Rosor

Rosorna i vår trädgård har växt till sig och blivit riktigt fina nu :)





Det har vart så underbart väder idag!
Badade tidigare idag på dagen sen har jag också tagit mig ett kvällsdopp. Härligt! :D det visa sig vara 22 grader i vattnet idag! även nu ikväll när vi kollade. Så det har vart riktigt skönt i vattnet idag :)

Hoppas ni har haft en bra dag i värmen. Någon som tagit sig ett dopp kanske? :)


Kommentarer
Lovisa

Fina! :)

Händer nåt kul idag då?

2009-07-02 @ 07:21:09
URL: http://lovelajsa.blogg.se/
Lovisa

Sv: Åh, vad mysigt! :) Själv har jag tränat... kört 80min spinning med långa och korta intervaller.Så jag är rätt slut nu. :P tränarens son skickade ett asbra rehabprogram innehållande spinning och wetwest. så det är jag jättetacksam för... Lite senare blir det lätt styrketräning och ganska lugn träning med crosstrainern. Är livrädd för att tappa allt jag byggt upp under alla jobbiga pass i vintras/våras. :S

2009-07-02 @ 10:45:28
URL: http://lovelajsa.blogg.se/
HANNAH - cayennepeppar.se

Vilka fina rosor. :) Härliga bilder också! ;D Vad roligt att du har badat. Oj, var det 22 grader i vattnet? Vad varmt! :D Nepp, här har man inte tagit ett dopp ännu. ;P Men ska nog göra det i helgen i stugan, hoppas det är lika varmt som hos er då. :)



Sv; Kul att du gillade bilden. <3 Haha, ja det är härligt med tidig långpromenad. Jag vaknade nyss, så ganska tidigt (för att vara mig i alla fall... ;D), haha tack för lycka till:et. ;)

Fast jag somnade 4 också, haha. xP Nu ska jag äta frukost sen gå ut med vovvarna på långpromenaden. :) Hoppas du ska hitta på någonting skoj idag? Ha det fint! Puss. <3

2009-07-02 @ 11:25:09
URL: http://www.Cayennepeppar.se
Lovisa

Sv: Jajamen... men jag gillart! ;) haha

2009-07-02 @ 15:04:03
URL: http://lovelajsa.blogg.se/
ullis

vad fina rosor! :) japp jag har badat och visst är det varmt här "nere i syd" ;) jag är ju i skåne och det är typ helt ljummet i vattnet på kvällarna då solen värmt hela dagen. härligt! (Y)



vad ska ni hitta på idag? Kram<3

2009-07-02 @ 17:09:31
URL: http://lagotto-romagnolo.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0