Snabbt inlägg..

Hej! hinner inte skriva mycket nu. Tänkte bara säga att jag ska ut på öarna med Kristin och Alice (och deras föräldrar) :) hade tänkt lägga ut bilder i bloggen, men får göra det senare, hoppas att jag hinner göra det sen när jag kommer hem. Har fotbollsträning klockan 19:00-20:30 kanske att jag hinner blogga innan träningen eller så gör jag det efter :)

Hej så länge!



Kommentarer
HANNAH - cayennepeppar.se

Sv: Åh tack! :D Kul att du gillade bilden. Fast det är faktiskt inte Cinnamon på bilden, utan Ia! ;) Fast dom är ju så lika & när jag inte skrev något kan man ju tro att det var Cinnamon. ;) <3



Hihi, ja en till agilitytunnel är bra! :D Haha, ska nog köpa en till också, fast en längre då. Ungefär som din tror jag. Vart köpte du den? :)



Vad roligt att du ska ut till öarna med dina kompisar! :D Ser fram emot att se bilder sen. :) Hoppas du får skoj på fotbollsträningen också.

Puss, älskar dig också mest. <3

2009-07-28 @ 13:55:33
URL: http://www.Cayennepeppar.se
HANNAH - cayennepeppar.se

Sv: Tack! <3 Ja, regn är sååå trist! Fast nu har det spruckit upp så nu har vi också blå himmel! :D Jaa! <3 xD Vad skönt att ni också har det. :) Japp, hade tänkt filma för vi har nämligen en videokamera nu, fast förvänta dig inte att vi kommer vara något bra. XD haha. Jo, dom är verkligen lika Cinnamon & Ia. <3 Speciellt på den bilden jag la ut också, tycker även jag. ;P Okej, får åka & kolla på Rusta om den kanske finns kvar där då, tunneln. För den verkar väldigt bra ju. <3

Ha det bäst. Älskar diig. <3

2009-07-28 @ 17:44:11
URL: http://www.Cayennepeppar.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0