka och kolla. :)


Matchen börjar klockan 14:00 så vi åker väl ungfär om en 40 minuter skulle jag tro.
Sen när jag kommer hem ska jag jobba lite No hade jag tänkt (prov på torsdag nästa vecka) så kanske inte blir att jag bloggar direkt efter att jag kommer hem efter fotbollen utan det blir nog senare.

Ha en fortsatt bra dag. Hej så länge!

Hemma från bion

Hej igen! nu är vi hemma från bion, eller kom hem ungefär klockan tolv, har vart ute lite med hundarna o så innan. :) Vi var som sagt och såg på Flickan som lekte med elden och den var väldigt bra måste jag säga :) det brukar ju vara så att första filmen är bättre än de andra och så var det nog även denna gången, men bra och framför allt spännande var den! ;)


Måste tacka för alla fina kommentarer jag fått, ska svara på dom så fort som möjligt. Kanske blir det så att jag gör det nu efter att jag bloggar färdigt här. :)


Hoppas ni har haft en bra dag. Kram

Gillar den runda oskärpan

Här har ni fyra stycken bilder som jag tog igår. Jag gillar speciellt den runda oskäpan i dessa bilder och självklart sötnosen Spicy :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W
 Hihi, ser ni som hon sitter? mitt på rumpan ser der ut som ;)

Foto: Sanna W
du är söt du Spican ;)

Nu måste jag göra iordning mig sen åker vi som sagt på bio och ska kolla på flickan som lekte med elden.

Ha en fortsatt bra helg allihopa & hoppas ni gillar bilderna här ovan på Spicy

Agilitytävling - Oskarström

Banan idag var en sån bana med väldigt många fällor, alltså en bana då jag skulle vara riktigt noga i min handling. Men det sket sig redan efter andra hindret.. (vet inte om det var min handling som var dålig just då, men det brukar ju oftast vara så om det blir något fel i banan) först var det två hopphinder sen efter det andra hopphindret var det en tunneln mitt framför,  hon hade redan bestämt sig att hon skulle ta tunneln, hon drog verkligen mot den och det gick inte att stoppa henne, jag ropa och klappa för att försöka stoppa henne men hon gick ändå in i tunneln, tokan alltså ;) så där blev det alltså en disk, sen flöt det på riktigt bra tycker jag förutom då hon gick ut ur slalomen (?) mamma hade tydligen sett att det var några andra hundar som också hade gjort det, så jag vet inte om det lucktade gott där eller något sånt, fast det var inte så att Spicy stannade och nosade eller så, jag vet faktiskt inte riktigt varför hon gick ur, kan det vart så att hon såg domaren kanske eller så var det något helt annat, har ingen aning faktiskt.. så förutom de två felen (tunneln och slalomen) så gick det riktigt bra! :) Det var ju som sagt många fällor och Spicy klarade ju alla då förutom den i början. Så det är jag nöjd med att vi tog oss igenom banan på ett så bra sett ändå, måste jag säga :)


Det finns så himla många duktiga ekipage i klass 3. Så himla snabba och så duktiga, känns som man ska behöva springa som en galning där ute på banan för att få bättre tid än dom bästa ekipagen i klass 3. Jag tycker själv att Spicy har väldigt bra fart men på något sett känns det som om det går fortare när vi tränar hemma, att det inte går lika fort ute på tävlingsbanorna.. men jag vet inte, det kanske bara är jag som känner så, hoppas det ;P


Jag är i alla fall väldigt nöjd trots disken :)

Ungefär såhär såg starten ut i banan. Kladdade ihop det i paint, detta får duga ;)


Jag hinner nog inte skriva något mer i bloggen idag. Lite senare (tror vi åker ungefär klockan 20:00) ska vi kolla på bio, hela familjen :) Flickan som lekte med elden ska vi se, så det ska bli spännande att se fortsättningen av Män som hatar kvinnor.

Kanske att jag hinner lägga in någon bild eller något innan vi åker till bion eller senare när vi kommit hem från bion, men är inte säker. Vi får se hur det blir med det.

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa. Ciao!

5 st bilder från idag :)

Jag var ju som sagt ute och tog bilder på Spicy tidigare idag och som jag sa innan så skulle jag ju lägga in några bilder och det är precis vad jag hade tänkt att göra nu. :) Hann nämligen inte göra det efter promenaden för vi kom hem nästan när Idol började, så det får helt enkelt bli att bilderna kommer nu istället, och jag antar att det går lika bra det? ;)

Jag blev väldigt nöjd med resultatet av bilderna idag, tycker bilderna blev riktigt söta :)
hoppas ni tycker det samma


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W  
Gillar Spicys söta uttryck på denna bilden :)

Foto: Sanna W
Och vi avslutar med denna bilden då Spicy vinkar :)

Ja, så vad tycker ni? var bilderna något att ha? hihi :) jag själv är i alla fall väldigt nöjd med dom

Jo juste, kan ju också passa på att berätta att jag även tränade lite agility med Spicy innan också. Övade på svängar och även lite på kontaktfältet på gungan, detta gick jättebra måste jag säga! :) någon gång var jag för dålig i min handling (det får jag inte vara imorgon på agilitytävlingen, det är då det gäller!) ;) och då det blev lite tokigt, men det var bara någon ynka gång sen gick det jättebra och Spicy fick kanonfina svängar! även kontaktfältet gick jättebra, inga problem alltså, hon tog det jättefint. :)

Imorgon alltså, då jäklar! ;)

Haha, måste säga att jag känner mig väldigt laddad, får se hur det är imorgon. Vi kommer i alla fall göra vårt bästa. :) Det är klass 3 (hoppklassen) imorgon som gäller och då känner jag faktiskt att jag kan bli nöjd hur det än går, och om det blir pinne vet jag inte hur glad jag blir. Hehe, ne men nu ska jag inte tänka för mycket ;) vi ska i alla fall ha skoj!

Nu tänkte jag kila. Ha en riktigt trevlig helg allihopa!

Promenad i det härliga vädret

Alldels stax ska jag, mamma och vovvarna ta en promenad i det härliga vädret :)

aah, det är så härligt, vädret har vart jättefint i flera dagar nu :D fast man känner hur kyligt det börjar bli, speciellt på morgonen då det bara har varit 5 grader ibland, men sen blir det varmare längre in på dagen.

Jag var som sagt ute och fotograferade lite innan och det blev bilder på Spicy denna gången, så efter promenaden hade jag tänkt att visa er några bilder, tror det blev några riktigt söta

Hej så länge, vi hörs sen! :)

Dags för lite nya bilder?

Tänkte gå ut och fotografera lite alldeles strax, dags för lite nya bilder kanske? :)
Nu när mitt macro objektiv inte funkar så blir det inte alls lika mycket fotografering då det är det objektivet som jag fotar absolut mest med.. men jag hoppas att vi snart kan åka in och kolla vad som är fel. Saknar ju mitt macro ;)

Foto: Sanna W

Hitta en bild som jag kunde visa för er, tog denna bilden i Söndags om jag inte minns helt fel.

H o p p a s  n i  g i l l a r  d e n  :)

Nu ska jag som sagt ut och och ta lite kort, blir nog även lite agilityträning med Spicy :)
Och på tal om agility, så är det ju tävling imorgon!  I Oskarström är det och då är det klass 3 som gäller! :)

Två bilder på Spicy ♥

Var sugen på att blogga lite men ändå kom jag inte på något bra som jag kunde blogga om, knasigt va? ;)


Tänkte inte skriva så mycket utan det var mest att jag ville lägga in någon bild och det fick bli dessa två bilderna. Det var alltså meningen att Spicy skulle sitta ner på kortet men ibland fick hon för sig att hon skulle resa sig upp gå fram till kameran. Inte alltid så skoj att vara fotomodell alltså 

Foto: Sanna W

Du är söt du Spicy


Ska nog ut i det fina vädret, träna lite agility med Spicy ifall jag hinner det :) (tränade lite igår, eller var det i fårrgår? ja ni ser vilket minne jag har, haha och det gick jättebra då, Spicy har sån himlans fart! :D ) har fotbollsträning sen klockan 18:30 så måste fixa ordning allt. Men vi kanske hörs efter fotbollsträningen, ifall jag inte har fullt upp med läxor då.. men annars hörs vi imorgon. Ciao!

Bilden i större format :)

Känner ni igen denna bilden? isåfall är det inte så konstigt, för det var ju den bilden jag la in i detta inlägget men nu lägger jag alltså in en i större format :)
Hoppas ni gillar bilden. Själv tycker jag den är väldigt gullig.

Foto: Sanna W
Måste även tillägga att Spicy har inte uppåt öra (eller vad man ska kalla det) bara blev så på just denna bilden ;)




Ni kanske märker att uppdateringen här inne är inte lika bra som innan. Skolan är igång för fullt, har läxor att göra och sen har jag ju träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag så jag hinner inte med så mycket mer än läxa och träning efter skolan.. så ni kanske förstår varför uppdateringen är som den är?

Funderar på om man ska ha en liten mini paus typ, jag bloggar liksom när jag har tid och då blir det nog inte så mycket uppdatering tyvärr.. men det är nog olika från dag till dag också, på fredagar kanske jag hinner lite mer då jag inte har något speciellt att göra om det inte är läxor eller något sånt, sen på helgerna hinner jag nog också lite mer. Men jag får fundera mer på det där med en liten paus, ifall det blir så så säger jag självklart till innan.

Men jag måste avsluta bloggen nu. Tror att jag hinner med att skriva imorgon.
Hoppas ni har haft en bra dag. Ciao!

Två närbilder

Bjuder på två stycken närbilder på Spicy som jag tog i söndags. :)


Vad tycker ni om bilderna? hoppas ni gillar dom
:)
Själv gillar jag blänket i ögonen och såklart själva motivet Spicy ;)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Älskar dig sötnos!

Spicy ♥ Bollen

SpicyBollen - Så é de bá

Spicy är verkligen helt tokig i bollar, nästan så man någon gång skulle lägga ut ett klipp på det, haha ;)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 
Tyvärr så blev denna bilder lite suddig, men på något sätt gillar jag den ändå.. :)

Foto: Sanna W

Hoppas ni gillar dessa bilderna på bolltokiga Spicy :)


.. och hoppas ni har haft en riktigt bra dag. Jag hinner inte skriva mycket just nu (måste öva lite på glosorna i engelskan) utan det får bli som en liten bilderblogg detta, med lite text. :) Men vi hörs imorgon!

Gó natt & sov gott!

Ska snart träffa Amanda :)

Det får bli ett snabbt inlägg det här.

Om en stund så kommer Amanda hit, trevlig trevligt :) (y) ska bli jättekul! det var ju tyvärr ett tagsen vi var med varann. Vi ses ju varje dag i skolan o så men nu det senaste har det inte hänt att vi vart så ofta.

Idag har jag inte alls mycket läxa som behöver göras - härligt, ska öva på glosorna till Engelskan imorgon sen kanske jag ska göra lite No, har prov nästa vecka någon gång så det är ju bra att träna redan nu.

Men nu måste jag kila. Har fotbollsträning sen kl 18:30 och efter fotbollen ska jag kolla på idol, kanske att jag hinner skriva ett inlägg efter det då. Hoppas det :) Ciao!

Fullt upp!

Har verkligen haft fullt upp idag!


Efter skolan gick jag ut med hundarna sen åkte jag direkt till Amanda för vi skulle göra en uppgift i tyskan som man skulle vara två på, sen när jag kom hem fortsatte jag med läxan. Sen fick jag göra en paus med läxan för hade handbollsträning klockan 19:00 och nu efter jag skrivit klart detta snabba inlägg måste jag återgå till läxan igen.. så det är just därför jag inte hunnit med bloggen någonting idag... vet inte hur det blir imorgon, det är liksom ny vecka och det är då man har fullt upp med läxorna så jag hinner knappt med bloggen.. men jag får se hur det är imorgon, hoppas inte att jag är lika upptagen med läxorna då..


Foto: Sanna W
Bjuder på en bild innan jag går så inte detta inlägg blir allt för tråkigt ;)


Men nu måste jag kila! förhoppningsvis så hörs vi imorgon. Ciao!

Och föresten, tack för alla fina kommenterer jag fått, svarar på dom så fort som möjligt! :)

Agilityträning - videoklipp

Är väldigt nöjd med träningen idag också, Spicy var riktigt duktig :) 
Byggde upp en liten kombination som bestod av: 3 hopphinder, 12 pinnars slalom & ett a-hinder.

Hade egentligen inte tänk att skriva så mycket utan mamma filmade så ni ser ju där hur träningen gick :)



Nästa gång blir det nog träning på svängarna, hon ska kunna få riktigt snäva svängar, då ska jag som vanligt vara noga när jag visar, så även där är det bra träning för mig när jag tränar på min handling.

Hoppas ni har haft en riktigt bra helg, det har vi, bara att helgen går så himlans fort, men det är ju i och för sig bara ett tecken på att man har roligt.  Nu tänkte jag kila. Men vi hörs imorgon. Ciao!

Bilder från gårdagens agilityträning

  Här har ni några utav de bilder som jag tog igår. Tyvärr så blev dom lite suddiga, i alla fall dom större bilderna men jag hoppas inte det gör något. Jag gillar ändå dessa bilderna på något sett, hon ser liksom så glad ut :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Jag var som sagt ute och tränade lite agility innan idag också, mamma filmade även denna gången så jag ska fixa iordning filmen sen lägger jag in den här i bloggen :)


Hej så länge!

En bild på Spicy

Har varit hemma en stund nu (från Göingegårdens dag som vi var på) men blev ingen bloggning förens nu.
Men bättre sent än aldrig, inte sant? :)

Jag hade med mig kameran, tog tyvärr inte så jättemånga bilder men här har ni i alla fall en bild på Spicy som jag tycker är söt, hoppas ni tycker det samma :)

Foto: Sanna W

Nu blev jag så himla sugen på att träna agility med Spicy, kanske att jag ska ta och göra det, tror nästan det. :)


Jag tog ju som sagt några bilder på Spicy igår när hon bl.a hoppa över ett hopphinder och jag tror att det blev någon rätt så bra som jag hade tänkt att lägga in här i bloggen. Så ifall ni är nyfikna kika då in lite senare! :)

Nu ska jag som sagt ut och träna lite med Spicy. Hej så länge!

Hemma igen

Hej igen! nu är jag hemma från joggingturen med Kristin (eller kom hem typ för en kvar sen). Härligt det är att springa alltså :) Sen när man kommer hem igen och skulle stretcha och göra situps och allt vad det är så kommer såklart Spicy och ska "hjälpa till" hon ställer sig t.ex på min mage när jag ska göra situps och sen går hon liksom under magen när jag ska göra armhävningar och samtidigt som hon gör det så slickar hon en i ansiktet, och det är ju verkligen mycket till hjälp ;D haha du är för söt du Spicy ;)

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, vi ska åka iväg till något som heter Göingegårdens dag, det är typ två snickar företag som ska tävla om vem som bygger en friggebod snabbast (hehe) och min bror ska bl.a vara med där sen är det även poängpromenad också får man gratis fika o sånt, men jag får skriva mer sen när jag kommer hem, tänkte lägga in några bilder då också som jag tog igår. :)


Nu måste jag kila. Hej!

Spring dags

Träningskläderna är på, håret uppsatt, nu fattas bara joggingskorna.. :)

Agilityträningen - videoklipp

Hejsan! ni kanske unda vart vi tog vägen efter jag sa att jag skulle träna agility med Spicy eftersom jag skriver om det såhär sent, men nu är jag här och tänkte skriva om hur träningen gick.

Mamma filmade så jag har även ett litet videoklipp som jag tänkte visa för er, för det gillar ni väl?
;) 

Det blev så att jag byggde upp en bana denna gången, blev så sugen på det och kände att det var dags för att göra det :) Spicy var så otroligt taggad idag, det var speciellt första gången när vi körde banan då hon hade en jäkla fart alltså ;) jag hann liksom inte med, svårt att få en bra handling då också, men det är bra träning för mig då jag tränat på att få en bättre handling. :)  Jag började att köra med lite högre höjder på hopphindrena vilket gick kanon! sen när vi hade kört med de högre höjderna sänkte jag till den lägre höjden. Jag började banan med fyra stycken hopphinder och dom hopphindrena satt väldigt tätt även det är ju väldigt bra träning, då måste Spicy ha bra snäva svängar och jag måste samtidigt vara noga i min handling och jag tycker att det gick väldigt bra idag faktiskt (ni kan själva se på videoklippet vad ni tycker) :) Kontaktfälten gick väldigt bra (det var väl en gång som man ser på filmen då hon hoppar av kontakten lite tidigt kanske, fast det kanske ser ut så eftersom det a-hindret som jag har här hemma är så litet, eller vad tror ni?) ;) och även slalomen. Som ni se på videoklippet så följer jag med Spicy väldigt mycket fram till slalomen, egentligen vet jag inte varför jag sprang med henne så mycket, eller det var väl för att vara helt säker på att hon skulle ta rätt ingång då men nästa gång ska jag testa att inte gå med henne lika mycket. Tror hon kan fixa det galant, bara jag visar ordentligt så går det. :)

Ja, det blev som sagt en väldigt lyckad träning idag!
Här har ni ett litet klipp från träningen idag. Första klippet var då jag hade högre höjd på hindrena som ni ser och på det andra klippet bytte jag till en lägre höjd. Jag tog även olika väg som ni kan se i början, så det är inte det att det blev fel eller så utan det var precis så jag hade tänkt att köra. ;)




Jag tog även lite nya bilder. När Spicy hoppade över ett hopphinder och när hon var i slalomen bl.a, så jag lägger nog in någon bild imorgon. Så kika då ifall ni vill se. :)

Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta något gott, det är ju faktiskt lördag  

Ska ut & träna agility

Nu hade jag tänkt att gå ut och träna agility med Spicy. Väldigt bra väder för det också. Solen kikar fram lite då och då, det är mest molnigt men även lite blå himmel. :)


Får se vad vi ska träna på idag, funderar på om jag ska bygga upp en bana, eller bara en liten kombination kanske. Det blir nog i alla fall träning på slalomen - att skicka in henne från långt håll. Och det brukar ju gå riktigt bra, hoppas det gör det idag också. :)

Bjuder på en bild innan jag går, känner att det är dags för att ta lite mer nya agilitybilder, får se om jag tar några idag. Ifall jag gör det och det blir någon bra så vet ni ju att det kommer in här i bloggen. :)



Vet ni vad? detta inlägget var förresten mitt 200:ade inlägg jag skrivit här på blogg.se, häftigt va?

Bjuder på en bild

Bjuder på en bild på Spicy öga som jag tog en gång då jag var på stranden och fotograferade hundarna. :)
Har kommit på att jag lagt in en del bilder på Spicy & Millies ögon nu det senaste. Gillar sånna bilder också tycker jag det är så fint när det liksom speglar sig i ögat. :)

Hoppas ni gillar denna bilden :)

Foto: Sanna W

Svartvitt eller färg?

Som jag sa i gårdagens inlägg då jag la in bilder på min katt Morris så sa jag ju att jag även kunde lägga in någon bild i svartvitt också, så här har ni en bild. :) Jag la in den i färg också så ser ni skillnaden.


Vilket var finast, svartvitt eller färg?
:)  

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W

Säg bara till ifall ni vill se en annan bild i svartvitt av dom bilderna jag la in igår, för då kan jag fixa det. :)

En sak till också: det skulle vara jätteskoj med fler prenumeranter, så ifall ni vill prenumerera på min blogg så gör gärna det, gå in på bloglovin och sök på ladyinash och tryck sen på följ blogg. Skulle bli jätteglad om just du vill följa min blogg :)

Ha nu en fortsatt härlig lördag & framför allt en fortsatt härlig helg!

Tre bilder på Morris :)

Eftersom det inte blev några nya bilder tagna innan så tänkte jag att jag kunde ju slänga in några bilder på Morris, min katt :) har har vart med på tok för lite här i bloggen, men här har ni i alla fall tre bilder på världens underbaraste och gosigaste katt, hihi :) det måste stämma alltså, han är verkligen huuuur gosig som helst, han spinner i stort sett hela tiden och stryker sig mot en så fort man kommer nära. Sötis Morris :) ♥

Hihi, har kommit på att Morris är egentligen inte så passande namn till honom, hann som spinner så himlans mycket ;)


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W


Hoppas ni gillar dessa tre bilderna, tre väldigt stora bilder också. Själv gillar jag den sista bilden väldigt mycket. :)
Tog dessa bilderna när jag var nere vid stranden en gång med hundarna också följe Morris med så fick hann posera framför kameran lite. ;)

Jag tror faktiskt att någon utan dessa bilder skulle passa i svartvitt också, kanske den andra eller tredje bilden. Eller vad tycker ni? :) jag kan ju testa också jag kan lägga in en bild i svartvitt också, låter det bra?

Morris är ju faktiskt inte den enda katten i familjen, utan vi har nämligen en till katt, vid namn Nisse och det är min brors katt. Tråkigt nog är han inte hemma så mycket man kan nästan säga att han flyttat till några andra, några som nästan bor granne med oss. Dom har typ restaurang eller vad det är också har Nisse fått en massa god mat från dom ;P Man märker ju att han får mat av dom i alla fall. Det var en gång då jag inte hade sett honom på ett tag och sen såg jag honom igen också tänkte jag "nämen och så tjock han blivit" hehe, då kunde man nästan räkna ut vilka han fått mat av ;) dom har även sagt att Nisse kommer till dom ibland också har han fått lite smaskig mat och det har ju inte han något emot. Hehe, han njuter säkert ;) ♥
Nu är det ju inte så att han alltid är hos dom utan han kommer hem lite då och då. På vintern är han hemma oftare i alla fall ;)

Nu önskar vi er en riktigt trevlig helg. Någon som ska hitta på något skoj kanske? :)

Kom nyss hem

Det får bli ett snabbt inlägg det här, kom nyss hem från stan och ska nu alldeles skrax kolla på tv, idol börjar ju bara om några minuter. Tyvärr så har jag inte hunnit göra något utav det jag sa att jag skulle göra i förra inlägget, alltså träna agility med Spicy och fotografera. Efter att jag hade skrivit klart inlägget så åt jag och sen kom mamma hem så fixa jag iordning mig och sen åkte vi alltså in till stan (hitta inte något speciellt, köpte ett par örhängen annars inget annat, men mamma har beställt en skinnjacka tidigare som snart kommer hem till mig, så jag har ju den :) ) så jag har inte hunnit med något agility eller fotografering. Eller liite agility blev det nu precis när jag kom hem. Slalomen, två hopphinder och den långa tunneln var framme (men denna gången gjorde jag tunneln som ett S ungefär) så jag körde en liten kombination av det :) och det gick jättebra! får träna lite mer imorgon och ska hinna med och fotografera något då hade jag tänkt, det var ju ett tagsen.. åh saknar ju mitt macro objektiv, måste verkligen lämna in det! men får fota med det andra objektivet så länge ;)


Men nu måste jag kila, ska sätta mig framför tvn och kolla på Idol som börjar nu snart :)

Ciao!

Underbart väder

Det är så underbart väder ute nu så jag egentligen nästan inte vill sitta här och blogga, hehe ;) men jag tänkte bara säga att jag hann inte blogga något mer inlägg än det jag skrev igår på grund av att jag hade läxor att göra, hade en hel del frågot att svara på i både So:n och No:n, sen kollade jag även på Idol så det blev en liten paus med läxan där och efter Idol gjorde jag färdigt läxan, sen hann jag helt enkelt inte med att blogga något mer. Så nu vet ni det. :)

Nu ska jag ta något att äta, sitter nog ute för det är så himla underbart väder! blå himmel och sol, aah det är härligt det :D sen ska jag nog träna lite agility med Spicy också är jag så himla sugen på att fotografera, det har inte blivit alls mycket fotografering nu det senaste eftersom mitt macro objektiv inte fungerar och det är ju mest macro jag fotar.. men ska nog ta några kort med det andra objektivet så jag kan lägga in nya bilder i bloggen, känner att det är dags för lite nya bilder, inte sant? :) Så vi får se hur det blir, om det kommer in någon/några bilder i bloggen sen.


Ha en fortsatt bra dag i det härliga vädret

Milliebus ;)

Hehe, Milliebus, ett nytt smeknamn?

För visst ser hon allt lite busig ut när hon har den där grenen i munnen, eller ser hon kanske lite mer oskyldig ut? ;)


Foto: Sanna W

Två bilder

Blev lite sugen på att lägga in någon bild så det gick bli dessa två :) gillar nog mest den första, vet inte riktigt vad det är jag gillar med den andra bilden egentligen, tycker färgerna ser lite mysiga ut på något sett så det är nog därför ;)

Hoppas ni gillar dessa två bilder. Har ni någon favorit kanske?


Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Måste verkligen komma i säng snart, blir nästan alltid att jag går och lägger mig sent.. mycket senare än det här ibland (eller nästan oftast..), ska försöka lägga mig nu efter jag skrivit färdigt här. ;)

Juste, måste bara fråga en sak innan jag går, såg ni på idol då dom där två personerna lurade juryn? dom som var så himla nervösa och en av dom hade med sig en guitar hero gitarr (haha) och sen sprang han den andra in i dörren också börja han typ låtsas gråta, asså shit dom gjorde ju det bra ändå, man gick ju typ på det samtidigt som man liksom trodde "alltså skojar dom eller" haha ;)

Men nu måste jag gå. Hoppas ni har haft en bra dag. Godnatt och sov gott :) 

Paus i Idol 09

Skriver ett litet snabbt inlägg medans det är paus i Idol :) kom hem ungefär 20:50 från handbollsträningen så hann inte blogga innan idol börja som ni kanske förstår. ;) men jag bloggar nu istället, och det går väl lika bra antar jag? :)


På tal om handboll så är det riktigt kul att den har börjat igen! :D bara det att nu har jag fyra träningar i rad, måndag: handboll, tisdag: fotboll, onsdag: handboll & torsdag: fotboll. Visst det är superskoj men både i fotbollen och handbollen är träningarna rätt hårda, men men det är också skoj när man har rätt så hårda träningar faktiskt. Haha ;)

Nu börjar idol! detta blir nog sista inlägget för idag, ska se ifall jag har någon bild att lägga in, tror inte att jag har det tyvärr men ifall jag har det så lägger jag nog in en senare.

Men nu måste jag kila. Ciao!

Tack för era fina kommentarer :)

Ja, rubriken säger väl allt, tänkte tacka för alla fina kommenterar jag fått :) 
svarade nyss på alla kommentarena så jag höll mitt löfte, ja ni vet det jag skrev i gårdagens inlägg, att jag lovade att svara på dom idag ;)


Roligt att ni gillade bilden som jag la in på Spicy igår, hehe ni höll även med mig om att hon hade ett väldigt gulligt uttryck och att det såg ut som om hon spärrade upp ögongen jättemycket. ;) gillade (eller gillar) faktiskt den bilden :)


Hitta även en annan bild som jag kunde lägga in på Spicy, en rätt så härlig bild tycker jag faktiskt, men vad tycker ni? hoppas ni gillar den

Foto: Sanna W

Måste alldeles strax avsluta.
Maten är färdig så ska äta nu. (det blir den där goda maträtten som jag, Kristin & Amanda gjorde en gång & som jag även gjorde här hemma en gång :) ) mums alltså ;D


Sen lite senare, klockan 19:00 har jag handboll, wiiie äntligen drar den igång igen! :D jag sa ju i ett inlägg för några dagar sen att handbollen började på Måndag, men så var det alltså inte den börjar Idag. ;)


Men nu måste jag kila. Ifall jag hinner så blir det ett inlägg ikväll också, I hope so :)
Ciao!

En söt bild :)

Hihi, kolla vad jag hitta för en bild, en bild på Spicy som jag tog den 8 Maj i år och jag kan nästan inte låta bli att skratta för jag tycker att Spicy har sånt himla gulligt uttryck också spärrar hon liksom upp ögona jättemycket ser det ut som, haha sötnos alltså

Foto: Sanna W
Du är bara för gó du :) ♥

Nu ska jag nog sätta mig med läxan lite (hann nämligen inte göra någon läxa innan) och sen ska jag försöka lägga mig i tid, kommer alltid (eller oftast) i säng så himla sent, men idag ska jag försöka lägga mig i tid. ;)


Imorgon har vi även skolfoto, åh jag vet inte varför men jag gillar inte det.. kan vara för att jag inte gillar att vara med på kort, haha ;) men men, det ska nog gå bra ändå

Tack för alla fina kommentarer föresten, ifall jag inte svarar på dom nu ikväll så gör jag det så fort som möjligt imorgon,
i promise!
:)

Nu måste jag kila, men hörs imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag :)

En fluffig Spicy

Ja, nu undrar ni säkert varför jag har rubriken "En fluffig Spicy" om jag ska vara helt ärlig så kom jag inte på någon bättre så denna fick duga ;) men rubriken passar även till dessa bilderna (så på så sett var det väl en hyfsat bra rubrik ändå ;) ) För ser ni vilken himla fluffig krage Spicy har? i alla fall på den andra bilden :) det är skillnad kan man säga, nu börjar hon i och för sig få lite mer och fluffigare päls som tur är, men eftersom hon har fällt så har väldigt mycket päls åkt av. Det är alltså en väldig skillnad på hur mycket päls hon har nu och hur mycket hon hade då, men snart så växer väl den där härliga och fluffiga pälsen ut igen :)

Då menar jag inte att hennes päls inte är fin nu (för den är ju faktiskt väldigt fin nu också) utan jag menar bara att hon kan få ännu finare och fluffigare päls än vad hon har nu, hehe 

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Nu ska jag antingen sätta mig med läxorna lite eller så ska jag ut och träna lite agility med Spicy, det andra låter ju mest lockande så jag tror jag gör det och sen får jag göra läxan isåfall, ska bara öva lite på några engelska glosor, behöver inte öva så jättemycket eftersom jag öva på dom igår, men det skadar inte och öva en gång till, har även So att göra kom jag på, Tyska har jag visst också, haha ja jag har lite olika, men som tur är så behöver inte allt vara klart till imorgon ;)

Har fotboll sen, lite tidigare nu (eftersom det börjar mörkna fortare) så den börjar 18:30 istället för 19:00 och slutar då 20:00 istället för 20:30, kanske hinner jag blogga efter fotbollen, hoppas det :) isåfall hörs vi sen.


Ciao!

Två bilder på älsklingarna ♥

Här har ni två bilder på älsklingarna Spicy & Millie :) ♥

Ni är bara för underbara!


Foto: Sanna W





Måste bara ursäkta för den dåliga uppdateringen idag men jag har verkligen inte hunnit sitta vid datorn förens nu och detta blir nog det ända inlägget idag tyvärr.. för jag gör en liten paus med läxorna nu sen tänkte jag fortsätta lite till så jag tror inte jag hinner blogga sen, då blir bara klockan så mycket.

Nu när en ny skolvecka börjar så får man ju nya läxor och då hinner man knappt göra något annat än läxa känns det som.. :/ men jag tror jag blir klar med det mesta idag och då blir det kanske lite bättre uppdatering i bloggen imorgon, hoppas jag i alla fall. :)


Föresten så var det ingen handboll idag som jag sa i gårdagens inlägg, den börjar visst på onsdag, hehe ;) och det var ju ändå bra för då hinner jag nog bli riktigt i form tills dess, för förkyldningen börjar bli bättre igen :D det blev heller inte att vi åkte in till stan idag, mamma har blivit förkyld nu och har feber och jag hade ändå inte hunnit åka in till stan idag, så det passar bättre en annan dag. :)


Men nu måste jag kila. Ska käka lite kvällsmat sen blir det lite läxa igen. Ciao!

I like this picture

Bjuder på två bilder innan jag går och lägger mig :)

Hoppas ni gillar dom

Själv gillar jag färgen i dessa bilderna :)

Foto: Sanna W


Foto: Sanna W

Hoppas ni har haft en bra dag, det har vi :)
Nu ska jag alldeles strax lägga mig, sängen väntar, tur att man har sovmorgon imorgon

Gó natt! vi hörs imorgon. Efter skolan blir det nog, är inte säker på om jag och mamma ska in till stan, vi får se hur det blir med det. Ifall vi åker så är jag inte säker på om jag hinner blogga direkt efter skolan men isåfall hörs vi senare. Har även handbolls träning imorgon, ja, handbollen börjar alltså imorgon! åh va roligt :D men tyvärr så kan jag kanske inte vara med, jag är inte riktigt form ännu, det kändes faktiskt som att förkyldningen kom tillbaka lite i morse, men jag får se hur det är imorgon, ifall jag inte är med på träningen så ska jag i alla fall kolla. :)

Men vi hörs antingen efter skolan imorgon eller lite senare. Ciao!

Agilitytävling - Partille

Vi kom i bra tid till tävlingsområdet, hade beräknat tiden och tänkte att om vi åker vid ca 11:00 så skulle vi komma lagom, men vi var där lite väl tidigt visade det sig ;) fick nästan vänta 2 timmar innan det var vår tur o starta, men men bättre att komma i tid än att komma för sent. :) Vädret var kanon, så det var härligt att bara sitta i stolen o slappa lite. ;)


Nästan direkt när vi kom till tävlingsbanan så gick jag för o träna lite med Spicy (det satt uppe några hinder, så där kunde man alltså träna). Hon var riktigt taggad. Bra slalom, bra fart och jätteduktig när jag körde "runt" med henne, så det kändes kanon att det gick så bra när vi tränade.

Efter ett tag så var det äntligen vår tur att starta.
Men det var inget lyckat lopp detta.. eller inte i starten i alla fall för redan på tredje hindret så blev det en disk, en riktigt svår fälla där alltså. De första två hindrena var två hopphinder sen var det en tunnel som hon skulle ta med väldigt nära tunneln så stod det ett långhopp och det var precis där jag tänkte att det kunde bli fel, att där fick jag verkligen hålla i henne, men shit jag hann verkligen inte! det gick så himla fort och helt plötsligt hade hon hoppat över långhoppet. På banvandringen var jag inte helt säker på hur jag skulle göra där, om jag skulle stå och blockera långhoppet och visa att hon skulle in i tunneln eller att jag skulle stå bakom det andra hopphindret och visa riktigt noga, liksom böja mig ner och visa med armen riktigt tydligt så hon följde min arm om man säger så, och det sista alternativet valde jag. Men jag undrar hur det skulle gått om jag hade valt att stå och blockera långhoppet, kanske skulle hon dra mot andra tunnelingången då? ja, jag vet faktiskt inte, det är alltid sånt man tänker på efteråt, om man hade gjort det istället så kanske det hade gått mycket bättre osv..

Men nu låter det som detta loppet inte alls gått bra bara för att det hände, men så var det verkligen inte! :) för sen gick loppet kanon, Spicy var jätteduktig då, inget fel efter den disken alltså, så jag är ändå jättenöjd med loppet. (y) Det var föresten en Oxer med även i detta loppet, ni vet att när vi tävlade i Kungsbacka i klass 3 så var det ju Oxrar med där då Spicy hoppa rakt in i en, då det såg väldigt otäckt ut. Denna gången nuddade hon lite utan Oxern och tror att hon nästan snubbla lite så hon blev lite konstig och saktade ner efteråt, men det var bara direkt efter Oxern som hon stanna till men sen sprang hon på som vanligt. Duktiga du Spicy :)


Det som behövs tränas mer på är högre hinder, Spicy är nog inte riktigt van vid sånna höjder känns det som så ska börja träna lite högre höjder med henne, gjorde det redan liten är vi kom hem innan och då var det inga problem, satte även upp en oxer också och hindret var väldigt högt måste jag säga - inga problem det heller :) Nu ska hon bara få vänja sig vid lite högre höjder så fixar hon säkert Oxrarna galant på tävling också :)

Och jag behöver även också bli bättre på något - min handling!
Ja, jag känner att jag behöver bli bättre med min handling och även när jag pratar med henne på banan, så det ska jag försöka bli bättre på. Nu i klass 3 måste man köra mer på fart än säkerhet också för att få en bra placering och när det går fort så måste man också ha en bra handling och kunna hänga med hunden, så jag måste bli bättre på det!

Foto: Sanna W

Gillar denna bilden på Spicy, hoppas ni också gör det

En favorit

Det blev, precis som jag trodde, en riktigt härlig långpromenad :) efter promenaden tränade jag lite på slalomen, att skicka in Spicy från längre håll in i slalomen och även denna gången gick det riktigt bra, ibland blev det lite tokigt då hon tog fel ingång men oftast gick det riktigt bra och jag kan verkligen skicka in henne från långt håll nu  

Juste, jag sa ju innan i detta inlägget att det förmodligen var våran sista agilityklass 2 tävling, var nästan helt säker på att det skulle vara det, men så kollade jag på agility-online och där hitta jag faktiskt en tävling, perfekt! :D då var det inte sista agility 2:an idag i alla fall. Den tävlingen som jag anmälde oss till idag är i Bjuv och det tar nog ca 2 timmar att åka, det är ju en bit men det var nog den närmaste utav dom klass 2 tävlingarna vi hitta och som var officiella. Wiiihooo, ska bli så kul, är så glad att jag hitta en tävling till 


Men nu till rubriken..
Några av er kanske har sett dessa bilderna tidigare, eller i alla fall den första bilden, för är inte säker på om jag lagt in den anda bilder någon gång. Tror att jag lagt in första bilden i min förra blogg, eller så kanske jag bara lagt in den här? hehe aja, det spelar inte så stor roll, här får ni bilderna i alla fall :)


Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Måste säga att dessa är två favoriter hos mig, eller i alla fall den första bilden :) och den första bilden, det är den bilden som jag tryckt på tröjan. Ni vet att jag gjorde ju en tröja som jag skulle ha på agilitytävlingar o så och då tryckte jag på den bilden och skrev Sanna & Spicy på. :)

Hoppas även ni gillar bilderna på Spicy här ovan

Nu ska jag nog sätta mig framför tvn igen och kolla på det sista utav fotbollen, Sverige - Ungern
Men ni får ha en fortsatt bra kväll. Kanske hinner skriva i bloggen innan vi åker till agilityn imorgon, får se hur det blir, ifall jag inte hinner så skriver jag ju efter agilityn, om resultatet o så. :)
Men nu måste jag kila. Ciao!

Kvällspromenad

Nu alldeles strax, efter jag skrivit detta lilla inlägg här så ska jag och mamma ut på en härlig liten, eller liten vet jag inte med en härlig promenad med vovvarna :)


Foto: Sanna W

Innan jag går så bjuder jag på en bild jag tagit med kompaktkameran, det var ett tagsen nu.
En bild på Millie & Spicy, eller Millie & Spicys lilla nos
;)

Skriver nog mer senare, lägger nog in någon bild då skulle jag tro. Hej så länge!

Agilitytävling - Partille

Kom hem för ca en, ja vad kan det vara, en timme sen kanske från agilitytävlingen och nu sitter jag här och hade tänkt berätta om resultatet. :) Det var alltså en tävling idag, imorgon är det en till då i klass 3 men idag var det agilityklass 2 som gällde för oss.

Tyvärr var det en klantig matte som visade alldeles för dåligt till en tunnel vilket gjorde så att Spicy tog fel ingång och där med en disk.. åh, jag fattar inte att jag kunde visa så dåligt jag vred liksom hela kroppen till fel tunnelingång och sen hann jag inte stoppa henne innan hon gick in i fel ingång, men men.. det är lätt hänt. Sen släppte jag Spicy lite vilket gjorde så hon missa ett hopphinder, men jag brydde mig inte om det utan fortsatte bara att springa på, eftersom vi redan var diskade så spelade det ingen roll.. men i övring måste jag säga att jag är nöjd med loppet :) Spicy satt kvar jättebra i starten då jag gick långt ifrån henne, kontaktfälten tog hon väldigt fint och slalomen också, så det är jag nöjd med :)

Imorgon tar vi nya tag, då är det hoppklass 3 som gäller :)

Detta var nog föresten sista klass 2 tävlingen för i år för mig och Spicy, tror jag i alla fall, får se ifall det finns fler som är hyfsat nära, vill inte att detta ska vara sista för i år ;) Vi har endast 1 pinne kvar i agility 2:an innan vi blir uppflyttade till 3:an tänk så skulle vi ha sån tur att det finns någon mer tävling i agility 2:an och att det skulle gå så bra så det blir en uppflyttning. Hihi, nä nu drömmer jag mig nästan bort

Det regnade inget när vi var på tävlingen, trodde inte det skulle bli så bra som det egentligen blev, solen kika faktiskt fram lite så vi hade ju i alla fall tur med vädret ;)


Foto: Sanna W

Vi träffade även Emelie med Ronja & Viggo på tävlingen :) hon skulle tävla med Ronja så nu håller vi tummarna på att det gick bra för dom. (y) :D 

 Ha en fortsatt bra dag och framför allt en fortsatt trevlig helg!

Tack ♥

Måste bara säga Tack för alla lycka till vi fått inför tävlingarna som jag och Spicy ska vara med på nu i helgen, så snällt :) 

Men nu måste jag kila, ska göra iordning mig helt och sen åker vi väl ungefär 10:30 skulle jag tro. Men vi hörs sen. Ciao!

One picture

Här har ni en bild på Millies öga. Det var denna bilden som var i kollaget och jag sa ju att jag även gillade den bilden i färg och att jag kanske skulle lägga in den i färg också, så här har ni den :)
Hoppas att ni gillar den

Foto: Sanna W
Bilden är inte sån egentligen utan jag har beskärt bilden, hela Millies ansikte är egentligen med så jag måste säga att jag tycker ändå bilden är hyfsat skarp för att jag har beskärt den såpass mycket :)

Innan var vi som sagt i Ullared, har hunnit vara hemma ett tag nu, kollat lite på tv, packat in i bilden inför imorgon (agilityn) också har jag suttit här vid datorn lite, det är lite av det jag hunnit göra.
På tal om agilityn så behöver vi inte åka så jättetidigt imorgon, den första klassen börjar klockan 9:00 och sen är small klassen ett tag efter det. I och för sig så är det nog inte många ekipage med men vi behöver ju ändå inte åka så tidigt som tur är, för om vi hade behövt det, ja då hade jag inte suttit här nu ;)

Nu ska jag svara på alla era fina kommentarer, jag såg dom inte förens nu nämligen, efter det inte visats då på "översikt" så har jag inte trott att jag fått några kommentarer eller att dom inte kommit fram eller nått sånt, men sen tänkte ju inte jag så lång så att jag kunde trycka på länken "kommentarer" och där fanns dom ju såklart, så tack Hannah för att du sa det till mig, hihi ;)

Så nu ska jag som sagt svara på era fina kommentarer sen får det bli sängen för mig.
Skriver mer imorgon, om hur det gått på tävlingen, så kika då ifall ni är nyfikna

Ciao!

Härligt med fredag :)

Då var det fredag igen, härligt!
I helgen är det tävlingar för mig och Spicy som gäller, både lördag & söndag faktiskt :) och båda är i Partille, eftersom vi tävlar i klass 2 på lördagen och klass 3 på söndagen. Ska bli riktigt skoj, som vanligt då alltså ;) och på tal om agility så i förrgår, då tränade jag på att skicka in Spicy från längre håll in i slalomen och gud va bra det gick måste jag säga! kanon alltså :D kunde skicka in henne från långt håll och hon tog rätt ingång och allting, duktiga du Spicy! :) ♥


Ska ni hitta på något skoj i helgen kanske?
:)


Nu snart ska jag och mamma in till Ullared och även Niclas & Timmy (brorsorna ;) ) så jag får snart avsluta bloggen. Vet inte riktigt när vi kommer hem, men det blir nog ingen vidare bra uppdatering idag heller tyvär.. igår satt jag med läxan nästan hela dagen vilket gjorde så jag inte hann uppdatera något under kvällen men jag kanske hinner uppdatera något ikväll, det tror jag allt. Så isåfall hörs vi sen :)


Men föresten, det är fortfarande sådär konstigt med bloggen, att man inte kan se kommentarer eller inlägg man skrivit, när man kollar där på "översikt" ni vet.. skumt alltså :S men tänkte bara fråga om det är någon som skickat någon kommentar, för den syns isåfall inte, och då synd väl inte kommentern här i detta inlägget heller, men ni kan ju skriva i gästboken istället, där funkar det.

Men nu måste jag kila. Trevlig helg :) Ciao!

Läxor att göra..

Ja, precis som rubriken lyder så har jag läxor att göra, så egentligen ska jag inte sitta här framför datorn, men hade bara tänkt att säga det, så det blir alltså inte mycket uppdatering idag, vet inte ens om jag hinner uppdatera något mer ikväll, det får vi se, jag hoppas att jag hinner. :)


Idag mår jag föresten mycket bättre, fortfarande lite förkyld med känner mig mycket piggare :) så idag var jag i skolan.

Juste, måste bara fråga ifall det bara är min blogg det krånglar med lite?
Kommenterena och inläggen som annars brukar synas på "översikt" dom finns inte där för mig, allt är liksom borta. Det var några kommentarer som jag inte hade godkänt än men som jag skulle göra innan då, men så var ju alla borta och nu är även flera kommenterer borta i tidigare inlägg, alla kommenterer i inläggen igår är borta, vet inte vad som kan ha hänt :S  tråkigt när allt försvinner liksom..
är det så för någon mer som har blogg.se också?


Bjuder på en bild innan jag går. Hoppas ni gillar den
:)


Foto: Sanna W

Ha en fortsatt bra dag. Som sagt så vet jag inte om jag hinner uppdatera något mer idag, får se hur det blir med det. Ciao!

Ett litet kollage :)

Satt och kikade på lite bilder på Millie och blev sugen på att göra att litet kollage, vilket jag också gjorde och resultatet ser ni här nedan :)


Det blev ett svartvitt kollage denna gång och jag tycker faktiskt det blev fint i svartvitt också :) men den fjärde bilden i detta kollaget (bilden på Millies öga) gillar jag också i färg så kanske att jag visar den bilden i färg någon gång också. :)
Hoppas ni gillar detta kollage



Nu ska jag nog göra lite läxa, måste göra engelskan.. blir sugen på att sätta mig ute och jobba faktiskt, det är så härligt väder, så kanske att jag gör det, känner mig även lite bättre just nu, har ingen feber nu bara förkyldningen som är lite jobbig, men har inget ont i halsen eller så :)

Ha en fortsatt bra dag. Ciao!

Svårt att välja vilken?

Svårt att välja vilken, fotbollen eller den lilla basketbollen? 


Foto: Sanna W
 

Foto: Sanna W

Du är för söt du Spicy ;)

Min underbaring ♥

Min alldeles egna lilla stjärna 

♥ I Love You! ♥

Foto: Sanna W
Du är helt underbar!

En färgglad & två svartvita

Kunde först inte bestämma vilken bild jag skulle lägga in av dessa tre på Spicy, men så bestämmde jag mig för att göra ett litet kollage, lika bra ifall jag ändå inte kunde bestämma vilken jag ville lägga in.
Nu kom ju alla in i bloggen istället :)

En färgglad bild & två svartvita bilder har ni här alltså

Foto: Sanna W

Jag har nästan glömt av att det är den 1a September idag. Tiden går ruskigt fort alltså
Det känns faktiskt inte som det var så länge sen år 2009 började, eller är det bara jag som tycker det? ;)

Hoppas ni har haft en bra 1a September allihopa! :)

I like the colours

Foto: Sanna W 

Nu har jag faktiskt hittat en hel del bilder som jag tagit tidigare och som jag kunnat lägga in i bloggen, inte sant?
så nu har det inte blivit så många bildlösa inlägg det senaste, eller vad tycker ni? :)


Här har ni fyra bilder på några blommor som jag tycker är rätt så söta faktiskt. :)
Det som jag speciellt gillar i bilderna är nog färgerna.

Foto: Sanna W

Fina Millie ♥

Kände att det var dags för att lägga in några bilder på Millie nu, så här har ni 3 stycken. :)

Gillar dessa tre bilderna på Millie, hoppas ni också gör det :)
tycker dom känns så somriga, speciellt den första.

Foto: Sanna W
Du är bara för fin Millie. Älskar dig sötis!


Ps. Nu ska jag äta tårta. Min bror har nämligen tagit körkort idag (grattis!) så det firar vi med lite tårta ;) Ds.

En söt bild

Hitta en bild på Spicy som jag tagit tidigare och även lagt in i bloggen en gång innan tror jag. Men jag var bara tvungen att lägga in den igen för jag tycker hon är så söt här och har ett sånt gulligt uttryck. Hihi :)
Vad tycker ni om bilden?




Det blev föresten så att jag stanna hemma från skolan idag. Får se hur jag känner mig imorgon, om jag kan gå då. Jag hoppas det, för det är så tråkigt att vara sjuk..

Men vädret är kanon just nu, sol & alldeles klarblå himmel och det får mig på mycket bättre humör :)

RSS 2.0