Grattis mamma!



Stort grattis mamma, på din födelsedag! <3
Älskar dig!



Det kommer snart gäster hit (trevligt, trevligt) så jag måste avsluta bloggen snart. En hel del bilder kommer det säkert bli under dagen så jag antar att det kommer upp i bloggen senare :) 

Ha det gott!


Kommentarer
Hannah :)

Grattis till din mamma på födelsedagen! :D <3 Hurraaa! ;) <3



Puss bästa bästis, ily.

2009-05-24 @ 15:29:28
URL: http://www.Cayennepeppar.se
Hannah :)

Tack så mycket! :D Kul att du gillade bilden. Naaw, älskar dina bilder också ska du veta! :) Jao, nu läser jag Twilight på engelska. Ja, den är mycket bättre än den svenska, det är mycket missat i översättningen nämligen, så den engelska är så mycket bättre. (a)



Haha, jag har ju inte läst den engelska versionen innan så jag har inte sagt att jag tyckte den svenska var bättre, fast jag kanske har sagt att New Moon var bättre än Twilight uppföljaren på Twilight (för det är den). ;) Hihi.

Fast egentligen heter de Svenska böckerna inte Twilight, New Moon, Eclipse & Breaking dawn som jag skriver fast jag ibland pratar om dom svenska versionerna. Utan dom svenska heter Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta & Så länge vi båda andas fast jag tycker att det låter bättre med det andra. (A) hehe, hoppas du förstår hur jag menar. ;)



Puss, älskar dig också! :) -mest <333

2009-05-24 @ 18:28:59
URL: http://www.Cayennepeppar.se
Sara

hehe.´Men dagen ha varit bra med gästerna?

2009-05-24 @ 19:04:43
URL: http://metrobloggen.se/grodan09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0