Agilitytävling - Kungsbacka bk (andra dagen)

Då var även andra dagen från agilitytävlingen i Kungsbacka avklarad :)
Tre lopp idag med. Två i hoppklassen (räknar alltså med loppet från Open Clas Hero) och ett ett i agilityklassen. Agilityklassen var först för våran del. Matte råkade visst göra ett klantigt blindbyte efter platt tunneln & jag var inte beredd på att Spicy skulle komma ut så fort ur platt tunneln, så kom hon bakom mig rygg och nästan förbi hopphindret som var nästa hinder, 5 fel där alltså. Väldig synd, men nöjd med loppet ändå, något vida svängar vid något tillfälle i banan, men bra ändå! :)

Hoppklassen blev det tyvärr en disk i. Tror det var vid 5:e hindret som det blev lite tokigt, Spicy var påväg att ta hindret från fel håll, men jag stod där och blockerade, Spicy nuddade även mig vilket ledde till fem fel. Sen, inte så mycket längre in i banan blev det en disk då hon tog fel hopphinder, efter det 7:e hopphindret då hon egentligen skulle springa mellan två hopphinder och in i tunneln (inte så lätt att se på videoklippet kanske eftersom kvalitén inte är den bästa, men ni kanske ser ändå) Men vi körde på ändå & lägg märket till vilken jäkla raceråtta hon är i slutet utav banan, efter tunneln typ, haha ;D

Sen dags för sista loppet i "Open Clas Hero"  blev som sagt ett felfritt lopp igår i agilityloppet och vi hoppades såklart på ett felfritt idag med då resultaten i båda klasserna läggs ihop och man ser vem som får bäst resultat. Kände mig faktiskt extra taggad och det blev ännu ett felfritt lopp :) synd bara att det blev en för vid sväng efter platt tunneln till slalomen, men men.. det sammanlagda resultatet blev iaf en 5:e placering (tror även det blev något bättre än förra året då vi var med) mycket nöjd, såklart! :)


inte spicy som skäller så under alla loppen, så ni vet ;)

Foto: Sanna W
fint väder var det också :)



Kommentarer
Maja o Zoro

duktiga :)

2010-08-22 @ 19:39:41
URL: http://majazoro.blogg.se/
Marie

Ni är bara bäst!!

2010-08-22 @ 21:19:53
URL: http://goodwick.wordpress.com/
Hannah

Grattis till felfria loppet, och de andra loppen såg riktigt bra ut ändå! :D <3 Spicy följer dig så himla bra och du är otroligt duktig Sanna!!

2010-08-24 @ 19:17:45
URL: http://hlphotography.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0