Agilityträning!

Kom nyss in från en långpromenad med vovvarna och en snabb agilityträning ute i trädgården med Spicy.
Sitter just nu och funderar ut och målar ner några kombinationer som jag alldeles strax ska ut och sätta upp och sedan köra ett till litet träningspass. Om vi kan fortsätta såhär med träningen - kan räcka med bara något/några korta träningar per dag, hoppas även på träning uppe vid klubben - hoppas jag vi kan se till att komma hem med något bättre resultat från nästa tävling :) för jag vet själv att jag inte hunnit med träningen fullt ut med Spicy och att vi legat lite på latsidan.. men nu har det blivit ändringar på det!

Önskar er en fortsatt fin dag!


Kommentarer
Hannah Larsson

/Hur kul som helst hade vi verkligen!! Hahaha spökhuset den här gången var så många gånger läskigare än när vi gick den, helt totally awesome! Var massor av mer personer där inne som skrämdes. Love it! Men sist i ledet måste ju vara läskigare om någon kommer bakom utan att man märker det. ;)



Alltså nä, är inte så nervös inför fallskärmshoppningen.... bara nervös att jag kommer dö.. med min tur alltså. Vill inte dö!!! aah. men ska bli såååååå himla roligt!!



Ha det fint du också! Kram! <3

2011-08-02 @ 13:44:45
URL: http://hannahlarsson.com
Hannah Larsson

/Aw tack fina du!



Fallskärmshoppningen var inte ett dugg läskigt! Står med på min blogg nu, typ mitt längsta inlägg någonsin haha! :D SÅÅÅ JÄVLA AMAZING!



Kraam! <3

2011-08-04 @ 19:30:06
URL: http://hannahlarsson.com
Myy

Gu vad härligt med agillity träningar :) HAr faktiskt börjat träna med Dilmon:D

Och jag måste bara berätta att Dilmon vart svensk utställnings champion i helgen på utställningen i ransäter! :D Jag är så glad :')

Kramar <3

2011-08-05 @ 14:33:40
URL: http://cutyking.n.nu
Hannah Larsson

/Jaaaaa helt klart!! Är du inte sugen på att hoppa själv nu då? <3 Försöker få med mig folk att hoppa med! Är du på? Du kan kom hit till Stockholm nästa sommar och hoppa med mig!! Haha :D



Kram på dig <3

2011-08-07 @ 14:52:09
URL: http://hannahlarsson.com
Myy

Haha, tackar :)

Har det hänt något kul för dig under sommaren? :D

Kramar<3

2011-08-09 @ 16:23:54
URL: http://cutyking.n.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0