Mysig dag i stan ♥

Hej på er, hoppas allt är bra med er :)
Med mig är allt bra, kan säga att lovet får mig på väääldigt bra humör ;)
Har vart uppe vid Ip och kollat lite matcher (handboll) och sen efter det åkte jag och Alice in till stan, mysigtmysigt :) sen har det inte hänt så mycket idag faktiskt, bara vart hemma nu ikväll och tagit det lugnt och myst med vovvarna :)

Hur har eran dag varit? hoppas ni haft en riktigt bra halloween! :D

Underbara höstlov! ♥

Ska bli riktigt härligt med lov nu måste jag säga! :D ♥

Foto: Sanna W

Ett gott skratt förlänger livet ♥

Foto: Sanna W
du betyder ♥

Snabb update

Tänkte bara ta och uppdatera lite snabbt här nu. Hann inte skriva något innan jag stack iväg till (handbolls)träningen tidigare idag men nu är jag i alla fall hemma igen. Som sagt, bilderna från igår när jag och Kristin var ute och fotograferade har jag inte hunnit lägga in på datorn än men ska försöka hinna göra det ikväll så kanske det kommer in någon bild här på bloggen (annars får jag göra det imorgon) :)

Men först,
så måste jag ta en dusch. Ciao! :)

Fotografering ♥

Hej på er! har haft annat kul för mig idag så det har inte blivit någon uppdatering.
Har vart med min sötnos Kristin och vi var bl.a ute och fotograferade, superskoj! ♥ gick till ett ställe och fick flera bra bilder :) Efter att vi hade vart ute och fotograferat ett bra tag vart vi så kalla så vi skyndade oss hem till Kristin och la in bilderna på deras dator och redigerade och sånt skoj :) Tyvärr har jag inte lagt in bilderna på datorn här hemma än men jag får ta och göra det imorgon istället. Så det kan säkert hända att jag lägger in någon bild imorgon, ni får helt enkelt hålla utkik :)

Tack Kristin för en lyckad dag & fotografering, har alltid lika kul med dig! :)
Godnatt!

Lyckad kväll :)

Kom hem från en kompis för ett tag sen. Jag & 6 st tjejer hade bestämt att vi skulle ha filmkväll idag, men jag kan väl ändå inte påstå att det blev en sådär jättelyckad filmkväll, just eftersom vi inte såg någon film ;) men en mycket lyckad kväll, det blev det absolut! :) Så tack tjejer för en mysig kväll (& självklart allt skratt) ♥


haha, ja vad ska man säga.. det var ett tag sen det här alltså ;)

A favourite ♥

Denna bilden är en utav mina favoriter på Millie, visst är hon fin? :)

Foto: Sanna W
fina du älskling ♥

Surprised?

Gissa om man blev förvånad igår när man satt inne i klassrummet och kollade ut och såg att det snöade, ja, en aning alltså ;P också lite regn, hagel och blåst på det med. Undra egentligen hur denna vintern kommer bli? som förra? ja, det återstår väl att se :)

Bjuder på en bild på Spicy & Millie från den 21 Februari i år. Gott om snö fanns de, kan man lugnt säga ;)

Foto: Sanna W
älsklingarna

En sötnos på bild ♥

Foto: Sanna W

Behöver jag ens säga något om att Spicy älskar att dragkampa? ;)

Thank you! ♥

Innan jag går & lägger mig måste jag bara tacka er som skickat så söta kommentarer, tack! :)

Foto: Sanna W

Godnatt!

Låter bilderna tala för sig själva ♥

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

En liten bilderblogg

Här har ni ännu några bilder på Spicy som jag lovade. Visst ser det mysigt ut med alla fina färger i bakgrunden?
Kanske har ni någon favorit utav dessa bilder? Säg gärna vad ni tycker! :)

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Närbild

Bjuder på en bild på Spicy från igår, hoppas ni gillar den :)
Har fler bilder att visa, så kika in lite senare, för då har jag säkert lagt in några fler.

Foto: Sanna W 

Säg gärna vad ni tycker om bilderna jag la in igår också, alltid kul med lite kommentarer :)

My Love ♥

Foto: Sanna W
I Find no words for how much you really mean to me, But I can say that I love you! ♥

Gónatt!



Snart blir det läggdags för oss, godnatt på er :)

Beautiful ♥

Tog en sväng ner till havet tidigare idag, visst ser det mysigt ut med solnedgången :)

Foto: Sanna W  

Foto: Sanna W

Söt-trollet själv ♥

Foto: Sanna W
älskar dig!

MillieVanillie ♥

söt, sötare, sötast

Foto: Sanna W
Foto: Sanna W
älskar dig!

Var ute och fotograferade lite innan, så ni kan säkert vänta er att jag kommer lägga in några fler bilder nu ikväll :)

Colorful

Hösten är väldigt mysig med alla härliga färger, håller ni inte med mig? Bilden som ni ser här nedan tog jag förra året.
Det är så fint väder nu så tänkte att jag ska passa på att gå ut nu och se om kan kan knäppa några fina bilder :)

Foto: Sanna W

Godnatt ♥

.. och sov gott!

Foto: Sanna W

Bild från förra helgen ♥

Ännu en bild på Spicy från förra helgens agilitytävlingar i Falkenberg har ni här nedan.
rätt Super söt, inte sant?

Foto: Sanna W


Men nu ska jag ut i kylan på en promenad med mamma och vovvarna. Hoppas ni får en riktigt härligt helg allihopa, kram! :)

Finis ♥

Foto: Sanna W

Bråttom!

Hinner inte skriva så mycket nu (kanske ingen idé att skriva detta lite onödiga inlägg, men gör det ändå ;)) eftersom jag snart ska cykla iväg till träningen som börjar nu om ca 20 minuter.

Ja, det var väl bara det jag ville säga. Kanske hinner uppdatera något senare idag, vi får se (träningen slutar 18:30 så det blir isåfall efter det nån gång). Isåfall hörs vi då :)

Agilitytävling - Falkenberg (andra dagen)

Idag var det alltså andra tävlingsdagen i Falkenberg. Dagens resultat var inga toppenresultat men bara för det ska jag inte säga att jag inte är nöjd med dagen, för det är jag, absolut. Jag tänkte att jag tar resultaten lite snabbt idag.

I första loppet - hoppklassen - blev det tyvärr en disk redan vid fjärde hindret då hon tog det från fel håll.

I agilityklassen fick vi 5 fel och det var halk i slalomen som ledde till de felet (mycket dagg i gräset) så det var synd. Men det kändes skönt att vi inte fick något fel på kontaktfälten i alla fall. Visst, inte alls så fina kontaktfält som på träning men hon tog dom i alla fall. Kontaktfältet på gungan såg ungefär likadant ut som igår (inte så bra..) hon var på kontaktfältet men hoppade av gungan när den inte hade nuddat marken, den var alltså i luften och igår fick vi 5 fel för det men inte idag, så det är like olika hur domarna dömer det. Men vi kom alltså i mål med det oturliga 5 felet.


hoppklass & agilityklass

16:06

Hej på er!
Ni kanske är lite nyfikna över reslutatet från dagens agilitytävlingar.
Ska träffa Kristin nu alldeles stax :) så hinner inte skriva mycket över reslutatet nu, men tänke att jag gör det lite senare. Hörs då! :)

Agilitytävling (cup) - Falkenberg (första dagen)

Idag var det alltså tävling i Falkenberg. Inga riktiga tävlingar idag utan "bara" en cup. Men det är som sagt tvådagarstävling så imorgon blir det då riktiga tävlingar. Men nu hade jag tänkt ta lite om dagens resultat.

Agilityklassen var först, och dom där kontaktfälten alltså! att det ska gå så himla suveränt på träning men sen att det inte vill sig på tävling. A-hindret var inte några problem men kontaktfälten på gungan och balansen gick sämre idag, tyvärr. Körde kontaktfälten på a-hindret och gungan lite innan start och hon tog dom jättefint. Men det är väl det att hon blir alldeles för stressad när vi väl är på banan och hon sett de andra hundarna köra. Ibland även så taggad att hon inte kan sitta kvar i starten, vilket hände idag så det blev en liten tjuvstart. Men ska inte säga att allt var dåligt i detta loppet, absolut inte! det finns väl alltid något bra i ett lopp man kört. Brukar inte köra bakombyte innan slalom men idag behövdes det och det funkade bra sen på ett ställe i banan fick hon till svängarna och följde mig bra. Jag måste ju självklart se de bra sakerna i banan också :)

Hoppbanan var en väldigt rolig banan och detta loppet kändes betydligt mycket bättre. Hon var inte alls så stressad som i loppet innan, så det var skönt. Efter hopphindret vid den andra tunneln i banan blev det en rätt så vid sväng men bortsett från den så funkade svängarna faktiskt bra annars :) Nu när inte något kontaktfältshinder fanns med så blev felet istället i slalomen. Nä, men nu ska jag inte vara sån, hehe, det är sånt som är så typiskt bara ;) Det händer inte alls ofta att hon går ur slalomen för tidigt, men det var det felet som blev i hoppklassen, så annars är jag ändå väldigt nöjd över loppet & skönt att får avsluta dagen med ett bra lopp i alla fall :)


hoppklassen

 Denna dagen ser jag ändå mer som en uppvärmning inför morgondagens tävlingar, det är ju då pinnar & cert står på spel ;)

Större format

Tyvärr har jag dåligt med nya bilder nu, så för att det inte hela tiden ska bli bildlösa inlägg tänkte jag att jag får kika på bilder som jag tagit tidigare istället och lägga in dom. Var inte så länge sen jag visade dessa bilderna här på bloggen, men tänkte att jag kan ta och visa dom i större format också. Så här har ni dom :)

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Äntligen helg! ♥

Jag säger bara äntligen fredag & helg!

Efter mycket i skolan denna veckan (som ni säkert märkt på uppdateringen, sen har även blogg.se krånglat lite, att inte bloggen visats ibland då man försökt komma in på den, var även så när jag skulle komma in på andras bloggar, men nu verkar det inte vara några problem iaf) ska det verkligen bli skönt med helg, blir väl kanske inte så mycket ledighet i helgen eftersom vi ska bort både imorgon och på söndag, med det blir kul, det är ju trots allt agilitytävling vi ska på ;) tvådagarstävling alltså, i Falkenberg.

Hoppas ni får en riktigt bra helg! :)

KM i agility

Idag var det som sagt KM på klubben, så jag hade tänkt att berätta resutatet för er nu.

Två lopp körde vi, ett agility och ett hopplopp. Agilityloppet var först. Som sagt så har kontakfälten kännts riktigt bra på träning men på tävling vill det sig inte riktigt, inte lika bra i alla fall. Gungan och A-hindret fixade hon men det blev en liten miss på balansen tyvärr. Tränade på kontaktfälten innan start och det gick riktigt bra, tog kontaktfälten fint, snabbt stanna och sen fortsätta springa. Skulle vara kul om vi sätter det på riktigt tävling också, det är bara att träna o träna! :)

Sen var det även hopploppet. En svår och svängig bana, men väldigt rolig.
Det flöt verkligen på jättebra och Spicy tog fina svängar och slalomen galant, ja det gick väldigt bra helt enkelt. Tills vi kom till tunneln då hon tydligen gick ut ur tunneln samma väg som hon kom in. Men om man bortser från det så kom vi ändå igenom den banan väldigt bra, så jag kan inte vara annat än nöjd såklart! :)
Som ni ser på den lilla bilden här till höger så var det så det såg ut till tunneln, hunden såg inte ingången från hopphindret så man fick vara tydlig i handligen till tunneln. Kanske var de det att jag ropade på henne något för tidigt och hon inte hade hunnit så långt in i tunneln och vände.

Det blev som sagt 5 fel i båda loppet men huvudsaken är ju ändå att jag är nöjd med loppen, vilket jag är! och Spicy hade sån jäkla fart så att jag knappt han med henne! ;)

Foto: Sanna W

Lyckad dag/kväll!

Hej på er! kom hem för en liten stund sen.
Har vart borta i stort sett hela dagen. Har haft sista fotbollsmatchen för i år (riktigt bra match av oss, även fast resultatet till sist blev 1-1 - i de sista sekunderna, lite surt de där men.. - vi ledde annars med 1-0 hela matchen, men självklart ändå riktigt nöjd med matchen, vi gjorde ju ändå en bättre match mot dom denna gången än förra gången vi mötte dom & + att de låg 2a i serien) Efter matchen åkte vi tillbaka till IP där vi nu varit hela kvällen, käkade tacos och gjorde en massa annat skoj, så det var en lyckad avslutning, eller vad man ska kalla det för. Inomhusträningen kommer väl förmodligen dra igång redan nästa helg igen :)

Så ja.. det är väl ungefär såhär min dag sett ut idag :) Har ni kanske hittat på något skoj idag? Ha en fortsatt bra helg allihopa & tack så mycket för era fina kommentrer & lycka till:en inför KM:et som är imorgon, så snällt av er! :)

Träning på klubben

Åkte som sagt in till klubben innan för lite agilityträning :) Mamma skulle ändå in till stan så det passade bra att den stunden som hon var där kunde vi träna på klubben. Var väl på klubben i ungefär en och en halv timma, tränade förstås inte hela den tiden utan hade några pauser, körde lite inkallningar, gick runt där vid klubben (väldigt mysigt ställe med skogen runt omkring) och Spicy sprang lös och ja.. man märker ju att hon bara älskar det :)

Tränade mest på kontaktfält och svängar. Båda delarna gick mycket bra, är så nöjd över kontaktfälten hon tar dom jättefint (det är väl bara lite på balansen, att hon saktar ner för tidigt och nästan blir lite osäker, eller så har det hänt på tävling att det varit lite för bråttom och precis missat kontaktfältet. men för det mesta gick det iaf väldigt bra) speciellt på a-hindret. Får bara hoppas vi kan få till så bra kontaktfält på tävling också och även så bra svängar. Med andra ord så är jag riktigt nöjd med träningen idag!

Foto: Sanna W

På söndag ska vi som sagt till klubben igen då det är KM, får vi se hur det går :)

1 Oktober

Vill bara önska er riktigt bra helg och fortsatt bra 1a Oktober :) redan inne på tionde månaden på detta året, galet vad tiden går fort, inte sant?

Snart blir det träning på klubben! blir ju inte så jättemycket träning just på klubben, har ju de flesta hinder här hemma så det är skönt att man bara kan gå ut i trädgården och träna. Men sen är det självklart bra att åka in och träna på klubben ibland också, så det hade vi alltså tänkt att göra idag. Sen på söndag blir det klubben igen eftersom då är det KM, ska bli skoj! :)
RSS 2.0