Härligt väder

Vädret är faktiskt riktigt härligt ute nu. Visst, det är allt rätt så kyligt men solen är framme och det är nästan helt blå himmel, funderar på om jag ska ut och träna agility med Spicy, det är ju riktigt bra väder för det nu! :)


Foto: Sanna W
Hehe, jag har faktiskt lagt in en del bilder på Millies ögon tidigare, men här får ni ännu en bild. Tog denna bilden förra året med kompaktkameran :)


Nu ska jag snart ut och träna agility med Spicy som sagt, vi hörs senare. Hej!



Kommentarer
Elsa

millie har supersöta ögon :) idag komer släkten på middag - mer firande! :)

2009-10-09 @ 16:39:04
URL: http://elsa94.blogg.se/
Hannah & fjärilshundarna

Ja, visst är vädret härligt? :D Jo, lite kyligt är det men med en halsduk & varm jacka så är det faktiskt inte så kallt tycker jag. (Y) <3 Lycka till med agilityträningen bästaste du! (L)



Jättemysig bild på Millie's öga Sanna! <3



Sv: Taaaaack för alla kommentarer, du är så snäll! <3 Cayenne tackar så jättemycket för grattisena, roligt att du gillar bilderna så mycket på honom i sin lilla hatt! Och alla andra bilderna, blir så himla glad!! :D <3 :D Håller med dig att rund oskärpa är så fint! (Y)



Haha, ja Cinnamon riktigt spärrar upp ögonen på den där bilden! Tårtan blev en succé enligt hundarna. ;)



Tack, tack & tack igen för de fina du skriver om mina bilder, snällaste du! <333 Vad roligt att du gillar layouten också & tack för att du håller tummarna att det löser sig med bilderna. <3 Det borde ju fungera om jag raderar några jag inte använder eller så men det gör det inte, ååh. :/ Är så mycket pengar att lägga på något man inte ens ska behöva betala för (300 kr är rätt så mycket tycker jag.. :S), för det vill jag hellre lägga på något annat, som ett objektiv eller så för måste nämligen köpa ett nytt 50mm (för vi hittar inte kvittot, ååh). :o



Förstår att du längtar tills du kan fota macro! <3 Jag längtar tills mitt 50mm fungerar/jag kan köpa ett nytt, det är så bra det objektivet tycker jag. :)



Ha en uuunderbar fredag & trevlig helg! :D Ska du hitta på någonting roligt nu i helgen? Puss, ily mest! <3

2009-10-09 @ 17:53:03
URL: http://www.Cayennepeppar.se
I S A B E L L A

SVAR: Visst gjorde det ! I want it all (A)



Kram

2009-10-09 @ 18:00:24
URL: http://tinkerbella.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0