Inget regn idag inte :)

Ja.. vad ska man skriva om i bloggen idag då. Har inte hänt så speciellt mycket idag faktiskt. Har mest vart hemma förutom då jag var på fotbollsträningen. Vi brukar annars inte ha träning på söndagar men eftersom vi inte hade någon match i helgen ville vi ha träning ;) så det var skoj. Sen har jag som sagt vart hemma, har mest vart ute i trädgården och busat med vovvsingarna, alltid lika kul :) tränade även lite agility med Spicy, inte så mycket utan jag satte bara upp några hopphinder, satte upp dom rätt så svårt och jag fick jobba som bara den, springa på för fullt för att hinna med framförbytena och allt var det var ;) riktigt skoj. Men självklart så ville Spicy inte bara hoppa en massa hinder, gungan och slalomen stod ju också framme så varför inte träna lite på det också? :) gungan och slalomen måste vara Spicys favorithinder tror jag faktiskt ;) 

Måste säga att vädret är allt bra lustigt ibland.. ena stunden sol och blå himmel och sen helt plötsligt alldeles molnigt. Men det är härligt att det inte regnat något idag i alla fall :) och när det inte regnar, ja då känns det ju lite mer som sommarlov i alla fall ;)


En närbild på Spicy & bollen ;) tog denna bilden igår..

Hoppas ni har haft en bra dag. Hej!



Kommentarer
Lovisa

Söt bild! Här har det vart jättekonstigt väder idag. Ena stunden var det varmt o skönt, för att sedan börja hagla och regna så mkt att billarmen började tjuta. :O

2009-06-14 @ 21:54:03
URL: http://lovelajsa.blogg.se/
Emelie

Söt bild <3

Antar att ni har samma väder som vi har? Sol och varmt, utan ett moln på himlen. ler

Kram

2009-06-15 @ 10:13:17
URL: http://www.hundliv.webb.se
Lovisa

Sv: det är.. eller var.. jättefint väder, men nu börjar det komma lite äckliga moln. :/

2009-06-15 @ 12:49:42
URL: http://lovelajsa.blogg.se/
Anonym

SKÖNT att det inte regnade idag! :)



hos os regnade det konstant igår, inte ett enda uppehåll :( men idag har det inte regnat fullt ås mkt, och nu var det faktiskt lite blå himmel! :D Så vi hoppas det håller i sig ;)



2009-06-15 @ 13:17:52
ullis

ojoj, den andra kommentaren var från mig! ibland så försvinner bara namnet, trots att man faktiskt skriver det.. hmm.. skumt..

2009-06-15 @ 13:18:46
URL: http://lagotto-romagnolo.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0