Trevlig helg! ♥

Foto: Sanna

En bild, en sötnos ♥

Foto: Sanna W 

Ny design + några bilder från förra helgen

Sådär ja, dags för en uppdatering nu kanske.. och varför inte även en ny design? :)
i och för sig kanske man inte ska säga att den är helt ny - precis som förra designen (juldesignen) - så har jag haft denna designen en gång innan, och det är Hannah som gjort den, så fin, inte sant? :) 

Har inte blivit någon uppdatering under hela helgen så tänkte ta & bjuda på några bilder som jag var ute och tog förra helgen men som jag inte visat ännu..

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W 

Foto: Sanna W

Har även träffat min sötnos Kristin idag som kom hem från thailand igår, som jag saknat henne alltså!! hela 3 veckor fick man vara utan henne.. inte igen tack ;o ♥ Men hoppas ni hade det helt underbart i thailand, härligt att ha dig här hemma igen :)
& tack så jättemycket för det helt underbara armbandet jag fick, såå fint & så himla snällt asså! ♥

Mycket nu..

Hej på er! som ni märkte blev det ingen uppdatering igår, hann inte med helt enkelt.. skolan, läxor, träning, hundarna, är väl ungefär det jag hinner med. Så hoppas ni förstår.. men får uppdatera mer & med fler bilder när jag hinner! nu måste jag fortsätta plugga..

Ha dé fint! ♥

Hej gott folk! ♥

Hej gott folk!
Blev inte riktigt som jag hade tänkt, får uppdatera mer imorgon om jag hinner då och lägga ut fler bilder :)
Eftersom jag har lite stressigt just på måndagar efter skolan när jag ska hinna gå ut med hundarna, äta och sen har jag träning vid halv fem får vi se när vi hörs imorgon, hoppas på det i alla fall.

Hoppas ni haft en bra helg allihopa, godnatt :)

Vinterland..

Var bara tvungen att gå ut och fotografera i förrgår när jag såg hur fint det var ute, helt vitt.
Har fler bilder att visa, men bjuder på en bild så länge, hinner säkert lägga in fler bilder senare, men nu måste jag göra mig iordning till fotbollsträningen :)

Foto: Sanna W

Hörs säkert senare då, ha de fint! :)

Sötan själv ♥

~ ♥ Två bilder från MyDog ♥ ~

Foto: Sanna W
 
Foto: Sanna W

Hoppas ni får en fortsatt härlig helg!

Miss you! ♥

Fy vad jag saknar dig Kristin!
Hoppas du har det grymt bra i Thailand ♥

Foto: Sanna W
love you sis ♥

Mer än en vecka kvar tills vi ses igen.. ska försöka hålla ut till dess, har ju något att se fram emot i alla fall ♥

Andra dagen MyDog - Agilityklassen

Här har ni videoklippet från agiliyklassen i lördags på MyDog, som jag lovade lägga ut här på bloggen :)


härligt att kontaktfälten gick bra, är speciellt riktigt nöjd över kontakten på gungan (y)

här & här kan ni även läsa lite mer om loppen på MyDog :)

Hoppas ni haft en bra dag allihopa! imorgon börjar skolan igen för min del, kanske dags å komma i säng snart..
Ha det fint! :)

MyDog - Andra dagen

Hann som sagt inte skriva något om resultaten igår så får ta det nu istället.. :)

Gårdagens lopp kändes bättre än i fredags. I hoppklassen blev det dock en disk, var lite klantigt av mig att göra ett bakombyte efter tunneln, men var inte säker på om jag skulle hinna göra ett framförbyte innan Spicy hade kommit ut ur tunneln, så chansade på att göra bakombytet vilket inte blev så bra eftersom jag inte hann visa tydligt till nästa hopphinder som hon sprang förbi, 5 fel där alltså, sen blev det en disk i slutet av banan då hon missade ett hopphinder och jag valde en disk där ist.

Sen efter ett tag var det dags för sista loppet, agilityklassen. Hade start nr 3, tidig start precis som i fredags då vi var första ekipage ut på banan. Detta loppet kändes bra, är väldigt nöjd med kontaktfälten, så skönt att det inte blev någon miss på dom. Måste dock tänka på när jag ska göra framförbytena och inte, är ibland dom som saktar ner farten och tiden rinner iväg..  tyvärr fick vi lite tidsfel.. referenstiden var 46s och vi hade en tid på drygt 47s. Men jag har inte haft några höga förväntningar inför MyDog, göra så gott vi kan och bara ha kul, det är ju ändå det viktigaste :)

Härligt att det inte blev något krångel med slalomen idag. Blir ju lite halt för henne där på den mattan, men slalomen gick ändå bra tycker jag även fast det kan gå fortare, hehe ;)

Hade även tänkt att lägga ut loppet från agilityklassen här på bloggen, funkar inte att ladda upp det just nu tyvärr.. men får fixa mer med det så lägger jag upp det så fort som möjligt :)

Spicy - min lilla stjärna ♥

Bråttom!

Har lite bråttom just nu till fotbollsträningen, får uppdatera mer om resultatet från gårdagen på MyDog senare!

Hej så länge!

MyDog - första dagen

Sådär, första dagen på MyDog är nu avklarad, känns skönt..

Dock inga kanon resultat om man säger så, men nöjd är jag! :)
Första loppet - hoppklassen - var sådär.. lite nervöst kanske man skulle kunna säga och en något övertaggad vovve. Blev lite krångel i slalomen, först fel ingång (skulle tagit en vidare sväng till slalomen tror jag nog, lätt å va efterklok ;)) och sen halkade hon lite i slalomen. Fick inte riktigt helt klart för mig om det blev en disk i detta loppet eller ett antal fel, jaja, spelar ju ingen större roll.

I agilityklassen gick det mycket bättre, hade även första start nr i denna klassen också vilket faktiskt var väldigt bra tror jag nog, om man tänker på hur stressad och övertaggad Spicy blir när hon ser de andra hundarna springa på banan innan henne. Sen att hon har lätt för att tjuvstarta är väl heller ingen nyhet.. hehe, nä men det blir lätt små tjuvstarter ibland och det blev det idag. Spicy kom då ett par meter framför mig och istället för att ta a-hindret kunde hunden lätt välja att ta tunneln som låg mitt framför och till höger om a-hindret. Men inga problem där inte, försökte visa så tydligt som möjligt och Spicy var så duktig och följde mig. Sen lite längre in i banan, vid slalomen blev det tyvärr fel ingång, inte ofta slalomen krånglar för oss, men men.. ibland händer det och ingångarna till slalomen var inte det lättaste idag. Kom tillslut i mål med 5 hinderfel, sen blev det säkert något tidsfel också.

Har ju en dag kvar på mässan imorgon, får se hur det går då :)

 Foto: Sanna W
tre bilder från förra året då vi var på mässan & tävlade..

Får se när jag hinner uppdatera om resultaten imorgon, blir förmodligen inte att vi kommer hem lika sent imorgon som idag då vi var hemma runt 18:00. Imorgon ska jag även på filmkväll till en kompis med några andra tjejkompiar, mysigt de! :) Så får se om jag hinner uppdatera något innan det, inte helt säker, men vi får se. Ha det så bra! ♥

MyDog nästa!

Snart dags för MyDog, inte länge kvar nu.. tävling både fredag & lördag. Andra gången vi tävlar på mässan, får se hur det går detta året :) Är nervös nu när vi inte kunnat träna så som jag egentligen velat, men jag vet ju hur det brukar vara, att hon är riktigt taggad när vi inte tränat sådär jättemycket, får hoppas att det är så, om inte annat så blir hon ju ändå galet taggad när hon ser dom andra hundarna springa på "hennes" bana, haha ;)

jag har inte allt för stora förväntningar inför tävlingarna, självklart kommer vi göra vårt bästa, men det viktigaste är ändå att vi har skoj där ute på banan :)

Foto: Sanna W
en taggad vovve? ;)

Tre bilder från nyår ♥

Har inte lagt in några bilder från nyår än, bjuder iaf på tre stycken här nedan :)

Foto: Sanna W
kladdkaka, pommac. mums :)

På nyår träffade jag som sagt godingarna Kristin, Alice & Amanda, tack för en mysig nyårsafton tjejer! ♥ 
hoppas ni hade ett riktigt bra nyår ni också! :)

ps. hoppas du har det grymt bra i thailand nu Kristin!
tre veckor.. inte lite det alltså.. Saknar diig som 17!! ♥♥

Långpromenad

Hej på er! det var några dagar sen nu.. redan inne på den fjärde dagen på 2011. Ja, det är galet vad tiden går fort alltså!

Eftersom jag inte hittat sladden till kameran (förrän nu) så jag kan lägga in bilder till datorn har det blivit dåligt med nya bilder här på bloggen. Här nedan har ni iaf en bild på Spicy från igår ♥

Foto: Sanna W

Har inte nämnt någonting om MyDog heller kom jag på.. bara några dagar kvar nu och både fredag & lördag ska vi vara med och tävla. Nervöst! har inte kunnat träna alls mycket nu det senaste.. (inte lätt när marken är täckt av en massa snö, men men.. man får väl använda fantasin och träna på det som går att träna på, har tränat lite kontaktfält här inne t.ex) även fast jag vet att hon är riktigt taggad och oftast även som bäst då vi inte tränat på ett tag, men vi får se, det ska iaf bli kul att tävla på mässan, förra året gick det ju bra :)

Men nu blir det långpromenad med vovvarna, hej så länge!

RSS 2.0