Första advent!

Galet va tiden går fort! inte sant? redan första advent ju!
och senast jag bloggade var för mer än en vecka sen.. så nu är det verkligen dags att uppdatera lite & självklart önska er en fortsatt bra första advent! :)

Hinner inte svara på kommentarena nu.. gör det så fort jag hinner ♥

I´m back!

Hallå däär! jag kom hem igår men det blev ingen uppdatering då (och som ni säkert märkte hann jag inte uppdatera något innan jag åkte i söndags). Tänkte bara säga det att nu är jag iaf hemma igen och praoveckan har gått jättebra :)



Hoppas ni får en härlig helg allihopa & tack för era söta kommentarer :)

Praovecka

Hallå där! :D
Tänkte bara säga det att denna veckan som kommer nu har vi praovecka och jag och Kristin ska iväg till Borås och praoa där på ett ställe. Vilket betyder att jag inte kommer vara hemma, men jag tror jag kommer hem nån gång under fredagen (eller sent på tordag). Så det blir nog inte någon uppdatering medans jag är borta, vi får se hur det blir, men nu vet ni i alla fall :)

Måste packa och sånt nu så ska jag se om jag hinner uppdatera något innan vi åker iväg. Ciao sålänge! :)

Sunset ♥

Foto: Sanna W

Trevlig helg! ♥

Tänkte bara passa på & önska er en trevlig helg! ♥

Foto: Sanna W

Nu blire Idol ;)

You´re amazing, just the way you are ♥

Kom hem från handbollsträningen för en stund sen och sitter nu här nyduschad och lyssnar på lite musik.


Just nu spelas denna låten. Visst är texten fin? :)

Ha en fortsatt fin kväll!

En svartvit sötnos ♥

Några av er har säkert sett denna bilden på Spicy redan, eftersom jag lagt ut den en gång innan här på bloggen, fast då i färg. Hoppas ni gillar bilden :)

Foto: Sanna W

Då var lovet snart över och imorgon är det dags för skolan igen. Brukar alltid kännas lite segt i början sådär efter ett lov men självklart är det alltid kul att träffa alla kompisarna igen! :) Hoppas ni haft en härlig dag, helg & lov och allt vad det är, haha. Kram på er! :)

Fotografering med Kristin ♥

Har blivit en hel del fotografering nu på lovet, riktigt skoj! dock inte många bilder som visats här ute på bloggen. Lite hemliga bilder sådär, hehe. Nämligen lite bilder till våra specialarbeten som vi har i skolan. Men vi får se, tog mycket bilder så kan hända att jag kanske lägger in någon ;)

Foto: Sanna W

Tack för en kanondag Kristin och för en ännu lyckad fotografering :D ♥
Hoppas ni har haft en lika bra lördag som jag! :)

Goo dag! ♥

Ännu en härlig dag på lovet börjar ta slut.. & herregud, det är ju redan helg, lördag imorgon och sen är lovet slut, vart har all tid tagit vägen egentligen? jaja, att tiden gått fort tyder väl ändå bara på att jag har haft ett riktigt bra och roligt lov, & det gillar vi! :D

Dagen idag har först spenderats med Kristin och sen när de - dvs kristin & hennes familj skulle iväg - träffade jag även Alice lite senare, alltid lika trevligt med dessa tjejer asså! :) haha ♥

© LadyInAsh.blogg.se

© LadyInAsh.blogg.se
ja.. lite får man väl ändå bjuda på sig själv ;)

Hare gott! :D

Agilityträning - videoklipp

Helluu alla glada! ;) Var ute och tränade agility med Spicy tidigare idag och tänkte att jag kunde filma så även ni kunde få se lite utav träningen. Det ju ett tag sen jag filmade, så hoppas ni tycker det är kul. Fick ta och filma med kompaktkameran (därav den dåliga kvalitén) så jag kunde lägga ihop flera videoklipp i movie maker och göra det till ett, om ni förstår hur jag menar.

Jaa, så ta en titt på videoklippet vettja, för där ser ni det mesta utav dagens träning :)



Nöjd med träningen idag. Svängar & kontaktfält är det som vi tränar oftast, eller det som jag försöker att upprepar varje träning för att verkligen få det att sitta. Nu har det blivit lite dåligt med träningen på några dagar och man har haft annat för sig men det får vi ta tag i! :) För att vinna lite extra tid på tävling kan jag säkert få henne att vara lite snabbare på kontaktfältshindrena, så hon liksom inte saktar ner för mycket innan kontaktfältet. Sen är det ju även svängarna då som vi kan vinna tid på, tyckte det gick bra med dom idag (kanon när hon liksom svänger i luften) sen vill man ju självklart att det ska sitta på tävling också, bara till att träna & träna :)

Ha en fortsatt bra kväll & lov för er som har det nu, precis som jag ;) :)

Morris ♥


sötnosen själv! ♥

RSS 2.0