Rund oskärpa (Bokeh)

Visst är det ändå rätt fräckt med rund oskärpa? eller vad säger ni? :)

Foto: Sanna W

Ps. glöm förresten inte att kommentera, blir jätteglad av kommentarer och ju mer kommentarer, ju roligare är det att blogga :) Ds.



Kommentarer
Ullis

Ja, jag älskar bokeh. Så otroligt fint! En bild blir helt annorlunda med bokeh, så sant! (Y).



Kram<3

2010-02-21 @ 00:22:15
URL: http://lagotto-romagnolo.se
Sofia

Det är supersnyggt ;) Men tyvärr så kan man ju inte få samma runda oskärpa med digitalkamera :/ Men om det nu flyttar in en systemkamera i familjen snart så :D



Kram! <3

2010-02-21 @ 09:23:32
Karolina

Jätte häftig bild!:D Gör du den runda oskärpan i något fotopogram, i såfall villket? eller är det när du fotar?



Sv: Tack, ja, man får lite sommarkänsla av dom:)



Ja, självklart ska vi tävla:D Men först måste hon bli 18 månader. Men ska faktiskt tävla i agility i juli. Det är jrtc, alltså jack russell terrier klubben som annordar ett evenmang eller vad man ska kalla det för. Det är i allafall utställning, agility, lydnad och sen typ jakt eller något. I allafall så har dom agility KM och något som heter Novisagility, det är som hoppklass. Men där behöver hunden bara vara 12 månader, så då ska vi tävla i det:D Tränar ju även lydnad och freestyle och kommer kanske tävla i det också:) Men sattsar mest på agilityn, det är det som Ella har visat mest intresse för också. Men ska HD röntga henne också innan jag börjar tävla på riktigt och så.



Nej, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag kommer få göra där. Skulle väll gissa på att det är gå ut med hundar, ge dom mat osv. När jag och min kompis som också ska praoa där var där för att lämmna ett papper så blev vi inte så jätte väl bemöta... dom sa inte villken tid vi skulle börja eller nånting. Men hoppas att det blir bra när jag väl börjar.:) Hoppas att du hittar något bra också:)

2010-02-21 @ 14:20:34
URL: http://hundlivet.cybersite.nu
Hannah

Bokeh är bland det finaste en bild kan ha som bakgrund enligt mig! :) Stooort LOVE!

2010-02-24 @ 05:25:13
URL: http://Cayennepeppar.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0