Gó natt inlägg ;)

Det går bli ett litet gó natt inlägg det här :)


Har inte hunnit skriva förens nu för efter att jag kom hem från fotbollen (sista träningen som sagt, men skulle inte tro att det tar sådär värst långt tid innan den drar igång igen, nu i vinter kommer vi säkert träna inomhus några gånger) satte jag mig och kollade på idol sen efter det gjorde jag lite läxa och just nu sitter jag här.


Foto: Sanna W

Någon som kommer ihåg denna bilden kanske? har i alla fall lagt in den en gång tidigare men här kommer den igen, passar ju väldigt bra såhär i ett gó natt inlägg, inte sant? ;) (bilden tog jag föresten när vi var iväg på agilitytävlingarna i hässleholm, fem dagars tävlingen ni vet :) så tog jag denna bilden i stugan som vi hyrde, visst ser hon söt ut på bilden Spicy? men framför allt väldigt trött ;)

Men nu hade jag tänkt att avsluta, ska försöka att lägga mig i tid idag vilket säkert inte kommer gå sådär jättebra. ;) Men vi hörs imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag. Hej!



Kommentarer
I S A B E L L A

SVAR: Ja, härliga färger! Tack ska du ha :). kram

2009-09-30 @ 15:38:11
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
I S A B E L L A

SVAR: Åh så härligt att höra! =D allt bra här med, lite trött efter skoldagen bara.. :)

2009-09-30 @ 15:38:31
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
I S A B E L L A

SVAR: Nu ligger svaret uppe på bloggen.. ;)

Hihi kram!

2009-09-30 @ 16:44:11
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Hannah & fjärilshundarna

Spicy ser väldigt trött ut på den där bilden, som om hon typ kämpar med att hålla ögonen öppna, sötnosen! :) <3 Tror jag känner igen den där bilden, men är inte säker. ;) Supersöt i vilket fall som helst! <3

2009-10-01 @ 16:36:04
URL: http://www.Cayennepeppar.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0